Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eindhoven of directe omgeving.

3185 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eindhoven:

Kamers op de 2e verdieping maken

Ons huis heeft een plat dak. Wij willen graag de ruimte op de tweede verdieping (ongeveer 5 x 5.4 meter) splitsen in twee slaapkamers en een opbergruimte. Wij willen ook verlichting op deze nieuw kamers door middel van spotjes laten plaatsen. Mogelijk ook in een van de kamers de verwarming doortrekken. Graag maak ik een afspraak om dit verder door te spreken met u.

Compleet woonhuis laten bouwen

Zie bijgaande bestanden voor ons voorlopige ontwerp. Huis wordt gebouwd in omgeving Eindhoven. De verdieping hoeft in beginsel alleen de verdiepingsvloer te hebben, indelen doen wij zelf. Elektra- en water- en vloerverwarmingsleidingen moeten worden aangelegd, sanitair, keuken aansluiten kunnen we zelf. Er zit deels een vide in aan de achterzijde. Bijlage is voorlopige indeling BG.

Garage aanbouwen aan een vrijstaande woning

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een vrijstaande woning uit bouwjaar 2009. We willen daar de garage als speelkamer voor de kinderen gaan inrichten en daarom aan de achterzijde een uitbouw met een plat dak laten maken van 577 x 660 cm voor een nieuwe garage/berging. We verwachten dat hiermee over ongeveer 3 maanden kan worden gestart. Ik wil graag uw prijsopgave ontvangen. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

De maat is ongeveer 4,70 meter bij 2,30 meter.

Van een draagmuur een toog maken

Wij willen van de keuken naar de woonkamer een toog maken van circa 190 x 90 cm. Het gaat om een draagmuur (circa 5 meter lang). Kunt u ons hierbij helpen/adviseren?

Serre bouwen aan de achterzijde

Wij willen een serre plaatsen van 2,5 bij 6 meter ongeveer aan de achterzijde. Daarbij willen we het bestaande kozijn eruit halen zodat deze ook volledig betrokken word bij de woning. Tevens vraag ik me af of jullie daarnaast ook andere werkzaamheden tegelijkertijd kunnen toepassen. Denk hierbij aan het plaatsen van een keuken, dicht metselen van een deur en stuken van de muur en het plaatsen van een schuifdeur. Ik snap dat uiteraard materiaal en afwerking de prijs kunnen beïnvloeden maar ben momenteel aan het oriënteren wat de prijzen ongeveer kunnen zijn hiervoor.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een jaren 30 woning. Graag willen wij een deel van de keukenmuur (draagmuur) laten verwijderen om de keuken te vergroten. Daarnaast zouden we graag willen dat iemand meekijkt welke delen van de muur tussen de keuken en woonkamer eruit kunnen. Het gaat hier om een draagmuur waarop deels een balkon steunt. Het gaat om twee muren van totaal 3,5 meter. Zou er een bouwconstructie gemaakt kunnen worden? De vakman dient ook het puin eventueel af te voeren.

Draagmuur slopen

Slopen van een draagmuur 7m² en afwerken verleggen stopcontact

Draagmuur vervangen en H-balk plaatsen

Ik zoek een aannemer die bij ons een Draagmuur wil vervangen door een H-balk de draagmuur is 3.50 meter lang en 2.60 meter hoog. Alleen plaatsen H-balk. Afvoeren en afwerken doen we zelf als dit in kosten kan schelen.

Fundering voor uitbouw plaatsen

Wij willen een uitbouw realiseren op de zijtuin van de woning. De uitbouw zal circa 5 meter breed en 14 meter lang zijn. Graag ontvang ik van u een offerte voor alleen het plaatsen van de fundering.

Opties voor draagmuur slopen

Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het open maken van onze keuken en wat de kosten hiervan zijn. Er steunt wel een balkon op. Het gaat om een stuk van 50 cm breed en hier haaks een muur van 3 meter breed op. De hoogte zal ongeveer 3 meter zijn. Kunt u separaat het afvoeren van het puin noteren?

Kelder in tuin en aanbouw maken

Wij willen aan de zijkant in de tuin een uitbouw/aanbouw maken. Over de volledige lengte van het huis 8 diep 3,5 m breed. Deze wil ik ook een kelder van maken over dezelfde afmeting. Is in d tuin zit niet met fundering van het huis. Wil alleen in de aanbouw dan een doorgang met de woning maken (boog/deur) Waar zouden de kosten ongeveer op uitkomen voor de kelder en kan deze een woonlaag dragen?

Badkamer op dakterras bouwen

Uitbouw met houtenskeletbouw aan de achterkant van de woning op de keuken. Op dit moment een dakterras van 4m bij 3m dus deur naar buiten is al aanwezig.

Gashaard verwijderen

Ik zou graag de opties willen weten voor het verwijderen van een gashaard. Het gaat om de haard en de schouw die geplaatst zijn in een 1 verdiepingswoning. Het is niet gemetseld. Hoeveel zou dat gaan kosten ongeveer, Ik zou volgens mij zelf de schouw zelf weg kunnen halen dan gaat het voornamelijk om de gas aanvoer wegwerken en het dak dichtmaken. Er is ook nog aan gedacht om de openhaard te omkoven, zou dat ook een optie zijn.

Houtkachel en rookkanaal demonteren en plafond afdichten

We hebben in onze woning een houtkachel met een rookkanaal tot aan het plafond. We willen dat geheel laten verwijderen en daarbij het gat in het betonnen plafond laten dichten. We willen onze haardkachel eruit doen. We hebben een foto bijgevoegd. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.

Kelder in tuin maken

We hebben een tuin van 15 bij 8 meter en overwegen hierin een kelder aan te leggen van bijvoorbeeld 10 bij 6 meter. De aansluiting zou vanuit de achterkant van het huis naar de kelder moeten komen en de kelder mag casco opgeleverd worden. De vrijstaande woning staat gebouwd op ene zandgrond. Echter heb ik geen idee wat de kosten voor een kelder van deze afmeting. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Draagmuur slopen

Ik wil de draagmuur in de woonkamer slopen. De draagmuur is 3-4 bij 2,30 meter. Er moet dus een steunbalk geplaatst worden. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden afhankelijk van de prijs. Ik wil dit best snel doen omdat ik de keuken erin wil doen.

Asbestplaten verwijderen van garage plafond

Het verwijderen van asbestplaten plafond van garage gelieve ook weg te voeren

Zonnestudio bouwen

Ik heb het plan om een zonnestudio te beginnen. Ik heb nog geen pand, maar wil wel alvast een prijsindicatie voor het volgende: -9 cabines -1 balie met tv scherm ingebouwd -1 grote zithoek - koffiehoek - opmaakhoek met grote spiegel - tegels +- 200 m² - stuckwerk - lichtbak - raambestickering - Eventuele werkbouwingsvergunningen

Betonnen vloer storten

Graag wil ik de kosten bekijken om mijn huidige houten vloer te vervangen voor een betonnen vloer kruipruimte volstorten, en daar vloerverwarming op laten leggen. 25 m2

Muur verwijderen

Ik wil een muurscheidende garage van de woonkamer afrennen. Afmetingen: 330cm x 250cm. Het huis is gebouwd in 2003. Ik heb de blauwdruk en kan worden geleverd. Vraag als u meer informatie nodig hebt.

Woning uitbouwen

Ik wil mijn woning uitbouwen. De woning is 6 meter breed en wil 2 meter uitbouwen. Er moet nog een fundering gemaakt worden. Compleet van binnen en buiten afgewerkt. De achtergevel uitbreken en ondersteunen. Verder willen we een open keuken en zal de binnen muur tussen woonkamer en keuken eruit moeten. Die is ongeveer 3 meter.

Extra verdieping bouwen op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen onze woning uitbreiden met een extra woonlaag. Diverse woningen in onze wijk hebben deze constructie al toegepast. De woningen zijn bij de bouw al voorbereid voor een extra etage. De planning is om dit medio april/mei 2018 te laten voltooien. Wij willen daarom graag in contact komen met aannemers voor offertes. We hebben al bouwtekeningen maar nog geen vergunning aangevraagd. We willen de opbouw volledig laten afwerken, maar er geen verwarming in. We lossen dat op met een speciaal airco-systeem voor koelen en verwarmen.

Horecakeuken renoveren

Horeca keuken van 30 m2 verbouwing. Scheiding muur uitbreken. Nieuwe leiding en apparatuur plaatsen.