Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur slopen:

Draagmuur slopen

Slopen van een draagmuur 7m² en afwerken verleggen stopcontact
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur slopen uit heel Nederland:

Draagmuur slopen

Slopen draagmuur Keuken met kamer verbinden en puin opruimen

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 9 m2. Het plaatsen van een draagbalk en het verwijderen van puin.

Draagmuur slopen en balk plaatsen

Op 22 januari krijgen wij de sleutel van ons huis. Nu willen wij daar een draagmuur (buitengevel) slopen en een balk in zetten. Het gaat om een muur van ongeveer 6 meter. Er is al een aanbouw waarbij er ook al een draagmuur is verwijderd. Dus er zal denk ik een stuk muur in het midden moeten blijven staan om die balk weer op te vangen. Wij horen graag snel van u wat de kosten zijn.

Draagmuur slopen en puin afvoeren

Verwijderen draagmuur tussen huiskamer en keuken van jaren '30 woning, inclusief het verwijderen van het puin. Afwerken doe ik zelf. Lengte bedraagt een kleine 3 meter en 2.90 meterhoog. Het is de bedoeling dat de weggehaalde muur echt eindigt vlak tegen de buitenmuur. Werkzaamheden kunnen plaatsvinden vanaf begin februari.

Draagmuur ondersteunen met een H-balk

Het verdere slopen kunnen we zelf en het puin hoeft ook niet afgevoerd Muur is 3 meter lang en het is een kleine 1 gezins woning

Draagmuur slopen

Wij gaan per 22 januari verhuizen naar boekel in een 2 onder 1 kap woning. Nu is er in de woning een draagmuur van ongeveer 6 meter (buitengevel) die wij graag weg willen hebben voor meer ruimte. Er is al een aanbouw waarbij er ook een draag muur is verwijderd dus er zal waarschijnlijk een stuk muur moeten blijven staan om die andere balk op te vangen.Het gaat om een draagmuur slopen, draagbalk plaatsen en puin afvoeren. Er moet nog een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente.

Draagmuur slopen en houten balk uit plafond verwijderen

Wij willen een draagmuur in de keuken laten slopen en ons houten-balken plafond laten verwijderen. Het afval moet tevens worden afgevoerd. Na het slopen van het plafond moet deze weer worden opgeknapt.

Draagmuur slopen

Het betreft slopen van een draagmuur en plaatsen van een steunbalk. Afval afvoeren doen we in eigen beheer. Container is aanwezig.

Appartement verbouwen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het verplaatsen van onze badkamer en toilet, daarnaast is er een aantal andere klussen. Zie bijlage voor huidige en nieuwe situatie. Hieronder een overzicht wat er moet gebeuren. Badkamer - Huidige badkamer slopen - Nieuwe badkamer opbouwen met benodigde aansluitingen - Nieuw plafond met spotjes - Betegelen wand van ongeveer 16 m2 - Betegelen vloer van ongeveer 3 m2 - Plaatsen douchedeur, badkamermeubel, spiegel(kast) en verwarming Toilet - Oude toilet slopen - Nieuwe toilet opbouwen met benodigde aansluitingen - Nieuw plafond met spotjes - Betegelen wand +/- 10m2 - Betegelen vloer+/- 1m2 - Plaatsen toilet - Plaatsen fontein Naast de badkamer en het toilet moeten er nog enkele werkzaamheden gebeuren, zoals hieronder omschreven. - Diverse elektrische voorzieningen - Muur zetten tussen hal en woonkamer - Opening van +/- 80cm maken in draagmuur tussen keuken en woonkamer - Plafond slaapkamer weer afwerken na slopen badkamer - Deur + kozijn plaatsen tussen hal en keuken - Voorraadkast slopen keuken en plafond afwerken

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de bouwperiode '45-'59 en krijgen daarvan op 30 april de sleutel. We willen in de woonkamer een deel van een draagmuur laten slopen en een steunbalk laten plaatsen. De muur is 3 meter breed en we willen ongeveer 220 cm laten wegslopen. Daarbij blijft een stuk muur achter een houtkachel gespaard. We willen deze klus direct na de sleuteloverdracht laten uitvoeren. Het puin moet ook worden afgevoerd. We willen door de aannemer de constructieberekening laten verzorgen en hulp bij het aanvragen van de omgevingsvergunning. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor een bezoek aan de woning moeten we contact opnemen met de huidige bewoners.

Partners

Partners van Casius