Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nuenen of directe omgeving.

226 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bebouwen, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder huis bouwen, aanbouw en opbouw eerste verdieping, totale verbouwing, kelder onder voortuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nuenen:

Terras onderkelderen

Wij willen graag ons terras onderkelderen (prefab ? 2,50 x 5,00) en deze verbinden met het bestaande souterrain. Graag met direct licht, goed geïsoleerd en met beluchting. Daarnaast met electra en dergelijke. Vergunning nog niet aanwezig. Tevens plaatsing van groot koekoeksraam in souterrain. Tuin is bereikbaar vanaf parkeerplaats. Graag meer dan alleen prijslijst van prefab bakken. Ik wil graag een beeld van het totaalplaatje. Geen idee wat zoiets gaat kosten namelijk.

Betonvloer verwijderen

Op de begane grond willen wij de betonvloer verwijderen en afvoeren. Het gaat om de vloer in de hal, toilet en badkamer. De oppervlakte is ongeveer 17 m2.

Dragende muur breken

Voor een nieuwe keuken willen wij een dragende binnenmuur (originele buitenmuur) verder uitbreken en de ruimte klaarmaken voor de nieuwe keuken (ombouw hoge kastenwand, leidingen verleggen, meterkast vernieuwen). Het gaat om en bestaande bouw, waar 10 jaar geleden een uitbouw is aangelegd. De dragende muur is 5.50 breed en 2.90 meter lang. De helft is momenteel vrije doorgang. Het andere deel (circa 11 m2) moet er dus nog uit en er moet een draagbalk geplaatst worden circa 11 m2. Graag ergens end februari, begin maart met het project starten.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. We hebben momenteel een plat dak van ongeveer 7 x 5 meter. De etage dient van steen gemaakt te worden. Er zal een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Draagmuur verwijderen

We hebben in ons huis midden in de keuken een pilaar staan, deze willen we graag zo snel mogelijk verwijderd hebben. We beschikken over de bouwtekeningen, daarop staat dat het geen draagmuur is, maar toch ben ik mijn vraagtekens hierbij. De vakman hoeft het puin niet af te voeren.

Extra verdieping maken

Wij willen graag een extra etage plaatsen. Ons platte dak heeft een oppervlakte van ongeveer 5.55 x 6.50 meter. Er zijn nog geen tekeningen en dus ook nog geen vergunning. Klant heeft nog geen idee van het soort materiaal, hij denkt aan een prefab-opbouw, maar in de wijk zijn al gemetselde opbouwen.

Opbouw voor slaapkamer maken en serre

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956 en willen die graag laten vergroten. We willen aan de voorzijde een erker laten maken van 100 x 300 cm. Dat kan vergunningsvrij. Aan de achterzijde willen wij graag op de uitgebouwde keuken een dakopbouw laten maken van ongeveer 350 x 410 cm en zo een extra slaapkamer creëren. We hebben een schets van de gewenste situatie. Voor de opbouw is een vergunning nodig, die hebben wij nog niet aangevraagd. We gaan graag in gesprek met een aannemer om de verbouwing door te spreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We willen daarin de optie voor zowel casco oplevering als volledig afgewerkt. Het is onze wens dat hiermee rond 1 september gestart kan worden.

Kelder onder toekomstig huis

Ik ben bezig om te inventariseren voor een geheel nieuw te bouwen huis. Zou graag een extra verdieping onder het huis willen voorzien en ontvang dan graag de prijs hiervoor. Afmeting 10 x 10 m¹ hoogte 2,80 m¹. Bovenste 40 cm zullen voorzien moeten zijn van uitsparingen van ramen 50 in het midden van alle 4 de zijden.

Hal renoveren

Ik wil graag mijn hal laten renoveren. De hal is ongeveer 2.50 bij 4 meter groot. De oude trap wil ik laten verwijderen en er zal een nieuwe dichte trap geplaatst moeten worden. De trapkast wil ik graag laten verwijderen. De wanden dienen te worden gerepareerd daar waar nodig en daarna volledig geschilderd.

Betonnen funderingen en vloeren storten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen en storten van een fundering + vloer voor de garage van 6 x 6 meter, de bodem van een zwembad van 10 x 4 meter en een vloer voor een tuinhuis van 12 x 4 meter. Rondom zijn alle 3 de objecten goed bereikbaar.

Schoorsteen slopen

Het betreft een indicatie aanvraag voor het laten slopen van een schoorsteen op 2-onder-een-kap woning. Enkel de schoorsteen op het dak hoeft te worden verwijderd. Inpandig mag de schoorsteen blijven zitten.

Golfplaten met asbest verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 90 tot 100 m2 golfplaten laten verwijderen van een garage. Het betreft een schuin dak. De platen bevatten asbest. Volgende week komt er een bedrijf voor een asbestinventarisatierapport. Wat kost het om de platen te verwijderen en af te voeren? Nieuwe platen zet ik er zelf op.

Dak van de serre repareren

Wij hebben een serre van ongeveer 11 jaar oud, lengte ongeveer 11 meter, diep 3.50 meter. Nu hebben we een steeds grotere lekkage bij regen op 3 plekken, hoeft niet perse te waaien. Lekkage komt aan de voorzijde, aan het uiteinde van de koker naar beneden. We hebben al eens alle platen, rubbers bij de liggers en dergelijke gecontroleerd, maar we kunnen niet vinden waar het vandaan zou moeten komen. Er liggen kunststof platen op het dak.

Woning uitbouwen van achteren

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Het gaat om een rijtjeshuis, nieuwbouw, waarvan één van de buren de aanbouw al heeft staan. Deze wil ik graag bij mij doortrekken. Hij is ongeveer 1.50 meter diep en de breedte van mijn tuin, en ook aanbouw, is ongeveer 5 meter. Het moet een stenen aanbouw zijn met een plat dak. Ik hoor graag of u een indicatie kunt geven.

Balkon met betonrot renoveren

Onder ons balkon is sprake van afbladderend beton (betonrot) de oppervlakte is bij elkaar misschien een vierkante meter, het zijn enkele plekken. Graag zouden wij een offerte ontvangen om dit probleem te laten verhelpen.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Ik wil graag de kanaalplaten op mijn serre laten vervangen, omdat ze inmiddels ruim 20 jaar oud zijn. De huidige platen moeten vervangen worden inclusief de rubbers en kunststof lijsten aan de onderzijde. Het betreft 4 stuks plexiglas kanaalplaten van 32 mm dik, uitvoering opaal, afmeting 1230 x 3500 mm. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Escaperoom bouwen

Wij beheren een pand dat eigendom is van de gemeente en willen daar een escape room laten bouwen. In dit pand zijn diverse kantoorruimtes daarvoor geschikt of de kelder. Wij zitten nog in de ontwerpfase maar willen techneuten graag met ons laten meedenken en een kostenberekening laten verzorgen voor het realiseren van de escape room. Er moeten veel leidingen worden gelegd voor camera's, verlichting etc. Verder moet de indeling worden gerealiseerd. Het zou fijn zijn als we in contact kunnen komen met mensen die hier ervaring mee hebben.

Kunststof geveldelen en kozijnen plaatsen

Ik wil graag de houten gevelbekleding en raamkozijnen met ramen op onze zolder laten vervangen door kunststof. Het gaat om ongeveer 8 m² rabatdelen en om 2 uitzetramen en daartussen een vast raam. Ik maak graag een afspraak om het werk op te laten nemen en ontvang daarna graag een gespecificeerde offerte.

Garage verbouwen tot kantoorruimte

Ik wil de helft van mijn garage gebruiken als kantoorruimte. Aan de voorzijde moet de garagedeur vervangen worden door een goed isolerend kozijn met loopdeur. In de garage moet een tussenwand geplaatst worden. De garage zit vast aan het woonhuis. Mogelijk de andere zijgevel van de garage isoleren maar de garage is nooit koud. Er liggen verwarmingsleidingen dus een radiator kan aangekoppeld worden.

Overkapping aan het huis bouwen

Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden m.b.t. de bouw van een overkapping. Het doel: De overkapping dient als overdekte entree en als verfraaiing van de daklijn. De huidige situatie: de berging is gebouwd tussen de zijgevels van twee woonhuizen. Het bestaande plat dak van deze berging is niet hoog (hoogte daktrim 2.52 meter), waardoor een achterliggend hoger dak met lichtkoepels vanaf de straat zichtbaar is. De totale breedte van de berging is aan de voorzijde 6,27 meter. Plan: Aan de voorzijde van de berging dient over de gehele breedte (6,27 meter) tussen de zijgevels van de woonhuizen een overkapping gemaakt te worden. Deze overkapping heeft een diepte van circa 1,10 meter. De voorzijde van deze overkapping moet dan een hoogte van circa 2,92 krijgen. Dit zou ook gerealiseerd kunnen worden met bijvoorbeeld een soort naar boven uitstekend boeiboord, omdat dit slechts een puur optisch doel dient. Zo lijkt het dak vanaf de straat gezien veel hoger en valt het zicht naar de achterliggende daken weg. Dit boeiboord is van hout (geen gebruik van trespa). Een aanvullende eis is dat er overspanning over de gehele breedte van 6,27 meter gemaakt moet worden. Er mag dus geen steunpilaar gebruikt worden. Het dak van de overkapping kan worden afgewerkt met bitumen dakbedekking die als aansluiting op de berging over de rand van het bestaande dak van de berging gebrand wordt. Ik hoor graag van u wat u voor ons kunt betekenen.

Badkamer vernieuwen en kast verbouwen

Ik wil graag een gedateerde badkamer vervangen. Het is een huis van 1998. De badkamer is 2 bij 3 meter. In badkamer zitten een douche, toilet en bad. Verder willen we een kozijn vervangen door een draai-kiep raam. Ook een dubbele wastafel plaatsen. De materialen verzorgen we zelf. Daarnaast hebben we een inloopkast in de gang en kleinere inbouwkast in de slaapkamer. Tussen de twee kasten zit een muurtje. Die willen we laten verwijderen en de kasten samenvoegen. De deur in de gang moet dan weg en dichtgemaakt worden. Tussen 1 juni en uiterlijk 1 september krijgen we de sleutel van het huis. Voor die tijd kunnen we, in overleg met de huidige bewoners, in het huis kijken.

Waterschade door een lekkage herstellen

Door een lekkage van de cv ketel op zolder (houten verdiepingsvloer) is er water langs de muren van een slaapkamer gelopen, op 4 verschillende plaatsen. Waarschijnlijk is er ook water in het plafond (gipsplaten) getrokken. Helaas kunnen we dit niet goed beoordelen omdat alles is afgetimmerd. Wat gaat het kosten om het plafond en de muren weer droog en netjes te krijgen. De kamer is ca. 210 x 260.

Zolder ombouwen tot kinderkamer en wasruimte

We zouden graag onze zolder op willen delen in 2 ruimtes. 1 ruimte (de ruimte bij de dakkapel) moet een kinderkamer worden. In deze ruimte is de aansluiting van de verwarming al gemaakt. Aan de andere kant komt een wasruimte/opbergruimte.

Dragende muur tussen woonkamer naar keuken uitbreken

Een dragende muur van ongeveer 3 meter uitbreken en de ruimte betrekken bij de keuken. Eventueel nog extra muur van 1 meter eruit, dat is van de eetkamer naar de keuken. Dit is ook een dragende muur. Beide muren ondersteunen. Het afval afvoeren en ruwe afwerking verzorgen.