Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonvloer verwijderen:

Betonvloer verwijderen

Op de begane grond willen wij de betonvloer verwijderen en afvoeren. Het gaat om de vloer in de hal, toilet en badkamer. De oppervlakte is ongeveer 17 m2.
Onze klant uit Nuenen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer verwijderen uit heel Nederland:

Verwijderen van betonvloer uit woning

Verwijderen van een ongeïsoleerde betonvloer 75 m2 uit woning.

Betonvloer storten

Ik wil graag op de begane grond een betonvloer laten storten. Het gaat om een ruimte van 18 meter diep en 6 meter breed. Het is een pand uit 1900 en de huidige vloer verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer en loopstal slopen

Verwijderen van beton op boeren erf, ook de loopstal van zo,n 700 m2 moet gesloopt worden.

Betonvloer verwijderen en opnieuw plaatsen

Verwijderen van betonvloer en na werkzaamheden isolatie/leidingen plaatsen van nieuwe betonvloer. Betonvloer ligt direct op zand. Oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meter.

Oude betonvloer badkamer verwijderen

Ik wil graag mijn oude betonnen vloer uit mijn badkamer verwijderen. Het is een gebouw die in het jaren 1984 gebouwd is. Sindsdien is het de badkamer niet verwijderd. Afmeting ongeveer 2 x 2 meter.

Betonvloer verwijderen uit voormalige koestal

Voormalige koestal voorzien van betonnen vloer met diverse niveaus moet verwijderd tbc creëren woonruimte: 30 cm schuimbeton en vloerverwarming. Plafondhoogte thans: 2. 30. Oppervlakte ca 150 m2. Prijs graag inclusief afvoeren puin/grond.

Nieuwe betonvloer souterrain

Voor een klant van mij zoek ik een oplossing voor een nu slechte vloer waar vochtdoorslag een probleem is. Ik wil graag weten of een nieuwe betonvloer hier een oplossing is. En zo ja wat deze ingreep kost. Het gaat dan om het verwijderen van bestaande terazzo vloer en het aanbrengen van een (geisoleerde? ) betonvloer. Oppervlak is 26,5 m2. Aanlsuitend is er een tweede ruimte van ca 18 m2. Graag zou ik de meerkosten willen weten om deze vloer ook te doen.

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betonvloer en tegels van de badkamermuur verwijderen

Betonvloer verwijderen uit een recreatiewoning

Ik heb een recreatiewoning uit bouwjaar 1965 die in een vakantiepark staat. Ik wil daar de betonvloer van 50 m² en 50 cm dik laten verwijderen. Het is onduidelijk wat voor wapening daar in zit. Er is geen vloerverwarming. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen. De klus moet vóór half februari zijn afgerond.

Radiator verwijderen en convectorput plaatsen

In verband met eventuele plaatsing van schuifpui is het gewenst om de aanwezige radiator te verwijderen en een convectorput te plaatsen. De aanwezige vloer is een betonvloer die uitgezaagd zal moeten worden. De convector moet aangesloten worden op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend.

Partners

Partners van Casius