Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Bosch:

Verdieping op het platte dak bouwen

Wij willen graag een verdieping op ons huis met plat dak van ongeveer 40 m2. We denken aan gemetselde muren of iets van kunststof. In ieder geval met een met vaste trap.

Fundering voor stenen berging maken

Wij willen een stenen berging maken van 3.10 bij 5.40 meter. Graag een offerte voor enkel de fundering leggen.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw plaatsen aan de achterzijde van 3x 6,5m. Er kunnen eventueel bestaande kozijnen gebruikt worden en het dak hoeft geen raam of iets dergelijks in. Wij zouden graag een kosten plaatje krijgen gezien wij dit bij een huurwoning zelf willen gaan bekostigen.

Sleuven frezen in het plafond

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het frezen van sleuven in het plafond, voor het verplaatsen van lichtpunten. Het gaat in totaal om 4 sleuven, ik denk per sleuf gemiddeld 1 meter. Het plafond is van beton.

Binnenmuur verwijderen en afvoeren

Per 5 februari krijgen wij onze nieuwe woning. Wij willen van de zolder één grote open ruimte maken. Daarvoor dient een muur van kalkzand metselstenen verwijderd te worden 3.65 x 2.85 meter (10.5 m2), ik zelf heb niet het idee dat het om een draag- of stabiliteitsmuur gaat. Zou u dat aan de hand van de oorspronkelijke bouwtekening en wat foto's kunnen beoordelen en mij laten weten wat het verwijderen inclusief afvoer van het bouwpuin bij benadering zou gaan kosten? Het gaat dus om beoordelen van de muur, verwijderen van de muur en afvoeren van het bouwpuin. Na 6 februari kan er met het project gestart worden.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Asbesthoudende vensterbanken verwijderen

Asbesthoudende vensterbanken verwijderen. Inventarisatierapport aanwezig.

Prefabkelder plaatsen

Prefabkelder plaatsen van 4 x 6 meter. Hoogte van de kelder: 2.60 meter. Compleet met bovendek en plaatsen. Achter in de tuin, onder een tuinhuis. De tuin is via de zijkant van de woning bereikbaar. Mogelijk moet de bak getakeld worden, over de garage heen. Er zal een pomp tijdens de bouw/plaatsing neergezet moeten worden want het is vlakbij water en het grondwater staat vrij hoog.

Betonrot aan balkon herstellen

Er is sprake van betonrot in delen van ons balkon aan de voorzijde. Onze vraag is wat de kosten zijn om de betonrot te verhelpen/op te lossen en daarnaast het balkon te voorzien van een coating ter bescherming tegen hemelwater? Afmetingen balkon zijn 3 meter bij 2 meter.

Serre aan achterzijde aanbouwen

Wij willen een serre aan de woning aanbouwen aan de achterzijde. De serre heeft een oppervlakte van 2 meter diep en 5.60 meter breed. De serre is bedoelt als extra woonruimte en de gevel bij de openslaande deuren dient te worden opengebroken en ondersteund. De voorkeur gaat naar een prefab serre van kunststof met glas en er zal een fundering geplaatst moeten worden. Separaat willen wij de kosten weten voor het leggen van vloerverwarming over de gehele begane grond, ongeveer 55 m2.

Vernieuwen van de serre

Het betreft het vernieuwen van een bestaande serre aan onze houten huis. De afmeting is ongeveer 4 x 2.20 meter. De serre staat op een houten onderbouw. Dit is een zeer stevige fundering.

Schoorsteen inpandig verwijderen

Schoorsteen in slaapkamer verwijderen en plafond ondersteunen incl afvoeren puin. Dit is op de begane grond al gebeurd alleen op de eerste verdieping niet. Schoorsteen op zolder blijft voorlopig staan.

Zolder uitbouwen op dakterras

Wij hebben een 3de verdieping die wij willen vergrootte om het dakterras weg te halen en bij het huis te trekken. Er staan al muurtjes die dan opgetrokken moeten worden en aan de achterkant willen we graag 2 x een groot kunststof raam. En een die open moet kunnen. Het gaat om 6 meter bij 3 meter en 2.60 meter hoog.

Dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen een nok verhoging tweezijdig laten plaatsen. Zoals je op de foto kunt zien hebben de vuren er al 1 opzitten om een idee te krijgen wat ik bedoel.

Uitbouw plaatsen aan de zijgevel

Wij willen een uitbouw aan de zijgevel. Afmeting 4,9 x 14 meter, plat dak. Hierin komt een eetkamer, bijkeuken en een slaapkamer.

Geluid van regen op de serre dempen

Ik heb serre van 4 bij 3 meter en met regen is er te veel geluid omdat het gemaakt is van polycarbonaat. Ik wil graag de kosten weten om geluid te dempen van mijn serre. Eventueel kan er glas geplaatst worden als dat niet te duur is.

Draagmuur slopen

Onlangs heb ik een eengezinswoning gekocht en wil ik graag een dragende muur verwijderen zodoende om een grotere woonkamer te krijgen. De breedte van de muur is ongeveer 40 a 55 cm breed. De lengte van de horizontale muur is ongeveer 300 cm lang en de verticale muur is 240 cm lang. De dikte is ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een prognose van de prijs om: - de draagmuur te verwijderen en af te voeren - het plaatsen van een H-balk inclusief constructietekening en het eventueel indienen en afwikkelen van een vergunning - de afwerking zal ik zelf verzorgen Kunt u ook aangeven of een vergunning wel of niet benodigd is? Kunt u ook aangeven hoelang het ongeveer duurt in uw planning om de muur bij mij te verwijderen? Ik verneem graag.

Betonnen balkon verwijderen en afvoeren

Wij hebben een betonnen balkon aan de achterzijde van onze woning, op de eerste verdieping. Wij willen dat balkon graag laten verwijderen. Het gaat om de afmeting 120 x 280 cm boven een raampartij. We weten niet of hier een sloopvergunning voor nodig is. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Stenen tuinschuur bouwen

We willen graag een offerte voor een stenen tuinschuur

Schuur vergroten

Wij hebben een gemetselde schuur van 230 x 320 cm en willen die laten vergroten aan de zijde van de brandgang tot de maat 450 x 360 cm. De schuur heeft een betonnen fundering die moet worden uitgebreid. Er moeten halfsteens blinde muren worden gemetseld. In een bestaande muur moet een opening worden gemaakt en een kozijn met deur worden geplaatst. Het dak heeft golfplaten. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Onderverdieping verbouwen

Grote klus voor een woning die wij binnenkort gaan kopen. Er moet een serre aan de voorkant gemaakt worden, een paar muren verwijderd worden, wc en meterkast verplaatsen, nieuwe vloer, verlaagd plafond. Het is beter om eerst te komen kijken zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Tussemuur slopen en netjes afwerken

Ik heb een wandje wat ik verwijderd wil hebben met een nette afwerking. De muur is ongeveer 2 meter breed. Dit is geen draagmuur! Inclusief materialen afvoeren en netjes afwerken (zit een kozijn in).

Gipsmuur slopen

Het slopen van een gipsmuur van maximaal 9 m2 en er zit elektriciteitsleidingen op de muur. Ik heb met schroeven gaten erin geprikt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar ik weet het niet zeker. Ik heb de bouwtekeningen in aanvraag staan. Ik wil dat de vakman het puin meeneemt.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Dakopbouw / verdieping volledig afgewerkt met 2 slaapkamers en 1 badkamer, eventueel met dakkapellen voor kamers van minimaal 4 x 4. Begane grond is 130 m².