Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een compleet geïsoleerde uitbouw aan de achterzijde. Afmeting zijn circa 3,8 x 6 meter. Plat dak. Aan 1 zijde 2 smalle hoge ramen. Andere zijde 1 buitendeur. Aan de lange (tuin) zijde 1 schuifpui en 1 groot raam. Te storten betonvloer moet geschikt gemaakt worden om daar vloerverwarming in te kunnen leggen. Er is geen vergunning nodig. Fundering weten we niet zeker, er zit een bepaalde fundering al onder, maar ik zou niet durven zeggen wat. Als het mogelijk is graag op de offerte een complete en casco oplevering. Elektra en stucwerk graag ook. Tekeningen zijn ook nog nodig. De constructie hangt af van de prijs. We dachten aan metselwerk met glas, maar een houtskeletbouw met een mooie afwerking is ook goed.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde tot 2.50 meter

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 meter bij 5.5 meter met openslaande deuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering, een glazen dak en gemetselde muren. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw achterzijde bijkeuken

We willen onze bijkeuken aan de achter met 3 meter verlengen (breedte 3,5 m). Kozijnen met dubbele deur in stijl van de reeds bestaande uitbouw (zie foto). Ook willen we aan de voorkant van de bijkeuken een toilet en halletje laten aanleggen. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ook moet er een fundering in komen en wil ik dat de buitenkant van steen gemaakt word.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een casco aanbouw met openslaande deuren realiseren, de woning is 5 meter breed en wij willen 3 meer uitbouwen. De afwerking aan de binnenkant en stucwerk doen wij zelf.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 5 breed en ongeveer 2.5 diep realiseren. Het gaat om de volgende eisen: Metselskelet, met een lichtkoepel, inclusief de fundering en leidingwerk omdat daar een keuken terrecht gaat komen

Uitbouw achterzijde dakkapel achter en voor

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde 2 meter woning is 6 breed. Dakkapel achter 5 meter en voorkant 3 meter. De uitbouw moet casco opgeleverd worden (in overleg met elektra en stucwerk), met een fundering, een stenen buitenkant en kunststof kozijnen. Ik ontvang graag een offerte.

Houten uitbouw achterzijde

Ik zou graag de achter plaats (tussen bestaande uitbouw en muurtje met de buren) bij de woonkamer/keuken betrekken) Afmeting ongeveer 2,5 meter diep en 2.20 breed. Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw keuken achterzijde

We willen de keuken (4,30 m breed) 2 tot 4 meter uitbouwen in de tuin. In de nieuwe muur moet een aansluiting voor de wasbak van de keuken komen en verder veel glas, elektra, een fundering en open slaande/schuivende deuren. De bovenbuurvrouw heeft een klein balkon op de zelfde plek.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een uitbouw van 5 meter breed bij 3 meter lang. Er is geen vergunning voor nodig. Een prefab aanbouw kan, dus dat het lijkt alsof de buitenkant van balkstenen is, maar dat dit geen bakstenen zijn. Er zijn 2 heipalen nodig. Graag de kosten voor een casco- en een complete aanbouw benoemen op de offerte. We willen beginnen wanneer jullie kunnen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 5,20 x 2,90 achter ons huis, met 2 openslaande deuren en 2 half hoge ramen. 2 vlakglas lichtkoepels 1x1 Mtr. Het is de bedoeling dat dit een metselskelet wordt, volledig opgeleverd inclusief isolatie en elektra, cementvloer.

Uitbouw achterzijde realiseren

We willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 m. Graag goed geïsoleerd en simpel afgewerkt om de kosten laag te houden. De constructie graag hout. Als het goed is, is een vergunning niet nodig, wel is toestemming van de buren nodig, maar dit zal geen probleem zijn. Ik verwacht dat er geheid moet worden, wij hebben als het goed is een drassig moerasachtig terrein. Casco oplevering, wind- en waterdicht. Tevens moet de tussenmuur tussen de keuken en kamer verwijderd worden en een draagbalk worden geplaatst, dit gaat om ongeveer 2 m. Voorbeeld van het huis, gevonden via funda: https://www.funda.nl/koop/zeist/huis-41682414-nijenheim-1312/. We zijn benieuwd, graag reactie per mail.