Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor polycarbonaatplaten in een serredak vervangen:

Polycarbonaatplaten in een serredak vervangen

Ik wil graag de polycarbonaatplaten in een serredak vervangen, betreft 5 platen van 123 cm breed en 300 cm lang polycarbonaat opaal 32 mm dikte vervangen, inclusief nieuwe rubbers en afdichtingen. Oude platen zijn 17 jaar oud. Zowel leveren als plaatsen en afvoeren van de oude platen.
Onze klant uit Hooge Mierde (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaatplaten in een serredak vervangen uit heel Nederland:

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die aan de zijkant van mijn woning 5 polycarbonaat platen van 230 bij 95 cm kan vervangen. Het gaat om platen die als dak functioneren van een serre. De platen zijn goed bereikbaar.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik heb een 25 a 30 jaar oud serredak van Zonneranda (waarbij de onderste twee stroken onder de bovenste konden schuiven) met een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter (5,75 x 3,6 m) dat ik wil vervangen door een vast dak. Dit kan zowel een glasdak als ook een polycarbonaat dak worden. Voor beide soorten bedekkingen graag een globale offerte.

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

Mijn oude serredak van polycarbonaatplaten is toe aan vervanging. Het betreft 8 polycarbonaatplaten met een lengte van 230 cm en een breedte van circa 98 cm. Het zijn extra brede kanaalplaten, 16 mm dik. Deze zitten in metalen strips met rubberen afdichting. De strips liggen op vierkante grenen houten balkjes van 4,3 cm breed en 4,3 cm hoog. De afstand tussen de balkjes is hart tot hart 100 cm. Onder vier platen zit isolatiemateriaal, dat moet worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht (glaswol). Graag ontvang ik een offerte. Als het handig is kan ik fotos toesturen. Een vrijblijvend offertebezoek wordt op prijs gesteld.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

We hebben een zogenaamd Engelse serre met een dak van carbonaatplaten. Deze platen zijn van diverse afmetingen en staan schuin naar boven. Het hele dak is 3 x 3.5 meter. De bevestiging van de platen is met kunststof strippen met verschillende afmetingen. Het frame is ook van kunststof. Om een en ander te kunnen beoordelen en een offerte te maken, is mijns inziens een persoonlijk bezoek noodzakelijk.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van het serredak. Er liggen nu stegdoppelplaten op, 6 stuks lengte is 3199 mm en de breedte is 852 mm. Ik wil ik dan gelijktijdig alle rubbers vernieuwen. Bovenop de serre ligt een automatisch zonweringscherm met 3 geleiders, 2 doeken, daar mogen ook eventueel Polycarbonaat platen op, als het maar goed geïsoleerd is.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Vanwege hagelschade moeten de polycarbonaat platen op het serredak vervangen worden. De platen zijn: 4 stuks 123 x 346 cm, 1 stuks 121 x 346 cm, 32 mm, hoge isolatiewaarde (1.0 - 1.1), opaal. Op het serredak staat ook een serre-zonwering van PBS, circa 630 x 400 cm, tweedelig met vier geleiders. Deze moet gedemonteerd en weer teruggeplaatst worden.

Serredak van polycarbonaat vervangen

Door een hagelbui op 23 juni zijn de polycarbonaatplaten op mijn veranda/serre ernstig beschadigd. Het gaat om 5 platen van 98*400 cm. Klus: beschadigde platen demonteren en vervangen door nieuwe, ter plaatse nog op maat zagen. Afvoeren beschadigde platen.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik wil graag het serredak laten vervangen vanwege hagelschade. Het gaat om 6 platen van 400 centimeter lang en 98 centimeter breed.

Polycarbonaatplaten op het serredak vernieuwen

De polycarbonaat platen van ons serredak moeten vervangen worden. Het dak bestaat uit drie delen en een kleine strook dat aansluit op de bouw van de buren. De lengte van de serre is +/- 4.2 meter. Een van de platen is afgeschuind naar onze bijkeuken toe.