Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Bosch:

Verzakkende aanbouw recht zetten

Mijn aanbouw van 8 jaar geleden is aan het zakken.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Een draagmuur verwijderen en het plaatsen van een draagbalk, beneden bij de keuken en tussen de aanbouw. Het huis is 25 jaar oud, twee onder een kap woning. Draagt een bovenverdieping en een zolder. Waarschijnlijk moet er een draagbalk ik van 570 cm. De muur die verwijderd moet worden is 89 bij 235 cm. Daarnaast nog een stuk muur weg halen van 68 bij 235 cm. In overleg het puin afvoeren.

Uitbouw plaatsen en badkamer renoveren

We willen een aanbouw op het terras plaatsen. 6 × 3 meter en een badkamer renoveren. We moeten nog een vergunning aanvragen. Dezelfde ramen die nu in de gevel zitten verplaatsen. Er is geen achterom, wel een garage. Er moet waarschijnlijk een draagmuur doorgebroken worden.

Betonnen balkon repareren

Bij het balkon op de eerste verdieping van onze woning (12 m2) is betonrot aanwezig. Dit moet worden herstelt, onze vraag is wat de kosten hiervan zijn.

Offerte herstel zij fundering

Voor een bod op een woning willen we graag een offerte ontvangen voor het herstel van de zij fundering. Ik kan maar één foto bijvoegen, maar zowel de voor als de achtergevel vertoont scheuren. Als de woning wordt gekocht is het zeker dat deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Voor het creeeren van een open keuken wil ik de steunmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen + draagbalkconstructie laten plaatsen. Het betreft een muur van lengte 3 meter. Constructietekening is reeds gemaakt en bijgevoegd. In de bovenzijde van de muur loopt ook een verwarmingsbuis die verplaatst moet worden (naar plafond, afstand van +-20 cm hoger leggen)

Stucen, schilderen, toilet opknappen en trap renoveren met laminaat

Ik wil een 5 tal binnendeuren en kozijnen schilderen van de hal. De deuren moeten wit worden en hebben nu een zandkleurige tint. Daarnaast zou ik de muren van de hal willen glad strijken met 'Alasbastine muurglad'. Renovatie toilet hal: Verder bevindt zich een toilet in de hal. Ook daar de muren en plafond gladstrijken met 'Alasbastine muurglad' of betonlook verven, het plaatsen van een nieuw wasbak en betegelen met grote witte tegels met een zwarte voegkleur, spelen met hout accenten. Trap: Traprenovatie met laminaat. Graag op korte termijn. Het liefst afspraak maken om de klus te bezichtigen. Dat praat wat makkelijker en men heeft een beter prijsindicatie.

Uitbouw op het dakterras

Wij willen een opbouw van 3 × 6 meter realiseren bovenop de uitbouw van de woonkamer. De opbouw wordt uiteindelijk een badkamer en slaapkamer. Inclusief 2 ramen. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Herstel van waterschade aan muren, kozijnen en deur

Door flinke waterschade moeten er herstelwerkzaamheden gedaan worden aan: 3 muren en 1 deur. Er zitten vlekken op de muur, het stucwerk laat los, een paneeldeur is met scheuren aan het afbladderen en ook nog een kozijn waar het stucwerk los komt. Ik zoek iemand die dit kan komen verhelpen.

Uitbouw achterkant woning

Uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning. Ik wil dat het een standaard uitbouw wordt. De uitbouw 3 meter diep en 6 meter breed. Eventueel wil ik dit met bestaande kozijnen. Wij willen dit zo leeg mogelijk opgeleverd hebben, omdat we de kosten zoveel mogelijk willen drukken.

Verdieping opbouwen

Op een bestaande aanbouw (4 x 6 meter) een verdieping van 6 x 2.50 meter plaatsen. Uiterlijk moet steen zijn, of steenstrip. Locatie is bereikbaar middels een brandgang en poort en aan de voorkant zou eventueel een kraan geplaatst kunnen worden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Een kast gaat badkamer worden en moet dichtgemaakt. Verder moet er een muurtje geplaatst. Er moet ook een toilet in komen (zit er nu nog niet in). Het gaat er om dat de badkamer opnieuw betegeld moet worden en er een inloopdouche met glazen wand en een toilet in komt. Momenteel zit er geen toilet in de badkamer en of er dus een rioolaansluiting zit, is niet zeker. Maar het nieuw te plaatsen toilet komt direct boven het toilet op de begane grond, dus zou doorgetrokken kunnen worden. Verder willen we het toilet beneden ook meteen aanpakken (van staand naar hangend).

Asbest verwijderen

Op zolder ligt breekbaar asbest houdend vilt (vinyl) onder de vloerbedekking in 2 bergruimtes van in totaal circa 10 m2. Dit materiaal valt in stukken bij optillen en er komt stof vrij. Asbest inventarisatierapport niet aanwezig.

Verdieping op het platte dak bouwen

Wij willen graag een verdieping op ons huis met plat dak van ongeveer 40 m2. We denken aan gemetselde muren of iets van kunststof. In ieder geval met een met vaste trap.

Fundering voor stenen berging maken

Wij willen een stenen berging maken van 3.10 bij 5.40 meter. Graag een offerte voor enkel de fundering leggen.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw plaatsen aan de achterzijde van 3x 6,5m. Er kunnen eventueel bestaande kozijnen gebruikt worden en het dak hoeft geen raam of iets dergelijks in. Wij zouden graag een kosten plaatje krijgen gezien wij dit bij een huurwoning zelf willen gaan bekostigen.

Sleuven frezen in het plafond

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het frezen van sleuven in het plafond, voor het verplaatsen van lichtpunten. Het gaat in totaal om 4 sleuven, ik denk per sleuf gemiddeld 1 meter. Het plafond is van beton.

Binnenmuur verwijderen en afvoeren

Per 5 februari krijgen wij onze nieuwe woning. Wij willen van de zolder één grote open ruimte maken. Daarvoor dient een muur van kalkzand metselstenen verwijderd te worden 3.65 x 2.85 meter (10.5 m2), ik zelf heb niet het idee dat het om een draag- of stabiliteitsmuur gaat. Zou u dat aan de hand van de oorspronkelijke bouwtekening en wat foto's kunnen beoordelen en mij laten weten wat het verwijderen inclusief afvoer van het bouwpuin bij benadering zou gaan kosten? Het gaat dus om beoordelen van de muur, verwijderen van de muur en afvoeren van het bouwpuin. Na 6 februari kan er met het project gestart worden.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Asbesthoudende vensterbanken verwijderen

Asbesthoudende vensterbanken verwijderen. Inventarisatierapport aanwezig.

Prefabkelder plaatsen

Prefabkelder plaatsen van 4 x 6 meter. Hoogte van de kelder: 2.60 meter. Compleet met bovendek en plaatsen. Achter in de tuin, onder een tuinhuis. De tuin is via de zijkant van de woning bereikbaar. Mogelijk moet de bak getakeld worden, over de garage heen. Er zal een pomp tijdens de bouw/plaatsing neergezet moeten worden want het is vlakbij water en het grondwater staat vrij hoog.

Betonrot aan balkon herstellen

Er is sprake van betonrot in delen van ons balkon aan de voorzijde. Onze vraag is wat de kosten zijn om de betonrot te verhelpen/op te lossen en daarnaast het balkon te voorzien van een coating ter bescherming tegen hemelwater? Afmetingen balkon zijn 3 meter bij 2 meter.

Serre aan achterzijde aanbouwen

Wij willen een serre aan de woning aanbouwen aan de achterzijde. De serre heeft een oppervlakte van 2 meter diep en 5.60 meter breed. De serre is bedoelt als extra woonruimte en de gevel bij de openslaande deuren dient te worden opengebroken en ondersteund. De voorkeur gaat naar een prefab serre van kunststof met glas en er zal een fundering geplaatst moeten worden. Separaat willen wij de kosten weten voor het leggen van vloerverwarming over de gehele begane grond, ongeveer 55 m2.

Vernieuwen van de serre

Het betreft het vernieuwen van een bestaande serre aan onze houten huis. De afmeting is ongeveer 4 x 2.20 meter. De serre staat op een houten onderbouw. Dit is een zeer stevige fundering.

Schoorsteen inpandig verwijderen

Schoorsteen in slaapkamer verwijderen en plafond ondersteunen incl afvoeren puin. Dit is op de begane grond al gebeurd alleen op de eerste verdieping niet. Schoorsteen op zolder blijft voorlopig staan.