Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kamer aanbouwen:

Kamer aanbouwen

Ik wil graag een kamer aan laten bouwen met openslaande deuren of een schuifpui. Ik heb nog geen vergunning en moet nog navragen of ik die kan krijgen. Ik weet ook nog niet hoe groot ik hem wil hebben dus dat zou ik nog met de vakman willen overleggen. Verder dient het compleet opgeleverd te worden met elektra en een houten vloer. Stuc of metselwerk is niet nodig. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik denk aan kunststof hout, maar ook dat wil ik nog even met de vakman bespreken.
Onze klant uit Oeffelt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer aanbouwen uit heel Nederland:

Aanbouw en opbouw eerste verdieping

Graag zouden wij op de bovenverdieping willen uitbouwen aan de achterzijde. De afmetingen zullen 3 meter diep en 4 meter breed zijn. het betreft in wezen het aanbouwen van een geheel nieuwe slaapkamer bovenop onze keuken. Boven onze keuken is een plat dak. Het zou gaan om een geheel afgewerkte kamer. Tevens is het de bedoeling dan de aangrenzende kamers (dat zijn er nu 2) dat daar 1 kamer van gemaakt wordt. In deze kamer zou indien mogelijk nog een raam geplaatst moeten worden in de buitenwand. De woning betreft een hoekwoning. Ik heb de huidige plattegrond als bijlage toegevoegd en een idee zoals wij hem nu hebben. We hebben geen idee of het op deze manier mogelijk is maar hopelijk kunt u ons daar mee helpen. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Slaapkamer aanbouwen

Wij willen graag een slaapkamer aanbouwen. Er dient een gat gemaakt te worden in een gewone muur, zodat er een kamer van 540 bij 470 cm gemaakt kan worden. De aanbouw moet gemetseld worden. Ik wil een plat dak en alles moet afgewerkt worden.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij zouden graag een globale offerte willen ontvangen voor de uitbouw woonkamer en bijtrekken van dichte keuken en deel van de bijkeuken. Werkzaamheden: Uitbouw met lichtstraat. Afmeting: 180 cm diep en 500 cm breed. Linker muur gemetseld of eventueel hout of kunststof? Voorkant van de uitbouw wordt een glazen kunststof pui met hergebruik van kunststof deuren. Tuindeuren van de voorgevel hebben een afmeting van 2 x 100 cm bij 200 cm. Aan weerszijden blijft 90 cm in de breedte over. De zijkanten en de bovenkant wordt van glas in een raamwerk. Ik wil dit het liefst gemetseld hebben. Deel van de woonkamermuur naar de dichte keuken moet worden doorgebroken, dit deel van de muur is 262 cm hoog en 280 cm breed De muur tussen de keuken en bijkeuken moet worden doorgebroken. Deze muur is 262 hoog en 283 cm breed Tussenmuurtje plaatsen bijkeuken 262 hoog en 283 breed, hergebruik van deur Een deel van het platte dak van de bijkeuken moet worden verhoogd omdat het plafond van de bijkeuken 18 cm lager is dan van de keuken en de bijkeuken. Het deel dat moet worden opgehoogd heeft een afmeting van 180 cm diep en ongeveer 300 cm breed Verder moet er leidingwerk worden verlegd in verband met andere keuken en moet er leidingwerk in de aanbouw worden geplaatst voor radiatoren De afwerking: schilder klaar. Eventueel meerwerk: stuken van 2 keukenmuren 262 cm hoog en respectievelijk 460 cm en 220 cm breed Stuken van doorgebroken kamer muur, 262 cm hoog en 350 cm breed. ( In deze muur bevindt zich nog een deur ) De woning is gebouwd op kleigrond

Uitbouw plaatsen aan een chalet

Ik wil aan mijn chalet aan de achter-/ zijkant bij het terras een kamer laten aanbouwen van 3 bij 4 meter. Om toegang hiertoe te krijgen zou er een schuifdeur moeten worden geplaatst tussen de bestaande slaapkamer en de aangrenzende bergruimte/bijkeuken. Volgens het parkreglement moet het materiaal passen bij dat van de reeds bestaande bouw.

Extra uitbouw aanbouwen

Het betreft hier een extra uitbouw. Kamer is deels uitgebouwd, keuken loopt ruim 1.50 meter verder. De bedoeling is om 1 geheel te maken. Gaat dus om 1.50 meter hetgeen opgemetseld moet worden, verder openslaande deuren met plat dak. Graag advies van de vakman. Ook voor wat betreft materiaal.

Serre of tuinkamer aanbouwen

Wij zouden graag een serre/tuinkamer willen achter ons huis. De bestaande achtergevel blijft zoals die is. Het moet met een platdak ivm onderhoud bovenkozijnen en dakgoot. De kamer moet ongeveer 5.50 meter bij 2.40 meter worden. De zijwanden mogen van hout met Trespa bekleed en voor moet er kozijnen in komen van boven tot beneden met glas ( glas lever ik zelf ). En er moet 1 loopdeur komen recht tegen over de keuken deur. De isolatie van het dak en wanden doe ik zelf vanuit binnen. We zouden graag weten door middel van email wat het ongeveer kosten kan gaan.

Kleine serre aanbouwen

Wij willen de keuken uitbreken, 170 cm verplaatsen, openslaande deuren, glazen dak, zodat de achterpui gelijk loopt met de kamer. Zijmuren staan er al,

Balkon ombouwen tot kamer en balkon aanbouwen

Ik heb in mij appartement op de 2e etage een balkon van 2 x 2 meter. Dit balkon rust op een uitgebouwde kamer, die ooit ook een balkon was, van mijn onderburen. Ik ben mij nu aan het oriënteren op het ombouwen van mijn eigen balkon tot kamer. Er moet dan een nieuw raam komen over de volledige breedte van het balkonhek. De huidige ramen en deuren mogen blijven staan. Wel moeten de vensterbanken verwijderd worden. Ik wil in de toekomst dan ook een nieuw zwevend balkon laten maken, zodat ik weer een buitenruimte heb. Misschien moet er bij de huidige wijziging al rekening worden gehouden met de constructie daarvan en moeten er ook al voorzieningen voor worden getroffen. Ik maak graag een afspraak zodat de situatie hier kan worden bekeken en sta open voor advies over de beste aanpak. Ik wil graag een afzonderlijke prijsindicatie ontvangen voor zowel het uitbouwen van de kamer als voor het zwevende balkon.

Garage aanbouwen

Wij willen aan onze toekomstige bestaande woning een garage bouwen. Hoe ver het na de erfscheiding is weet ik nog niet precies maar laten we van 5 meter uit gaan. In de garage willen we dan een tussen muur met deur zodat we het achterste deel aan de woning betrekken. In het achterste deel wat hobbykamer wordt willen we ook een raam. Tevens zal er in de woning een doorgang moeten komen naar de hobbykamer. De garage en hobby kamer willen we volledig geïsoleerd hebben. Wat ook nog belangrijker is we willen een garage deur met inloopdeur. Graag horen we wat zo iets ongeveer gaat kosten. Laten we van het grootste uit gaan dat is 5 bij 9 meter.

Partners

Partners van Casius