Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eindhoven of directe omgeving.

3131 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eindhoven:

Draagmuur slopen

Slopen van een draagmuur 7m² en afwerken verleggen stopcontact

Draagmuur vervangen en H-balk plaatsen

Ik zoek een aannemer die bij ons een Draagmuur wil vervangen door een H-balk de draagmuur is 3.50 meter lang en 2.60 meter hoog. Alleen plaatsen H-balk. Afvoeren en afwerken doen we zelf als dit in kosten kan schelen.

Fundering voor uitbouw plaatsen

Wij willen een uitbouw realiseren op de zijtuin van de woning. De uitbouw zal circa 5 meter breed en 14 meter lang zijn. Graag ontvang ik van u een offerte voor alleen het plaatsen van de fundering.

Opties voor draagmuur slopen

Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het open maken van onze keuken en wat de kosten hiervan zijn. Er steunt wel een balkon op. Het gaat om een stuk van 50 cm breed en hier haaks een muur van 3 meter breed op. De hoogte zal ongeveer 3 meter zijn. Kunt u separaat het afvoeren van het puin noteren?

Kelder in tuin en aanbouw maken

Wij willen aan de zijkant in de tuin een uitbouw/aanbouw maken. Over de volledige lengte van het huis 8 diep 3,5 m breed. Deze wil ik ook een kelder van maken over dezelfde afmeting. Is in d tuin zit niet met fundering van het huis. Wil alleen in de aanbouw dan een doorgang met de woning maken (boog/deur) Waar zouden de kosten ongeveer op uitkomen voor de kelder en kan deze een woonlaag dragen?

Badkamer op dakterras bouwen

Uitbouw met houtenskeletbouw aan de achterkant van de woning op de keuken. Op dit moment een dakterras van 4m bij 3m dus deur naar buiten is al aanwezig.

Gashaard verwijderen

Ik zou graag de opties willen weten voor het verwijderen van een gashaard. Het gaat om de haard en de schouw die geplaatst zijn in een 1 verdiepingswoning. Het is niet gemetseld. Hoeveel zou dat gaan kosten ongeveer, Ik zou volgens mij zelf de schouw zelf weg kunnen halen dan gaat het voornamelijk om de gas aanvoer wegwerken en het dak dichtmaken. Er is ook nog aan gedacht om de openhaard te omkoven, zou dat ook een optie zijn.

Houtkachel en rookkanaal demonteren en plafond afdichten

We hebben in onze woning een houtkachel met een rookkanaal tot aan het plafond. We willen dat geheel laten verwijderen en daarbij het gat in het betonnen plafond laten dichten. We willen onze haardkachel eruit doen. We hebben een foto bijgevoegd. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.

Kelder in tuin maken

We hebben een tuin van 15 bij 8 meter en overwegen hierin een kelder aan te leggen van bijvoorbeeld 10 bij 6 meter. De aansluiting zou vanuit de achterkant van het huis naar de kelder moeten komen en de kelder mag casco opgeleverd worden. De vrijstaande woning staat gebouwd op ene zandgrond. Echter heb ik geen idee wat de kosten voor een kelder van deze afmeting. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Draagmuur slopen

Ik wil de draagmuur in de woonkamer slopen. De draagmuur is 3-4 bij 2,30 meter. Er moet dus een steunbalk geplaatst worden. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden afhankelijk van de prijs. Ik wil dit best snel doen omdat ik de keuken erin wil doen.

Asbestplaten verwijderen van garage plafond

Het verwijderen van asbestplaten plafond van garage gelieve ook weg te voeren

Zonnestudio bouwen

Ik heb het plan om een zonnestudio te beginnen. Ik heb nog geen pand, maar wil wel alvast een prijsindicatie voor het volgende: -9 cabines -1 balie met tv scherm ingebouwd -1 grote zithoek - koffiehoek - opmaakhoek met grote spiegel - tegels +- 200 m² - stuckwerk - lichtbak - raambestickering - Eventuele werkbouwingsvergunningen

Betonnen vloer storten

Graag wil ik de kosten bekijken om mijn huidige houten vloer te vervangen voor een betonnen vloer kruipruimte volstorten, en daar vloerverwarming op laten leggen. 25 m2

Muur verwijderen

Ik wil een muurscheidende garage van de woonkamer afrennen. Afmetingen: 330cm x 250cm. Het huis is gebouwd in 2003. Ik heb de blauwdruk en kan worden geleverd. Vraag als u meer informatie nodig hebt.

Woning uitbouwen

Ik wil mijn woning uitbouwen. De woning is 6 meter breed en wil 2 meter uitbouwen. Er moet nog een fundering gemaakt worden. Compleet van binnen en buiten afgewerkt. De achtergevel uitbreken en ondersteunen. Verder willen we een open keuken en zal de binnen muur tussen woonkamer en keuken eruit moeten. Die is ongeveer 3 meter.

Extra verdieping bouwen op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen onze woning uitbreiden met een extra woonlaag. Diverse woningen in onze wijk hebben deze constructie al toegepast. De woningen zijn bij de bouw al voorbereid voor een extra etage. De planning is om dit medio april/mei 2018 te laten voltooien. Wij willen daarom graag in contact komen met aannemers voor offertes. We hebben al bouwtekeningen maar nog geen vergunning aangevraagd. We willen de opbouw volledig laten afwerken, maar er geen verwarming in. We lossen dat op met een speciaal airco-systeem voor koelen en verwarmen.

Horecakeuken renoveren

Horeca keuken van 30 m2 verbouwing. Scheiding muur uitbreken. Nieuwe leiding en apparatuur plaatsen.

Prefab kelder plaatsen bij de nieuwbouwwoning

Wij willen in onze nieuwbouw project woning een prefab kelder van 24 - 30 m2. Wat zijn hier de kosten voor als jullie die leveren? Project zal rond december gaan plaatsvinden.

Platen in de serre vervangen door glas

In mijn serre van 1,70 diep bij 3,5 meter breed liggen nu 3 polycarbonaat platen. Deze maken enorm veel herrie als het regent. Wat zou het kosten om deze te vervangen door glas? Liefst natuurlijk warmtewerend.

Asbest op zolder verwijderen

Verwijderen asbest muurtje zolder 4 a 5 m2 30% asbest vaste variant

Gat / doorkijk in een draagmuur maken

Wij hebben een maisonnette gekocht en krijgen daarvan in oktober de sleutel. We willen in een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer graag een opening laten maken in de draagmuur. Het wordt een 'doorkijk' in het midden van de muur van ongeveer 100 x 130 cm. Ik weet niet of er een steunbalk geplaatst moet worden. We laten de zijkanten stuken als de stukadoor hier aan het werk is. We ontvangen graag uw offerte.

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Asbest golfplaten schutting verwijderen

Verwijderen en afvoeren van een asbest golfplaten schutting. Ongeveer 15 m2.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Wij zijn voornemens een huis te kopen en daar een uitbouw aan de achterzijde te bouwen. Kunt u een richtprijs geven. Beide naastgelegen panden hebben al een uitbouw. Kan er gebruik worden gemaakt van deze muren of moet er een dan ook nieuwe zijmuren worden gemaakt. Breedte woning 5,40 meter, uitbouw ongeveer 2,5 meter. Ik wil graag weten wat zo'n uitbouw gaat kosten ivm financiering. Ik hoor het graag,

Draagmuur slopen en keukeningang dicht maken

Slopen en op de juiste wijze afwerken van draagmuuur tussen keuken en woonkamer. Huidige entree naar keuken dichtmaken. Alle puin verwijderen.