Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gumax terrasoverkapping laten plaatsen:

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Ik zoek een timmerman die een terrasoverkapping kan realiseren tegen mijn woning aan. De overkapping moet 6 bij 3,5 meter groot worden. Ik wil graag een opaal polycarbonaat dak en de overkapping moet rusten op 2, maar liever 1, staander. De overkapping moet een moderne uitstraling hebben.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gumax terrasoverkapping laten plaatsen uit heel Nederland:

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een Gumax terrasoverkapping te laten plaatsen /aansluiten. De afmetingen zijn 3 m x 4,06 m. Graag wil ik dit inclusief LED verlichting (6 x 3 W). Er zitten 2 betonpoeren bij. De overkapping wil ik met hemelafwatering. Over het type dakplaten wil ik graag advies. Er is er een transparant en een wat matter soort. Ik vraag mij af of dit de zon voldoende weert. Zo niet, denk ik erover na om dan ook een automatische zonwering te laten plaatsen. De overkapping wil ik plaatsen tegen de achtergevel, deze is vrij er hoeft niets verplaatst te worden. Wel hebben de buren een uitbouw, misschien dat hier rekening gehouden mee moet worden. waar de overkapping komt is nu een terras dat bestaat uit tegels van 80 x 80 cm en dit patroon zou ik graag behouden. mogelijk voor de betonpoeren zou er dan gezaagd moeten worden in de tegels. Het gaat om een hoekhuis en er is een tuinpoort aanwezig. Graag in overleg wie de overkapping aanschaft.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Wij zijn van plan een Gumax terrasoverkapping aan te schaffen van 5 bij 3 meteren deze moet professioneel gemonteerd worden. Bij de constructie van Gumax® terrasoverkappingen wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Deze methoden zorgen voor een sterke verbinding en zorgen voor gemak bij montage. Het gaat om een terrasoverkapping van sterk aluminium, montage aan de achterzijde van het huis (5 meter breed). Deze moet ingekort worden naar 4. 93. De overkapping heeft een uitval van 3 meter op 2 staanders bevestigd op betonpoeren met afwatering in 1 van de staanders. Verder bestaat de overkapping uit een dak van polycarbonaat, 2 zij-spies van polycarbonaat en 5 glazen schuifdeuren. Tevens het monteren en netjes aansluiten van ledlampen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding. Graag ontvang ik een offerte en hoor ik graag wanneer het mogelijk is om bovenstaande acties uit te voeren.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Ik wil graag een Gumax terrasoverkapping laten monteren. De terrasoverkapping heeft een afmeting van 5.06 x 3 meter, met een glazen dak, LED verlichting, 2 betonpoeren & 2 staanders. De overkapping moet geplaatst worden op een ondergrond van granieten tegels van 80 x 80 centimeter groot. Graag een offerte voor de montage.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Gumax overkapping met glas dak. +/- 540cm breed Diep 300cm. Uitgevoerd met 2 staanders op en incl. Betonnen poeren. De moderne stijl. Kleur mat creme ral 9001M. Op maat gemaakt en gemonteerd in Nieuwegein.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Graag laten wij een Gumax terrasoverkapping plaatsen. De overkapping zal 6 bij 3 meter moeten worden en moet aan de woning worden bevestigd. Er zal 1 zijde dicht gemaakt moeten worden en de ander zijde plus de voorkant blijven open. Het dak zal van polycarbonaat zijn.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Ik wil op korte termijn een Gumax terrasoverkapping laten plaatsen van 4 x 3 meter inclusief bouten, kortom in zijn geheel laten plaatsen. Ik moet nog even vragen hoeveel bouten er geplaatst moeten worden. De overkapping zal binnenkort geleverd worden.

Gumax terrasoverkapping plaatsen

Ik ben van plan een glazen terrasoverkapping aan te schaffen van het merk Gumax. Bij de constructie wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding. - Afmetingen: 7,06 mtr bij 3,50 mtr. - Glazen dak - 3 betonpoeren waarvan 1 met HWA afvoer. - HWA ook aansluiten: HWA-buis ligt 40 cm vanaf de plek waar de HWA-poer komt. - Tevens monteren en aansluiten LED-spotjes Er moet boven de kozijnen een verstevigingsbalk aangebracht worden. (Kozijnen lopen door tot aan dakgoot. Foto's op aanvraag indien nodig voor een goede offerte) Ben op zoek naar een vrijblijvende offerte voor de totale montage, aanschaf van terrasoverkapping zal plaatsvinden in o

Complete terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag mijn zojuist bestelde Gumax terrasoverkapping professioneel laten monteren. Bij de constructie van Gumax® terrasoverkappingen wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Deze methoden zorgen voor een sterke verbinding en zorgen voor gemak bij montage. Het gaat om een terrasoverkapping van sterk aluminium, montage aan de achterzijde van het huis (5 meter breed) en een uitval van 3,5 meter op 2 staanders bevestigd op betonpoeren met afwatering in 1 van de staanders, aansluiten op de bestaande afwatering. Tevens het monteren en netjes aansluiten van ledlampen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Ik ben van plan om een terrasoverkapping aan te schaffen en wil deze graag laten monteren. Het betreft een Gumax® terrasoverkapping met glazen dak en 2 staanders. Breedte 5.06 meter, diepte 3 meter. Dak van glas. 2 betonpoeren & LED verlichting/spotjes plaatsen/aansluiten. Graag wil ik het totaalbedrag van de montage weten. Tuin is makkelijk te bereiken en is kaal. Aanschaf producten in overleg.