Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op plat dak:

Opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw realiseren van circa 8x5 meter. Hiervoor zouden wij graag een offerte voor ontvangen. Het betreft voor nu een casco oplevering, eventueel in overleg leidingwerk etc. Vergunningsaanvraag ga ik hoogst waarschijnlijk zelf voor zorgen. Starten 3e kwartaal 2019.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op plat dak uit heel Nederland:

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij willen een opbouw op ons platte dak. De maten van het dak zijn 8 x 6. Gezien de opbouw een balkon dient de opbouw 6x7 zijn. Casco oplevering, wel een dichte trap binnen realiseren.

Opbouw plat dak

Wij willen de mogelijkheden bekijken van een opbouw van ongeveer 30 vierkante meter boven op ons huis waar wij in december gaan wonen. Het is een 2 laagswoning. Onderste verdieping is in 2001 gebouwd, de 2e in 2004. De buren hebben ook een opbouw, dus ik denk dat het dak het wel houdt. Ik denk dat er een vergunning aangevraagd moet worden. Of ik dit zelf doe ligt aan de prijs. Graag hiervan de kosten apart vermelden. Ik wil dezelfde constructie als mijn buren, maar ik weet niet goed welke dit is, het lijkt op hout, maar ik denk dat dit geen hout is. Graag hiervan ook de kosten apart vermelden op de offerte. De kosten van een complete oplevering met elektriciteit en stucen graag ook apart vermelden op de offerte. Het doel van de opbouw is een extra slaapkamer en ook een klein dakterrasje.

Opbouw platdak

Realiseren van opbouw op plat dak van ongeveer 4,5 m breed en 6,5 m lang. Voorkeur om voor- en achterkant omhoog te metselen en de zijkanten van ander (goedkoper) materiaal van goede kwaliteit. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar veel woningen naast de mijne hebben ook een opbouw, dus ik denk dat dit wel haalbaar moet zijn. De oplevering graag casco.

Opbouw op bestaand plat dak bouwen voor keuken en badkamer

Wij willen een opbouw van ongeveer 6x4 en alles helemaal afgewerkt opleveren. Opbouw moet op de huidige aanbouw komen en gaat onderdeel uitmaken van de totale verbouwing van de eerste verdieping. Voorkeur gaat uit naar onderhoudsvrij materiaal dus kunststof. We staan open voor prefab-suggesties Momenteel werkt de architect de plannen verder uit en loopt de vergunningaanvraag aanvraag bij de gemeente. Het streven is om na 01 oktober zsm met de uitvoering te starten.

Garage opbouw

Wij zijn ons momenteel aan het oriënteren om een garage opbouw met plat dak te laten maken en zouden willen weten wat er mogelijk is en wat het kost. De garage is 6 bij 4 meter. De oplevering zouden wij deels compleet willen hebben. Wel inclusief muren gestuct en leiding en elektra, maar dit ligt een beetje aan de prijs. Of wij de opbouw prefab willen, lig ook aan de prijs. Het doel is om een extra slaapkamer te maken. ik weet nog niet of er een vergunning nodig is. Onze vraag is hoe de opbouw in zijn werk gaat en hoe de vakman erbij komt. Dit zou eventueel via de woning kunnen of via de garage met een trap.

Opbouw op plat dak

Ik wil een opbouw op een plat dak realiseren. Totale oppervlakte huis is 85 m2. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en leidingen. Er hoeft niet gestuct te worden. De opbouw moet van zink gemaakt worden.

Een bestaande zolder renoveren tot dakopbouw

Ik zoek een aannemer die onze zolder kan renoveren tot een nieuwe dakopbouw. Het midden van zolder heeft momenteel een stahoogte van 190 cm. We willen graag dat de zolder een plat dak krijgt en dat de opbouw ongeveer 25 m2 groot wordt. Het gaat om een tussenwoning, waarvan de 2e verdieping gerenoveerd moet worden. De opbouw moet een hout skelet hebben.

Kleine opbouw op plat dak

Ik wil graag een kleine casco opbouw van 35 m2. Kleine kitchenette en eenvoudig toilet en douche. Er moet wel een voorbereiding voor de elektra gemaakt worden. Materiaal van de opbouw is een overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw plat dak

Wij zijn in onderhandeling over de aankoop van een huis in Amstelveen waar bij na de aankoop een dakverdieping moet worden gebouwd. Graag info schatting over de kosten daarvan. Het zou gaan om 40 m inclusief badkamer met trap naar beneden. Mag prefab zijn.

Zonneboiler, cv combi en zonnepanelen plaatsen

Wij gaan in voorjaar 2020 een opbouw (2de verdieping) laten plaatsen met een plat hellend dak. Meerdere buren hebben dit vanuit de bouw 9 jaar geleden gedaan, dit werd dan incl zonneboiler gebouwd. Wij willen kijken of we ten tijde van het realiseren van de opbouw ook gelijk een zonneboiler met cv combi kunnen laten installeren. Daarnaast zouden we graag enkele normale zonnepanelen willen laten plaatsen tbv elektriciteit. Aangezien we de indeling vd kamers bij de opbouw nog moeten bepalen is het handig te weten welke ruimte we dienen te reserveren voor de zonneboiler en welke aansluitingen nodig zijn. Het dak wordt 5 meter breed en ongeveer 7,5 meter lang. De werkzaamheden aan de opbouw worden ca voorjaar 2020 uitgevoerd dus het is handig dit te combineren.

Partners

Partners van Casius