Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Bosch:

Fundering voor aanbouw storten

Ik ben op zoek naar een vakman voor een fundering te storten. Wil een aanbouw van 3 x 6 meter, incl bekisting.

Aanbouw bijkeuken bij nieuwbouw huis

Als aanvulling voor mijn nieuwbouwwoning wil ik een geïsoleerde bijkeuken met afvoeren, water en elektra en drie buitendeuren. In totaal 16 m2 waarvan 1 zijde schuin loopt. Buiten moet het van baksteen zijn, midden isolatie van glaswol of pir, en binnenlaag van gibo blokken. Ik ga er vanuit dat er geen vergunning nodig is, dit ga ik nog wel bij de gemeente toetsen. Er is een fundering nodig. Net voor bouwvak wil ik het liefste beginnen.

Erker voorzijde

Wij willen een erker laten plaatsen van 3 x 1 meter. De erker moet gemetseld zijn, en compleet afgewerkt aan de binnenkant met een fundering, en kunststof kozijnen. We zijn al met de vergunning bezig.

Opbouw op platdak

Voor een uit te voeren klus zoek ik een partij voor de uitvoering van het realiseren van een dakopbouw op een bestaande woning met plat dak. De afmeting van de opbouw is 11,60 mtr x 5,50 mtr x 2,60 mtr. De opbouw dient wind en waterdicht opgeleverd te worden maar verder casco omdat de binnenafbouw zelf gerealiseerd zal worden, de gevelbekleding, opening voor trap, voorbereiding elektra en voorbereiding loodgieterswerk inclusief alsmede aan de voor en achterzijde kunststof kozijnen ( ongeveer 4 kozijnen van 70 hoog x 2,10 met een vast raam en kantel kiep raam ) en 1 raam van 70 x 150 ( aan de zijkant badkamerraam vast ) Op dit moment is de gevel van de 1e etage bekleed met Trespa platen, de opbouw en 1e etage mogen voorzien worden van dezelfde afwerking, voorkeur, Keralit of alternatief merk.

Houten uitbouw achterzijde

Ik zou graag de achter plaats (tussen bestaande uitbouw en muurtje met de buren) bij de woonkamer/keuken betrekken) Afmeting ongeveer 2,5 meter diep en 2.20 breed. Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nokverhoging met vaste trap en afwerking

Wij Willen de zolder laten verhogen middels nok verhoging. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning. Wij willen 3 kamers laten realiseren op de zolder (inclusief plaatsen van deuren en ramen). De afmetingen en afwerking etc. van de nok verhoging wil ik graag nog even met u overleggen. De vergunning is al aangevraagd.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren: 5 meter breed bij 3 meter lang van steen. We zijn nog aan het oriënteren. Geen idee of een vergunning nodig is, denk het niet. Het komt aan de achterkant. Wat voor fundering nodig is zal iemand naar moeten kijken. Als het mogelijk is graag twee offertes, een voor een complete oplevering een voor een casco oplevering. De constructie wil ik van steen. Bouwtekeningen moeten nog. Graag rond april beginnen. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Deur plaatsen in opening draagmuur op zolder en steunbalk plaatsen

In de draagmuur op onze zolder is een doorgang om naar de andere ruimte te komen. In plaats van deze opening (waarvoor je moet bukken) zouden wij graag een deur laten plaatsen. De opening is nu breedte: 80 cm x hoogte: 1,02 cm. Dat moet verhoogt worden met 70 tot 80 cm en er zou een balk of latei geplaatst moeten worden. Er zou ook nog een constructie berekening gemaakt moeten worden.

Lekkage dakplaten serre

Serre is ongeveer 15 jaar oud. Ik heb het idee dat waarschijnlijk wat rubberprofielen onder de dakplaten moeten worden vervangen aangezien wij op een paar plekken lekkages (gehad) hebben.

Voordeur en zijdeur vervangen

Voordeur wil ik vervangen voor een moderne voordeur met een 3 puntsluiting, eventueel hiervan de deurkozijn vervangen indien huidige niet geschikt is. Zijdeur vervangen met deurkozijn (huidige is beschadigt). Boven de zijdeur glas alleen in rechthoek(zoals bij voordeur) en daarboven dichtmaken. Glas vervangen voor dubbel glas. Graag een prijs opgaaf per deur.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Spoedklus. De elektra en de waterleidingen in de keuken dienen verlegd te worden voor plaatsing. Liefst zsm omdat de stucadoor bezig is en ook de achterwand van de keuken mee zou nemen. In totaal 3 stopcontact(punt)en verplaatsen en het waterleidingwerk 60cm naar links

Dakopbouw op een plat dak

We willen een dakopbouw op een plat dak realiseren. Afmetingen dakopbouw circa 5,5 x 7,5 meter + een balkon (circa 1,1 x 5,5 m). Zie foto als voorbeeld. We willen graag een kozijn aan voor en achterkant. Afwerking van de gevel afhankelijk van de prijs. De voorkeur gaat hierbij uit naar het metselwerk, maar als hout of kunststof echt veel goedkoper is, gaat onze voorkeur daarnaar uit. Er zou een constructie berekening van het dak gemaakt moeten worden. Of een vergunning nodig is weet ik niet zeker. Ik heb ik het kadaster gekeken, daar staat dat tot 3 meter hoog gebouwd mag worden zonder een vergunning. Dus ik schat dat een vergunning niet nodig is. We willen een complete oplevering. Stucwerk hoeft niet, elektra graag wel. We hebben we bepaalde tekeningen, maar of dit voldoende is durf ik niet te zeggen. Waarschijnlijk niet. Graag ontvang ik een offerte.

uitbouw achterzijde van de woning

We willen aan de achterkant van de woning gaan uitbouwen achter de garage. Dit is ongeveer 3 meter en achter de woonkamer ongeveer 1,75 en dan als 1 lijn. zie plattegrond onze garage zit aan de rechterzijde van het huis. Het zou moeten gaan om een metsel of prefab omdat hier een keuken in gerealiseerd gaat worden. Deze willen wij graag zo compleet mogelijk opgeleverd zien, maar wij plaatsen de keuken zelf.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw van 5 meter breed en 2 meter diepte kan realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden (stucwerk, geen elektra) en er moet een fundering in komen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik heb geen vergunning nodig. Graag een offerte hiervoor.

Stalen pui aan de achterzijde huis plaatsen

We willen graag een stalen buitenpui aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. De ruimte zal aan de woning getrokken worden. Dit betekent dat er dus ook sloopwerk plaats moet vinden (gehele achterzijde huis, draagmuur blijft staan); daarnaast verwijderen huidige overkapping), vloerverwarming gelegd dient te worden etc. De afmetingen van de pui zijn 5,17 m bij 2,5 m. De hoogte is aflopend van 3 m (huiszijde) tot 2,2 m (einde pui). Het geheel is van glas en staal (dus ook bovenkant). Kozijnen zijn van dun staal (industrieel, grote rechthoekige kozijnen). Aan de zijkant komt een deur (dit wordt dan nieuwe achterdeur). De achterkant is bij voorkeur geheel open te breken (graag verschil in kosten bij alleen twee grote schuif- en open te klappen deuren en mogelijkheid tot gehele achterkant open te schuiven. Bijgevoegde documenten geven een schets van wat in ons hoofd zit (dunnere kozijnen dan op foto).

Tussenmuur gedeeltelijk verwijderen

Verwijderen van een deel (circa 190 lang x 220 cm hoog) van een niet-dragende muur (275 cm lang x 240 cm hoog) tussen twee slaapkamers, en afwerken (zijkanten stucen, houten vloer aanvullen met nog beschikbare planken).

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zijn 5.00 bij 3.00 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een bakstenen buitenkant. Er is geen vergunning voor nodig.

Dubbele dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw hebben. We hebben een foto toegevoegd van hoe wij graag willen hoe het er uit komt te zien. (paar deuren verderop) De afmetingen moeten 6,19 x 6,71 meter worden. Ongeveer 36 m2. We willen aan bieden kanten ramen hebben, als dat mogelijk is. We gaan in overleg met de gemeente of dat mogelijk is en of er een vergunning nodig is. We willen een dubbele dakopbouw. Wat voor soort constructie weten we niet, graag ontvangen we daar advies over. We willen het casco opgeleverd hebben. Elektra en stucen willen we wel.

Draagmuur doorbreken en stalen balk plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het doorbreken van een draagmuur (tussen keuken en woonkamer). De constructieberekening is al uitgevoerd en er moet een HE160B balk in komen (over een lengte van ongeveer 3m). Daarnaast zou ik graag willen weten op welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd zouden kunnen worden (het liefst zo snel mogelijk). Alvast bedankt!

Uitbouw achterzijde met vloerverwarming

Uitbouw over gehele breedte 8 m x 3 m en leggen van vloerverwarming 65 m2. Er is geen vergunning nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk en elektra, een fundering en een steen/glazen buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Vaste trap naar zolder maken en trapgat en dakkapel plaatsen

Onlangs heb ik een nieuwe woning gekocht en er is renovatie nodig mbt de zolder. Het gaat om het volgende: - vaste trap aanleggen naar de zolder (er moet een nieuwe gat worden gemaakt, met eventuele sloopwerk van muren) trektrap moet gedicht worden. - Houten vloer moet wellicht verstevigd worden van de zolder; - Wil graag een dakkapel, er zal een gat moeten worden gemaakt. - gedeeltelijk slopen van de muren in de zolder,

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil een nieuwe badkamer bouwen op de zolder van de 2e verdieping. Ik zal voor de tegels en badkamermeubels zorgen. De badkamer is 10 m2. Graag een offerte hiervoor.

Verbouwen bestaand serre dak

We hebben een serre uit 1997 met aluminium schuifpui en plexiglas dak. We willen van het dak een plat dak (met EPDM-dakbedekking) maken met 1 grote lichtstraat (zadeldak van circa 300 x 100 cm) erin voor het benodigde licht. Het dak moet verder van binnen worden geïsoleerd en het plafond worden afgewerkt met inbouw spots. Dit alles moet dus op de bestaande serre gerealiseerd worden. De serre is 5,2 bij 3,75 meter. Het idee is om dit in het voorjaar van 2020 te realiseren, als er een vakman is die dit eerder kan valt dit te overleggen.

Verzakking aanbouw controleren

We zien scheuren aan de zijkant van de aanbouw grenzend aan de woning. Deze zijn al een keer gedicht maar gaan toch weer open. Graag willen we weten/onderzoeken of we hier evt. Met een verzakking te maken hebben.