Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor terrasoverkapping plaatsen:

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.
Onze klant uit Geffen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasoverkapping plaatsen uit heel Nederland:

Regenpijp verplaatsen

Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen, daarvoor is het noodzakelijk de regenpijp om te leiden. De regenpijp staat nu strak in de hoek waar de overkapping strak op de zijmuur moet aansluiten. De regenpijp moet ongeveer op 2,70 meter hoogte de richting van de tuin in en een bocht maken.

Houtkachel onder afgesloten terrasoverkapping plaatsen

Houtkachel onder terrasoverkapping plaatsen met dubbelwandige of drie-dubbelwandige rookgasafvoer onder plat dak. Plakplaat in bitumineuze dakbedekking. Lengte rookgasafvoer ongeveer 3 meter.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij graag een terrasoverkapping laten plaatsen van 1,70 meter breed, bij 2,70 meter diep en 2,20 meter hoog.

Ondergrondse garage en kelder bouwen

In onze achtertuin van 6,4 meter breed en 8 meter diep plaatsen van garage onder de grond (eventueel alleen voor het parkeren op de hellingbaan) met daarnaast onder de grond de kelder. Dus kelder en hellingbaan voor de auto onder de grond. Momenteel schuur in achtertuin. Daarvandaan misschien de trap naar kelder toe? Als schuur sowieso gesloopt moet worden ook open voor andere oplossingen. In achtertuin zit ook een terrasoverkapping aan woning vast. Weet niet in hoeverre dit een probleem is voor het plaatsen van de kelder en hellingbaan.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een terrasoverkapping laten bouwen van aluminium met polycarbonaat platen op het dak. Aan de gevel zit net onder de dakgoot een rolluik, dat moet blijven zitten. De maat van de overkapping is 506 x 306 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen onder een terrasoverkapping

Ik overweeg om bij Gamma een houtkachel te kopen, een Livinflame Karlstad van 91,3 x 47,9 cm. Ik wil die kachel onder onze terrasoverkapping van 2,85 meter hoog laten monteren. Er zit een houten dak op met aan de bovenzijde EPDM. De kachel moet links bij de muur komen en er moet een kachelpijp met doorvoer door het dak worden gemaakt en daarna een afvoerpijp recht omhoog. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage en voor de levering van de materialen voor de pijp en aansluitingen.

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Terrasoverkapping plaatsen

Bouw houten veranda buitenmaats 8,50 x3. 75. Dit is incl overstek. Plat dak met bituumbedekking. Geen zijwanden. Vloer optioneel. 2 lichtkoepel 120x120 dubbelwandig kunststof .

Terrasoverkapping plaatsen

550 br 300 diep 250 h.

Partners

Partners van Casius