Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor prefab uitbouw realiseren:

Prefab uitbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab uitbouw van 6,5 bij 4 meter kan realiseren. Bestaande achtergevel dient doorgetrokken te worden. Er dienen ook nog aanpassingen gemaakt te worden voor het opsplitsen van ruimtes en het plaatsen van een toilet.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prefab uitbouw realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde compleet realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 6 x 3 meter realiseren. Wat voor fundering er nodig is weten we niet. De constructie willen we prefab hebben en we willen een schuifdeur aan de achterzijde. De uitbouw moet compleet worden opgeleverd. Er moet vloerverwarming komen, gestuct en geschilderd (verf is aanwezig) en de parkettenvloer moet doorgetrokken worden. Ook moet er elektra aangelegd worden, als het goed is 2 stopcontacten aan elke kant. Of er een vergunning nodig is weten wij niet, mocht het nodig zijn dan regelen wij het zelf. Er zou direct begonnen kunnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden.

Onderkeldering maken in nieuwbouw woning

L.S. Graag verneem ik van u een prijsopgave voor een: · Onderkeldering vanaf de achtergevel van het huis tot in de achtertuin; · Maten: circa 5.80 m breed x 4 m diep x 2.20 hoog (waarvan circa 0,8-1 meter boven het maaiveld van de tuin uitsteekt), of groter indien dat vergunningsvrij mogelijk is · Bij voorkeur prefab. Indien niet mogelijk, dan maatwerk. · Volledig geïsoleerd en volledig waterdicht. · Voorzien van licht/elektra en voorbereiding voor radiatorbuizen en radiator; watertoevoer en afvoer zijn niet nodig. · Over de volle breedte van 5m een raamkozijn met te openen ramen van circa 0,8-1 meter hoog inclusief ventilatieroosters (het gedeelte dat boven het maaiveld uitsteekt) · Eventueel lichtstraat aanbrengen in plafond van onderkeldering in hoek van 90 graden op achtergevel (afhankelijk van kosten) · Bovenop de onderkeldering ligt nu nog een vlonder; deze dient gedemonteerd te worden en later weer gemonteerd te worden (na werkzaamheden) met eventueel ruimte voor eerder genoemde lichtstraat erin. · Er dient ook een toegang tot de onderkeldering gemaakt te worden. Bij voorkeur via vaste trap rechts tegen erfgrens met buren rechts aanleggen. Dit betekent dat er ook een kleine uitbouw met overloop gebouwd moet worden tussen huidige keukendeur, toegang tot kelder en toegang tot tuin · Verder de vraag of een onderkeldering tot 4 meter uit de achtergevel ook vergunningsvrij is (net als een aanbouw/uitbouw); het gaat om de gemeente Rotterdam · Het gaat om een beganegrond etage in Rotterdam-Blijdorp uit circa 1930 met een circa 16 meter diepe achtertuin. · Buren willen eventueel meedoen (wordt onderzocht) · Start werkzaamheden: flexibel

Uitbouw keuken aan de achterkant

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een aanbouw aan de keuken van 2,5 x 3 meter, aan de tuinzijde van het stenen huis (uit 2007). We hebben een twee onder een kap woning. De constructie mag prefab, maar de buitenkant moet metselwerk met dezelfde stenen als het huis. Daar waar de uitbouw moet komen zit nu een raam en een deur, deze zouden we graag weer in de uitbouw laten plaatsen, met aan de zijkant dan nog een raam, deze moet nog wel aangeschaft worden. De oplevering graag compleet. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of er een vergunning nodig is.

Prefab uitbouw achtergevel

Ik wil graag een prefab aanbouw van 5 bij 3m. Verwijderen van de achtergevel en het plaatsen van een stalen bind moet nog gedaan worden. Daarnaast moet er ook een fundering gelegd worden. Indien mogelijk, elektra/leiding werk ter info op de offerte erbij zetten.

Uitbouw 1e verdieping achterzijde

Wij willen informeren naar de prijzen van een (prefab) dakopbouw op de 1e verdieping (achterzijde) waarbij tevens een balkon voor de 2e wordt gerealiseerd. Wij willen het huidige schuine dak recht hebben en daarboven zou een balkon moeten komen. De afmetingen zijn 5,20 x 2 meter. Wij zouden de deur van beneden, boven willen hebben. De reling van het balkon maakt ons niet zoveel uit. Er is een vergunning nodig, maar deze zouden wij vrij makkelijk kunnen krijgen.

Uitbouw realiseren en lekkage repareren andere aanbouw

Wij willen een uitbouw van 5 x 2 meter met kunststof openslaande deuren en ramen ernaast. We zijn nu bezig met de tekeningen voor de uitbouw. Er moet waarschijnlijk geheid worden. We willen de uitbouw gemetseld hebben. Graag casco opgeleverd. Als het mogelijk is zouden wij graag een prijsopgave krijgen voor een houten constructie en een voor een prefab constructie. Hoeft niet gestuct te worden, maar elektra willen we wel graag. Een vergunning is niet nodig. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Dan hebben wij nog iets anders: Er zit een bestaande uitbouw aan de zijkant van het huis, daar is een lekkage in het dak. Deze zou gerepareerd moeten worden. Het dak is 6 x 3 meter en het dak zou vervangen moeten worden. Het gaat om een plat dak. Wat voor materiaal erop zit weten we niet. De hoogte is ongeveer 2,5 meter. Een ladder plaatsen is makkelijk.

Uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde van het huis

Wij willen een Casco uitbouw van 6 x 2,5 m aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. Voor de constructie willen wij de goedkoopste mogelijkheid, mogelijk prefab. Voor het model en metselwerk willen we graag advies, zijn er misschien standaard modellen waar we uit kunnen kiezen? Elektra en stucwerk is niet nodig, dit doen we zelf. Wat voor fundering nodig is, weten we helaas ook niet. Het terras op de foto halen we zelf weg.

Een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een kelder van 540 cm breed en 600 cm diep kan realiseren. Daarboven moet een uitbouw van 540 bij 340 cm gemaakt worden. Dit zou beide prefab mogen. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De kelder mag gaan aansluiten op de bestaande kelder onder de woning (8 m2). Zowel de kelder als uitbouw wil ik woon-klaar hebben opgeleverd.

Prefab aanbouw plaatsen

We willen een prefab uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning van 3 m diep x 6 meter. Hiervoor is er volgens ons geen vergunning nodig. Het doel van deze uitbouw is het vergroten van de keuken en woonkamer. Het is ons onduidelijk wat voor fundering hiervoor nodig is. We willen graag de uitbouw verrijken met: -lichtstraal -elektra -leidingwerk -ramen en kozijnen -schuifdeur -2 lichtkoepels -verwarming

Uitbouwen aan zijkant huis

Wij willen een uitbouw doen aan de zijkant van het huis waar de keuken zal komen. De uitbouw zal 5 bij 3 moeten worden met aan de lange zijde twee ramen en aan de korte zijde twee klap deuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, er moet een fundering in en het moet prefab zijn. Er is geen vergunning voor nodig.

Partners

Partners van Casius