Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen:

Tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen

Bij deze laat ik u weten dat ik voornemens ben om een tuinkamer te laten zetten. Deze moet gefundeerd worden rekening houdende met het aansluiten van een eventuele vloerverwarming De afmetingen zijn 6mtrx 4mtrx 2.61mtr hoog Hier in moet een natte ruimte zijn van 1.50mtr breed bij 4mtr zijn. De voorzijde moet een schuifpui zijn in 3 delen. Het dak moet een plat dak worden met 3 lichtkoepels. Bijgaande doe ik u een tekening van de bungalow toekomen waar de aanbouw moet komen.
Onze klant uit Halsteren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen uit heel Nederland:

De fundering voor een tuinkamer naast een woning aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een fundering voor een tuinkamer. Deze fundering dient 400 bij 450 cm groot te worden. Daaraan grenzend moet ook een stuk fundering van 140 bij 200 cm liggen ten behoeve van een gang. De woning staat op veengrond. De tuinkamer (waar de fundering voor is) word gemaakt van sandwichpanelen. Dit is aan de zijkant van een woning. Daarnaast moet de afgegraven aarde ook afgevoerd worden.

Fundering vloer voor tuinkamer

Voor het plaatsen van tuinkamer willen wij een fundering of betonnen vloer waar onze tuinkamer van 5 x 3 meter op komt te staan later wordt er vloer verwarming en een grind vloer op gelegd dus de vloer moet daar glad voor zijn. Er zal waarschijnlijk een bekisting en bewapening nodig zijn.

Egaliseren buiten en kleine fundering

Ik wil een tuinkamer zetten, overkapping staat al. Er liggen betonnen tegels in stabilsé. Ik zou graag deze vloer willen egaliseren. Daarnaast is er nog een stukje dat uitgegraven moet worden, liggen nog geen tegels. Dit stukje moet dan nog bij de rest van de vloer getrokken worden. Later worden er aluminium muren en glazen schuifpui in gezet. De oppervlakte is 34 m2.

Tuinkamer

Wij willen graag een tuinkamer van aluminium met glazen schuifwanden in de achtertuin tegen ons huis laten bouwen. Is hier fundering voor nodig? Zo ja, wat zijn de kosten? Afmeting: 550x350

Fundering maken aanbouw

We willen de overkapping die al lang staat overkappen en dus een fundering storten en een betonnen vloer. Dus bekisting, isolatie en cementdekvloer (en vloerverwarming op net) breedte is 12 meter x 5 meter. zijkant 2 meter breed en 13 meter lang. Is voor een tuinkamer komt geen gewicht op.

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.

Schroeffundering aanbrengen voor een tuinkamer

Hoi, Wij willen een terrasoverkapping gaan realiseren die volledig met glasschuifwanden open en dicht kan. Hiervoor is een fundering nodig. Omdat de fundering in Almere plaats moet vinden zou het schroef fundatie worden. Het gaat om 4 fundatieschroeven met daartussen betonlateien (of een andere oplossing). De afmeting van de overkapping is 5 x 3 meter. Ik hoor graag van jullie. Groet

Aanbouw van prefab en goed geïsoleerd

Wij willen graag een aanbouw/tuinkamer van 6 bij 3 meter met een stevige vloer tegen het huis aan. Stevige fundering is nodig, het grondwater staat bij ons namelijk vrij hoog. De aanbouw moet aan de zijkanten goed geïsoleerd zijn en aan de voorkant willen we alles met glas en een schuifpui. Het dak moet dicht. Bij de gemeente ga ik navraag doen of een vergunning nodig is. We willen een prefab constructie met goede isolatie. We denken aan Keralit. Graag ook vloerisolatie. 3 gevel zouden er gemaakt moeten worden. Woning is uit 1934. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is niet nodig.

Serre achterkant huis

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid voor een serre, tuinkamer of een uitbouw aan de achterkant van het huis te laten plaatsen. Deze zou + - 5 m breed & 2.5 tot 3 m diep worden. Ik heb op internet gezicht naar de mogelijkheden, maar ik weet niet goed wat in mijn situatie het beste is om te doen. Ik heb een tussenwoning, waarvan de tuin is afgeschermd met een schutting. Ik denk dat een tuinkamer niet geschikt is, een serre denk ik wel, maar daarbij weet ik niet hoe het met de zijkanten opgelost moet worden. Kan dit gemetseld worden? Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Ik heb nog geen schets. Ik heb nu openslaande deuren van kunststof met dubbelglas, deze wil ik gebruiken in de serre. Serre wil ik niet van hout, de zijkanten het liefste gemetseld, maar welk materiaal ligt aan de prijs. Of een fundering noodzakelijk is, heb ik geen verstand van. Er liggen gigantische tegels in de tuin, daaronder zangrond. Oplevering compleet.

Glazen tuinkamer monteren

Ik ben van plan een tuinkamer bij Tuinmaximaal te kopen. Ik zou graag in contact met 2 monteurs willen komen die ervaring hebben met het plaatsen en monteren van Tuinkamers. Dit zal denk ik pas juni gebeuren (nadat de wereld hopelijk weer normaal functioneert) maar zou graag alvast een prijskaartje willen ontvangen. Het wordt een glazen tuinkamer, 5X3, met glazen schuifdeuren aan 2 kanten. Dit moet tegen het gevel aan gemonteerd worden. Er moet 2 betonmoeren geplaatst worden en fundering voor de glazen schuifdeuren. De tuin is helemaal bestraat. De Tuinkamer wordt als een complete bouwpakket geleverd.

Partners

Partners van Casius