Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nokverhoging realiseren:

Nokverhoging realiseren

Ik wil een enkele nokverhoging van 5 meter breed op een plat dak van een vrijstaande woning laten uitvoeren. Een eventuele vergunningsaanvraag zal ik zelf regelen. De voorkeur gaat uit naar een prefab model. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokverhoging realiseren uit heel Nederland:

Nokverhoging realiseren

Wij willen een enkelzijdige nokverhoging. Onze vliering is nu 25-30 m2, maar te laag om goed te gebruiken, we willen ongeveer tussen de 80 cm en 1 meter er bovenop en ramen aan één kant. Maar ook behoefte aan iemand met verstand ervan om mee te denken. Breedte is 5.30 m. Het materiaal graag zo duurzaam mogelijk, goedkoop en goed. Vergunning is nodig, daar is de gemeente makkelijk mee met afgeven. Oplevering is afhankelijk van de prijs.

Prefab nokverhoging realiseren

We willen heel graag een prefab nokverhoging van ongeveer 4,5 x 1,5 meter. Het dak heeft ongeveer 37 graden. Vergunning moet nog, dit besteden we graag uit. Tekeningen moeten nog. We willen een casco oplevering maar wel dat de buitenkant geheel afgewerkt is.

Nokverhoging realiseren

Wij willen een tweezijdige nokverhoging op onze zolder. Graag zouden we willen dat jullie langskomen on een juiste inschatting en alle opties door te kunnen nemen en om juiste offerte te kunnen maken. We twijfelen nog een beetje over de breedte. Het huis is 5 meter breed. We zouden de nokerhoging 1 meter naar voren willen uitbouwen en 2 meter naar de achterkant. Vergunning moet nog, in overleg wie dit regelt. In eerste instantie willen we een complete oplevering, wel graag in overleg wat er gedaan wordt. Stucwerk graag vermelden, elektra hoeft niet. We willen er een slaapkamer maken, en daarvoor willen we een kozijn als afscheiding van de kamer met de trap. De constructie willen we graag advies over, dit is heel erg prijs afhankelijk. We verwachten onze tweede dochter rond juni, en zouden daarom voor het einde van dit jaar klaar willen zijn met de nokverhoging.

Nokverhoging

De plannen zijn er om een prefab nokverhoging van 3 meter te realiseren. Complete oplevering, hulp bij vergunning ook vereist.

Eenzijdige nokverhoging realiseren

We willen een casco, eenzijdige nokverhoging laten plaatsen met de maten b 4.50 hoogte optioneel, 30 graden. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, voor de rest wil ik dat de nokverhoging van PVC en keralit gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen

Dubbele kunststof nokverhoging realiseren

Ik wil een dubbele nokverhoging op mijn bestaande zolder van 4,80 meter breed. Momenteel zit er 1 dakkapel op die verwijderd moet worden. Ik wil een prefab constructie en aan de buitenkant van kunststof. De vergunning laten we graag aanvragen. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd, waaronder ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Enkelzijdige nokverhoging

We willen graag een enkelzijdige nokverhoging van ongeveer 5 meter breed realiseren. Tekeningen zijn aanwezig van soortgelijke nokverleggingen van nabij huizen. Het betreft een hoekhuis. Als je binnen staat is de hoogte maximaal 1.80 m. De hellingshoek weet ik niet, maar de nok moet met 1.35 m verlengd worden, daarna is de totale breedte 3 m. Er is een vergunning nodig, graag prijs opnemen in offerte. Stelpost neerzetten Graag een casco oplevering, binnenafwerking doe ik zelf, wind- en waterdicht. In maart/april wil ik beginnen.

Nokverhoging met vaste trap en afwerking

Wij Willen de zolder laten verhogen middels nok verhoging. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning. Wij willen 3 kamers laten realiseren op de zolder (inclusief plaatsen van deuren en ramen). De afmetingen en afwerking etc. van de nok verhoging wil ik graag nog even met u overleggen. De vergunning is al aangevraagd.

Een tweezijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist die een tweezijdige nokverhoging kan realiseren. Dit moet van kunststof zijn. Het betreft een tussenwoning. De verhoging moet ongeveer 5 bij 5 meter zijn.

Partners

Partners van Casius