Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eindhoven of directe omgeving.

3275 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning, onderkelderen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eindhoven:

Opbouw op een plat dak

Ik heb een serieus bod gedaan op een huis. Ik wil weten wat de kosten ongeveer zijn van een complete dakopbouw! Het is een dakopbouw van 28 m2. Het doel van deze uitbreiding is om meerdere slaapkamers te realiseren.

Uitbouw achterzijde woonhuis

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Maten zijn circa 6 x 2.5 meter. Mogelijk wordt het een serre. Ook moet er een doorbraak van de achter pui gerealiseerd worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk, en ook geen fundering. Het moet een stenen uitbouw worden.

Constructieve stalen balk plaatsen

Ik wil graag stalen balken laten plaatsen in mijn woning. Kosten voor vergunningen en afval afvoeren hoeven niet mee genomen te worden in de offerte.

Houten balk in vloer-kruipruimte vervangen

De parketvloer in de woonkamer is in een hoek 2 cm verzakt. Het betreft een jaren 30 woning waar geen luik naar een kruipruimte aanwezig is. Dus mogelijk dat in die hoek een luik moet worden gemaakt en tegelijkertijd de balk worden vervangen.

Uitbouw van 3 meter diep en 6 breed realiseren

Wij willen graag een uitbouw realiseren van een nieuwbouwwoning van 3 meter diep en 6 meter breed. Graag met een 3 delige schuifpui van ongeveer 6 meter en een vlakke lichtstraat. Een vergunning is niet nodig. Fundering hebben we geen idee van, graag advies over. Wel hebben we de constructie tekeningen al liggen. Is het mogelijk om op de offerte de kosten voor complete oplevering te vermelden en voor een casco oplevering? Ook zouden we graag elektra als aparte post hebben. De offerte ontvangen we graag inclusief btw.

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Ik wil de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer verwijderen. De afmetingen zijn ongeveer 2 x 2,3 meter Er moet een draagbalk geplaatst worden en het puin moet afgevoerd worden.

Verbouwen van koopwoning

Wij krijgen 28 augustus de sleutel van het huis. We willen het hele huis aanpakken. De badkamer moet gedaan worden, de toilet, de keuken de oude moet eruit en een nieuwe moet erin, alle ruimtes moeten geschilderd worden en er moet een vloer gelegd worden. Ik wil het liefst alles laten zien wat er gebeuren moet, het is vrij lastig te beschrijven. De maten weet ik ook nog niet en een schatting is heel lastig te maken.

Gemetselde tuinmuur van 11 meter repareren

Ik heb een Tuinmuur van 11 meter x 1,78 hoog. Deze staat niet meer solide, er zit speling op. Her en daar zitten de voegen ook los. Is dit nog te repareren of moet deze vervangen worden? Mocht het niet te repareren zijn, zou het gesloopt moeten worden. Er staan planten voor deze zouden eventueel weggehaald moeten worden. Alles zou dan afgevoerd mogen worden in overleg. De nieuwe schutting zou dan een bakstenen muur mogen worden met houten schotten. De muur grenst aan een gang waar gemeente grond aan grenst. Het huis heb ik net gekocht en dit blijkt een verborgen gebrek. De offerte heb ik nodig om te kunnen bespreken wie dit gaat betalen. Het moet wel echt worden uitgevoerd.

Een uitbouw naast een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de zijkant van de woning. De uitbouw moet 3,5 bij 12 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd en zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw. k

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 2 a 2,5 meter breedte 5.25 met een kunststof schuifpui, stenen buitenkant, elektra en fundering, lichtkoepel. Optie compleet afgewerkt excl. stucwerk. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

L-vormige uitbouw achter/ zijkant

Wij willen een L-vormige uitbouw realiseren aan de achterzijde/ zijkant van het huis. Afmetingen 8 meter breed x 3 meter diep, zijkant eveneens 8 meter lang x 3 meter diep. Het moet casco opgeleverd worden. Er moet misschien een fundering in komen en elektra aangelegd worden. De buitenkant moet van metselwerk met glas zijn. Nog geen idee of dit praktisch mogelijk is en wat hierin verstandige keuzes zijn, eerste oriëntatie.

Fundering tuinhuis

Het gaat over het maken van een betonnen fundering van 65 m2. Voor een tuinhuis.

Fundering voor tuinhuis

Graag willen wij een betonnen fundering voor een tuinhuis van ongeveer 7.80 x 3.70 meter. De opbouw is van hout met deels glazen schuifdeuren, hoogte ongeveer 2.60. Tuinhuis met veranda komt op zandgrond/tuingrond achterin de tuin. Ondergrond moet nog afgegraven worden. Zandbed moet weer aangebracht worden. Hierna moet bekisting incl. Wapening gemaakt worden en moet beton gestort en uiteraard glad en waterpas afgewerkt worden. Klus moet begin september afgerond zijn. Achtertuin is bereikbaar via poort van ongeveer 90 cm breed. Zou u hier een prijsopgave voor willen verstrekken?

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

Ik zoek een timmerman die een terrasoverkapping kan realiseren tegen mijn woning aan. De overkapping moet 6 bij 3,5 meter groot worden. Ik wil graag een opaal polycarbonaat dak en de overkapping moet rusten op 2, maar liever 1, staander. De overkapping moet een moderne uitstraling hebben.

Dakkappel met nokverhoging op een kant

Wij willen de mogelijkheden bespreken voor een eenzijdige nokverhoging met dakkapel aan de achterzijde van de woning. De woning is 5..60 meter breed en de bovenste verdieping is nu 1.70 meter hoog. Dit zouden wij graag willen verhogen nar ongeveer 2 meter. De ruimte zal geïsoleerd en gestuukt moeten worden en de CV ketel verplaatst. Verder zal de elektra en de verwarming aangesloten moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Vervanging serre achter

Ik wil graag achter mijn serre vervangen door een nieuwe serre (kunststof of hout). Afmetingen zijn 2,45 bij 2,55. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Er hoeft niet gestuct te worden. Wat zouden de totale kosten zijn? En wat zouden apart de kosten voor Laminaat aanleggen en een schuifpui? Ik hoor het graag.

Tweezijdige nokverhoging

Ik wil graag een casco tweezijdige nokverhoging laten plaatsen. Ik heb nog geen vergunning maar die wil ik graag aanvragen via de aannemer. Het moet van onderhoudsvrij materiaal zijn, trespa of keralit met dakpannen.

Erker aan de zijkant van het huis bouwen

Wij willen een complete stenen erker van 1. 80 mtr bij 1 mtr aan de zijkant van ons huis ipv een zijraam wat er nu zit. Er is geen vergunning nodig. Ik zou het erg fijn vinden als u even langs komt om er naar te kijken.

Schroefpalen boren en storten

Voor een nieuwbouwwoning dienen er 34 schroefpalen geboord en gestort te worden. De lengte van de palen is nog niet bekend en er is wel een sonderingsrapport aanwezig.

Garage vergroten

Zou graag mijn garage 1,50 meter langer hebben gemaakt. Het is een garage met een plat dak en het moet zoals die van de buren worden. Als u langs komt kunt u de situatie beter bekijken.

Opvullen van kruipruimte en muur doorslaan

Ik wil graag de kruipruimte van mijn vloer beton en isoleren. De grootte van de woonkamer is ongeveer 20 m2. Ook wilde ik graag de muur van de keuken naar de woonkamer doorslaan.

Garage opbouwen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn garage kan realiseren. Momenteel is het een garage met een puntdak. De opbouw moet 3 bij 7 meter groot worden. De opbouw moet casco opgeleverd worden. Daarnaast moet er een trap vanuit de garage naar de opbouw komen. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en moet het een opbouw met plat dak worden.

Erker realiseren aan voorzijde

Voor ons nieuwe huis zitten wij te kijken om aan de voorzijde een erker te laten plaatsen. Bijgevoegd hierbij een plattegrond van de begane grond. De voorzijde waar de gevel geplaatst kan worden bedraagt 3.48 meter. Wat zijn hierin de mogelijkheden en de totale kosten?

Prefab dakopbouw op platdak

Ik wil graag een prefab dakopbouw realiseren. De afmetingen zijn ong. 6 meter breed, 7 meter lang en 3 meter hoog. Er staan bij de beide buren al een opbouw, deze moet hetzelfde zijn. De buitenpanelen van keralite. Er zal ook een gat moeten worden gezaagd voor de trap. De tekening leveren we zelf.

4 deuren vervangen

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamerdeuren en een badkamerdeur plus op zolder een badkamerdeur die we willen vervangen. De deuren zijn reeds in ons bezit. De vervanging is bedoeld om het huis verkoop klaar te maken, dus er zit enige tijdsdruk achter.