Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor erker aan de voorgevel laten plaatsen:

Erker aan de voorgevel laten plaatsen

Ik zoek een partij die een erker aan de voorkant van mijn woning aan de voorgevel kan plaatsen. De gewenste afmetingen zijn lengte 2 meter, breedte 3.50 meter en hoogte 2.40 meter (waarvan 20 cm steen en 220 cm glas HR++. Bij voorkeur een hellend dak met dakpannen. Er is nog geen vergunning voor aangevraagd. Het puin dient afgevoerd te worden en daarnaast wil ik dat het ook netjes word afgewerkt. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker aan de voorgevel laten plaatsen uit heel Nederland:

Erker bouwen aan de voorzijde van de woning

Het gaat om het realiseren van een erker aan de voorgevel van de woning. De afmetingen staan erbij. Dit moet gemetseld worden. Ook staat erbij wat voor fundering en palen geplaatst moeten worden.

Isoleren buitengevel

Twee-onder-onder-kap. Bouwjaar 1927. Voorgevel met erker en afdak boven voordeur dient geïsoleerd te worden. Drie gevels dienen geïsoleerd te worden. Het oppervlak is circa 100 m2. Huidige gevel is een halfsteens klamp en getacked destijds met Sigma renovatiecoating. Het idee is om isolatieplaten te lijmen op de huidige gevel. Graag ook goed isolatie advies met betrekking een alternatief verwarmingsysteem in de toekomst.

Gat in de buitenmuur zagen en kozijn plaatsen

Beschrijving De klus gaat om het plaatsen van een extra raam in de bestaande gevel van ons woonhuis. Het raam komt naast de bestaande erker. Er zijn wat bijlagen ter verduidelijking: 1. Foto van het huis 2. Impressie van die foto met raam 3. Tekening met maten van de woning 4. Tekening met maten van de woning met extra raamkozijn 5. Detailtekening van het nieuw te plaatsen kozijn Werkzaamheden (inschatting) Om het raamkozijn te kunnen plaatsen dient een opening in de gevel gezaagd te worden, Waarschijnlijk moet de latei verlengd worden maar dat weten we niet zeker en laten we aan uw expertise over. Het geplaatste kozijn moet netjes in de binnenmuur afgewerkt worden (in overleg betimmering of anders stucwerk). Een en ander dient bestendig en solide gebouwd te worden; denk aan water- en vochtdicht, goed geïsoleerd en geen verzakking op langere termijn van de voorgevel. Opmerkingen 1. Er is toestemming verleend door de gemeente, deze stukken kan ik toezenden. 2. Voor de bouwvergunning was het nodig de maten exact op te geven, deze kunnen we in overleg voorafgaand aan de klus samen definitief vaststellen. 3. Het kozijn kan in overleg via u besteld worden, we kunnen dit ook zelf organiseren.

Buitenmuur deels opnieuw voegen en impregneren

Voegwerk aan de linkerkant van de voorgevel veroorzaakt lekkage. Het gaat om de strook tussen hoek en erker (circa 1 meter breed) van de grond tot de dakgoot (circa 5 meter hoog). Impregneren na het voegen is ook gewenst.

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij hebben een jaren '30 woning in Hapert en willen graag aan de voorzijde een erker aanbouwen. Nu zouden wij graag met bedrijven in contact komen om te kijken wat de mogelijkheden en kosten daarvan zijn. Wij zijn op zoek naar bedrijven waarbij de eerste afspraak in de avond of weekend bij ons thuis kan plaatsvinden.

Nieuw balkon metselen

We hebben een huis uit 1936 waar aan de voorzijde van de 1e verdieping een balkon zit dat in erg slechte staat is. Er is sprake van scheurvorming en het balkon staat los. Het balkon maakt onderdeel uit van de voorgevel, het is een gemetseld balkon boven de erker van de benedenverdieping. U kunt dit bekijken op Street View. We willen het zelf slopen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een nieuw balkon kan bouwen. We laten de klus hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Voorgevel schilderen

Wij willen graag een offerte voor het schilderen van een voorgevel van een jaren dertig woning. Bestaande uit: voordeur + kozijn + afdakje erker (drie ramen en enkel dorpels met wat houtrot) Twee kozijnen (met daarin kleine dubbele ramen) op de eerste verdieping - dakranden / boeien van de voorgevel Alles in twee kleuren (9010 en zwart/antractiet - kleurcode volgt) Het betreft allemaal bestaand schilderwerk. Alleen de voordeur is onlangs vervangen en heeft vanuit de fabriek 2 lagen grijze grondverf. Wij horen graag!

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij willen een erker laten bouwen aan de voorgevel in jaren 30 stijl. De erker wordt 3 meter breed en 1 meter diep. Vergunning en tekeningen zijn nog niet aanwezig. Wij krijgen graag advies over de mogelijkheden.

Erker aan de voorkant maken

Ik wil graag een erker met 3 kozijnen van 4 bij 1.50 meter aan de voorgevel. Onderbouw van steen op te plaatsen fundering, hoogte 0.60 meter. Bovenbouw van 3 houten kozijnen rondom. Plat dak met isolatie.

Verbouwing in het huis

Vanaf half januari krijg ik de sleutel van het huis, bouwjaar 1985. Ik wil een aannemer die fulltime deze klus kan aannemen, dus niet alleen in de avonduren/weekend. Ik wil een erker plaatsen van 1.50 bij 4 meter groot. De draagmuur van de uitbouw, keuken, vervangen door een dwars-constructie. Vloerverwarming aanleggen, 75 m2. De garage isoleren en opdelen in 2 ruimtes, muur + deur, en een nieuwe voorgevel. En eventueel twee dakkapellen op zolder plaatsen.