Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest verwijderen:

Asbest verwijderen

Asbest golfplaten laten verwijderen en afvoeren van ons schuurtje. Het gaat om een dak van 14 m2. De hele schuur wordt gesloopt dus er hoeft niks voor terug te komen.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen uit heel Nederland:

Carport verwijderen

Er zitten twee carports aan elkaar vast. Een daarvan, de onze wil ik verwijderen. Er zitten platen op. Misschien zit er asbest in. Er moeten 3 metalenpalen die met een betonnen voet in de grond zit, verwijderd worden. De stang zit ook bevestigd tegen de muur. Er zit een houten plank om de carport heen. Dit is voor de twee carports samen. Daar moet dus een passende oplossing voor gevonden worden. De carport is ongeveer 2 bij 5 meter. Ook ben ik benieuwd wat een nieuwe carport kost. Dus ik zou graag twee offertes willen krijgen. Een alleen voor verwijderen. De andere voor het vervangen van de golfplaten.

Asbest verwijderen

Het verwijderen van +/- 80m2 asbesthoudend dakbeschot eternit, steiger wordt geplaatst en pannen worden er van te voren afgehaald, inventarisatierapport heb ik.

Asbest verwijderen en nieuw dak aanbrengen

Asbest dak boven fietsen stalling vervangen. +/- 55 m2 asbest en 9 m2 doorzichtig vervangen voor soort gelijk dak waarop gelopen kan worden alleen voor onderhoud. Nog niet in bezit van inventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Het plafond in de schuur dient te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Ik wil ongeveer 73 aan rode asbest van mijn golfplaten laten verwijderen. Ik ben al bezig geweest met het aanvragen van een inventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest platen op een lage schuur. Het zal gaan om 87 platen met een afmeting van ongeveer 1.10 bij 2.20 meter. Hierna dienen er golfplaten geplaatst te worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbest verwijderen

Het betreft een landbouwschuur van 8 x 15 meter die afgebroken moet worden. Het dak bestaat uit asbest golfplaten/. Hier is nog geen inventarisatierapport voor aan gemaakt. Het betreft het verwijderen en afvoeren.

Asbest golfplaten verwijderen van dak boerderij

Wij hebben een oude boerderij waarvan de asbest golfplaten moeten worden verwijderd van ongeveer 400 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren

Ik heb nog een asbestpijp in een schacht naar schoorsteen. Deze loopt volgens mij vanaf de eerste verdieping naar de schoorsteen. Op de eerste verdieping is deze ingemetseld, op de zolder nauwelijks tot aan de schoorsteen. Ook steekt er aan de andere zijde van de schoorsteen nog een stuk pijp uit die de schoorsteen in verdwijnt. Ik zou graag een grove indicatie weten voor verwijderingskosten hiervan om te bepalen of ik dit project dit jaar al zou kunnen opstarten.

Asbest leien vervangen door kunststof leien

Het gaat om een dakoppervlak van 300 m2 zonder ramen. Nu nog met asbest, maar als ik dat laat verwijderen wat kost het ongeveer om het dak opnieuw te laten bedekken met bv kunststof leien?