Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kelder in tuin maken:

Kelder in tuin maken

We hebben een tuin van 15 bij 8 meter en overwegen hierin een kelder aan te leggen van bijvoorbeeld 10 bij 6 meter. De aansluiting zou vanuit de achterkant van het huis naar de kelder moeten komen en de kelder mag casco opgeleverd worden. De vrijstaande woning staat gebouwd op ene zandgrond. Echter heb ik geen idee wat de kosten voor een kelder van deze afmeting. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder in tuin maken uit heel Nederland:

Kelder onder bestaande woning of in tuin

Wij onderzoeken mogelijkheden om het woonopp. Van de begane grond etage te vergroten. Mijn eerste gedachte is een kelder onder het hele huis. Woningen aan de achterkant aan de Admiraal de Ruyterweg hebben er allemaal een. Het hele pand is ons eigendom. Dus 6. 5x10 ongeveer in veen en klei met bouwland erop. Aangelegd in 1936.

Klussen in huis en tuin

1)Er moet een sleutel gezocht worden voor een slot in de kelder . Daarvoor moet het slot eruit, maar dat lukt mij niet. 2) Op het bordes achter het huis moet 1 vierkante meter klinkers opnieuw gelegd worden. De klinkers heb ik. Misschien is een zakje geel zand nodig. 3) achter de WC pot lekt het. Er staat altijd een klein plasje water. 4) Er moet een nieuwe keukenboiler geplaatst worden, in de kelder onder de keuken. Daar zit al een boiler, maar die is volgens mij kapot.

Aanbouw met kelder laten bouwen

We willen aan de achterkant van ons huis een aanbouw plaatsen van ongeveer 6 x 2.20 meter. In de tuin en dus ook onder de aanbouw willen we graag een (prefab kelder) afgewerkt en geisoleerd voor hobbyruimte, maat ongeveer 5.5 × 7 meter. Smaller zou kunnen.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Wij willen in onze tuin een kelder laten plaatsen, tuin 11 x 12 meter, wij willen een kelder van ongeveer 4 x 8 meter, 30 a 35 m2. Kunt u mij een prijs indicatie geven van wat er zoal mogelijk is, graag gebaseerd op een volledig geleverd en afgewerkt product . Ter info onze woning is uit 2005 geschakelde twee onder en kap woning aan het water in Leidsche Rijn in Utrecht.

Ruwbouw kelder onder bestaand huis maken

Ik wil een offerte voor een ruwbouw kelder onder ons huis hebben en wat de mogelijkheden zijn ook voor een kelder onder de tuin van 10 x 9 meter. Huis zelf is 6 x 11 meter. Ik wil weten wat het makkelijkste is om uit te graven en hoe groot de kelder maximaal kan worden.

Schuur met kelder in de tuin bouwen

Ik wil een schuur vervangen in de maatvoering 8 meter breed en 10 meter diep. Ik ben gebonden aan een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 4,5 meter en daardoor blijft de ruimte boven de garage door de dakhellingen heel beperkt. Ik zit er nu aan te denken om een kelder onder te laten plaatsen en de garage er dan boven. Dan heb ik genoeg aan een goothoogte van 2.30 meter en een dakhelling van 35 graden.

Uitbouw met kelder in de tuin laten maken

Ik overweeg een uitbouw te realiseren op de begane grond plusminus 15 m² (prefab) en inventariseer vooraf of een kelder tot de opties behoort en wat een grove kostenindicatie zou kunnen zijn. Kelder zou dan onder die uitbouw moeten komen. Ik stuur met plezier foto's toe. Verzorging van tekeningen/vergunning mag ook in de indicatie meegenomen worden.

Nieuwbouwkelder met garage bouwen

Wij willen binnenkort beginnen met de bouw van onze nieuwe woning. Nu hebben we besloten om een kelder te laten bouwen met een maat van 21 bij 8 meter. Hierbij willen wij ook graag een inrit om het deels als garage te gebruiken. Graag verneem ik de mogelijkheden en optie of zelfs wat maximale maten zijn. Waar we rekening mee moeten houden. Graag ontvang ik ook een indicatie om een keuze te kunnen maken dit mee te nemen in de bouw plannen of niet. Het gehele terrein in zeer goed bereikbaar en de woning die gebouwd zal worden is op basis van staal constructie. De maten van de woning zullen 8 bij 12 meter zijn en de rest van de tuin zal als terras dienen.

Terrasvloer annex kelderdek met betonrot herstellen

Onderkant van een terrasvloer vertoont betonrot. Het terras bevindt zich boven een niet gebruikte kelder en de betonrot is vanuit de kelder zichtbaat. Op het terras ligt natuursteen, deze stenen liggen inmiddels los. De kelder is met een trap toegankelijk en ligt onder de tuin. De kelder is zeker 2.5 meter hoog en ongeveer 40 m2 groot.

Prefab kelder plaatsen in tuin

Ik wil graag naast mijn huis een prefab kelder plaatsen van 5 x 2,5 meter. De ingang zal aan de buitenzijde geplaatst moeten worden. Elektra wil ik laten door trekken verder mag de kelder casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Partners

Partners van Casius