Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolder uitbouwen op dakterras:

Zolder uitbouwen op dakterras

Wij hebben een 3de verdieping die wij willen vergrootte om het dakterras weg te halen en bij het huis te trekken. Er staan al muurtjes die dan opgetrokken moeten worden en aan de achterkant willen we graag 2 x een groot kunststof raam. En een die open moet kunnen. Het gaat om 6 meter bij 3 meter en 2.60 meter hoog.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder uitbouwen op dakterras uit heel Nederland:

Zolder verhogen en dakkapellen plaatsen

We hebben momenteel een zolder met een vaste trap. We willen deze zolder zowel in de breedte als in de hoogte (nok) uitbouwen.

Nokverhoging met uitbouw maken

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Zolder op het dakterras uitbouwen

Wij willen de zolder uitbreiden op het dakterras. De dakopbouw moet recht tegen de gevel geplaatst worden. Een zijde moet worden gevormd door de uitbouw van de buren. De gevel moet worden bekleed met baksteen en voorzien van 2 keer tweevaks houten kozijn met 2 draai-kiepramen. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Ook de zolder heeft een plat dak.

Dakopbouw bouwen op een koopwoning

Voor onze nieuw aangekochte woning willen wij een dakopbouw realiseren. Betreft een tussenwoning uit 1935 met fopkap. Zolder beslaat voorste helft van het huis, achterste helft is plat dak. Graag bouwen we de zolder uit vanaf de huidige nok naar achteren. Voordak blijft staan, en huidige trap blijft ook gehandhaafd. Vanaf nok 5,25 m naar achteren uitbouwen, totaal 5,3 m breed. Afwerking buiten in onderhoudsarme materialen, dwz geen schilderwerk. Graag geisoleerd en behangklaar afleveren, voorzien van elektra (2 extra groepen aanleggen) ook leidingen en afvoer voor extra badkamer aanleggen (boven de bestaande badkamer). Graag ontvangen wij een prijsindicatie,

Zolder uitbouwen

Wij willen graag opties verkennen om onze zolder uit te bouwen en daar twee slaapkamers (en evt douche) te realiseren. Een optie zou bestaan uit een uitbouw, zodat de zolderverdieping even diep wordt als de eerste verdieping (de zolderverdieping ligt nu van buiten gezien meer naar achter). De andere optie is een dakkapel over de gehele breedte. Het zou fijn zijn als u eens vrijblijvend kon komen kijken om de opties te bespreken.

Woonkamer uitbouwen en zolder verhogen

Ik wil de woonkamer uitbouwen, en de zolder met 1 meter verhogen. De woonkamer heeft twee pilaren die de eerste verdieping vasthouden. Is het mogelijk om deze pilaren te verwijderen en te vervangen door metalen kozijnen die de eerste verdieping steunen? De woonkamer is 5.40 meter bij 8 meter. De zolder verhogen middels een of twee dakkapellen te plaatsen, met een verhoging van 1 meter. Er moet een vaste houten trap komen naar zolder. De dakkapellen zo goedkoop mogelijk.

Trappenhuis naar zolder uitbouwen

Wij willen trappenhuis naar de zolder toe uitbouwen, soort van dakkapel maar wel van stenen muren.

Zolder uitbouwen en plafond verhogen

Zolder uitbouwen, metsel werk, plafonds ophogen eerste etage.

Grote woningverbouwing

Vervangen van de keuken, de badkamer verbreden, een erker uitbouwen aan de voorzijde van de woning, het betimmeren van de zolder (er zitten nu kunststof schroten, dit moet afgetimmerd worden en gestuct worden, de zolder heeft een dakkapel en is ongeveer 18-20 m2) en kozijnen vervangen van de erker en een raam aan de voorzijde. De fundering zakt een stukje bij de garage en ook wil ik graag de schoorsteen opnieuw laten voegen. Er moeten ook nieuwe vloeren inkomen. Het is een huis uit 1991.

Uitbouw op zolder aanbouwen

Graag zou ik prijsindicaties willen ontvangen van 2 opties waar we aan denken. Een volledige dakuitbouw, licht schuin omhoog met dakkapel of alleen het plaatsen van de grootste dakkapel. We hebben een huis met een zolder in een puntdak. Achter mogen we uitbouwen, aan de voorzijde enkel wat Veluxramen. Graag wil ik dat de afwerking wordt meegenomen in de offerte. We zouden dan 2 kamers en een washok willen hebben. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius