Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Cuijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Cuijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Cuijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Cuijk of directe omgeving.

132 klanten uit Cuijk bevelen een bij Casius in Cuijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Cuijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Cuijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Cuijk:

Huis bouwen

We willen graag een huis laten bouwen, eerste instantie willen we 2 hoog, plat dak ongeveer 100 m2 op een kavel van 700 m2. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer en 1 keuken. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen. Graag zou ik een schatting willen wat zo een huis ongeveer zal kosten. Ik voeg foto’s van paar voorbeelden erbij.

Bouw nieuwe woning

Wij willen graag een nieuwe woning laten bouwen. We hebben een bouwkavel gekocht. We willen graag een model woning in de jaren 30 stijl, vrijstaand. Wij mogen in totaal 10 x 10 meter bouwen. Graag ontvang ik concreet wat voor model woningen u heeft met een prefab constructie en wat de prijzen daarvan zouden zijn. De vergunning wordt afgegeven afhankelijk van de tekeningen. Deze zou dan nog wel geregeld moeten worden. Graag ontvang ik van u een overzicht van modelwoningen met de bijhorende prijzen.

Garage van steen bouwen

Op dit moment hebben we een kleine berging met carport. Wij zouden garage willen laten bouwen van 5100 mm breed en 8000 mm lang zie eventueel tekening. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met een stenen buitenkant en een fundering. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. Graag zouden we een offerte willen hebben met plat dak en een offerte met schuin dak (met zolder) als dat mogelijk is.

Verhelpen verzakking van hoek aanbouw

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning onze aanbouw kan herstellen. Wij hebben in 2010 een aanbouw (2.5 meter diep en 5 meter breed) aan ons huis laten zetten. Een hoek van de aanbouw verzakt waardoor er een scheur in muur & plafond ontstaat. Is het mogelijk de aanbouw weer recht te zetten (~de verzakte hoek 1-2 mm omhoog) en de situatie te stabiliseren. Het gaat om een gemetselde uitbouw.

Openhaard verwijderen

Wij willen onze (moderne) open haard laten verwijderen, zonder de schoorsteen te verwijderen. We willen alleen meer ruimte en vinden de ongebruikte open haard lelijk, dus alleen het gedeelte in de woonkamer hoeft weg. Geen idee hoe dit aan te pakken of wat zoiets kost. Graag informatie over globale kosten.

Dakterras uitbreiden

Op dit moment heb ik een dakterras van 6 x 2 meter. Deze wil ik vergroten naar 6 bij 4,7 meter. Hiervoor moet er eerst gecontroleerd worden of het dak het gewicht van de uitbreiding aan kan. Daarnaast ligt er al een terras met hekwerk, deze zal aangepast moeten worden. Materialen in overleg.

Dakopbouw plaatsen

We zoeken een partij die bij ons een dakopbouw kan plaatsen. Bij voorkeur met een Red Cedar (look) als gevelbekleding. Het gaat om een dakobouw van 500 bij 600 cm. Daarnaast moet deze ruimte woon-klaar gemaakt worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Dak van serre vervangen

Van een bestaande serre moet een polycarbonaatdak verwijderd worden en een nieuw plat dak worden gemaakt (circa 10 bij 2,70 meter) inclusief een kozijn op de bestaande buitenmuren, zodat het een zwevend dak lijkt. Het mag een houten kozijn zijn. Het plat dak moet een lange lichtstraat met glas krijgen. Daarnaast moet het dak geïsoleerd worden. Zie de foto van de huidige situatie. Woning moet nog worden aangekocht, dus globale indicatie volstaat.

Asbest golfplatendak van garage verwijderen

Goede dag ik ben bezig met een huis te kopen. Daar staat een garage met een golfplatendak van ongeveer 91 m2. Nu is dus de vraag wat kost dit om het te laten verwijderen.

Prefab opbouw op het dak bouwen

Wij willen graag meer info voor een opbouw op onze woning. De verwachting zou zijn 4 x 5 meter. |Middels houtskeletbouw op een plat dak. In de opbouw openslaande of schuivende deuren om toegang tot het dakterras te krijgen. Om de huidige dakrand een hekwerk maken. De buren hebben direct opgebouwd, een steense opbouw. Zelf hebben we een aanbouw gezet. Op de originele woning, op de eerste verdieping zouden we de opbouw willen laten zetten.

Zolderverbouwing: slaapkamers maken

We willen graag twee slaapkamers en een overloop creëren op zolder. Er moeten dan twee muren gemaakt worden met twee deuren met kozijnen. Er is 1 radiator aanwezig. Beide kamers moeten een radiator krijgen. Ook is er 1 lichtpunt en moet er op een slaapkamers en de overloop 1 bij. Of is er iets mogelijk met spotjes in het plafond? Op beide kamers moet er een dubbele wandcontactdoos bij. Afwerken van de dakkapel met gipsplaten.

Voorportaal repareren of vernieuwen

Ik wil het voorportaal van de ingang van de woning laten repareren of een nieuw portaal plaatsen.

Uitbouw tussen woonhuis en garage bouwen

De maten zijn 3. 00x1,60 voor uitbreiding keuken in het dak lichtkoepel en links een deur de garage is niet geisoleerd dat moet nog gedaan worden op de muur van 3. 00 meter .

Draagmuur slopen

De klus betreft het slopen van een draagmuur van ongeveer 8 m2.

Deuropening maken en deur plaatsen

De situatie is als volgt: een van de slaapkamers is alleen bereikbaar via een andere slaapkamer. We willen graag dat er een nieuwe deur komt vanaf de overloop, zodat dit niet meer nodig is. Het gaat daarbij om een 'oude' buitenmuur die nu dienst doet als binnenmuur, omdat de extra slaapkamer hier later tegenaan gebouwd is. Op foto 1 de muur van de slaapkamer. Hier zie je de huidige deur en in het rood aangegeven waar de nieuwe deur moet komen. Op foto 2 de overloop waar de deur op uit moet komen. Het gaat om een bakstenen buitenmuur, dus volgens mij inclusief spouw-ruimte. De opening zal ondersteund moeten worden omdat het een dragende muur is. Graag op een zo kort mogelijke termijn. Ik kan eventueel meehelpen.

Aanbouwen aan achterkant

Dat is nog niet bekend. Ik wil graag een aanbouw aan de achterzijde van ons huis.

Aanbouw van steen en glas bouwen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas laten bouwen. Het gaat om een aanbouw van 3 bij 9 meter.

Erker bouwen aan het huis

Ik wil graag een erker aan de voorkant laten bouwen. Ik heb al nieuwe kozijnen met glas in lood moet alleen nog voor de zijkant kozijnen. Ik mag van de gemeente een rechte erker laten bouwen. De erker mag 1 meter diep zijn en 2.13 meter breed.

Erker aan de woning plaatsen

Ik wil graag een erker aan de voorkant. Mijn raam is 2.13 breed en heb bij de gemeente geïnformeerd dat de diepte 1 meter mag zijn. Ik heb een paar jaar geleden een nieuw voor kozijn met glas in lood laten plaatsen deze wil ik graag behouden.

Draagmuur verwijderen

We hebben een huis op het oog waaraan een hele hoop moet gebeuren, waaronder een draagmuur verwijderen. Om in kaart te brengen wat de eventuele kosten zijn van de verbouwing, wilde ik graag een offerte aanvragen. De muur is 6.50 meter breed, hoogte weet ik niet precies maar deze is vrij standaard. Graag wil ik een indicatie van de kosten van het slopen van deze muur, inclusief het plaatsen van een stalen constructie. Ook vraag ik mij af of het mogelijk is deze constructie zo goed als onzichtbaar te maken.

Steunmuur plaatsen in souterrain

Plaatsen van een ondersteunende muur onder een latei. Ongeveer 2 x 1,80 meter. Latei steunt op een muur in de kelder. Daar zitten wat scheurtjes dus dichtmetselen. Renoveren stoep voor de voordeur. 3 x 2 meter. Opbouw stoeprand en nieuwe plavuizen. De rand van de plavuizen is losgegaan. Ik zal zelf contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Toog maken in een draagmuur

Ik ben van plan om een appartement te kopen op de bovenste verdieping (3e). Deze heeft 3 slaapkamers en een kleine woonkamer. Nu is er natuurlijk de mogelijkheid om de woonkamer uit te breiden. Dit wil ik dan ook graag doen door middel van een mooie toog in de nu nog dichte muur, er zit natuurlijk al weg een gat in voor de deur. Echter is dit een dragende muur. Nu is dus mijn vraag wat hier ongeveer de kosten van zijn. Is dit bijvoorbeeld 1000 euro of 5000 euro. Als ik dit ongeveer weet kan ik hier rekening mee houden bij het kopen van het appartement. Ik hoop dat u mij hierbij kunt helpen. De muur is ongeveer 3 meter breed en 2.40 hoog. Deze willen we indien mogelijk in zijn geheel verwijderen, of anders een zo groot mogelijk deel ervan.

Fundering maken voor een houten huis

Fundering voor een houten huis, met een grondoppervlakte van 90 m2. Grondtype is (nog) niet bekend.

Schuur met asbest dak laten slopen

Het gaat om een houten schuur met een golfplaten dak met asbest. De schuur moet leeggehaald worden en vervolgens gesloopt worden. De schuur is 4x5 meter.

Garage vergroten

Vergroten van de schuur/garage van steen. Het gaat vooral om fundering, vloer storten en metselen van de muren. Er komt ongeveer 30 m2 bij. Andere werkzaamheden willen we zelf doen. Tekeningen worden gemaakt voor de vergunning.