Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor schouw op zolder slopen:

Schouw op zolder slopen

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn zolder. De vlizo trap wordt vervangen met een vaste trap en zolder wordt geïsoleerd. Ik wil graag extra ruimte door de schouw te verwijderen. De schouw op de begane grond is er al uit. Ik heb de opzichter ernaar laten kijken en die gaf aan dat er asbest achter zit en dat de schoorsteen wordt gedeeld met de buren. Het kan dus zo zijn dat bij het verwijderen van de schouw, wij de binnenkant van de zolder van de buren krijgen te zien, maar de opzichter was daar niet zeker over. Het is jaren 30' woning. Ik wil de schouw 2 meter boven de grond verwijderen en de schoorsteen laten staan. Overige schouw zal dus verstevigd moeten worden.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouw op zolder slopen uit heel Nederland:

Haard en schouw verwijderen

Graag willen wij in ons recent gekochte huis (1934) de bestaande schouw en haard laten verwijderen. De rest van het rookkanaal willen we graag intact laten en dus indien nodig laten stutten om later een houtkachel te kunnen plaatsen. De bestaande haard is niet het origineel maar later aangepast toen de ensuite deuren zijn verwijderd. De tussen vloer is van hout. Op de eerste etage loopt het rookkanaal verborgen achter een inbouwkast (onduidelijk of dit gemetseld is), op zolder is het rookkanaal goed zichtbaar (zie bijgevoegde foto). We hebben de originele bouwtekeningen opgevraagd. Vanwege de bouwperiode van het huis is het mogelijk dat er asbest in het rookkanaal zit. We krijgen de sleutel waarschijnlijk 17 september.

Schouw verwijderen

Verwijderen van onze schouw en het daarna repareren/stuccen van de muur en plafond. Eerste verdieping en begane grond. Geen asbest. Op de zolder moet versteviging aan worden gebracht. Graag verwijderde materiaal afvoeren en de muur weer dicht maken.

Schouw slopen

Schoorsteen op de zolder, en verdiep en in de living verwijderen. De schoosten op het dak moet blijven staante voor de schouw in de achterkamer. Graag zouden wij willen weten wat hiervan ongeveer de kosten zullen zijn

Schoorsteen binnen verwijderen

Wij hebben op het dak de schoorsteen al laten verwijderen en vervangen door een modern aluminium geval. De binnen schoorsteen op zolder is ook weg, met alleen een aluminium pijp als rookkanaal voor een open haard op de begane grond. Op de eerste en tweede verdieping zit de schoorsteen nog evenals op de begane grond in de woonkamer. In de woonkamer willen we een alles brander met alleen een eenvoudig rookkanaal in plaats van een grote schouw. Op de 1e en 2e etage idem dito. Graag contact en eventueel een offerte om dit te laten doen.

Schoorsteen volledig of alleen van dak verwijderen

Het slopen van een schoorsteen op een puntdak (hoekhuis en schoorsteen zit aan kant van buitenmuur) en het eventueel verwijderen van het schoorsteen kanaal op de 1e verdieping en schouw op begane grond. Het schoorsteenkanaal op de zolderverdieping is al verwijderd. Hierbij ook graag het herstellen van de ontstane gaten en dak herstel op de plek van de weggehaalde schoorsteen. Graag ontvangen we een prijsindicatie gesplitst in het apart verwijderen van de schoorsteen op het dak en het verwijderen van de schouw en 1e verdieping rook kanaal. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren. Het huis heeft 2 verdiepingen en een zolder. Er zit een dakkapel op zolder en een hoekwoning dus via een steiger kan het dak betreedt worden.

Houtkachel, schouw en rookkanaal verwijderen en muren afwerken

Verwijderen rookkanaal begane grond. Afdichten rookkanaal begane grond en dak tegen inregenen en ongedierte. Of met kap of volledig verwijderen. Verwijderen van "schouw" en muren en plafond afwerken. Verwijderen van balken, tegeltjes en opgeplakte "bakstenen'' plus vloertje (circa 1.20 meter) waar de kachel op staat graag specificeren. Afhankelijk van de prijs doen wij dit zelf. Ik ga graag in overleg. De hoek bovenin willen wij graag ook weg hebben en er een normale muur-plafond overgang van maken. Rookkanaal loopt door naar 1 ste verdieping, zolder en dak. Indien de prijs goed is en indien mogelijk willen de op de eerste verdieping het rookkanaal ook weg hebben. Deze valt nu in een kast en zo wordt er meer kast ruimte gecreëerd.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Schoorsteen slopen

Schoorsteen moet gesloopt worden. Deze steekt ongeveer 1 m boven het dak uit. De muur + schouw welke op zolder staat moet ook gesloopt worden. Deze muur is niet dragend. Muur is 4m lang en loopt in een punt schuin af. Het hoogste punt is 2m.

Schoorsteen verwijderen bij hoekwoning

Het betreft een hoekwoning waar voldoende ruimte is voor steiger of zelfs een hoogwerker. Aan de buitenste zijde wil ik de schoorsteen verwijderen en gedeeltelijk op de zolder verdieping, betonvloer. De schouw zit half steens in de muur. En zou ook graag willen dat het dak dicht wordt gemaakt inclusief met pannen.

Zolder verbouwing naar slaapkamers en badkamer

Onze zolder is nu leeg. Willen graag 1x badkamer en 2x slaapkamer realiseren. LET op! Wel in oktober kunnen beginnen ivm gezinsuitbreiding. Lees de bijlage's voor mee info! Eerst indicatie > schouw > def. Offerte. De werk

Partners

Partners van Casius