Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuren laten verwijderen:

Draagmuren laten verwijderen

Ik wil drie muren laten slopen. Alle drie de muren zijn draagmuren. Ik heb nog geen contact opgenomen met de gemeente maar ben dit van plan na het verkrijgen van een offerte. Ik wil drie H-balken geplaatst hebben.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuren laten verwijderen uit heel Nederland:

Dragende muur wegnemen

Ik heb via uw website vernomen dat uw bedrijf draagmuren verwijderd en draagbalken plaatst. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat het mij zou gaan kosten als ik het bij u zou willen laten uitvoeren. Ik heb al een constructie tekening en berekening laten maken, alleen is dat bestand te groot om het hier mee te sturen. Deze kan ik sturen als u een reactie naar mij heeft gestuurd. Ik zou graag alles door u willen laten doen, verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Het aftimmeren kunnen wij eventueel zelf wel en de vergunning is ook geregeld. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hoop snel van u te horen.

Verschillende draagmuren verwijderen

Over 2 maanden krijg ik de sleutel van een nieuwe woning. Hier wil ik graag 2 draagmuren laten verwijderen. 1. Afmeting circa 5 x 2.80 meter. 2. Afmeting 2.50 x 2.80 meter. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en hierbij is het van belang dat het profiel zo veel mogelijk weggewerkt is. Dat wil zeggen dat er geen rand blijft staan maar het echt een ruimte wordt. Het afvoeren van het puin zie ik graag separaat op de offerte genoteerd.

Draagmuren slopen

Graag een indicatie van de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van de dragende muren van de garage op de begane grond.

Draagmuren inkorten of verwijderen

3 draagmuren inkorten cq verwijderen in totaal ongeveer 22 m2 puin verwijderen.

Diverse sloopwerkzaamheden en egaliseren van vloeren

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan volgende maand de sleutel. We willen direct na de overdracht op 10 oktober laten starten met diverse werkzaamheden. We willen 2 binnenmuren laten verwijderen. Dat zijn geen draagmuren. Ook willen we 2 parketvloeren en een tegelvloer in de entree laten verwijderen. In de keuken moet een lambrisering en oude keukenkastjes worden verwijderd. De vloeren moeten geëgaliseerd worden in verband met de aanleg van elektrische vloerverwarming. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We kunnen zeer binnenkort met u de woning bezoeken om het werk op te nemen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Vloeren slopen en egaliseren

Wij willen 2 parketvloeren (40 m2 en 15 m2, tegelvloer(13 m2), lambrisering en twee muren (niet draagmuren) laten verwijderen. Vloer moet worden geëgaliseerd tbv aanleg elektrische vloerverwarming en vloertegels. Alles begane grond.

Draagmuren slopen

Graag willen wij twee draagmuren laten verwijderen. Het pand komt uit 1937 en staat op een houten palen fundering, op de kleef, in Zaanstad (Veengrond). (Heiplan is bijgevoegd). De twee draagmuren staan achter elkaar op de begane grond. Deze muur is opgebouwd uit grijze stenen van waalformaat. Durf niet te zeggen op dit kalkzandstenen zijn (voelen zwaarder aan). Ruimte boven de draagmuren is een badkamer. Deze is voorzien van lewisplaten met beton. De muren van de badkamer zijn van drijfsteen en vervolgens betegeld. Zie bijlage voor de muren, en heiplan. Het hoeft niet afgewerkt te worden en er hoeft niet echt puin afgevoerd te worden.

Draagmuren verwijderen in de woonkamer

Het gaat om 3 draagmuren slopen. Inclusief afvoeren van materiaal.

Badkamer en 4 tussenmuren slopen in een bungalow

Wij zijn sinds kort eigenaar van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1957. Het pand staat nog leeg en we zijn momenteel verbouwingsplannen aan het voorbereiden. We willen graag een kostenraming ontvangen voor het verwijderen van 4 gemetselde tussenmuren van 350 cm breed en de gehele badkamer op de begane grond. Het zijn geen draagmuren. Er staan foto's van het huis op Funda. Wij willen hiermee graag over enkele weken gaan starten en ontvangen graag uw aanbieding. Bij een interessant aanbod kunnen wij wat langer wachten met het inplannen van de klus, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Draagmuren verwijderen

Graag offerte over het volgende: oud Herenhuis 1930 2x draagmuur verwijderen van ongeveer 2,50 meter breed bij een hoogte van ongeveer 2,80 meter. Dit is voor de woonkamer naar een werkkamer en éénmaal vanuit de eetkamer naar een keuken. Gehele huis is 7 meter breed, woongedeelte is ± 4 meter breed. Volgens de makelaar zijn dit draagmuren waarbij een metalen H-profiel geplaatst dient te worden (of andere steunbalk). Afval mag achtergelaten worden, we hebben tegen die tijd een afval container grofvuil in de tuin aanwezig. Sammengevat

Partners

Partners van Casius