Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eindhoven of directe omgeving.

3103 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis casco plus of sleutelklaar bouwen, complete nieuwbouwwoning bouwen, woning nieuw bouwen, huis afbreken en nieuw bouwen, bouwen van een houtskelet woning, casco huis laten bouwen, huis bouwen, budget kubuswoning bouwen, kelder tegen woonhuiskelder bouwen, mantelzorgwoning laten bouwen, betonkelder realiseren, prefab afzink kelder onder nieuw te bouwen uitbouw, volledige woning strippen en renoveren, leefkelder onder nieuw te bouwen huis, kelder onder bestaande bouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eindhoven:

Betonnen vloer storten

Graag wil ik de kosten bekijken om mijn huidige houten vloer te vervangen voor een betonnen vloer kruipruimte volstorten, en daar vloerverwarming op laten leggen. 25 m2

Muur verwijderen

Ik wil een muurscheidende garage van de woonkamer afrennen. Afmetingen: 330cm x 250cm. Het huis is gebouwd in 2003. Ik heb de blauwdruk en kan worden geleverd. Vraag als u meer informatie nodig hebt.

Woning uitbouwen

Ik wil mijn woning uitbouwen. De woning is 6 meter breed en wil 2 meter uitbouwen. Er moet nog een fundering gemaakt worden. Compleet van binnen en buiten afgewerkt. De achtergevel uitbreken en ondersteunen. Verder willen we een open keuken en zal de binnen muur tussen woonkamer en keuken eruit moeten. Die is ongeveer 3 meter.

Extra verdieping bouwen op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen onze woning uitbreiden met een extra woonlaag. Diverse woningen in onze wijk hebben deze constructie al toegepast. De woningen zijn bij de bouw al voorbereid voor een extra etage. De planning is om dit medio april/mei 2018 te laten voltooien. Wij willen daarom graag in contact komen met aannemers voor offertes. We hebben al bouwtekeningen maar nog geen vergunning aangevraagd. We willen de opbouw volledig laten afwerken, maar er geen verwarming in. We lossen dat op met een speciaal airco-systeem voor koelen en verwarmen.

Horecakeuken renoveren

Horeca keuken van 30 m2 verbouwing. Scheiding muur uitbreken. Nieuwe leiding en apparatuur plaatsen.

Prefab kelder plaatsen bij de nieuwbouwwoning

Wij willen in onze nieuwbouw project woning een prefab kelder van 24 - 30 m2. Wat zijn hier de kosten voor als jullie die leveren? Project zal rond december gaan plaatsvinden.

Platen in de serre vervangen door glas

In mijn serre van 1,70 diep bij 3,5 meter breed liggen nu 3 polycarbonaat platen. Deze maken enorm veel herrie als het regent. Wat zou het kosten om deze te vervangen door glas? Liefst natuurlijk warmtewerend.

Asbest op zolder verwijderen

Verwijderen asbest muurtje zolder 4 a 5 m2 30% asbest vaste variant

Gat / doorkijk in een draagmuur maken

Wij hebben een maisonnette gekocht en krijgen daarvan in oktober de sleutel. We willen in een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer graag een opening laten maken in de draagmuur. Het wordt een 'doorkijk' in het midden van de muur van ongeveer 100 x 130 cm. Ik weet niet of er een steunbalk geplaatst moet worden. We laten de zijkanten stuken als de stukadoor hier aan het werk is. We ontvangen graag uw offerte.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Asbest golfplaten schutting verwijderen

Verwijderen en afvoeren van een asbest golfplaten schutting. Ongeveer 15 m2.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Wij zijn voornemens een huis te kopen en daar een uitbouw aan de achterzijde te bouwen. Kunt u een richtprijs geven. Beide naastgelegen panden hebben al een uitbouw. Kan er gebruik worden gemaakt van deze muren of moet er een dan ook nieuwe zijmuren worden gemaakt. Breedte woning 5,40 meter, uitbouw ongeveer 2,5 meter. Ik wil graag weten wat zo'n uitbouw gaat kosten ivm financiering. Ik hoor het graag,

Draagmuur slopen en keukeningang dicht maken

Slopen en op de juiste wijze afwerken van draagmuuur tussen keuken en woonkamer. Huidige entree naar keuken dichtmaken. Alle puin verwijderen.

Prijswinnaar Klusblunders: gevel of trap renoveren

Hierbij zal ik aangeven wat er aan het huis verbouwd mag worden, wij zou graag de achterzijde van keraliet gevelbekleding ral 9001 creme. Weet alleen niet of ze dit verkopen bij de gamma mochten ze dit niet verkopen ,mag ik dit dan zelf aanschaffen en dat de klusser dit voor mij er tegen aan maakt. Als dit niet kan zouden we graag de trap renoveren van candoo traprenovatie.

Slaapkamer uitbouwen

Ik wil een slaapkamer op de 1e verdieping uitbouwen. Het gaat om afmeting 3.7 meter diep bij 5.4 meter breed. Bij voorkeur een dak terras op de 2e verdieping.

Toog in wand maken/wand gedeeltelijk verwijderen

Ik wil in een wand (met toestemming van VVE) een stuk uit de wand halen zodat de extra slaapkamer bij de woonkamer wordt gevoegd. Inclusief afvoeren van materialen. Zie als bijlage voorbeeld van een naastgelegen appartement.

Toilet renoveren en laminaat leggen

Wij willen een aantal zaken in mijn woning laten verwerken. Eerste prioriteit: - Toilet strippen - WC pot vervangen - Wasbak/Fontein monteren - Jet Washer monteren - Vloertegels leggen (circa 1.2 m2) - Wand tegels zetten (circa 7 m2) Het toilet is circa 1 m2. Tweede prioriteit: Laminaat leggen op de trappen en 2 slaapkamers (samen 25 m2). De volgende materialen willen wij zorgen. - WC pot - Wasbak en Fontein - Jet Washer - Tegels - Laminaat Maar wij weten niet hoe/welke extra materialen (bijv. pijpen, lijmen, gereedschappen, et cetera) moeten wij zorgen. Daarom vraag wij hier een advies aan.

Woonruimte bouwen op garage

We hebben een huis gekocht (Eindhoven) waar we op de eerste verdieping extra ruimte willen creëren door het zetten van een dakopbouw op de garage. In dit slaapvertrek willen we ook een ensuite badkamer en een (inloop)kast realiseren (als dit mogelijk is). Voor de garage zal nog een carportachtige constructie dienen te komen in verband met lengte en stabiliteit van de opbouw. Bij dit project hoort ook het doorbreken van de buitenmuur, (ver)leggen van leidingen en kabels, etc. Aangezien we hier totaal geen ervaring mee hebben (en we dus ook niet weten of dit überhaupt mogelijk is), willen we graag meer informatie. Met name ook over het verhaal omtrent (wel of geen) vergunning nodig, etc. Om een beeld te geven van de huidige en gewenste situatie heb ik een bijlage toegevoegd. Bij aanvullende informatie mag uiteraard contact op worden genomen. Startdatum half januari.

Betonvloer storten in woonkamer

Betonvloer storten circa 12 cm dik oppervlakte 53 m2 woonkamer renovatie

Draagmuur slopen

Graag wil ik ook een offerte van het verwijderen van de keukenmuur. Dit is een dragende muur. Er zal wellicht rekening gehouden moeten worden met een steunbalk en een fundering om eventuele steunbalk op te laten steunen. Kunnen jullie een offerte sturen voor een constructie waarmee de hele keukenwand die grenst aan de woonkamer weggehaald kan worden. De elektra leidingen moeten vervangen worden dus dat mag gewoon meteen gesloopt worden.

Appartement volledig aanpassen voor een gehandicapte bewoner

Ik heb op 2 februari van dit jaar een bedrijfsongeval gehad en zit nu met een dwarslaesie in een rolstoel. Binnenkort ga ik vanuit een verzorgingshuis voor 3 maanden naar een zorghotel. In deze 3 maanden wil ik graag het appartement dat ik heb gekocht laten aanpassen, zodat ik daar kan gaan wonen. Daar moet de keuken worden vervangen, de badkamer worden verwijderd en opnieuw ingericht, de vloer worden vernieuwd en alle binnenwanden worden gespoten. Verder wil ik de kozijnen en deuren laten schilderen. Ook de verwarming moet worden gespoten. Er moet ook een afstandsbediening met opener en camera worden gemonteerd, zodat ik kan zien wie er voor de deur staat en die zelf kan openen. Uiteraard moet er bij de verbouwing rekening worden gehouden met mijn handicap. Zo moet er een speciale keuken komen, waar ik met de rolstoel onder kan. Ik zoek nu een aannemer die het hele project voor mij kan coördineren en toeziet op de goede gang van zaken. Ik maak graag een afspraak. Er staan foto's en tekeningen van de woning op Funda. Ik verwacht dat ik half augustus de sleutel van het pand heb.

Bouwbegeleiding bij woningrenovatie

Ik heb net een woning van ongeveer 100 m2 gekocht (in Eindhoven), en wil graag straks aan de slag met een renovatie. Er staan al een aantal dingen op het 'to do' lijstje, echter heb ik wel wat advies nodig met de planning en uitvoering - zouden jullie mij een offerte voor bouwbegeleiding kunnen sturen?

Waterschade aan plafond herstellen

Door lekkage aan het dak is er een gat van ongeveer 4 cm diameter ontstaan in het plafond waardoor we niet zeker zijn of dit in zijn geheel vervangen moet worden of gerepareerd kan worden. Het is een gestuct plafond op houten platen. Gelieve een afspraak te maken om hiernaar te kijken. Het is in het centrum van Eindhoven. De verzekeraar moet hiervoor geïnformeerd worden.

Latei plaatsen in bestaande opening in draagmuur

Boogvormige opening naar keuken van 1,75 meter breed moet recht uitgezaagd en van latei voorzien worden.

Serreuitbouw plaatsen

Graag zouden wij een idicatie van een serre/ verlenging woonkamer willen voor de maat: 2,60 diep en 6,50 breed. Graag zouden wij dit vrijblijvend via de mail ontvangen.