Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuren laten verwijderen:

Draagmuren laten verwijderen

Ik wil drie muren laten slopen. Alle drie de muren zijn draagmuren. Ik heb nog geen contact opgenomen met de gemeente maar ben dit van plan na het verkrijgen van een offerte. Ik wil drie H-balken geplaatst hebben.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuren laten verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuren verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om de bogen (zie foto) te verwijderen en om hier draagbalken te plaatsen. Het zijn beide draagmuren. Graag zou ik ook de kosten willen weten wanneer de fundering verzwaard dient te worden.

Draagmuren laten slopen

2 draagmuren, die tussen de keuken en huiskamer een gang vormen, doorbreken, Stalen L-binten plaatsen bij beide muren. Ik beide muren zitten deurposten. Aan de keukenmuur hangt een cv-ketel die verplaatst moet worden. Keukenmuur is ongeveer 3.00 x 2.75, inclusief deuropening, anders muur voor een deel weg ongeveer 3.00 x 2.75 meter, inclusief deuropening. Puin verwijderen.

Mogelijke draagmuren slopen

Het gaat om het slopen van zowel een muur met een toog en van een muur met een deurpost. De muren zijn ongeveer 8 m2 groot. Beide muren willen wij graag laten verwijderen maar het is niet duidelijk of het draag muren zijn en de ronding op de foto. Graag zou ik beide willen slopen maar vraag me af welke dragend is. Het puin zal afgevoerd moeten worden en de muren afgewerkt.

Draagkracht muren bepalen en slopen

Er dienen diverse muren verwijderd te worden waarvan het niet duidelijk is of dit draagmuren zijn. Op de begane grond gaat het om een muur van 4 meter breed en 2.60 meter hoog en een muur van 3 meter breed en 2.60 meter hoog. Deze muren wil ik zo volledig mogelijk laten verwijderen. Op de slaapkamer gaat het om een muur van 2.50 bij 2.50 meter en muur 1 bij 2.50 meter. Verder zijn er nog 3 muren van 3 bij 2.50 meter die verwijderd dient te worden, maar de ondersteuning van de gording blijft. Het puin dient te worden verwijderd, de afwerking doen wij zelf.

Draagmuren slopen

Het betreft het verwijderen van 2 Draagmuren en 1 draagmuur gedeeltelijk slopen. Waarschijnlijk moeten alle 3 de muren een draagbalk geplaatst worden. De oppervlakte van de muren zijn ongeveer 11 m2, 3 m2 en 1.5 m2. Zou u mij kunnen bellen zodat ik de situatie beter kan beschrijven.

Draagmuren verwijderen

Wij willen 2 draagmuren verwijderen: muur 1 : overspanning(balk): 4700 mm, lengte muur: 2900 mm. Muur 2 : overspanning(balk) : 2.60 mm, lengte muur: 1060 mm.

Woning strippen

Het is het verwijderen en afvoeren van laminaatvloer, schoorsteenmantel, keuken, badkamer, vloerbedekking inclusief tussengelegen wanden, geen draagmuren. De totale oppervlakte net onder de 100 m2. Tevens zou ik hulp willen hebben om goederen boven te brengen.De uitvoering zou zijn op 26 juni.

Draagmuren verwijderen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en daarin willen wij 2 (waarschijnlijk) draagmuren laten verwijderen. 1 x 5 m2 en eventueel 1 x 8 m2. wij willen het liefst dat iemand in mei komt kijken en ons kan vertellen wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Draagmuren verwijderen en een draagbalk plaatsen

We willen graag twee draagmuren laten verwijderen en daarop draagbalken laten plaatsen in de keuken. In een T vorm. De lengte is ongeveer 3 1/2 meter, het T-kopstuk 3 meter links en 1 1/2 naar rechts, plus staanders. Zo mogelijk eerst ter plaatse komen opmeten.

Draagmuren verwijderen

Wij zijn opzoek naar een professionele partij die een draagconstructie kan plaatsen in onze woning. Wij hebben de tekeningen bij de architect al klaar liggen. Het moet nog alleen doorgerekend worden. Het is een monumentaal pand met 3 verdiepingen. Een buitenmuur, zijmuur en een binnenmuur moeten verwijderd worden. De vloer die eerder van hout was, is nu van beton. Dit verzakt. Dat moet dus meegenomen worden in de berekening. Onze vraag is of het mogelijk is om een afspraak te maken en dit verder met u te bespreken.

Partners

Partners van Casius