Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Budel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Budel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Budel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Budel of directe omgeving.

29 klanten uit Budel bevelen een bij Casius in Budel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Budel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Budel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Budel:

Asbest dak verwijderen

Het dak van mijn schuur moet op termijn (wettelijk vervangen) worden. Dit is ongeveer 110 m2, maar een klus voor in de toekomst. Asbest inventarisatierapport is niet aanwezig, wel in de verkoopacte. Graag een offerte.

Kelder onder de oprit maken

Een kelder onder de oprit van 10 meter bij 4 meter de oprit is zelf 15 meter bij 6 meter

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van de draagmuur tussen de keuken en woonkamer. Lengte 3,40 meter. Wat gedaan dient te worden: - constructieberekening - stempelen - eventuele kolom plaatsen/metselen - balk plaatsen Graag de indicatie van de prijs voor balk los erbij vermelden. We willen graag zelf de muur afbreken en het puin afvoeren.

Garage en tuinhuis laten bouwen

We willen een garage van 10 bij 3.50 meter en een tuinhuis met dezelfde afmeting laten plaatsen.

Zolder laten afwerken

Afwerking zolder; - het isoleren en afwerken van het dak - het afwerken van de nieuwe betonnen vloer van de zolder - een nieuwe vaste trap naar zolder plaatsen - optioneel een groter dakraam of een dakkapel plaatsen De zolder is ongeveer 6 x 8 meter. De nieuwe vloer zit er al in. Waar moet ik ongeveer aan denken qua kosten?

Asbest leien verwijderen en nieuwe plaatsen

Het dak van de woning en berging moet vernieuwd worden. De asbest leien moeten worden verwijderd. De leien zijn niet geschroefd, maar opgehangen aan haken. De totale oppervlakte is 72 m2. Het dak is goed bereikbaar en heeft een hellingspercentage van 10%. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Asbesthoudende golfplaatjes verwijderen

Mijn dak bestaat uit asbest houdende golfplaatjes en die wil ik laten verwijderen de oppervlakte is ongeveer 110 m².

Dakopbouw inclusief schuin dak

Er is een uitbouw op de begane grond gedaan. Ik wil er een verdieping en schuin dak op plaatsen. Het nieuwe dak moet komt haaks op het oude te staan. Afmetingen zijn 4 bij 10 (l keer b), waarbij de nok van het nieuwe schuine dak lager mag zijn dan de huidige nok. (De zolder die er op ligt is 1.70 meter hoog, boven 2 normale verdiepingen.)

Dakopbouw op de garage bouwen

Graag wil een offerte voor een opbouw van mijn inpandige garage. De breedte is 3,60 m en de lengte 9,80 m. Aan de voorzijde willen we een raam. Ook gaat het om het aanleggen van CV en elektriciteit, het wordt namelijk een slaapkamer. Het raam aan de zijkant van de woning kan worden vervangen door een deur, zodat de opbouw aan de woning aansluit. We willen het in zijn geheel laten afwerken met stucwerk. Graag zou ik een globale prijsopgave hiervoor willen ontvangen.

Bovenverdieping uitbouwen

Graag willen wij de bovenverdieping welke in het midden de trap, uitkomend op w.c. Links via deur naar grote slaapkamer en rechts via deur naar slaapkamer naar achter uitbouwen met 2 extra kamers. Deze willen wij uitbouwen op bestaande serre welke 3 bij 8 meter is. Bestaande oppervlakte bovenverdieping is ongeveer 60 m2, en het bewoonbare 40 m2. Dit komt door een schuin dak waardoor er aan beide zijde muren zijn opgetrokken. Wat we dus willen is de volledige achter schuin dak ongeveer 2 tot 2,5 meter doortrekken en dan een plat dak maken met ramen en kozijnen. Dan van de gehele bovenverdieping 4 slaapkamers maken. En aan de straatzijde 2 dakkapellen. De afwerking, isoleren stuken elektriciteit en vloer nemen we voor onze rekening.

Kelder onder bedrijfsloods bouwen

Wij willen graag een kelder onder de bedrijfshal laten maken. Deze zal 20 x 10 meter moeten worden en ongeveer 2.75 meter hoog. De ruimte moet droog zijn voor de opslag van goederen.

Veranda Pro leveren en plaatsen

Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een veranda laten plaatsen. De afmeting van de veranda zou 5.56 meter lang zijn en 4.26 meter diep. In de tuin is aan de linke kant een damwand hal, dit is de korte kant en de andere kant hebben wij nu een stenen muur. Graag ontvangen wij een offerte inclusief leveren, plaatsen en verlichting.

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw van steen. Met dubbele muren en met 2 deuren. In totaal ongeveer 12 strekkende meters muur met 3 hoeken. Betonfundering. Ik denk geen vergunning nodig, wel meldingsplicht. Hardhouten kozijnen. Het wordt een schuur. Afwerking doe ik zelf. Metselen en voegen en plat dak moet gebeuren dus. Eventueel 3 x 5 meter afdak aan de andere kant van het huis.

Zolder afwerken

Zolder is geïsoleerd vanuit de binnenzijde en moet nu afgewerkt worden. Afvlakken, gipsplaten. Tussenwand (gips) plaatsen met buren. Balustrade bouwen rondom de zoldertrap. Plus nog een paar kleinere werkzaamheden. Wanden zijn in totaliteit 85 m2.

Opknappen hal beneden en boven

De werkzaamheden bestaan uit: • Plafond gang en overloop, beide 8 m2, afwerken. Bekisting maken rond buizen en afwerken met randen. • Deurpost badkamer afwerken, spleet opvullen met latten en plamuren. • Gaten en spleten in de muren van gang, overloop en trappenhuis vullen en schuren. • Gaten vullen en schuren in 3 deurposten op overloop. • Verven van 6 deurposten en de binnenzijde van 1 buitendeur, volledige trapballustrade en plafonds gang en overloop. • Behangen van de gang, trappenhuis en overloop.

Onderkeldering bestaand woonhuis

Onderkelderen van bestaand woonhuis. Betreft woongedeelte en keuken, oppervlakte circa 8 x 8 meter. Vloer woongedeelte is nog hout met kruipruimte, dat mag er helemaal uit. Vloer van de keuken is gestort. We zoeken een aannemer die dit compleet kan verzorgen. Zo mogelijk ook afwerking binnenzijde. Het betreft ook het maken van berekeningen.

Wij gaan ons huis grondig verbouwen. Wij ...

Wij gaan ons huis grondig verbouwen. Wij willen de badkamer van beneden naar boven, er moet een stucadoor komen, loodgieters werk, een electricien moet veel vernieuwen en een nieuwe cv ketel

IK krijg volgende week maandag 26 Juli ...

IK krijg volgende week maandag 26 Juli de sleutel van ons huis. De aannemer die onze verbouwing zou gaan doen is failliet gegaan. Ons huis staat in Hamont Belgie, en er moet veel gedaan worden: de badkamer moet van beneden naar boven, en moet gestuct worden, gemetseld, nieuwe electra en nieuwe leidngen en cv moeten aangelegd worden. 3,5 de grens over in Belgie.

Onze buitenpoort is aan een renovatie ...

Onze buitenpoort is aan een renovatie toe. Het is een houten poort waar een soort bulten op gekomen zijn. Ook sluit hij niet meer goed. Verder is het hout nog goed.

Aanbouw voorzien van cirkelvormige ...

Aanbouw voorzien van cirkelvormige serre, gedeeltelijk inpandig. Van fundering tot kap. Plat dak met mastieke dakbedekking. Alleen begane grond. Totale oppervlakte ca 50m2. Betreft maken bouwkundige tekeningen/bestek en aanvraag bouwvergunning. Start uitvoering werkzaamheden over ongeveer 6 tot 12 maanden.

Het leggen van een houten lamel vloer, ...

Het leggen van een houten lamel vloer, merk solid floor, rechtstreeks verlijmd op cementdekvloer met vloer verwarming. Het betreft een oppervlakte van 62 m2 in de hal, woonkamer en gedeelte van de keuken.

tuin -tegels, badkamer, wc, inbouwkast, ...

tuin -tegels, badkamer, wc, inbouwkast, kast onder trap, ballustrade plaatsen, zolder opknappen, deur vervangen, schuifpui,

Ik heb per 01-06-2008 een huis gekocht ...

Ik heb per 01-06-2008 een huis gekocht in Noord-Brabent tegen Limburg ann (in Budel Dorplein). Het betreft een oorspronkelijk houtskeletbouw woning met een stenen aanbouw. Ik ben een grote verbouwing van plan.Dit houdt oa. in: - Dakbedekking vernieuwen + dakramen plaatsen - Binnenwanden verplaaten - Electriciteit - loodgieterswerk - Vloeren en plafonds - Zoldervloer - Nieuwe keuken - Nieuwe toilet - Nieuwe badkamer Ik ben op zoek naar iemand die onze wensen op tekening zou kunnen zetten om deze tekening te gebruiken voor een aannemer. Het gaat dan met name om hoe wij de binnenruimte opnieuw in willen delen. Oorspronkelijke tekening is aanwezig. Ik ben benieuwe aan welke prijs ik dan moet denken.

Wij willen een bijkeuken laten bouwen ...

Wij willen een bijkeuken laten bouwen van 3,5 m diep 2,5 m breed en 3 m hoog. Feitelijk wordt een hoek aangebouwd tussen een uitstekende berging en huis. Er moet een deur ingebouwd worden naar het terras. Gedeeltelijk moet van het woonhuis gedeelte een binnenmuur en buitenmuur worden afgebroken en worden afgewerkt. Van de berging moet de 1 muur afgebroken worden en een deur moet dichtgezet worden. Uiteindelijk moet het één grote ruimte worden. Verder dient de ruimte afgewerkt te worden met plafon en stucwerk. Ook moet een betonnen vloer gelegd worden.

wij willen een erker aangebouwd hebben ...

wij willen een erker aangebouwd hebben aan de voorzijde van de woning op basis van opgemetselde muur, breedte ongeveer 3,5 meter met openslaande kozijnen en HR++ glas, hiertoe moet binnen de bestaande verwarming verplaatst worden, afwerking binnen met houten koof en natuurstenen blad. Afwerking buitenzijde met trespa en bitumen. Vergunning wordt zelf aangevraagd bij gemeente