Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bouw nieuwe woning:

Bouw nieuwe woning

Wij willen graag een nieuwe woning laten bouwen. We hebben een bouwkavel gekocht. We willen graag een model woning in de jaren 30 stijl, vrijstaand. Wij mogen in totaal 10 x 10 meter bouwen. Graag ontvang ik concreet wat voor model woningen u heeft met een prefab constructie en wat de prijzen daarvan zouden zijn. De vergunning wordt afgegeven afhankelijk van de tekeningen. Deze zou dan nog wel geregeld moeten worden. Graag ontvang ik van u een overzicht van modelwoningen met de bijhorende prijzen.
Onze klant uit Cuijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouw nieuwe woning uit heel Nederland:

Aanbouw na oplevering nieuwbouwwoning

Uitbouw van.2.4 meter bij.8.meter breed inclusief twee schuifpuien ( zijn al reeds aanwezig) inclusief vloerverwarming, aansluiten op bestaande vloerverwarming/warmtepomp. Bouw moet nog worden gestart. Adres klopt daarom niet omdat adres nog niet officieel bestaat. Opgegeven adres, betreft woning in de wijk.

Anhydrietvloer schuren

Het schuren van de anhydrietvloer in ons nog op te leveren nieuwe woning (appartement) .De woning wordt begin 2021 opgeleverd (waarschijnlijk januari 2021) Op de ruwe vloer is tijdens de bouw vloerverwarming aangebracht, waarna de anhydrietvloer er over heen is gegoten. Op de vloer worden na het schuren keramische vloertegels gelegd in visgraat motief door onze tegelzetter. Het aanbrengen van primer na het schuren, doe ik in principe zelf, maar mag als optie in de offerte meegenomen worden.

Opbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen een opbouw maken op een bestand uitbouw aan zijkant van de woning zodat we de slaapkamer op 1e verdieping groter kunnen maken. Het gaat om 6 tot 8 x 2 m. We willen de opbouw op de aanbouw van ons hebben en graag in dezelfde stijl als het huis. Geen houten skelet. met de bouw van de uitbouw is er rekening gehouden met de dakconstructie, zodat er een opbouw gemaakt kan worden, er moet wel een zwevende vloer gemaakt worden ,et tussen isolatie. Er is een vergunning nodig. Oplevering is afhankelijk van de prijs.

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.

Nieuwbouw woning realiseren

Wij hebben een optie op 2 kavels en willen een woning van minimaal 200 m2 en 700 m3 (eis vd gemeente) laten bouwen. Liefs met grote overstekken. 2 badkamers (een boven). Ruime woonkamer en zitkamer, paar kamers op de begane grond. Slaapkamer en badkamer en bijkeuken met schuur. Veel met eikenhout en in landelijke stijl. We willen veel glas aan de tuinzijde en een overstek voor grote veranda. Meeste kamers op de begane grond. We hebben nog geen tekeningen, maar zijn zelf al een beetje aan het kijken wat we willen. Graag stelkosten voor de bouw, maar in principe willen we de oplevering compleet.

Uitbouw achterzijde

Ik heb interesse in een aan/uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. Woning is 5 m breed en zou de woonkamer graag met 2 m willen verlengen Dit mag zowel prefab als traditionele bouw zijn. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Zonder fundering

Tuin laten afgraven en bestraten

Onze nieuwbouw woning heeft een tuintje van +/- 5 bij 4. Er is sinds de bouw niks met de grond gebeurd. Het betreft dus afgraven, afvoeren, zand storten, betegelen (incl. opsluit banden) en hier en daar een strook grint tegen het opspatten van regenwater. Half mei willen wij beginnen.

Buitengevels schilderen

Geachte heer/mevrouw, Graag willen wij een prijs indicatie voor het schilderen van de buitenkant van onze woning. Het betreffen gestucte buitenmuren voor onze (2 onder 1 kap) woning (stucwerk over piepschuim). Het is hoogstwaarschijnlijk de eerste schilderbeurt sinds de bouw van de woning (1997). De woning is goed toegankelijk, maar een deel van de werkzaamheden zal vanaf de steiger gedaan moeten worden. Het betreft ongeveer 100 m2, waarbij rekening is gehouden met 20% extra gezien er ook een dakterras aanwezig is (waarbij de rand rondom moet worden geschilderd). Onze buren willen hoogstwaarschijnlijk meedoen met de actie, wat de totale oppervlakte naar ca 200 m2 brengt. De opdracht zou gegund kunnen worden aankomende zomer (indien de vochtpercentages acceptabel zijn). In de bijlage de (oorspronkelijke) woonhuis brochure, ter verduidelijking van de situatie.

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag een aanbouw over de breedte (5,15 meter) van de woning en dan 2.4 meter diep. De buren hebben de aanbouw wel genomen vanuit de bouw dus er staan muren. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Een fundering ten behoeve van een uitbouw realiseren

Ik moet een fundering hebben met 2 palen voor een fundering van circa 16 m2 met een betonen vloer van 4 bij 5,5 meter ten behoeve van de bouw van een serre. De woning ligt aan het water dus de heimachine moet door de voordeur of over de twee-onder-een-kap-woning getild worden.

Partners

Partners van Casius