Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur vervangen en h-balk plaatsen:

Draagmuur vervangen en H-balk plaatsen

Ik zoek een aannemer die bij ons een Draagmuur wil vervangen door een H-balk de draagmuur is 3.50 meter lang en 2.60 meter hoog. Alleen plaatsen H-balk. Afvoeren en afwerken doen we zelf als dit in kosten kan schelen.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur vervangen en h-balk plaatsen uit heel Nederland:

Deel draagmuur weg slopen

Wij willen een deel van de draagmuur wegslopen en deze vervangen door een H balk met 2 stalen kolommen ter ondersteuning. Constructie berekening en tekening zijn reeds gedaan, vergunning is al aangevraagd. Uitvoering beoogd in week51. Tekening op aanvraag

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Draagmuur door stalen balk vervangen

Op 1 juni 2018 willen wij graag een dragende muur doorbreken om de keuken te laten aansluiten op de eetkamer. Bedoeling is om de afvoer van de keuken ook bovenlangs te laten gaan en daarna samen met de balk af te werken. Belangrijk om ook rekening te houden met isolatie van de balk zodat er zo weinig mogelijk kou binnenkomt. Hiervoor ontvangen wij graag een offerte en alle benodigde informatie.

Draagmuur gedeeltelijk openbreken

Het slopen van 2 meter draagmuur + deurkozijn. Deze vervangen door een stalen balk met 2 kolommen. De constructie berekening zijn uitgevoerd en hiervoor dienen er HEB200 lateibalk met HEA120 kolom aan beide kanten geplaatst te worden. De vergunning is aangevraagd en het puin dient niet te worden afgevoerd.

Draagmuur vervangen door H-balk

Draagmuur 200 b x260h en ondersteunen met H-staalbalk

Constructietekening voor verwijderen draagmuur en vervangen kozijn

Ik wil een omgevingsvergunning aanvragen voor het verwijderen van een draagmuur en het vervangen van een buitenkozijn door openslaande deuren. Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van de benodigde constructietekeningen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Draagmuur naar keuken slopen

We willen de muur naar de keuken uit laten breken en daar een stalen balk in plaatsen (mocht dit mogelijk zijn). Liefst in de week van 13 Nov. De muur is 2.72 meter breed. Zonder leidingen wel eventueel met electriciteit. Boven de keuken zit nu de badkamer die we uiteindelijk wel gaan vervangen waarbij er WSS cement als ondergrond gebruikt gaat worden (nu niet het geval).

Schuine draagmuur verwijderen en stalen balken plaatsen

Wij zijn op het moment informatie/offertes aan het inwinnen over het verwijderen van een schuine draagmuur en deze laten vervangen door stalen balken. Deze balk is ongeveer 62 cm breed en loopt schuin naar het dak toe. De lengte hiervan is ongeveer 3.30 meter. De constructie tekening is, door bouwkenners, al aanwezig.

Dragende muur slopen

In verband met een verbouwing wil ik een draagmuur verwijderen. Er is al een deel van de draagmuur verwijderd en hier is een HE180A balk geplaatst. Deze moet vervangen worden voor een HE160M balk met een zeeg van ca 15mm. Ruimte tussen de muren is 5100mm. Bovenop deze balk staat een kalkzandstenen wand en ligt een HE140B balk. Nieuwe balk moet via de buitengevel naar binnen. De draagmuur wil ik zelf slopen. (Na het plaatsen van de balk deels laten staan aangezien ik de rest van de beneden verdieping later pas wil gaan verbouwen. ) Plafond etc. Sloop ik voor aanvang werkzaamheden ook zelf. Graag ontvang ik eerst een prijs via mail, daarna kunt u eventueel langskomen om het werk op te nemen. Sterkteberekeningen v/d balk is aanwezig.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Partners

Partners van Casius