Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor polycarbonaatplaten in een serredak vervangen:

Polycarbonaatplaten in een serredak vervangen

Ik wil graag de polycarbonaatplaten in een serredak vervangen, betreft 5 platen van 123 cm breed en 300 cm lang polycarbonaat opaal 32 mm dikte vervangen, inclusief nieuwe rubbers en afdichtingen. Oude platen zijn 17 jaar oud. Zowel leveren als plaatsen en afvoeren van de oude platen.
Onze klant uit Hooge Mierde (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaatplaten in een serredak vervangen uit heel Nederland:

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

We hebben een zogenaamd Engelse serre met een dak van carbonaatplaten. Deze platen zijn van diverse afmetingen en staan schuin naar boven. Het hele dak is 3 x 3.5 meter. De bevestiging van de platen is met kunststof strippen met verschillende afmetingen. Het frame is ook van kunststof. Om een en ander te kunnen beoordelen en een offerte te maken, is mijns inziens een persoonlijk bezoek noodzakelijk.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van het serredak. Er liggen nu stegdoppelplaten op, 6 stuks lengte is 3199 mm en de breedte is 852 mm. Ik wil ik dan gelijktijdig alle rubbers vernieuwen. Bovenop de serre ligt een automatisch zonweringscherm met 3 geleiders, 2 doeken, daar mogen ook eventueel Polycarbonaat platen op, als het maar goed geïsoleerd is.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Vanwege hagelschade moeten de polycarbonaat platen op het serredak vervangen worden. De platen zijn: 4 stuks 123 x 346 cm, 1 stuks 121 x 346 cm, 32 mm, hoge isolatiewaarde (1.0 - 1.1), opaal. Op het serredak staat ook een serre-zonwering van PBS, circa 630 x 400 cm, tweedelig met vier geleiders. Deze moet gedemonteerd en weer teruggeplaatst worden.

Serredak van polycarbonaat vervangen

Door een hagelbui op 23 juni zijn de polycarbonaatplaten op mijn veranda/serre ernstig beschadigd. Het gaat om 5 platen van 98*400 cm. Klus: beschadigde platen demonteren en vervangen door nieuwe, ter plaatse nog op maat zagen. Afvoeren beschadigde platen.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik wil graag het serredak laten vervangen vanwege hagelschade. Het gaat om 6 platen van 400 centimeter lang en 98 centimeter breed.

Polycarbonaatplaten op het serredak vernieuwen

De polycarbonaat platen van ons serredak moeten vervangen worden. Het dak bestaat uit drie delen en een kleine strook dat aansluit op de bouw van de buren. De lengte van de serre is +/- 4.2 meter. Een van de platen is afgeschuind naar onze bijkeuken toe.

Serredak vernieuwen

Mijn serredak is nog waterdicht maar vertoont water tussen de polycarbonaatplaten. De afmetingen zijn: lengte 468 cm, breedte 392 cm. Indeling: 2 platen van 468 bij 95 cm en 2 platen van 382 bij 95 cm Ventilatieraam van 2 platen van 75 bij 95 cm Bouwjaar huis + serre 1988. Eventueel ander materiaal dan polycarbonaat Graag wil ik een offerte ontvangen voor deze klus.

Polycarbonaat platen serre vervange

Van een bestaand serredak de polycarbonaatplaten vervangen. 16/18 mm. Betreft 5 platen van ongeveer 1 meter breed en 3 meter lang. De afdekstrips dienen ook te worden vervangen. Graag een richtprijs voor het leveren en aanbrengen. De oude platen worden door ons verwijderd. Het werk dient te worden uitgevoerd binnen 3 weken, uiterlijk in week 33.