Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Etten Leur of directe omgeving.

413 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Etten Leur:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,16 meter x 2,5 meter. Graag behouden we de kozijnen en de deur. Graafwerkzaamheden doen we zelf. Deze woning is voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Ik wil het liefst dat het gemetseld wordt.

Stenen opbouw opbouwen

Uitbreiding van bestaande opbouw. Huidige opbouw is 20 m2 met een dakterras van 15 m2 (5 x 3 meter). Dit dakterras wil ik samenvoegen met de huidige opbouw. Graag casco gebouwd. In de onderstaande link kunt u een inzicht krijgen van de huidige situatie met foto's en virtuele tour.

Schuur uitbouwen tot garage

De schuur moet uitgebouwd worden tot een (kleine) garage (voor motor en aantal fietsen). Onder het bestaande afdak willen we de voorgevel van de hal/schuur circa 1,5 - 2 meter naar voren verplaatsen. Het ontruimen/slopen en uitgraven van huidige schuur en vloeroppervlakte kunnen we zelf doen. Door de aannemers zal moeten worden uitgevoerd: - het storten van een nieuwe betonvloer - het isoleren van het dak (ter behoeve van de kamer erboven) - uitbreiden + afwerken (stucen) van de gang/hal; plaatsen van nieuwe voordeur - uitbreiden schuur tot 'motor'garage; inclusief plaatsen van elektrische roldeur - alles inclusief het verleggen van de benodigde elektriciteit.

Betonreparatie balkon

Ons balkon aan de voorkant van het huis (circa 1 meter * 2,5 meter) heeft betonrot. Ook het balkon van de buren is aangedaan. Dit wil ik graag laten repareren.

Slaapkamer aanbouwen

Wij willen graag een slaapkamer aanbouwen. Er dient een gat gemaakt te worden in een gewone muur, zodat er een kamer van 540 bij 470 cm gemaakt kan worden. De aanbouw moet gemetseld worden. Ik wil een plat dak en alles moet afgewerkt worden.

Uitbouw achterzijde woning.

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een dubbele (prefab)aanbouw aan de achterzijde van onze woning en de woning van de buren. De afmetingen zijn 5. 50m bij 2. 50m per huis. Er moet bij beide woningen 1 muur worden doorgebroken. Beide uitbouwen zouden eventueel voorzien kunnen worden van een lichtstraat. De ene aanbouw moet worden voorzien van openslaande deuren met 2 zijlichten en de andere uitbouw van een schuifpui. Er moeten heipalen geplaatst worden.

Fundering aanleggen voor garage

Een fundering + vloer voor een staalskeletbouw met sandwichpanelen garage/schuur van 32m2, (8x4 m) incl piepschuim isolatie onder de vloer van minimaal 5 cm. Plaats is +/- 5m van de straat. Willen graag zelf riolering/water/stroom voorzieningen leggen voor beton gestort wordt. Graag alleen contact via mail

Balkon plaatsen met kunststof vlonders

Ik wil een balkon geplaatst hebben met kunststof vlonders van 245 x 632 cm. Het betreft een balkon op de begane grond (zit wel ongeveer 1.5 a 2 meter van de grond af). Graag een indicatie met werkzaamheden en materialen.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw 4 x 5 meter, De muur is een draagmuur, waardoor er een metaal draagarm moet komen,

Verschillende werkzaamheden in huis

Nieuwe deuren hangen binnenshuis en deurbeslag. 7 stuks. Aansluiten badkamer radiator. Vervangen stopcontacten ongeveer 10 stuks. Installeren inbouw oven en afzuigkap.

Trapgat zagen in een betonvloer

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolderverdieping. Hiervoor moet het huidige (vlizo)trapgat (70 x 110 cm?) in de betonnen tussenvloer verlegd worden. Deze bevindt zich recht boven de overloop, maar zal verplaatst moeten worden en daarmee dus ook (gedeeltelijk) opgevuld worden (zie bijlage voor een idee van de werkzaamheden). Graag een gedetaillerde offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. (ook het afvoeren van het verwijderde beton)

Asbesthoudende golfplaten van de schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van Verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten bij een schuur. De oppervlakte is 170 m2. De schuur heeft een nokhoogte van ongeveer 5 meter en de goothoogte ongeveer 2.50 meter De schuur is goed bereikbaar en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. Separaat ontvang ik graag een offerte voor het leveren en plaatsen van cement vezel platen.

Balkon aan laten bouwen

Wij wonen in een drive in woning en willen graag een balkon laten bouwen aan de achterkant van de boven verdieping. We denken aan een diepte van 4 meter en over de totale breedte van de kamer die is circa 5,50 meter. We willen ook met een trap naar de tuin toe. Graag zou ik de kosten en bijkomende benodigdheden zoals een vergunning, ontwerp, materiaal en alles wat ik moet weten voor deze bouw van u ontvangen. Als u nog meer informatie nodig heeft hoor ik het graag.

Uitbouw eerste verdieping op bestaande uitbouw

Wij willen kijken wat de mogelijkheden voor een uitbouw zijn op de eerste verdieping van de woning die we gaan kopen. Het betreft een uitbouw aan de achterkant op de bestaande uitbouw op de begane grond. Het zou 3,47 M diep en 2,79 M breed moeten worden.

Fundering voor een uitbouw maken

Er dient een fundering gemaakt te worden voor een uitbouw van 3.50 meter x 6 meter. Er hoeven geen heipalen gebruikt te worden. Het betreft een betonnen bak met bewapening die een gemetselde muur met kozijnen kan dragen.

Keuken aan achterzijde uitbouwen

Het betreft een uitbouw van 4 meter diep en 3 meter breed. De aanbouw komt tussen de aanbouw van de buren en mijn uitbouw keuken in te liggen. Aan tuinzijde komt een schuifpui in volledige breedte van de aanbouw. Aansluiting keuken en nieuwe aanbouw gaat open ten behoeve van een doorgang. Graag prijs voor goedkoopste optie (houtskeletbouw).

Trapgat zagen in een betonvloer

Het zagen van een trapgat in een groot betonvloer ten behoeve van het plaatsen van een vaste trap naar de zolderverdieping. De vloer bestaat uit van die betonplaten over de gehele breedte van de woning. De woning is ongeveer 6 meter breed.

Tegels vervangen en wat stucwerk

We willen graag de oude keuken tegels verwijderd hebben en op nieuw betegeld hebben. Maar niet meer zo hoog dus de muren moeten weer glad gezet worden.

Houten vloerbalken inspecteren met een camera

Wij hebben onlangs een huis uit 1930 gekocht en merken dat de houten vloer op 1 plek een beetje golft. Helaas beschikt onze woning niet over een kruipruimte. Graag zouden we de vloer willen laten inspecteren met een camera.

Dakopbouw op het huis te laten zetten

Ik heb een huis met een plat dak en overweeg een verdieping op het huis te laten zetten. Afmetingen 6 x 8 meter. In de wijk is dit al bij meerdere huizen gedaan in de vorm van een afgeplat zadeldak, houtbouw? Ik zou graag een indicatie wensen van de kosten, zodat ik kan inschatten of dit financieel haalbaar is voor mij.

Uitbouw realiseren komend voorjaar

Wij willen komend voorjaar graag een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 meter. We willen een schuifpui aan de achterzijde met een raam aan de rechterzijde (uitzicht op tuin). Schuifpui van kunststof of aluminium. Er zijn bij de bouw in 2006 reeds palen voor uitbouw aangebracht. Ik heb liever dat het gemetseld wordt, 1 muur staat er ook al en daar mogen we tegen aan bouwen van de buren. Er moet elektra naartoe getrokken worden.

Trapgat maken in beton

Ik wil een trapgat laten maken in beton en zou ook willen dat het puin werd afgevoerd. Ik wil namelijk een slaapkamer laten maken naar de zolder. Eventueel een extra prijsindicatie voor het plaatsen van een trap.

Asbestdak verwijderen en afvoeren

Asbest dak verwijderen en afvoeren

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade in de keuken herstellen

Graag ontvang ik offerte voor herstel waterschade in keuken afmetingen 4 x 2 meter, oorzaak verstopping afvoer/vaatwasser. Ondervloer hout moet worden vervangen + laminaat vloer gehele verdieping. Dit bestaat uit 1 stuk van 45 m2. Oppervlakte keuken onder kastjes uitgezet door water. Keukenblok is letterlijk op de vloer gebouwd. Vloer ligt wel los geplaatst. De keukenkast wanden zelf hebben ook waterschade door vocht wat naar boven getrokken is in de verticale delen die vanaf de grond zijn opgetrokken. Graag ontvang ik een offerte voor alles compleet geplaatst en afgewerkt nieuwe ondervloer+ nieuwe laminaat vloer, keukenkasten demonteren en vochtschade delen vervangen.