Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heesch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heesch heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heesch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heesch of directe omgeving.

54 klanten uit Heesch bevelen een bij Casius in Heesch aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heesch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw casco woning realiseren, woning laten bouwen, bouw 6 tiny houses, dak opbouw voor 3 woningen en eventueel dubbele uitbouw, funderingsherstel en kelderbouwen, uitbouw achterzijde en dakopbouw, cosmetische renovatie van onze nieuw aangekochte woning, dakopbouw platdak 50m2, realisatie dakopbouw, verschillende opdrachten, uitbouw realiseren, terras onderkelderen, opbouw plat dak, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of veranda- en serrebouw in Heesch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heesch:

Sleuf voor een data en COAX-kabel frezen

Sleuf voor datum en coaxkabel en stroom maken, ongeveer 3 meter

Asbest dak verwijderen

Wij willen graag asbest van ons dak laten verwijderen. Het dak loopt in een punt met een lengte van 21 meter, beide kanten gaan 6 meter naar beneden. Het dak is goed bereikbaar met een steiger van 1 verdieping. Daarna moet het dak weer dicht worden gemaakt. De klant wil graag geadviseerd worden over wat daarin haar opties zijn.

Saneren van asbest uit ponystal

Het betreft het verwijderen en afvoeren van golfplaten met asbest. Deze platen zitten tegen het dak en de wanden aan gemonteerd. De ruimte is ongeveer 5 bij 5 meter en het totaal te verwijderen materiaal 55 m2. De platen zitten met 3 schroeven per plaat vast. De verder constructie zal ik zelf verwijderen. De ruimte is goed bereikbaar en er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Draagmuren laten verwijderen

Ik wil drie muren laten slopen. Alle drie de muren zijn draagmuren. Ik heb nog geen contact opgenomen met de gemeente maar ben dit van plan na het verkrijgen van een offerte. Ik wil drie H-balken geplaatst hebben.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij willen graag een draagmuur verwijderen en een draagbalk plaatsen van ongeveer 3.20 meter. De muur is totaal 4.40 meter breed maar er blijft aan beide zijdes 60 cm staan. De hoogte van de muur is 2.50 meter. De afwerking verzorgen wij zelf.

Nieuwe betonvloer aanbrengen

Er dient een betonvloer verwijderd te worden, geen kruipruimte, en een nieuwe isolatie + betonvloer met vloerverwarming aangelegd te worden.

Geïsoleerde scheidingswand plaatsen op zolder

Geïsoleerde scheidingswand plaatsen op zolder, inclusief kozijn en deur. Elektra en tv antenne aansluiting aanbrengen in de scheidingswand. Schuine plafondplaten strak afwerken en stuken. Schakelaars en verlichtingspunten aanbrengen.

Ruime serre bouwen

Ik wil een serre laten bouwen van ongeveer 7 x 3 meter achter aan de woning. Een wand betreft de zijkant van de woning van de buren (aanbouw-steen). Graag een offerte voor zowel een houten als aluminium (antraciet) met 2 openslaande deuren. De serre komt aan de woning, er hoeft geen gevel voor doorgebroken worden. Het dak willen we ook graag van glas. Indien u meer info nodig heeft hoor ik dat graag. Dan kan ik desgewenst een afbeelding mailen.

Polycarbonaat kanaal platen plaatsen op een veranda

Ik wil op een houten onderbouw voor een veranda van 875 cm breed en 295 cm diep graag polycarbonaat kanaalplaten laten leggen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de levering en de plaatsing. De houten onderbouw is er al klaar voor.

Binnendeur plaatsen in enkelsteens muur

Ik wil een binnendeur laten plaatsen in een enkelsteens muurtje. Het is geen draagmuur.

Dakplaten met asbest afvoeren

Ik wil graag een aantal asbesthoudende dakplaten laten afvoeren. Het gaat om ongeveer 180 golfplaten van ongeveer 1 x 2 meter. Ze staan opgestapeld op ons terrein.

Serre aan huis bouwen

Een serre aan huis van ongeveer van 6 bij 3. We zoeken alleen de materialen.

Houten vloer en vloerbalken vervangen

Het vervangen houten vloer en balken boven kruipruimte, het is 35 m2. De balken zijn wat doorgebogen. De vloer vervangen met hout of misschien een ander materiaal. De kruipruimte is ongeveer 50 cm. Wat gaat het ongeveer kosten? Kunt u dat per mail aan mij laten weten?

Keuken renoveren

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en willen daarom de hele keuken aan pakken. De elektra laten veranderen en willen graag krachtstroom aan laten leggen. Ook willen we een nieuw plafond met gipsplaten laten aanleggen met spotjes en afzuigkap. Een nieuwe tegelvloer laten aanleggen. En graag willen we de verwarming in de keuken op een andere plek. Keuken is circa 2,5 x 2,5 meter. Keuken wordt midden maart geleverd. Wegens gezinsuitbreiding hebben we wel een beetje haast.

Nokverhoging bouwen op de zolder

Nokverhoging op zolder.

Zolder renovatie

Zolder is kaal opgeleverd na aanpassingen i.v.m. plaatsing dakkapel van 6 meter breed. Wat er dient te gebeuren: - isolatie rondom dakkapel - vloer egaliseren - vloer leggen - schilderwerk - e.v.t. plaatsing afscheidingswand Zolder ongeveer 8 bij 5 meter.

Is het inrichten van een boksschool: er ...

Is het inrichten van een boksschool: er moeten 2 kleedkamers gebouwd worden, per stuk 3.50 meter bij 7 meter. Er moeten 2 wc gebouwd worden van 1.50 meter bij 1.1o meter en deze moeten worden betegeld, de kleedkamers moeten gebouwd worden van kalkblokken en er moeten 4 douches inkomen van 1 bij 1 meter en ook worden betegeld. Er moet ook electra komen en waterleidingen +cv ketel voor de douches. De wanden van de sportschool moeten worden geverfd in totaal 290 vierkante meter. De vloer moet ook behandeld worden met een coating laag en moet hiervoor van te voren voor worden bewerkt in totaal 308 vierkante meter.

Uitbreiding: uitbouw achterkant woning ...

Uitbreiding: uitbouw achterkant woning ong. 3x9m. Fundering + aanbouw/skelet + dakbedekking (platdak) + plaatsing (openslaande) deuren + ramen.

Zwevend balkon vertoont tekenen van ...

Zwevend balkon vertoont tekenen van betonrot. Waarschijnlijk moeten de tegels verwijderd worden, balkon gerepareerd, daarna nieuwe tegels aanbrengen en hemelwaterafvoer goed aansluiten.

maken zolderkamer: plaatsen wandje en ...

maken zolderkamer: plaatsen wandje en dakraam

Bijtrekken van een gedeelte van de ...

Bijtrekken van een gedeelte van de garage bij de woonkamer. Keuken vernieuwen of mogelijk verplaatsen. Aaanpassen van ramen, deuren en verlichting. zo ook vloerverwarming uitbreiden. Bij het nieuwe gedeelte van de huiskamer rolluiken plaatsen. Nieuwe vloer; nieuw stucwerk muren, slopen bestaande muur en keuken.

Uitbreiding woonhuis dmv van uitbouw of ...

Uitbreiding woonhuis dmv van uitbouw of serre

bewoonbaar maken van de helft van een ...

bewoonbaar maken van de helft van een woonboerderij het gaat om het achterhuis met vloer opp.van 11,5mx 9.2m inhoud 600m3,niet geisoleerdespouwmuren van baksteen,dak gedekt met gebakkenpannen.de gehele ruimte moet naar geheel eigen wensen en normen gebouwd worden gewenstevertrekken bgg=kamer,eetkeuken,bijkeuken,studieruimtehal,trap,wc. 2de verd.3 ruimeslaapk.,1xouderslaapk. en badkamer,vaste trap naar zolder nokhoogte7.95m

nieuwe bungalow, zeer modern, gelegen op ...

nieuwe bungalow, zeer modern, gelegen op groot perceel met grote oude bomen. Noord en oost kant van het huis in beton, west en zuidkant in glas. Overstekende dakrand. Goedkope maar goede bouw is een vereiste.