Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor prefab uitbouw realiseren:

Prefab uitbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab uitbouw van 6,5 bij 4 meter kan realiseren. Bestaande achtergevel dient doorgetrokken te worden. Er dienen ook nog aanpassingen gemaakt te worden voor het opsplitsen van ruimtes en het plaatsen van een toilet.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prefab uitbouw realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw (prefab) over dubbele verdieping laten bouwen

Wij willen een prefab (indien mogelijk), stenen uitbouw realiseren. Circa 12 meter breed (over de gehele breedte) en 4 meter diep. Graag 2 verdiepingen, goothoogte op circa 3,5 meter. Graag compleet afwerking met elektra en stucwerk. Woning bestaat nu uit begane grond en zolderverdieping met zadeldak. Aan de achterzijde staat momenteel een houten uitbouw welke gesloopt en afgevoerd moet worden.

Uitbreiden huidige uitbouw en verplaatsen keuken

Wij willen onze huidige uitbouw uitbreiden met 1,5 m, afmeting is 1,5m x 3,6m. De fundering zal er al liggen volgens de vorige bewoners. Prefab, compleet opgeleverd. Tevens de keuken verplaatsen naar de voorkant van onze woning (hiervoor moeten wel wat sloop werkzaamheden worden gedaan zoals verwijderen schoorsteen). Daarnaast willen we een muurtje weghalen maar daar rusten 2 stalen balken op in het verlengde van elkaar, wij zijn benieuwd of die aan elkaar te koppelen zijn of te vervangen door 1 balk, de draagkracht berekening hiervoor is nog niet uitgevoerd.

Prefab-kelder met daarop een uitbouw

Het gaat om een tussenwoning met achtertuin uit 2005. Wij zoeken een ervaren Aannemer op het gebied van kelderbouw. Wij denken aan een prefab-kelder direct achter de woning met daarop een uitbouw met toegang tot de prefab-kelder. De huidige woning is 9.60 meter diep x 5,00 meter breed. Graag bespreek ik ook de daglicht-mogelijkheden. Ons eerste plan was om de woning zelf te laten onderkelderen en willen dus graag advies van een ervaren Aannemer.

Uitbouw achterzijde prefab

Uitbouw (vermoedelijk in Houtskeletbouw) achterzijde tussenwoning van 2,50 meter diep x 5,20 meter breed. Ik wil dubbele openslaande deuren erin met bovenlichten en aan weerskanten lange zijramen van plafond tot vloer. Ook graag een lichtstraat/lichtkoepel in het dak van de uitbouw. Er is een achterom in de vorm van een brandgang. 1 van de directe buren hebben reeds een uitbouw. Er moet ergens in de achtergevel ook een buitenkraan komen. In de uitbouw ook elektra. Verder wil ik in de uitbouw en de begane grond van de woning ook meteen vloerverwarming hebben.

Opbouw prefab op uitbouw

Wij willen gaan uitbouwen en daarop een opbouw laten plaatsen. De uitbouw hebben we de tekening en berekeningen al klaar mbt stalen balken enz. Nu willen we weten wat een extra opbouw op de uitbouw kost. Wat zijn de maten waar we uit kunnen kiezen. Mvg

Prefab uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 5.75 bij 2 meter om zo de woonkamer uit te breiden. 1 augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Een vergunning is niet nodig. Er zit nu een vrij nieuwe kunststoffen schuifpui in de huidige gevel, als het kan zouden we deze willen verplaatsen in de aanbouw. Heipalen zullen waarschijnlijk nodig zijn (zandgrond). Ik wil graag een prefab constructie, met een gemetselde afwerking. Als de schuifpui gebruikt kan worden, dan hebben we geen ramen nodig waarschijnlijk. We willen graag een complete oplevering, stucwerk is niet nodig, maar elektra en verplaatsen van convectorput wel. Het dak willen we dicht. We zouden het liefst in augustus beginnen, in september of oktober kan ook nog, maar het einde van het jaar wordt te laat.

Uitbouw in Houtskelet aan de achterzijde

Uitbouw (Houtskelet/Prefab) aan de achterzijde van circa 8 m2. Zandgrond.

uitbouw plaatsen

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 x 6 meter. met schuifpui . Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel of prefab. Laat mij verder graag adviseren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van de woning realiseren. De maten zullen 5,6 m bij 4m moeten worden. Voorkeur voor een prefab constructie indien er goed geheid wordt. qua oplevering wil ik graag geadviseerd worden.

Glazen uitbouw achterzijde bouwen met keuken en balkon en trap

Wij willen een nieuwe keuken in een uitbouw met een trap naar boven en een balkon. Onze huidige ramen zijn niet meer goed, deze willen we vervangen voor goed isolerende ramen. Het huis is gebouwd in 1870, wij wensen in die stijl te bouwen. De uitbouw komt in een L-vorm. Een deel van waar de uitbouw komt staat al een gebouw, een deel zal gesloopt moeten worden (geen monumentaal pand). De vergunning moet nog aangevraagd worden. Ik ben bezig met het maken van een maquette en tekeningen. De volle breedte is 7 meter, de laatste 3 meter zal dieper naar achter uitsteken en dit wordt de keuken (3-7 meter). De rest zal 1,5 meter diep worden. Wij willen een trap naar boven toe, dit wordt een soort balkon. De achtergevel moet ook vernieuwd worden. De hoogte is voor een deel 2,70-2,80 meter en het andere deel is 7 meter hoog. Dan moet er gekeken worden naar een muur die gesloopt moet worden. Kijken of dit een draagmuur is. Fundering zal nodig zijn, we hebben zandgrond. We willen energie besparende ramen, ook willen we graag meer informatie over subsidie mogelijkheden. De uitbouw wordt eigenlijk volledig van glas met een houten frame. Is prefab een mogelijkheid in onze situatie? We willen graag een complete oplevering, maar alle onderdelen graag apart specificeren op de offerte. In het dak moet een soort lichtstraat komen, we denken eraan om een dak met een hellingshoek van 45 graden te maken voor meer lichtinval (soort prisma in de hoek). De situatie is wat gecompliceerd. Als u langskomt, neem dan graag een portfolio mee van uw werken.

Partners

Partners van Casius