Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuwendijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuwendijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuwendijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuwendijk of directe omgeving.

24 klanten uit Nieuwendijk bevelen een bij Casius in Nieuwendijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuwendijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Nieuwendijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuwendijk:

Serre aanbouwen

ik wil een serre aanbouwen. Eerst een borstwering, daarna ramen op maat 4.00x 4.00 kwart rond. Wij willen dit casco laten bouwen. Afwerking doen wij zelf Ook tijdens de bouw zijn wij bereid om te helpen natuurlijk in goed overleg.

Casco aanbouw serre

Serre van 4 bij 4 gedeeltelijk gemetseld en daar hardhouten kozijnen op. Vergunning waarschijnlijk voor nodig.

Opbouw op de uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde bovenop de uitbouw van de begane grond. Dit is om onze bovenverdieping te vergroten. De afmeting van de opbouw zal ongeveer 6 x 3 meter moeten worden tot het verste punt van het dak. Er zal een opening in het dak gemaakt moeten worden en schilderklaar opgeleverd. De elektra en de verwarming moeten worden doorgetrokken. Daarnaast wil ik de mogelijkheden weten voor het aanleggen van een toilet op de boven verdieping. Hier is wel al water aanwezig maar nog geen afvoer. De plaats van het nieuwe toilet zal boven het toilet zijn van de begane grond. Er is nog geen vergunning aangevraagd. In de wijk zijn al meerdere opbouwen geplaatst dus dit zou geen probleem mogen opleveren.

Woonhuis laten uitbouwen

Wij willen graag een huisje overdwars aan het oude huis zetten. De linkse kant is bestaand, 4200 mm. We moeten met stalen buispalen werken en de gevel willen we graag houtskelet opbouwen, isoleren en daar over heen stuken. Het dak zal belegd worden met pannen. De woning zal 9.50 bij 5.70 meter worden en bestaat uit een begane grond, eerst en tweede verdieping. Onder in de dijk moet een betonnen bak komen voor de druk van de dijk en waterdichtheid. Kunt u alle onderdelen separaat offreren?

Vloerbalken met rotte koppen vervangen

Het gaat om een dijkwoning met een kelder met kruipruimte vanwaar je de koppen van de balken kan vervangen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant wil graag dat de werkzaamheden gaan plaatsvinden op 8 november.

Boorpalen leveren en plaatsen

Voor het bouwen van ons huis in Nieuwendijk willen we graag van u een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van 22 stuks avegaarpalen (i.v.m. dichte bebouwing buren mag er niet geheid worden) diameter 300 mm en lengte 13900 mm. Daarnaast willen we graag weten op welke termijn u mogelijkheden heeft om de werkzaamheden uit te voeren. Het gaat om een kale kavel aan de openbare weg.

Vloer met wapening storten

Vloer storten 140 vierkante meter met wapening 10 cm dik gevlinderd 1 %zwart pigment

Serre van aluminium plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een aluminium serre. Aan een bijkeuken plaatsen. Met een glazen dak, eventueel met zonwering maar de serre komt op een schaduwplek (alleen 's ochtend is er zon). De fundering adviseren wat er nodig is. In de serre schuifdeuren of openslaande deuren. Afmetingen 3,30 x 3,00 meter.

Aanbouw bouwen aan huis

Goed geisoleerde aanbouw van 7 x 5,5 M. , plat dak met bitumen dakbedekking,fundering met vorstrand, metselwerk totaal ca. 30 M2, houten kozijnen met veel glas, tuindeur,

Serre aan bestaande keuken van ca. 4x3.5 ...

Serre aan bestaande keuken van ca. 4x3.5 meter. Hierin zit 1 blinde muur. Serre voorzien van glas, kozijnen met spatzone en openslaande deuren. Bitumen dak. Vanuit bestaande keuken moet doorgang naar serre gemaakt worden. Eventueel voorbereidingen voor plaatsen nieuwe keukeninrichting

- slopen bestaande aanbouw tegen ...

- slopen bestaande aanbouw tegen achtergevel - nieuwe aanbouw tegen achtergevel en gedeelte zijgevel - met plat dak - aansluiten op bestaande keukenaanbouw - bouwwijze in overleg - geheel afwerken - twee ruimtes, opslag en badkamer - eventueel kleine hal - na constructie aanbouw , bestaande doucheruimte slopen en bij eetkamer trekken - schetsen van layout oude/nieuwe situatie beschikbaar

Betreft dijkwoning met aanbouw. In ...

Betreft dijkwoning met aanbouw. In aanbouw nu aanwezig: keuken, badkamer, wc, 2 slaapkamers. De aanbouw is hobbymatig aangelegd. Verbouwing: - buitenmuren herstellen/ vervangen en muur achter verplaatsen - verplaatsen/realiseren van binnenmuren - nieuwe ramen + deuren plaatsen - nieuwe elektrische installatie - nieuwe CV installatie - plat dak vernieuwen - verplaatsing van keuken + wc + badkamer - betegelen badkamer