Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houtskelet uitbouw op garage:

Houtskelet uitbouw op garage

We willen een uitbouw realiseren op een bestaand garagedak. Dit moet houtskeletbouw worden en mag casco worden opgeleverd. De vloerafmeting van het op te bouwen deel bedraagt ongeveer 5 x 3 meter. Via de slaapkamer in de bestaande woning zal er een doorbraak gemaakt moeten worden op zo de opbouw te bereiken. Er zal een schuin dak geplaatst moeten worden wat mee loopt met het dak van de woning. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtskelet uitbouw op garage uit heel Nederland:

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning plaatsen. De fundering moet op palen en er moet een steunbalk komen in de muur van de bestaande woning, omdat deze deels wordt uitgebroken. De aanbouw is een liggende L-vorm. Er komt een raam in van ongeveer 3 meter en in het kantoortje een lang smal raam van plafond tot vloer. De aanbouw is getekend in houtskelet met baksteen. Ik zoek een partij die mij hiermee kan helpen. Het gaat om ongeveer 16 m2 wat erbij moet komen.

Herstel fundering en uitbouw maken

Aangekochte woning is uit 1901, volgens rapporten zijn herstelwerkzaamheden aan de fundering te verwachten. Daarnaast willen we een uitbouw van 3 x 5 meter. Het moet een houtskelet of gemetselde aanbouw worden met volledige afwerking en schuifpui.

Opbouw op de uitbouw laten maken

Onze woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Graag willen wij een opbouw op de uitbouw geplaatst hebben die aansluit op de achtergevel. Beide zijkanten moeten gesloten zijn en aan de zicht zijde willen we graag 2 raampartijen. In de achtergevel zit al een deur die toegang geeft tot het platte dak van de uitbouw. Graag prijsinfo betreffende houtskelet, prefab en gemetselde uitvoering. De oppervlakte is ongeveer 255 diep en 720 breed.

Woonkamer vergroten met een uitbouw

Ik wil een uitbouw hebben, zodat de woonkamer vergroot wordt. De uitbouw moet 3 bij 5,4 meter. Deze uitbouw moet casco geleverd worden. De uitbouw moet gemetseld worden of met houtskelet.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep, maar we staan open voor advies hierin. Ik weet nog niet of we houtskelet, prefab of gemetseld werk willen en willen hier graag geadviseerd in worden. Ook weet ik niet of ik water/elektra wil.

Fundering op staal maken voor een houtskelet uitbouw

Wij willen een houtskeletbouw uitbouw gaan plaatsen. Hiervoor dient de vakman een fundering aan te leggen. De fundering zal 2.50 bij 4 moeten worden en er hoeft niet geheid te worden. Daarnaast zal de hemelwaterafvoer in de lengte verlegd te worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Daklekkage opsporen

Daklekkage opsporen van een uitbouw en oplossen. Momenteel is de oorzaak onduidelijk. De uitbouw heeft een plat dak en is ongeveer 15 m2. Het betreft een houtskelet bouw. Het dak bestaat uit bitumen en grind.

Uitbouwen aan achterzijde woning

Een uitbouw aan de achterzijde van onze woning met hergebruik van de bestaande, aluminium pui met 2 deuren en 2 ramen. Aan zowel de linker- als aan de rechterzijde is metselwerk. De bestaande achtergevel, houtskelet, dient doorgebroken te worden. De uitbouw willen we ongeveer 5 x 2 meter groot hebben met plat dak en daklicht(en). Hij komt tussen twee bestaande uitbouwen, deze zijn 3 meter diep. Er moet geheid worden, ongeveer 11 meter diep (op basis van wat de buren gedaan hebben), en het grote materiaal moet over de woning heen omdat er geen achterom is. De tuin sluit aan op het water. Hopende dat deze informatie voldoende is voor een eerste offerte.

Serre aan de achterzijde bouwen

Wij willen graan een serre uitbouw. Deze moet 3,45 meter breed worden en 3 meter diep. Een glazen pui met schuif of openslaande deuren. Een glazen dak met elektrische zonwering. Verder moet de muur rechts gemetseld worden en links zit een muur die uitgebroken moet worden. Aan de achterzijde zit een kozijn van 3 meter die eruit moet. Hierboven zit een betonnen latei. Het mag ook houtskelet worden trouwens. Er moet wel gekeken worden naar de constructie. Er zit een houten kozijn die weggehaald kan worden.

Partners

Partners van Casius