Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor terrasoverkapping plaatsen:

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.
Onze klant uit Geffen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasoverkapping plaatsen uit heel Nederland:

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping van ongeveer 220 bij 600 cm. Is een overkapping tussen 2 muren in. De bestaande overkapping halen wij zelf weg. Graag ontvangen wij vrijblijvend offertes

Terrasoverkapping plaatsen

Het gaat om een kant en klaar pakket van jullie. Tuinhuis Novia 620 x 295 cm bruin van 1795,- of de blanke van 1495,- Ik heb 3 vragen: 1. Wat zijn de kosten voor het in elkaar zetten? 2. En buiten het pakket heb ik dan nog dingen nodig? 3. Moet de grond eronder betegeld zijn al, of beter gewoon alleen zand? Er ligt nu nog gras maar dat gaan we vooraf er uit halen.

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping antraciet met melkwit polycarbonaat 6.06 x 3 meter in snel beton. LED-verlichting 6 stuks. 2 x Zijspie met melkwit polycarbonaat 3000 mm.

Regenwaterafvoer aansluiten op regenpijp

Binnenkort wordt er een terrasoverkapping (7 x 3.5 m) geplaatst. Graag willen wij de HWA van deze overkapping ondergronds aansluiten op de bestaande regenpijp van het huis. Het traject van HWA terrasoverkapping tot aan de regenpijp is circa 3.5 m en reeds deels uitgegraven. De vraag is of er een PVC buis (80 mm) kan worden geplaatst vanaf de regenpijp tot circa 3.5 m in de buurt van de plaats waar de paal van de overkapping komt. Degenen die de overkapping zullen plaatsen kunnen dan de aansluiting verzorgen.

Vlonders onder terrasoverkapping plaatsen

Wilde een offerte vragen voor het aanleggen van vlonders rond de 18m2. Nu zijn er op het terras tegels. Zou gaan om vlonders van gamma: Vlonderdeel HKC antraciet 300x25x2,5.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping voor buiten laten plaatsen van 5,10 bij 2,40 meter. 2 steunpilaren en glazen dak met spotjes er in. Wat zou hier ongeveer de prijs voor zijn?

Terrasoverkapping plaatsen

Tuinhuis met terrasoverkapping wil ik plaatsen in mijn tuin. Deze koop ik bij Gamma, maar heb een vakman nodig om deze te installeren. Volgens mij is er geen sprake van voorwerk, kan gelijk geplaatst worden. Hoeveel kost montage?

Polycarbonaat platen op veranda plaatsen

Wij hebben een houten terras overkapping waar normaal zeildoek op geplaatst wordt als waterdicht dak. Graag zouden we hier melkwitte polycarbonaat platen met goot aan voorzijde op laten plaatsen. Afmeting is circa 6 meter breed en uitval 3,5 meter. Dus offerte voor polycarbonaat dak platen leveren en waterdicht plaatsen op bestaande houten terrasoverkapping.

Tuin bestraten

We zouden graag onze achtertuin opnieuw willen laten betegelen. Het gaat om 35 m2 oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Ook graag de tuin ophogen naar een gelijke hoogte als de woonkamervloer en zo een geheel laten lijken. We hebben nog geen tegels, maar we willen het liefst grote, donkere en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Ook nog verder aan te vullen met verlichting en eventueel een terrasoverkapping. Achtertuin heeft een achterom, oude materiaal graag afvoeren.

Fundering maken voor de terrasoverkapping

De terrasoverkapping wordt 4,5 x 5 meter. Om deze te plaatsen is het volgende grondwerk nodig: Er is een betonplaat nodig die verzonken zit ten opzichte van het maaiveld, op tuinniveau. Deze dient een dikte te hebben minimaal 15 cm. Deze moet verstevigd zijn met ijzeren netten van minimaal 6 mm dikte. De afwerking mag van ruwe aard zijn, aangezien er nog een houten vlonder op komt. Daarnaast moet een greppel gegraven worden van het huis naar de overkapping voor elektriciteitskabels. De achtertuin heeft een achterom.

Partners

Partners van Casius