Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Deurne of directe omgeving.

68 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, opbouw/extra verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Deurne:

Afdak bouwen

Wij willen een afdak bouwen van 6 x 3 meter. Wij denken om dit van aluminium te laten doen. Er is geen fundering voor aanwezig.

Muur keuken naar woonkamer slopen en bint plaatsen

Ik wil de muur tussen de keuken en de woonkamer slopen en een bint plaatsen. De afmeting is 3 x 2,5 meter. Ik wil die binnen 1-2 maanden doen. Ik wil graag ook een tekening laten opstellen hiervoor. Graag ook iemand die kan helpen met de aanvraag bij de gemeente.

Plafond inspecteren op betonrot, herstellen en stucen

Wij hebben het vermoeden dat in ons plafond betonrot zit. Er komen kleine roestige plekjes en het stuc laat daar los. Graag willen wij een vrijblijvende offerte laten maken hiervoor. Alvast bedankt.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een compleet geïsoleerde uitbouw aan de achterzijde. Afmeting zijn circa 3,8 x 6 meter. Plat dak. Aan 1 zijde 2 smalle hoge ramen. Andere zijde 1 buitendeur. Aan de lange (tuin) zijde 1 schuifpui en 1 groot raam. Te storten betonvloer moet geschikt gemaakt worden om daar vloerverwarming in te kunnen leggen. Er is geen vergunning nodig. Fundering weten we niet zeker, er zit een bepaalde fundering al onder, maar ik zou niet durven zeggen wat. Als het mogelijk is graag op de offerte een complete en casco oplevering. Elektra en stucwerk graag ook. Tekeningen zijn ook nog nodig. De constructie hangt af van de prijs. We dachten aan metselwerk met glas, maar een houtskeletbouw met een mooie afwerking is ook goed.

Een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw van 350 bij 600 cm kan realiseren aan de achterzijde van mijn tussenwoning. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw tussen muren bouwen

Ik wil een uitbouw met glazen voorwand. 3 wanden staan er al, echter is 1 daarvan van de buurman dus daar moet langs gebouwd worden. Totaal ongeveer 10 m2 oppervlak, met daarbij 2 wanden en het dak. Oude wanden halen we zelf weg. Het moet gemetseld worden en ook afgewerkt worden.

Fundering maken voor een gemetseld tuinhuis

Wij willen een tuinhuis metselen van 5 x 4 meter. De grond is het best te omschrijven als kleigrond, denk ik. We willen ook een betonnen vloer gestort hebben tegelijk met de fundering. Graag willen we hier vrijblijvend een offerte voor ontvangen.

Schuur bouwen

Wij hebben momenteel geen schuur en zouden graag een simpel schuurtje van 3 x 3 a 4 meter laten bouwen. Wat zijn hier van ongeveer de kosten?

Acrylaat dak op een Knipping serre vervangen

Wij hebben een aluminium Knipping serre met een halfrond dak waarop 3-wandige acylaatplaten van 32 mm dik liggen. Ik wil die platen laten vervangen en ontvang daarvoor graag uw offerte, inclusief alle toebehoren en afdichtingsmaterialen. Het betreft de volgende onderdelen: 5x 1030 x 3350 mm spie-vormig 2x 1030 x 3350 mm 1x 1030 x 2200 mm 1x 1030 x 1150 mm

Stormbaan bouwen

Wij zijn van een jeugd instelling en willen een stormbaan aanleggen. Graag zouden we een reactie ontvangen. We zouden graag 12 tot 14 hindernissen willen die geschikt zijn voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Liefst met de officiële hindernissen zoals op een defensie parcours. We hebben een stuk bos van de gemeente beschikbaar gekregen.

Fundering voor serre of uitbouw maken

Serre/ uitbouw van 2,5 bij 6 meter

Boorpalen plaatsen voor de fundering van een woning

We willen graag een vrijstaand huis bouwen (de aanvraag voor een vergunning is ingediend en de tekeningen zijn al goedgekeurd). We zouden voor de bouw van het huis graag 30 boorpalen laten plaatsten met een lengte van 6.19 m.

Uitbouw aan de woonkamer laten plaatsen

Graag willen wij de woonkamer uitbouwen. De te plaatsen uitbouw zal 2.40 bij 5 meter worden. Er zal een vloerverwarming en elektra geplaatst moeten worden en de schuifpui willen wij graag herbruiken. De afwerking zullen wij verder zelf verzorgen.

Serre aan de woning bouwen

Uitbouw van 4 meter bij 6,5 meter

Polycarbonaatkanaalplaten carport en afdak terras vervangen

Door de hagelschade moeten alle polycarbonaat kanaalplaten worden vervangen van de carport en de terrasoverkapping. Afmetingen terras: 16 mm, helder, 98 x 200 cm, aantal 6. Afmetingen carport: 16 mm, helder, 98 x 350 cm, aantal 9.

Bijgebouwen met hagelschade repareren

Loods met asbest golfplaten vervangen. Afmeting loods is 16 bij 22 meter.

Aanbouw samenvoegen met de woonkamer

Ik zou graag de huidige uitbouw/ aanbouw willen verenigen met de bestaande woonkamer, dwz bestaande pui open maken of doorbreken. Ook moet het dak vervangen worden dat nu op de aanbouw ligt (tunnelplaten, nu lekkage na hagelstorm) voor een degelijker dak met lichtstraat. Daarbij moet ook de keuken worden vervangen. Tevens moet onze veranda vervangen worden. Deze is van hetzelfde materiaal (tunnelplaten) gemaakt als het keukendak en eveneens lek na hagelstorm. Zou het mogelijk zijn om een offerte voor de totale verbouwing op te stellen en ook een voor alleen het vervangen van de dakplaten?

Serre aan schuur bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een serre. Deze zou dan tegen de zijkant van de schuur geplaatst moeten worden. Het zal gaan om een serre van aluminium en glas van 3.5 bij 7 meter. De afwerking dient inclusief te zijn.

Aanbouw plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een gemetselde aanbouw inclusief fundering laten maken van 6 meter breed en 3,5 meter diep. Er moet een plat dak op met bitumen dakbedekking. We hebben al een schuifpui staan, die daar gemonteerd moet worden. Er moet een betonnen vloer in en de binnenzijde moet helemaal worden afgewerkt. Wij maken graag een afspraak om de verbouwing goed door te spreken en ontvang daarna graag een gespecificeerde offerte. Als het mogelijk is willen wij het werk vanaf de 2e week van september laten starten.

Meerdere rolluiken plaatsen

4 rolluiken: - Breedte: 100 cm - Hoogte: 150 cm - Ronde kast - Kleur: Bosgroen (zowel kast als rolluik) - HTF geleiders - Elektrisch met schakelaar (2 x rechts, 2 x links) - Inclusief valse vensterbank - Inclusief inmeten, leveren en montage op 1e verdieping

Nieuwbouwwoning bouwen

Het betreft een nieuwbouw/aanbouw onder het maaiveld van om en nabij 130 m2. Verdere wensen zullen op afspraak besproken worden.

Afwerken van een ruwbouwwoning

We hebben een vrijstaande woning in ruwbouwstaat welke nog geheel afgewerkt moet worden.

Bovenverdieping renoveren

Ik heb een huis op het oog dat we willen kopen. We willen graag een indicatie van de kosten om de bovenverdieping bewoonbaar te maken. Dat wil zeggen dat de vloer, het plafond en de 3 muren aangepakt moeten worden. De verdieping is nu een open ruimte met authentieke kap. Er zijn foto's van het huis beschikbaar. Het is lastig uit te leggen wat er precies moet gebeuren. Graag wil ik ook advies van de vakman.

Interne verbouwklussen

Graag willen een muur laten plaatsen tussen 2 slaapkamers. De afmeting is ongeveer 3.5 bij 2.5 meter. Door de installateur zal er aan deze muur een dubbele wastafel geplaatst worden. Daarnaast dient er in de huidige badkamer een wasmachine aansluiting gemaakt te worden.

Aanbouw plaatsen op begane grond

Voor onze cliënten willen we een aanbouw van 4 slaapkamers van 20 m² per stuk met een brede gang van 1,5 meter. Alles voorzien van spouwmuren, draai/kiepramen, brede deuren van 110 en een spits dak naar bestaand pand toe. Vanuit het bestaande pand een doorgang te frezen naar de nieuwe ruimte, deze muur is plus minus 7 meter. Grondwerk, standaard elektra, wasbak op iedere kamer, tv aansluiting. Rolluik, zonwering, en vliegenhor. Fundering is nodig, heiwerk is niet nodig. Offerte is nodig om toestemming te krijgen vanuit de stichting.