Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Halsteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Halsteren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Halsteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Halsteren of directe omgeving.

84 klanten uit Halsteren bevelen een bij Casius in Halsteren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Halsteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in Halsteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Halsteren:

Tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen

Bij deze laat ik u weten dat ik voornemens ben om een tuinkamer te laten zetten. Deze moet gefundeerd worden rekening houdende met het aansluiten van een eventuele vloerverwarming De afmetingen zijn 6mtrx 4mtrx 2.61mtr hoog Hier in moet een natte ruimte zijn van 1.50mtr breed bij 4mtr zijn. De voorzijde moet een schuifpui zijn in 3 delen. Het dak moet een plat dak worden met 3 lichtkoepels. Bijgaande doe ik u een tekening van de bungalow toekomen waar de aanbouw moet komen.

Overkapping plaatsen

Wil een overkapping van 3m bij 3.60m, een gedeelte van de gevel steekt uit, 18 cm bij 23 cm. Lamellen moeten open klappen evenals wegschuiven voor maximale lichtinval. Ingebouwde LED verlichting en heaters. Linkerzijde moet een volledig aluminium spie komen die waterdicht is vastgezet.

Stenen schuur verkleinen

De stenen schuur moet verkleind worden. 2 muren moeten worden weggehaald, en een nieuwe ervoor in de plaats met een deur erin. Op een ander plek de rest waar de muur is weggehaald willen wij gaan gebruiken als overkapping om lekker te zitten.

Stalen portaal plaatsen en aanbouw

Ik wil een uitbouw laten plaatsen maar daarvoor zal een draagmuur vervangen moeten worden door een overspanning met stalen bint van 6 meter. Ik zoek iemand die dit vaker doet en hier los een offerte voor kan geven. Daarnaast zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een casco uitbouw. Deze zal 4 bij 8 meter gaan worden met zo veel mogelijk glas in de pui. De bouw mag steen of houtskelet worden. De vergunning zal door de architect worden geregeld.

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterkant een stuk aan en opbouwen. Voor beide projecten is er geen vergunning nodig. Complete oplevering in overleg. Er moet wel elektra in komen, en er moet een fundering in de aanbouw komen. Voor de rest weet ik nog niet hoe groot het moet gaan worden en van welk materiaal het gemaakt moet worden, dus ik doe graag alles in overleg met de vakman. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn. Bij voorbaat dank.

Nokverhoging realiseren

Wij willen onze nok verhogen, over een lengte van 3 tot 4 meter enkelzijdig. De hoogte nu is 1,25 meter. In de goedkoopst mogelijke variant, binnenafwerking willen wij graag zelf doen.

Steunpaal vervangen voor een draagbalk

De klant wil graag een steunpaal in woonkamer die 60 centimeter van de muur staat met een hoogte van ongeveer 2,50 meter laten vervangen door een draagbalk. De afstand van buitenmuur tot de andere draagbalk is ongeveer 3 meter. De steunpaal die moet worden vervangen is van staal.

Dubbele opbouw op aanbouw realiseren

Samen met de buren willen we mogelijk een opbouw plaatsen op onze gezamenlijk aanbouw. Lengte tot aan de achtergevelmuur 4,60 meter. De tussenmuur staat 50 cm uit het midden van de aanbouw. De totale breedte is 6,50 meter. De constructie in hout (in verband met het gewicht) en een Franse kap heeft de voorkeur. Er moet een aansluiting gevonden worden op het dakkapel (waar overigens nieuwe kozijnen in moeten).

Storten van een fundering

Ik wil graag weten wat de prijs is voor de fundering op staal van onze toekomstige aanbouw. Dit zal 30 m2 (6 bij 5 meter) zijn. De werkplek is goed bereikbaar. Wat zou dat kosten? Kunt u per onderdeel aangeven wat de kosten zijn? Als het mogelijk is, over twee weken uitvoeren.

Vloer in de aanbouw aanbrengen

Het laatste stuk van de vloer moet worden vervangen. Er is een aanbouw gedaan en in die vloer zaten lekkages. Die vloer is er al uitgebroken en je kijkt dus nu op het zand. Het liefst zou ik eerst een prijsindicatie laten maken want ik heb een offerte nodig omdat dit onder een verborgen gebrek valt wat we moeten verhalen op de verkoper. Het gaat om een stuk van ongeveer 3 bij 6 meter.

Betonvloer in de woonkamer storten

Ik wil in mijn woonkamervloer de laatste 3 meter (6 meter breed) een nieuwe betonvloer laten storten. Ik heb hier een lekkage gehad en het bleek dat de betonvloer uit allemaal losse stukken bestond die aan het scheuren waren enzovoort. Ik heb een groot deel van de vloer er al uitgebroken maar het laatste stuk moet nog gedaan worden. Ongeveer 2 a 3 m2. Er moet ook een klein stukje fundering gerepareerd worden omdat de vorige eigenaar de vijver via de fundering naar binnen heeft getrokken(daar kwam de lekkage vandaan). Dus ik zou graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om de vloer te laten storten inclusief egaliseren met de rest van de woonkamervloer (totaal ongeveer 10 bij 6 meter. Ik kan eventueel foto's doorsturen maar het is denk ik makkelijker als er iemand komt kijken. Ook zou de buitenmuur behandeld moeten worden in verband met vocht wat van buiten naar binnen trekt. Ik heb eerst een offerte nodig want de schade moet op de verkoper verhaald worden in verband met verborgen gebreken.

Aanbouw over twee verdiepingen laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. De buiten afmetingen zijn circa 6.25 meter breed bij 4.54 meter diep en 2 verdiepingen hoog (begane grond en 1ste verdieping). Afwerking met een plat dak. Voor de buitenmuur is het type steen nog te bepalen, binnenmuur kalkzandsteen. Kozijnen van kunststof. Bestaande achtergevel moet voor een deel gesloopt worden. Tekeningen worden al verzorgd. Vergunning is voor 90% zeker. De buren hebben eenzelfde aanbouw.

Asbest in rookkanaal verwijderen

Wij hebben een woning gekocht waar nog asbest in het rookkanaal zit. We willen dit laten verwijderen. De woning heeft een begane grond met direct daarboven het schuine dak met kamers eronder.

Spanplafond monteren

Graag ontvang ik een prijs voor een spanplafond met verlichting. Geborsteld staal of rvs met led verlichting GU10 lampen 14 stuks totaal (6 in de slaapkamer, 6 in de hal en 2 in de toilet) en plafond kleur Ral 9010 mat voor begane grond slaapkamer, hal toilet en op de 1ste verdieping 2 slaapkamers en de berging.

Aanbouw aan woonkamer met bijkeuken

Wij willen graag een aanbouw aan huis in verband met het vergroten van de woonkamer. Wij willen een aanbouw van 6 meter breed en 3.70 meter diep met bijkeuken recht ertegenaan van 6.5 bij 2.4 meter. Inclusief het uitbreken van de muur tussen de oude keuken en woonkamer. In de woonkamer moet ook nog beton gestort worden voor eventuele vloerverwarming. De woonkamer is 7 x 3.60 meter. Plattegronden beschikbaar.

Badkamervloer en balkenplafond herstellen

Door een lekkage in de douchecabine hebben wij de douche eruit moeten slopen. Toen bleek het onderliggende balkenplafond deels nat en rot te zijn. Oud huis. De vloer van de badkamer moet nu deels hersteld worden voordat er weer een nieuwe douchecabine op kan. Graag vrijblijvende bezichtiging en offerte. Het gaat vooral over de heraanleg van de vloer.

Betonnen vloer in de woonkamer aanbrengen

Betonnen vloer in woonkamer ter vervanging van houten vloer. Wij zijn bezig voor een koophuis en willen zo graag een beraming maken wat alles gaat kosten. Indicaties mogen ook per mail verstuurd worden.

Aanbouw aan 1 zijde van bestaande woning ...

Aanbouw aan 1 zijde van bestaande woning van serre van 4.60 meter breed x 6.00 meter lang x 2.65 hoog, aan 1 kopgevel deuren totaal 2.30 meter breed, gevels dubbel glas, dak enkel gehard glas, luchtramen. Dak in zgn afgeknotte uitvoering. Plaatsen van gevel 3.90 meter lang x 2.40 meter hoog met deuren. Dubbel glas.

Mogelijk komen wij in bezit van een ...

Mogelijk komen wij in bezit van een eigen kavel en willen dan een woning incl garage bouwen met een totale inhoud van ongeveer 650 m3. Zijn nu aan het orienteren. Onze eigen woning staat te koop. Gaat waarschijnlijk om een cataloguswoning. Casco of afgebouwd is nog niet zeker.

Mijn bestaande garage (met zolderetage) ...

Mijn bestaande garage (met zolderetage) wil ik gedeeltelijk laten verbouwen tot gastenverblijf. Hiervoor moet de houten etagevloer verstevigd worden en een vaste trap aangebracht worden. Ook het dak wil ik laten isoleren en er moet een kantelraam in aangebracht worden.

Huis nu is 6,5 x 5 m (bxl0 en willen ...

Huis nu is 6,5 x 5 m (bxl0 en willen uitbreiden naar 6,5x12m.Dit geldt ook voor de eerste verdieping. Het oorspronkelijke huis heeft een boven de eerste verdieping een puntdak maar de aanbouw wordt een platdak. Graag zoek ik iemand die de hele bouw aan kan nemen en begeleiden. Ik ben zelf ook nogal handig en heb een eigen afbouw en montage bedrijf. Ik kan dus mijn eigen werk goed indelen en kan de gehele bouw aanwezig zijn om te assisteren en te helpen,bijv opperen en cement aanmaken, fundering (bekisting timmeren), balklaag leggen, isoleren enz. Ik lever zelf alle materialen die nodig zijn voor de bouw. Eventueel in overleg kan u het ook doen.

jaren dertig woning, met zadeldak en met ...

jaren dertig woning, met zadeldak en met praktijkruimte. Beganegrond: woonkamer 35m2, keuken 20m2, hal 12m2, bijkeuken 6m2, praktijkruimte (inclusief toilet en wastafel) totaal 30m2, schuur 12m2. 1ste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer. vaste trap naar zolder

Wil een huis laten bouwen. Als de grond ...

Wil een huis laten bouwen. Als de grond uiteraard aan mij wordt toegewezen. Wil een huis met een klassieke stij. Hoeft niet per definitie erg groot te zijn. Stuk grond waar ik voor heb ingeschreven varieren van 580 tot 621 m2. Huis moet gezelligheid uitstralen, moeilijk te omschrijven. Liefst onderscheidt in woonkamer tussen zitgedeelte en eetgedeelte. Voor wat betreft de slaapkamers. 1 kamer zal moeten worden ingericht als kantoor. Dit hoeft niet erg groot te zijn. Liefst wel daglicht. 1 slaapkamer met inloopkast.

achterzijde vd woning uitbouwen ter ...

achterzijde vd woning uitbouwen ter vergroting van keuken en eetkamer. ontwerp nodig ivm vergunningen en draagconstructie van muren. uitbouw uitvoeren met platdak, raam bij keuken plaatsen, bij eetkamer een schuifpui. alles moet gedaan worden, nieuwe electra aanleggen/uitbreiden, fundering leggen, metselwerk binnenmuur en buitenmuur, isolatie ertussen. bestaande radiator verwijderen en bij de schuifpui in de grond aanbrengen. uitbouw naar achteren is circa 1.50mtr, breedte vd woning circa 6.5mtr. in de huidige bouw is de keuken bij de woonkamer getrokken, draagmuur deels weg, balk aangebracht, deze zal waarschijnlijk vervangen moetne worden door langere/zwaardere balk.

Woning rolstoeltoegankelijk maken ...

Woning rolstoeltoegankelijk maken bestaande uit: nieuwe rechte steektrap plaatsen met daarbij een plateaulift waarbij een gedeelte van de muur waaraan de plateaulift wordt bevestigd opnieuw dient te worden opgemetseld. Rolstoelaangepast toilet maken (binnenwanden tegelen, sanitair, deuren etc). Halletje gedeltelijk stucen (10 m2). Vloertegels leggen in toilet (4 m2) en (hal 4 m2).