Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Helmond of directe omgeving.

690 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, uitbouwen achterzijde woning, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Helmond:

Plaatsen dakkapel

Aan de achterzijde een dakkapel over de volle breedte, zover mogelijk zonder vergunning. Ruwweg 4,25 met 3 draai-kiepramen, 2 ventilatieroosters. Kunststof met houtlook. Graag afspraak op locatie om verder door te spreken.

Uitbouw achterzijde met toilet

Wij willen de achterzijde van het huis veranderen. Het huidige kozijn moet vervangen worden en een nieuw gat in de muur gemaakt worden voor de deur. Wij overwegen twee mogelijkheden: 1. Soort bijkeuken, deze zal dan 1.5 x 4 meter moeten worden, in deze ruimte willen we ook het toilet maken en tussen het huis en de bijkeuken moet dan een serre van kunststof of aluminium komen. 2. Een volledige stenen aanbouw van 4 x 6.5 met een aparte ruimte voor een bijkeuken en toilet (1.5 x 4 meter). Alles moet afgewerkt worden inclusief elektra en waterleidingen. De aanbouw moet een plat dak krijgen en we willen openslaande deuren met kunststof kozijnen. We willen een raampje in de bijkeuken als het alleen de bijkeuken is, en als het om een volledig stenen aanbouw gaat mag er een glazen wand of 2-3 ramen komen.

Voordeur vervangen inclusief kozijn

Vervangen voordeur inclusief kozijn. De huidige deur is 202 x 93 cm. Plus nog een bovenraampje. Hout met (beperkt) glas, inclusief hang- en sluitwerk.

Verbouwing badkamer

Ik wil de badkamer van 5m2 verbouwen. Alles wat er nu in zit moet er uit. Er moet een muurtje geplaatst worden voor de doucheruimte, wc, wastafel (Marokkaanse waskom). Muren wil ik laten afwerken met stuc. Het muurtje moet betegeld worden evenals de vloer. Ik heb niet echt haast, zit te denken aan volgend jaar mei.

Badkamer 2x en een WC

Nieuwbouw. Badkamer van 8 m2 en 8 m2. Het moeten recht toe recht aan badkamers worden met een elektrische radiator, een badmeubel en twee spiegels met licht en een inloopdouche met glazen scherm, met toilet. En dan is er nog een toilet op de begane grond. Materialen hebben we al aangeschaft. Er moet betegeld worden (van beneden tot boven).

Uitbouwen van een huis

Offerte aanvraag Wij willen graag een offerte aanvragen voor het uitbouwen van ons huis. Wij willen ons voorheen uitgebouwde schuur en garage waar drie kamers van zijn gemaakt met 50 cm verhogen: 1- Verhogen van de alle muren 50 cm, inclusief dak en plafond, elektriciteit en stucwerk met oppervlak van 11,2 m2. 2- Een carport van 5 x 3 meter bouwen 3- Een paar kleine klussen 4- Vervangen en of veranderen van ingangsdeur met dubbelglas. Verdere voorwaarden en afspraken in overleg.

Muur uitbreken

Wij willen de muur tussen de woonkamer en garage uitbreken. Deze muur is waarschijnlijk een draagmuur maar dat weten wij niet zeker. De lengte is 3 meter en de hoogte 2.45 meter. Het puin moet worden afgevoerd en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Privé sauna laten bouwen

Ik wil een privé sauna beginnen en zoek een aannemer die een prijsindicatie kan maken. Het is voor het verhuren kleinschalig. In de sauna moet komen een Finse sauna, jacuzzi, inloop regendouche, en eventueel een klein zwembad. Het gaat om een ruimte van 100m2 daarbij alles compleet met balie

Verzakking herstellen op de 2e etage

Wij hebben een huis gekocht en deze door een technisch bedrijf laten keuren. Uit dit rapport is naar voren gekomen dat de 2de etage de vloer is verzakt. Ik wilde weten of dit waar is en hoe dit op te lossen. Kunnen jullie een rol hierin betekenen?

Achterzijde woning uitbouwen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw van 2,50 meter diep en ongeveer 5,50 meter breed. De uitbouw moet aan het volgende voldoen: - Schuifpui, 4,50 meter x 2,60 meter, van 4 panelen waarbij de middelste 2 delen schuifdeuren zijn. - Schuifpui glas HR++ - Lichtstraat van 4 meter X 1 meter. - Elektra, 2 x stopcontacten, spotjes in plafond, hoeveelheid nog niet bekend Als extra aanvulling wil ik de vloer van de woonkamer, 40 m2, mee egaliseren met de uitbouw, zodat de vloer mooi vlak is. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Houtskelet uitbouw op garage

We willen een uitbouw realiseren op een bestaand garagedak. Dit moet houtskeletbouw worden en mag casco worden opgeleverd. De vloerafmeting van het op te bouwen deel bedraagt ongeveer 5 x 3 meter. Via de slaapkamer in de bestaande woning zal er een doorbraak gemaakt moeten worden op zo de opbouw te bereiken. Er zal een schuin dak geplaatst moeten worden wat mee loopt met het dak van de woning. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Lichtbouw opbouw op eerste verdieping

Op de eerste verdieping wil ik een opbouw realiseren van ongeveer 2,5 x 5 meter. Op dit moment is het een schuin dak waar dit aangebouwd moet worden. De tekeningen en constructieberekeningen zijn aanwezig. De vergunning wordt op dit moment aangevraagd. Ik zou graag een offerte willen hebben.

Prefab kelder laten plaatsen

Graag zou ik info willen wat het compleet kost om een prefab kelder in de tuin te plaatsen. Het gaat hier om de afmeting 9 meter lang en 5 meter breed.

Woning achter uitbouwen

Ik zou graag een uitbouw willen aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een oppervlakte van 2 bij 5 meter. Ik zou dit graag gemetseld willen hebben. Ik wil een plat dak hebben. De achterzijde van de woning is goed te bereiken middels een achterom. Ik wil water en elektra naar de uitbouw toe getrokken hebben.

Voorzijde woning uitbouwen

In de voortuin hebben wij een schuur staan. Het stukje tussen de schuur en de woning willen wij graag laten bebouwen. Dit deel is 2 bij 1 meter groot. De vloerverwarming zal dan moeten worden doorgetrokken en het plafond en de wanden gestuukt. De entree willen wij met de schuur verlengen. Het is nog onbekend of wij hier een vergunning voor moeten aanvragen.

Kozijnen vervangen en dak isoleren

Ik wil graag 4 kozijnen vervangen en isoleren van een zadeldak, eventueel ook oude pannen vervangen. En spouwmuur isoleren. Afhankelijk van kosten, meer of minder laten doen. Oppervlakte van het huis is circa 100 m2. Werkzaamheden graag ergens begin volgend jaar.

Raam met muur vervangen door openslaande deuren

We willen graag ons raam met daaronder een muur vervangen door openslaande tuindeuren. Breedte is ongeveer 180 cm. Graag met enige spoed. Prijsopgave inclusief dubbele houten tuindeuren met glas exclusief beslag inclusief afbreken bestaande muur. Eventueel kan ik hier zelf bij helpen.

Aanbouw aan de achterzijde van een woning

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een aanbouw laten maken van ongeveer 550 cm breed en 300 tot 400 cm diep. Het moet een stenen aanbouw worden met over de gehele breedte een raampartij. We bespreken de details graag met een aannemer. We willen de aanbouw in het voorjaar of de zomer van 2018 laten bouwen. We willen een afspraak maken en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Uitbouw aan de achterzijde

We willen een uitbouw realiseren van 2 x 5 meter en bestaande openslaande deuren hergebruiken. De hypotheek is rond, maar we hebben geen idee waar we zoal aan moeten denken. Dus graag een offerte voor het totale kostenplaatje.

Trapgat maken in beton en trap plaatsen

Ik wil graag een nieuw trapgat laten maken in betonvloer, oude vlizotrap moet verwijderd en dicht gemaakt worden tevens de trap plaatsen. Plaats van nieuw gat is afhankelijk van advies. Voorkeur gaat uit naar de slaapkamer. Werkzaamheden zo spoedig mogelijk na 28 december, bouwtekeningen zijn aanwezig.

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de zijkant van de woning. De maten zijn 3 x 7 meter. De lange zijde komt tegen de woning en in de korte zijde aan de voorzijde de voordeur en raamkozijn. In de achter zijde zal er ook een kozijn geplaatst moeten worden. De huidige voordeur wordt de doorgang naar de aanbouw. De elektra en CV moeten worden doorgetrokken en op het dak zal een lichtstraat geplaatst moeten worden. Verder zijn er 2 airco units die verplaatst moeten worden naar het dak en dient de vergunning nog te worden aangevraagd.

Betonrot herstellen

Wij hebben een appartementencomplex uit 1979 en op diverse plaatsen hebben wij betonrot geconstateerd. Het gebouw is op het hoogste punt 7 verdiepingen hoog. Er is een hoogwerker van ongeveer 30 meter hoog nodig.

Bungalow bouwen

Ik zit in een rolstoel en wil graag een bungalow bouwen en wil alles gelijkvloers zou daarmee mogelijkheden van weten

Trapgat maken en vlizogat dichten

De vlizotrap dient te worden verwijderd en het gat gedicht. Hierna zal er in de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en een vaste trap geplaatst.

Betonvloer met isolatie storten

Het betreft het storten van een betonvloer inclusief isolatie. De totale vloer oppervlakte zal 350 m2 worden waarvan de vloeroppervlakte van het zwembad 50 m2 gaat worden. De totale zwembadruimte meet ruim 100 m2. Er wordt nog aangebouwd een garage van 50 m2. Er is een tekening gemaakt.