Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Geffen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Geffen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Geffen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Geffen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Geffen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw achter de woning aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, renovatie of verbouwing in Geffen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Geffen:

Terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping en tuinhuis violier plaatsen. Geen fundering aanwezig, alleen zandgrond.

Vochtdoorslag vanuit de doucheruimte opheffen en wand repareren

De muur tussen onze doucheruimte en keuken slaat vocht door en hierdoor is er ongeveer 2 m² stucwerk aan de onderzijde van die wand aangetast. Ik wil aan de keukenzijde het stucwerk laten verwijderen, zodat de muur goed kan drogen. Later wil ik daar dan weer nieuw stucwerk op. In de douche is op die plek een douchebak tegen een betegelde wand. Ik laat de kitranden graag nakijken en ook de voegen van het tegelwerk. Mogelijk moeten zowel het kit als de voegen worden vernieuwd. Er lopen geen leidingen in de muur voor zover ik weet. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Garage ombouwen tot speelkamer

Ik wil het achterste deel van mijn garage (nu nog in gebruik voor stalling camper met ook een roldeur hierin) laten ombouwen naar een speelkamer. Het gaat om stukwerk van wanden (circa 80 m²), dichtmetselen van plek waar nu de roldeur zit en plaatsen van een raam), stukwerk plafond (circa 40 m²), plaatsen parket vloer circa 45 m²) en plaatsen van 1 of 2 radiatoren.

Stuk platdak (van hout) als ...

Stuk platdak (van hout) als terrasoverkapping - gebouwd aan garage en platdak van keuken - grootte: 5 x 3m en 4 x 3m. Moet op houten palen.

Nieuwbouwhuis met 5 slaapkamers en een ...

Nieuwbouwhuis met 5 slaapkamers en een garage op een perceel van ongeveer 350 m3. Budget ongeveer 210.000 euro. Graag advies van bedrijven welk type huis er mogelijk is.

plaatsen dakkapel in 1 dag

plaatsen dakkapel in 1 dag