Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oisterwijk of directe omgeving.

182 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oisterwijk:

Tuinkelder aanleggen onder een garage

Ik wil een tuinkelder in mijn losse garage laten aanleggen, afmetingen van ongeveer 4 bij 7,5 meter bij 2,5 meter hoog. Het is bedoeld als opslag en als muziek-oefenruimte, zelf te bouwen muziekcabine erin. Het grondwater is hier laag. Wat is een goed ontwerp met een beperkt budget. Als het mogelijk is, plaats ik graag in het plafond van de kelder, de vloer van de garage onder mijn auto, enkele lichtramen/lichtkoepel-achtige ramen , in het plafond van de garage zitten ook twee lichtkoepels. Ik wil een simpele kelder onder mijn garagebox, sta hoogte. Vergunning moet nog geregeld worden, graag in overleg wie dit gaat regelen. Is er een mogelijkheid om nog een berging onder de kelder te maken? Wat is een minimale uitvoering met een beperkt budget?

Een erker voor een woning plaatsen

Ik zoek een aannemer die aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een serre kan realiseren van 260 bij 100 cm. We zouden de erker graag met een hout skelet willen laten maken en we zien graag steen terug in de onderkant van de erker. Daarnaast mag de erker casco worden opgeleverd en zien we graag houten kozijnen terug in de erker.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. De totale lengte inclusief kozijn is 225 cm. De muur moet eruit tot aan de radiator (zie foto).

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag in contact komen om te onderzoeken wat een uitbouw aan onze woning en verwijderen van 1 muur in de woonkamer. Een grove inschatting voor de uitbouw zal zijn +/- 6. 30 m breed en 4 tot 6 meter diep. Graag 2 offertes: - Casco inclusief elektra, leidingen en openslaande deuren / schuifpui. - Afgewerkt exclusief vloer, stucwerk en openslaande deuren / schuifpui.

Tweede verdieping renoveren

De tweede verdieping van een woning uit 1930 heb ik volledig gestript. De oppervlakte is ongeveer 10 bij 5 meter groot. De vakman dient het plafond te isoleren en daarna gipsplaten te monteren inclusief de aanleg van elektra en led spotjes. De wanden en de plafonds moeten dan ook gestuukt worden.

Uitbouw achter de woning plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 6 bij 4 meter laten plaatsen. Dit zal dan het verlengde van de woonkamer worden. In de achtergevel moet er een schuifpui gaan komen. De elektra en verwarming wil ik laten doortrekken en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Zolder ombouwen tot slaapkamer ensuite

Wij overwegen in de toekomst op zolder te gaan slapen. De zolder zal dan omgebouwd moeten worden. Grofweg zijn onze ideeën daarvoor: dubbele dakkapel plaatsen (voor- en achterkant) over de maximaal mogelijke breedte. Badkamer creëren met douche, wc en brede wastafel. De leidingen (water en riool) zullen naar zolder toe doorgetrokken moeten worden. Verder staan de wasmachine en droger ook op zolder. Hier zal een waskamer van gemaakt moeten worden met tussenwanden. We willen graag globaal een idee van de kosten van zo'n verbouwing voor we het serieus gaan overwegen.

Badkamer bouwen op de keuken

Er dient een doorbraak gemaakt te worden in een Franse kap. Hier tegen aan zal er een badkamer van 2.50 meter breed en 4 meter lang gerealiseerd moeten worden. Het dak van de beneden verdieping zal niet sterk genoeg zijn, dit dient te worden aangepast. De badkamer voorbereidingen dienen te worden getroffen, separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van tegelwerk en sanitair. Ik weet nog niet of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Asbestinventarisatie en -sanering van een garagedak

We hebben op onze garage een puntdak met daarop ongeveer 40 m² golfplaten. Het dak is er in 1973 op geplaatst en we vermoeden dat het om asbesthoudende golfplaten gaat. We willen dit graag laten vaststellen en ook uw offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren daarvan.

Draagmuur slopen en balk monteren

Wij willen een buitenmuur slopen in de achtergevel met hierboven 1 verdieping (beton) en de zolder. Het gaat over een overstrekking van 6,50 meter. In deze balk moet een balk komen te liggen van een dwarse draagmuur met een overspanning van 2.50 meter. De muren rusten op een betonnen fundering. Er is nog geen berekening gemaakt. De opening is voor een aanbouw. Bij voorkeur zo snel mogelijk.

Betonnen muur verwijderen

Ik wil graag een betonnen muur te verwijderen in de tuin. Ik hoor graag van jullie.

Vaste trap plaatsen en nok verhogen

Wij willen vaste trap naar solder maken en daar bij de gehele kap Verhogen of Alleen de nok

Vloer slopen en afvoeren

Er dient 110 m2 betonvloer verwijderd en afgevoerd te worden. Deze vloer is inclusief de tegels ongeveer 12 tot 15 cm dik. Verder dient er 110 m2 grond uitgegraven en afgevoerd te worden tot 15 cm diepte.

Uitbouw laten maken

Ik wil graag een uitbouw laten maken. Er staat nu een half steens en een stuk kleiner. Willen keuken verplaatst hebben. Toilet verplaatsen. Vloerverwarming erin. Draagmuur eruit tussen bestaande keuken en woonkamer. Misschien serre idee met veel ramen voor nieuwe keuken. Afmeting 3 m bij 5 m en dan nog andere aanbouw eraan vast muren. Platdak met raam erin. Afmeting 3m bij 4 m. En naast huis 2.50 bij 3 meter. Soort L kamer.

Vloertegels uit de woning verwijderen

Verwijderen van vloertegels in de woonkamer, de keuken en de hal. Container zal op de inrit staan. Huis gekocht en ik krijg per 1 februari de sleutel. Verwacht dat de tegels in cement gelegd zijn. Het gaat om ongeveer 58 m2. Ik denk dat ook de cementlaag verwijderd moet worden.

Chalets compleet slopen

Ik wil drie houten chalets op wielen en twee houten tuinhuisjes met een betonvloer laten slopen. De chalets met onderstel zijn ongeveer 9 meter bij 3.50 meter groot. De chalets zijn al wat ouder, maar ik weet niet of er asbest aanwezig is.

Afgewerkte betonvloer onder een overkapping leggen

Ik wil een afgewerkte (gevlinderde) betonvloer van 40 m² en 8-10 cm dik onder mijn overkapping laten leggen. De grond is al geëgaliseerd en er liggen al isolatieplaten van 9 cm dik. De netten voor de wapening staan klaar. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Betonvloer slopen

Ik wil een offerte voor het slopen van een betonnen vloer van een bedrijfspand. Als het goed is, loopt er geen leidingwerk. Het is 150 m2. Slopen en alles ook afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen

Ca 300 m2 asbest golfplaten

Asbest uit een overkapping verwijderen

We hebben een overkapping waar vermoedelijk asbest golfplaten op liggen. Het gaat om 5 x 3 meter. Deze willen we verwijderen. Deze overkapping is aan alle kanten goed bereikbaar, en makkelijk via het steegje verplaatsen. We hebben geen rapport op laten maken, ik weet dus niet zeker of het asbest platen zijn.

Woning renoveren

Renovatie woning: betonvloer, nieuwe bedrading, aanbouw en opbouw, nieuw leidingwerk, zolderisolatie, nieuwe plafonds en stucwerk.

Schoorsteen met een asbestpijp verwijderen

Aan de achterzijde op een plat dak staat een schoorsteen die niet in gebruik is. Vanwege lekkage willen we de schoorsteen verwijderen, bij inspectie blijkt een asbest pijp aan de binnenzijde van een metalen pijp te zitten. De hoogte vanaf het dak is ongeveer 2 meter.

Puntdak op garage maken met aansluiting op achterhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1933. Er is een hoofdhuis en een lager gelegen achterhuis met een plat dak. De woning heeft nu een zadeldak. Naast de woning staat een dubbelwandige garage met een plat dak. Wij willen op die garage een zadeldak laten bouwen, verbonden met het dak van het achterhuis. De bedoeling is dat er een kap/opbouw op komt, die vervolgens aan het achterhuis wordt vastgemaakt. Ik wil graag dat in de opbouw twee slaapkamers komen en een badkamer, met 2 dubbele ramen en 2 enkele ramen. Graag ontvang ik een offerte voor de casco uitvoering. Elektra et cetera zou ik eventueel zelf kunnen doen. Ik denk wel dat er een vergunning nodig is. De garage staat op de erfgrens. De nieuwe punt zou ongeveer 3.5 meter breed en 16 meter lang worden. Het garagedak steekt dan aan de voorzijde 5 meter voor de garagegevel, zodat er een carport ontstaat. Ik wil graag een offerte ontvangen. Naar verwachting zal het werk eind 2016 of begin 2017 uitgevoerd kunnen worden.

Bouwen van een schuur

Een schuur bouwen. Er staat nu nog niets. De fundering moet dus ook gemaakt worden. Afmeting: 4 breed en 6 meter diep. Met een plat dak en spouwmuren met aan de buitenzijde een gemetselde gevel. De werkplek is via een achterom goed bereikbaar.

Canexel chalet repareren

Onze chalet heeft hagelschade opgelopen. Aan de voorkant zitten over de hele oppervlakte putjes en is de laklaag doorboord. Ik wil graag weten wat het gaat kosten om dit te laten repareren. Het is een chalet van 10 bij 4 meter in de kleur groen.