Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning:

Een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw van 350 bij 600 cm kan realiseren aan de achterzijde van mijn tussenwoning. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning uit heel Nederland:

Fundering ten behoeve van uitbouw realiseren

Ik zou graag een offerte willen voor een fundering voor een uitbouw en een garage (1 geheel). Het wordt een fundering op staal. Er zit al deels een fundering van de huidige situatie (aangegeven in lichtgroen op de tekening). De gehele fundering is aangegeven in donkergroen op de bijgevoegde tekening.

Kelder bouwen

Wij willen een kelder laten bouwen onder onze nog te realiseren uitbouw van de garage. Afmetingen plm 4,2 mtr br en 4,5 mtr lang, hoogte inwendig plm 2,4 mtr. Ventilatie zodat ruimte als speel en slaapruimte gebruikt kan worden. Geen watertappunten in de kelder. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet elektra aangelegd worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw realiseren van 700 x 360 cm, bestaande uit bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Er is geen vergunning nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, fundering en een keralit buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Een casco uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. De uitbouw moet 5 bij 2,5 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. De uitbouw moet een houten constructie hebben.

Een uitbouw realiseren achter een twee-onder-een-kap-woning

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en met kunststof kozijnen en een dicht dak worden opgeleverd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe radiatoren nodig in de uitbouw.

Uitbouw achterkant

Ik wil een uitbouw realiseren met afmetingen 3 x 7 meter. Ik denk niet dat er een vergunning voor nodig is, maar als dit wel nodig is dan zal ik dit aanvragen. Ik wil dat het casco opgeleverd word incl elektra en een fundering. De rest doe ik zelf. De buitenkant moet van steen zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen onze woning vergroten d.m.v. een serre aanbouw of gewone aanbouw. Om de juiste keuze te nemen willen wij graag weten wat de kosten zullen zijn. Woning: nieuwbouw uit 2017. Woning vloer : Gietvloer Uitbouw realiseren : 2 tot 2,5 meter bij 5 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk + een fundering en het moet van kunststof gemaakt zijn. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Uitbouw aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren, achterzijde van onze woning. 5 Meter breed en het liefst 2 meter diep. Er is geen vergunning voor nodig. Complete oplevering is in overleg. Er moet een fundering op schroefpalen in komen. Er zitten wel al 2 heipalen in. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde van een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 6 bij 4 meter die casco moet worden opgeleverd. In de uitbouw zie ik graag kunststof kozijnen en een dicht dak met een lichtkoepel terug. Er moet ook een fundering gemaakt worden. De achterzijde van de woning is alleen via de woning bereikbaar.

Offerte uitbouw woonkamer inclusief fundering

Wij willen een casco uitbouw achter ons huis realiseren van 2,5 meter diep en 7 meter breed. De buitenkant moet van steen zijn. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. Graag zou ik ook een offerte willen opvragen voor het laten funderen van deze constructie. Het zal dan gaan om 3 a 4 palen en de fundering.

Partners

Partners van Casius