Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eindhoven:

Gevlinderde betonvloer mde coating maken

Betonvloer in garage 22m2. Plus bijkomende werkzaamheden zoals, verwijderen van trotoirtegels en zand +afvoeren. 3.60 x 6 meter is de afmeting, van de garage. Graag een optie voor gevlinderde betonvloer met mde coating en gewone betonvloer.

Dak repareren van schuur en elektra controleren

Wij zijn op zoek naar een iemand die de schuur kan renoveren. Het gaat om een stenen schuur uit de jaren 30. Het dak lekt, er ligt vermoedelijk bitumen op. Mogelijk dat het een reparatie voldoende is. De schuur is ongeveer 2 x 3 meter. Verder zou er naar de elektra gekeken moeten worden.

Opbouw volledige etage realiseren

Wij willen een opbouw over de gehele etage, wij hebben een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren over de mogelijkheden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De woning is niet volledig rechthoekig, lijkt meer op 2 rechthoeken die niet recht op elkaar staan. We vermoeden dat het dak sterk genoeg is, er zijn meerdere woningen in de buurt met een opbouw. Vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. Graag elektra en stucwerk op de offerte vermelden. Voor het soort constructie willen we graag advies. Bouwtekeningen zouden nog gemaakt moeten worden.

Reparatie balkon vermoedelijk betonrot

Ons balkon vertoont schade, mogelijk startende betonrot. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Dakopbouw realiseren

We willen een woonwinkelpand transformeren naar 4 appartementen en dus een extra laag bovenop het bestaande woonappartement van de 1e verdieping laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een houten of betonnen buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Zie bijgevoegde tekeningen en impressie met afmetingen.

Erker voorzijde realiseren

Een erker aan de voorzijde van het huis alle draagmuren blijven staan. Kozijn van bestaande ruit is de afmeting van de aan te bouwen erker. Diepte ongeveer 120 cm en breedte 260 cm. Er dient fundering gestort te worden en ongeveer 70 cm ingemetseld te worden voorzijde 1 grote ruit en de zijkanten draai/kiep. Wens is dat het dak van de erker wordt doorgetrokken als afdak boven de voordeur. In de foto's is een voorbeeld toegevoegd van een vergelijkbare woning en erker. Alleen gespiegeld en andere indeling van ruiten.

Complete fundering zwembad en bestraten

Ik ben op zoek naar een aannemer welke de volgende (op enkel een deel ervan) werkzaamheden: - Grond afgraven en verwijderen (8,5 x 4,5 x 1,5 mtr) ca. 57 m3 - Maken van een fundering (8 x4x 0,15) inclusief wapening - Storten beton nadat elfbouw zwembad is opgebouwd - Grond gedeeltelijk terug voor nieuwe bestrating - Bestrating aanleggen ca. 30 m2 Periode: vanaf januari 2020 ik hoor graag of u interesse heeft.

uitbouw zijkant woning

Ik wil een uitbouw van 3 bij 3 met daaraan gebouwd een stenen schuur en een terrasoverkapping. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, zonder stucwerk, een fundering, en een stenen buitenkant. Het is vergunningsvrij. Graag een offerte.

Aanbouw zijkant woning

Ik heb nu een houten tuinhuis naast mijn woning, ik wil hier een stenen aanbouw laten plaatsen met verbinding naar de woonkamer De schuur is nu ongeveer 7 m bij 3 m, deze wordt dan ongeveer 8/ 9 m bij 3 m. Ik heb bij de gemeente gecheckt of er een vergunning nodig is. Ik ben vergunningsplichtig. Ik probeerde deze aan te vragen, maar het is mij niet gelukt, omdat ik niet weet welke materialen er gebruikt gaan worden. Graag laat ik de vergunning dus door vakman aanvragen. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Graag zou ik de prijs van een casco- en complete oplevering willen hebben. Graag zou ik februari/ maart willen beginnen.

Casco prefab uitbouw achterkant

Woning is al uitgebouwd. Ik zou graag een extra stuk willen uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Van 2m breed 3m diep. Deze ruimte gebruiken voor bijkeuken en toiletruimte. Betreft een casco prefab oplevering.

Complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning

We willen een complete uitbouw aan het huis realiseren van 11 m breed bij 4 m diep (dus 1 lange zijde vast aan het bestaande huis). De korte kanten zijn muren en de lange kant moet een schuifpui worden. De uitbouw heeft een plat dak met 2 lichtstraten (grote nader te bepalen). De gevel waartegen de aanbouw komt moet deels open gebroken worden (de uitbouw komt aan de huidige keuken en woonkamer). Ik ben nieuwsgierig naar zowel een prefab model als metselwerk voor de constructie. De werkzaamheden zouden, indien mogelijk, in februari moeten beginnen. Ik zie uw offerte graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft hoor ik het graag.

Aanbouw bij woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer plaatsen. Casco of compleet is in overleg. Er moet wel elektra, stucwerk en een fundering in komen. De uitbouw mag van metselwerk zijn. Vergunningen en tekeningen zijn aanwezig. Graag een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de huidige badkamer slopen en alles verwijderen. Breedte 2.5 lengte 2.5 meter. Daarna wil ik nieuwe tegels en sanitair laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Optoppen bestaande woning

Wij hebben een woning met een plat dak en willen hier een 2 e etage op laten bouwen dmv prefab. Het moet 35 m2 worden, casco, geen elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die moeten we nog aanvragen. Graag ontvangen we een offerte.

Aanbouw en twee lagen opbouwen

Ik wil graag: 2 lagen aanbouw 6 x 3 meter Zijaanbouw 5 x 5 meter En dak helling correctie Casco ruwbouw

Nokverhoging realiseren

Wij zouden graag een nok verhoging willen. Afmetingen, compleet/casco, materiaal is in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5.80 breed bij 310. Met schuifdeuren en een lichtstraat. Het moet compleet opgeleverd worden, zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren achter onze woning als slaapkamer. van 3.95 bij 4 meter met een plat dak. Eventueel met het doorleggen van de vloerverwarming. Met graag ramen aan 1 zijde en minimaal 1 deur naar buiten (de tuin). Het moet casco opgeleverd worden, met radiatoren, elektra, stucwerk en een fundering. De rest doen wij zelf. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw op een plat dak

Ik heb een serieus bod gedaan op een huis. Ik wil weten wat de kosten ongeveer zijn van een complete dakopbouw! Het is een dakopbouw van 28 m2. Het doel van deze uitbreiding is om meerdere slaapkamers te realiseren.

Uitbouw achterzijde woonhuis

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Maten zijn circa 6 x 2.5 meter. Mogelijk wordt het een serre. Ook moet er een doorbraak van de achter pui gerealiseerd worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk, en ook geen fundering. Het moet een stenen uitbouw worden.

Constructieve stalen balk plaatsen

Ik wil graag stalen balken laten plaatsen in mijn woning. Kosten voor vergunningen en afval afvoeren hoeven niet mee genomen te worden in de offerte.

Houten balk in vloer-kruipruimte vervangen

De parketvloer in de woonkamer is in een hoek 2 cm verzakt. Het betreft een jaren 30 woning waar geen luik naar een kruipruimte aanwezig is. Dus mogelijk dat in die hoek een luik moet worden gemaakt en tegelijkertijd de balk worden vervangen.

Uitbouw van 3 meter diep en 6 breed realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van een nieuwbouwwoning van 3 meter diep en 6 meter breed. Graag met een 3 delige schuifpui van ongeveer 6 meter en een vlakke lichtstraat. Een vergunning is niet nodig. Fundering hebben we geen idee van, graag advies over. Wel hebben we de constructie tekeningen al liggen. Is het mogelijk om op de offerte de kosten voor complete oplevering te vermelden en voor een casco oplevering? Ook zouden we graag elektra als aparte post hebben. De offerte ontvangen we graag inclusief btw.

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Ik wil de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderen. De afmetingen zijn ongeveer 2 x 2,3 meter Er moet een draagbalk geplaatst worden en het puin moet afgevoerd worden.

Verbouwen van koopwoning

Wij krijgen 28 augustus de sleutel van het huis. We willen het hele huis aanpakken. De badkamer moet gedaan worden, de toilet, de keuken de oude moet eruit en een nieuwe moet erin, alle ruimtes moeten geschilderd worden en er moet een vloer gelegd worden. Ik wil het liefst alles laten zien wat er gebeuren moet, het is vrij lastig te beschrijven. De maten weet ik ook nog niet en een schatting is heel lastig te maken.