Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuren laten verwijderen:

Draagmuren laten verwijderen

Ik wil drie muren laten slopen. Alle drie de muren zijn draagmuren. Ik heb nog geen contact opgenomen met de gemeente maar ben dit van plan na het verkrijgen van een offerte. Ik wil drie H-balken geplaatst hebben.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuren laten verwijderen uit heel Nederland:

Badkamer en 4 tussenmuren slopen in een bungalow

Wij zijn sinds kort eigenaar van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1957. Het pand staat nog leeg en we zijn momenteel verbouwingsplannen aan het voorbereiden. We willen graag een kostenraming ontvangen voor het verwijderen van 4 gemetselde tussenmuren van 350 cm breed en de gehele badkamer op de begane grond. Het zijn geen draagmuren. Er staan foto's van het huis op Funda. Wij willen hiermee graag over enkele weken gaan starten en ontvangen graag uw aanbieding. Bij een interessant aanbod kunnen wij wat langer wachten met het inplannen van de klus, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Draagmuren verwijderen

Graag offerte over het volgende: oud Herenhuis 1930 2x draagmuur verwijderen van ongeveer 2,50 meter breed bij een hoogte van ongeveer 2,80 meter. Dit is voor de woonkamer naar een werkkamer en éénmaal vanuit de eetkamer naar een keuken. Gehele huis is 7 meter breed, woongedeelte is ± 4 meter breed. Volgens de makelaar zijn dit draagmuren waarbij een metalen H-profiel geplaatst dient te worden (of andere steunbalk). Afval mag achtergelaten worden, we hebben tegen die tijd een afval container grofvuil in de tuin aanwezig. Sammengevat

Draagmuren laten wegslopen

Graag zou ik een offerte willen voor het verwijderen van een muur van 9,60 m2. Het is de muur van de woonkamer naar de keuken, en niet geheel duidelijk of het een draagmuur is (het is een tussenmuur). De tweede muur is een draagmuur van 8,5 m2, de originele buitenmuur. Hier zit een gemetselde schoorsteen aan vast (origineel een buitenmuur, schoorsteen kan denk ik eventueel door mij verwijderd worden). Bijgevoegd een plattegrond van het huis, en de muren. Het gaat on de muur waar in de afbeelding een houtkachel voor staat, en de muur tussen woonkamer en keuken. Dit originele deel van het huis is ongeveer 100 jaar oud, en de rest is later aangebouwd. Over twee weken krijg ik de sleutel van de woning en start ik met klussen.

Dak van loods vernieuwen

Voor de verbouwing van ons nieuwe huis laten wij een oud asbesthoudend dak verwijderen van de aangelegen loods. Ik zou hier graag een geïsoleerd dak voor terug willen. Graag zo simpel mogelijk, maar wel met een lichtstraat erin. Het betreft een een loods van 15 x 50 meter. In de breedte van de loods komen om de 10/15 meter muren om deze in verschillende vakken te verdelen. Deze muren zouden als draagmuren kunnen fungeren. Er zit één gedeelte bij van 20/25 x 15 meter. Hier zou het fijn zijn als het dak dusdanig sterk is dat er spullen met ketting takels aan gehangen kan worden. Ik denk dat hier werken met een of 2 U-balken een goede oplossing is. Ik heb mezelf geïnformeerd, dat wanneer ik met een isolatiefactor 2 omhoog ga ten opzichte van de isolatiewaarde van het asbesthoudend dak, ik op de nieuwe dakbedekking subsidie kan aanvragen. Klopt dat? Ook wil ik graag zonnepanelen op het dak gaan plaatsen. We bezitten de woning nog niet dus graag eerst een indicatie van de woning. Mocht u nog meer vragen hebben, dan ben ik per email bereikbaar.

Draagmuren verwijderen en balken plaatsen

Ik heb 2 draagmuren (oorspronkelijk buitenmuren) die ik wil verwijderen. Het gaat om 2 muren van 5 x 3 meter. Er moeten zware balken geplaatst worden en puin geruimd. Graag een indicatie van de kosten en tijd om eea te realiseren. Eea moet plaatsvinden eind juli begin augustus

Dragers plaatsen

Wij gaan zelf 2 draagmuren en een deursparing verwijderen. Hiervoor dienen er dragers geplaatst te worden en dit dient door de vakman gedaan te worden. De muren die wij gaan verwijderen zijn als volgt: 1. 14 m2 2. 12 m2 3. Deursparing/ opening: 4 m2 De constructieve berekeningen zijn aanwezig. alleen steunbalken en de dragers te plaatsen

Draagmuren doorbreken

Twee draagmuren doorbreken, ieder +/- 5 m2 dus in totaal +/- 10 m2. Daarnaast nog een niet draagmuur verwijderen van +/- 12,5 m2 .

Draagmuren verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om de bogen (zie foto) te verwijderen en om hier draagbalken te plaatsen. Het zijn beide draagmuren. Graag zou ik ook de kosten willen weten wanneer de fundering verzwaard dient te worden.

Draagmuren laten slopen

2 draagmuren, die tussen de keuken en huiskamer een gang vormen, doorbreken, Stalen L-binten plaatsen bij beide muren. Ik beide muren zitten deurposten. Aan de keukenmuur hangt een cv-ketel die verplaatst moet worden. Keukenmuur is ongeveer 3.00 x 2.75, inclusief deuropening, anders muur voor een deel weg ongeveer 3.00 x 2.75 meter, inclusief deuropening. Puin verwijderen.

Mogelijke draagmuren slopen

Het gaat om het slopen van zowel een muur met een toog en van een muur met een deurpost. De muren zijn ongeveer 8 m2 groot. Beide muren willen wij graag laten verwijderen maar het is niet duidelijk of het draag muren zijn en de ronding op de foto. Graag zou ik beide willen slopen maar vraag me af welke dragend is. Het puin zal afgevoerd moeten worden en de muren afgewerkt.

Partners

Partners van Casius