Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor terrasoverkapping plaatsen:

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.
Onze klant uit Geffen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasoverkapping plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen onder een terrasoverkapping

Ik overweeg om bij Gamma een houtkachel te kopen, een Livinflame Karlstad van 91,3 x 47,9 cm. Ik wil die kachel onder onze terrasoverkapping van 2,85 meter hoog laten monteren. Er zit een houten dak op met aan de bovenzijde EPDM. De kachel moet links bij de muur komen en er moet een kachelpijp met doorvoer door het dak worden gemaakt en daarna een afvoerpijp recht omhoog. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage en voor de levering van de materialen voor de pijp en aansluitingen.

Ondersteunende constructie aan buitenmuur voor glazen terrasoverkapping

Om een glazen terrasoverkapping (zie foto) te kunnen plaatsen moet een ondersteunende balk (draagkracht 220 kg/m) aan een spouwmuur (zie foto's) aangebracht worden. De buitenmuur is 10 cm steen, dan 14 cm isolatie en de binnenmuur is 10 cm kalkzandsteen. Dus moeten de ankers van de balk door de buitenmuur en in de binnenmuur vast zitten. Balk moet tenminste 15 cm hoog en 7 cm dik zijn.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Terrasoverkapping plaatsen

Bouw houten veranda buitenmaats 8,50 x3. 75. Dit is incl overstek. Plat dak met bituumbedekking. Geen zijwanden. Vloer optioneel. 2 lichtkoepel 120x120 dubbelwandig kunststof .

Terrasoverkapping plaatsen

550 br 300 diep 250 h.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terrasoverkapping gekocht van 6 meter breed en 3 meter diep en wil die hier graag laten plaatsen. Er moeten 3 staanders worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Het plaatsen van een terrasoverkapping met de afmetingen 606 x 350 x (280) cm met 3 staanders waarvan 1 met hemelwater afvoer, inclusief poeren en hemelwateraansluiting. In overleg met de vakman wil ik bepalen of het een prefab wordt of een andere optie. Prefab bijvoorbeeld via Tuinmaximaal of Ferason. De tuin zelf wordt al gedaan, althans: die opdracht loopt. De tuin zou dus klaar moeten zijn voor het plaatsen van een overkapping. Via de garage is de achtertuin te bereiken. Ik weet nog niet precies hoe ik het vorm wil geven, zou er iemand langs kunnen komen om de opties te bespreken?

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping is 488cmbreed x 310cmdiep de staanders zijn 225cmhoog dakplaten 10mmdik polycarbonaat

Terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen terrasoverkapping waarvan achterzijde (3,5 meter met daarin een poort) de schutting moet worden. Breedte 3,5 meter en lengte 2,5 meter en hoogte 2,5 meter. Alle zijden betimmerd op de voorzijde na. De boom op de foto is inmiddels verwijderd en de huidige schutting kan zelf verwijderd worden (laatste in overleg)?

Terrasoverkapping plaatsen

We willen graag een terrasoverkapping laten plaatsen. Het gaat om een overkapping van 5.00 x 3.50 meter met twee polycarbonaat zijwanden en glazen schuifdeuren aan de voorkant, ledverlichting in de balken (set van 6) en een terrasverwarmer om op te hangen. De materialen worden besteld bij een webshop.

Partners

Partners van Casius