Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verwijderen van plafondplaten:

Verwijderen van plafondplaten

Ik zoek een partij die plafondplaten kan verwijderen uit mijn garage. Het gaat om ongeveer 30 m2. De platen dienen ook afgevoerd te worden. De garage is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen van plafondplaten uit heel Nederland:

Asbest plafondplaten verwijderen

We hebben een garage box met plafondplaten van asbest. Afmetingen bedragen 2.5 m x 5m. Het zit aan de binnenzijde, het lijkt vast gespijkerd aan de balken en volgens mij vrij makkelijk te verwijderen. Graag zou ik willen weten wat dit kost om te laten verwijderen.

Glasvezelhoudende plafondplaten verwijderen

Graag zou ik loszittende glasvezelhoudende plafondtegels door u laten verwijderen, Dit inclusief stofvrij maken omgeving in verband met mogelijk schadelijke vezels. Oppervlakte circa 30 m2. Waarschijnlijk moet er ook nog een niet dragende muur weggehaald worden.

Asbest plafondplaten uit garage verwijderen

In de garage zijn platen met asbest als plafond gebruikt. Weghalen: 17 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt, maar het is wel zeker dat het asbest is.

Asbesthoudende plafondplaten saneren

In de garage hebben wij gespijkerde plafondplaten. Deze asbest platen wil ik graag laten verwijderen. De platen dienen ook afgevoerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van 24 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt.

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2. Dit mag allemaal weg. Optioneel is afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden in de offerte. Locatie is goed bereikbaar.

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten uit garage (circa 5 x 6 meter) verwijderen.

Asbest plafondplaten verwijderen

20 m2 asbesthoudende plafondplaten verwijderen. Er is al een inventarisatie gedaan. Het is niet-hechtgebonden, 30/35% asbesthoudend, De platen zijn gespijkerd. Zouden ze graag begin januari laten verwijderen.

Asbest plafondplaten verwijderen

Het verwijderen van asbestplafond platen en enkele wandpanelen. Totaal ongeveer 65 m2 plafond en ongeveer 5 m2 wand. Het plafond bevindt zich in een garagebox onder een woonhuis. Je kan er vanaf de straat gewoon voor komen en alles is op een niveau. Werkhoogte is circa 2,5 à 3 meter. Het betreft een garagebox te Alkmaar. Het gaat alleen om het slopen.

Eterniet plafondplaten verwijderen

20 m2 plafondplaten verwijderen en afvoeren in een lege garage

Asbest plafondplaten verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van ongeveer 19 m² asbesthoudend dakbeschot/plafondplaten in onze garage. In het bestek van de woning uit 1973 staan de materialen als asbesthoudend omschreven. Ik bezit verder geen asbestinventarisatierapport. Ik heb geen haast met de klus. Deze kan in overleg worden ingepland.

Partners

Partners van Casius