Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Geldrop of directe omgeving.

248 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Geldrop:

Uitbouw achter bouwen, eventueel ook erker voor

We willen een uitbouw achter van 3 x 6 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Voor de fundering zullen er waarschijnlijk palen geslagen moeten worden. Graag een complete oplevering, meten stucen, vloer leggen en ook elektra. We willen een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook willen we de optie om voor een erker aan te bouwen van 3 x 1 meter aan de voorzijde. Meerdere mensen in de straat hebben een erker, dus als er een vergunning nodig is zal dit niet moeilijk moeten zijn. Voor de rest hebben we dezelfde wensen als bij de uitbouw. De buren willen mogelijk ook meedoen met de uitbouw.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen medio volgend jaar een uitbouw gaan realiseren. In de bijlage is in een tekening zichtbaar gemaakt wat de bestaande situatie is en tevens de gewenste nieuwbouwsituatie. De bestaande achtergevel zal doorgebroken moeten worden en bestaand metselwerk zal door stalen ligger gedragen moeten gaan worden. Nieuwe deel achtergevel moet gelijk komen te liggen met achtergevel bijkeuken bestaande bouw. Graag zouden wij een offerte met eerste richtprijs ontvangen. De uitbouw willen wij tevens graag voorzien hebben van een circa 3 m brede lichtstraat type lessenaarsdak tegen bestaande gevel. Graag beantwoord ik aanvullende nog enkele vragen om tot een goede offerte te kunnen komen.

Nokverhoging realiseren

Ik wil een enkele nokverhoging van 5 meter breed op een plat dak van een vrijstaande woning laten uitvoeren. Een eventuele vergunningsaanvraag zal ik zelf regelen. De voorkeur gaat uit naar een prefab model. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 577 cm groot worden. Ik wil dat de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw. De uitbouw moet een hout skelet hebben en de tuin is bereikbaar per achterom.

Raam in zijgevel plaatsen

Ik wil een prijsindicatie voor het plaatsen van een raam op de begane grond in de zijgevel van een woonhuis (hoekhuis). Het raam zou een afmeting kunnen hebben van circa 2,5 bij 2,5 meter. Het betreft een dragende muur met spouw. Als alternatief een schuifpui van dezelfde afmetingen.

Nokverhoging tweezijdig casco

Ik wil graag een casco dakopbouw (metselwerk op locatie) laten plaatsen op mijn woning. Het betreft ongeveer 20 m2 en dient aan twee zijden te worden verhoogd. Vergunningsprocedure besteed ik bij voorkeur uit.

Woonkamer uitbouwen

Wij hebben momenteel een uitbouw aan onze woonkamer echter is deze niet naar onze wens, wij zouden deze aangepast willen zien. De oude uitbouw dient te worden verwijderd, wellicht is de fundering nog te gebruiken. Er zal dan een nieuwe uitbouw van 3 bij 3 meter geplaatst moeten worden met een plat dak en kozijnen in de achtergevel. De keukenvoorbereidingen dienen te worden voorbereid.De wanden en het plafond dient te worden gepleisterd.

Betonnen vloer slopen en afvoeren

Betonvloer slopen en een nieuwe storten 15x15mtr en 15cm dik uit een bedrijfsruimte goed bereikbaar en er is een grote roldeur voor de werkzaamheden Bedrijvenparc Spaarpot Nuenensewegkp Geldrop

Raam plaatsen

Ik wil graag een extra ramen plaatsen, er zit nog geen raam. De muur zou er dus uit moeten. Het zou 13 meter breed en 1,80 meter hoog moeten worden.

Dakopbouw bouwen

Wij willen graag een dakopbouw en willen graag hiervan de mogelijkheid en kosten weten, de foto is van een voorbeeld van de afmetingen, totaal 21,73 m2. Graag een complete offerte inclusief materialen, manuren, isolatie, ramen en dergelijke.

Casco dakopbouw plaatsen

Wij willen een 3e verdieping (nokverhoging) dak opbouw met aan 2 zijden kozijnen met een vaste ,open trap naar de 2e verdieping. Het oppervlakte van de opbouw moet ongeveer 6 x 4.5 meter worden. De oplevering mag casco. Binnenafwerking, leidingen en kozijnen regel ik zelf. Graag een offerte hiervoor.

Prefab kelder onder toekomstige aanbouw

L.s. , Gaarne wil ik weten wat mij een kelder gaat kosten, prefab, onder de nog te maken aanbouw bij ons. De kelder kan niet groter worden dan buitenmaats 2. 25-2. 25-2. 25 hoog. Tevens komt deze dan te liggen tegen een bestaande fundering, waarop ik een andere vraag heb

Vervangen van kunststof gevelplanken

Ik wil de kunststof geveldelen op mijn achtergevel graag laten vervangen. Ik laat de oppervlakte hier graag even opmeten en ontvang daarna uw offerte.

Herstellen van betonnen balkon

Herstellen/repareren van 2 hoeken van betonnen balkon vanwege roest in wapening balkon.

Totale verwijdering van een schoorsteen

Totale verwijdering schoorsteen inclusief dak dichten. De schoorsteen is ongeveer 70 cm hoog en klein formaat omvang. Daarna wil ik dat de vakman het puin afvoert.

Muur tussen de bad- en slaapkamer verplaatsen

De muur tussen de badkamer en de slaapkamer moet ongeveer 50 cm verplaatst worden. Ik weet niet of het een dragende muur is of niet. De muur is ongeveer 206 x 233 cm. De nieuwe muur moet ongeveer 50 cm breder worden dan de huidige muur.

Casco uitbouw aan achterzijde woning

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning waar aan de achterzijde een bijkeukentje zit van 170 cm diep en 160 cm breed. Wij willen over de gehele breedte van 505 een uitbouw van 170 cm diep, waar die bijkeuken wordt bijgetrokken. De bijkeuken en uitbouw moeten 260 cm hoog worden en voorzien van een plat dak. Op dat platte dak komt een dakterras dat bereikt kan worden via de 1e verdieping. Ik zoek een aannemer die voor mij de fundering, de vloer en het dak kan verzorgen. Omdat we alle kozijnen in onze woning gaan vervangen, heb ik voor het plaatsen van de schuifpui al een partij die dit gaat uitvoeren. Ik zal sloopwerkzaamheden en de afwerking aan de binnenzijde zelf verzorgen. Ik maak graag op korte termijn een afspraak om de klus te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

1e verdieping aanpassen en afwerken

We willen graag een aanpassing doen in ons aankomende huis en vroegen ons af of jullie een prijsopgave (schatting) kunnen opstellen voor: - Verwijderen van 2 inbouwkasten en dan nieuwe wand plaatsen - Stucen 1e verdieping (3 kamers, hal, trapopgang zolder) In de bijlage heb ik een tekening toegevoegd van de eerste verdieping. Het betreft de twee inbouwkasten (K) die naast elkaar zijn gevestigd. Ik hoor graag van jullie.

Verbouwen en uitbouwen van de woning

Ik wil mijn woning laten verbouwen; - een houten vloer (benedenverdieping) vervangen voor verharde vloer (beton). Ongeveer 5 x 7 meter. - 1 draagmuur verwijderen. Circa 2.5 tot 3 meter lang. Daarna ondersteuning plaatsen. - een kleine stenen aanbouw metselen, iets van 3 x 2 meter minimaal. Afhankelijk van de kosten bepalen we de grootte. Er moet ook een fundering gemaakt. Het huis is van 1962.

Verhoogd terras renoveren

Wij hebben een verhoogd, 90 cm, terras in een hoek om het huis liggen. Het terras is ongeveer 80 m2 groot en is uitgerust met 2 trappen van 1,5 meter breed. Het geheel is aan vervanging toe. De opsluitbanden en trappen moeten opnieuw worden aangelegd en de tegelvloer vervangen. Graag laat ik de tegelvloer in cement leggen en laten voorzien van een afwateringssysteem. De oude tegels dienen door de vakman te worden afgevoerd.

Kruipruimte vullen en betonvloer storten

In de woonkamer (ongeveer 28 m2) moet een nieuwe vloer komen. De kruipruimte onder de huidige vloer (ongeveer 60 cm) moet dicht. Wellicht zand + isolatielaag. Daar bovenop een betonnen laag waar de vloerverwarming op kan. We hebben al een tegelzetter om tegels te leggen en voor de specie onder de tegels. Ik ben het beste bereikbaar via de mail.

Zolder met dubbele nokverhoging uitbouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf voor de volgenden opdrachten: Het plaatsen van een dubbelzijdige nokverhoging met een breedte van 500 cm en een hoogte van minstens 190 cm. Dak Helling 25 graden. De zijkanten willen we als metselwerk opgeleverd zien. Aan de voor en achterkant graag bekleed met kunststof. De nokverhoging moet geschikt zijn voor een PVT installatie (zonnepanelen met zonneboiler) Naast het nieuwe dak van de nokverhoging willen wij het “oude” dakgedeelte voorzien van nieuwe pannen. In totaal is de huidige dakoppervlakte rond 55 m2. Verder willen wij binnen de complete verdieping voorzien van isolatie, dus het oude en het nieuwe gedeelte. Het maken van een vaste trap inclusief trapgat, de zolder is nu te bereiken door een vlizotrap, is ook onderwerp van ons opdracht. Goed advies en overleg zijn voor ons net zo belangrijk als goede kwaliteit. Er is nog geen vergunning aangevraagd, dit graag meenemen in het totaalplaatje.

Vast raam in zijgevel maken

Wij willen in de zijgevel van onze hoekwoning graag een vast raam van ongeveer 83 x 211 cm laten plaatsen. Hierin moet een isolatieruit worden geplaatst, eventueel met een ventilatierooster. Het gaat om een gemetselde spouwmuur op de begane grond. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Bestaande aanbouw verbreden

Aub een email, niet bellen. Graag een globale indicatie voor het volgende : Mijn bestaande aanbouw (keuken) verbreden. Het gaat om een extra oppervlak Van circa 4x4 meter. Hier wil ik graag een kunststof kozijn in met openslaande tuindeuren van een gangbaar formaat. Er hoeft geen lichtstraat in. Het betreffen gele bakstenen. De buren hebben een aanbouw staan, daar komt de verbreding van 4x4 tegenaan. Er zit nu dus als het ware een open stuk tussen mijn keuken aanbouw en de aanbouw van de buren welke opgevuld moet worden. Gedetailleerde offerte niet nodig, wil eerst eens een indicatie hebben van de kosten. Bedankt en wie weet tot ziens.

Aanbouw achter het huis maken

Ik wil graag een aanbouw achter het huis van 6 meter breed en 3.50 meter diep. Links en rechts staan al gemetselde buitenmuren. Raam/deur: melkmeisje, geen overstek. Er moet een fundering in gestort worden. Er moeten binnenmuren gemetseld worden. We willen graag twee openslaande deuren en twee vaste ramen met daaronder 50 cm gemetseld. We willen graag een plat dak.