Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Breda of directe omgeving.

2351 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Breda:

Asbest van schuren verwijderen

Schuurdak met asbestgolfplaten van 5 bij 10 meter verwijderen. Daarna weer een nieuw golfplaten dak plaatsen. Verder is er nog een klein kippenhok, waar ook het asbest verwijderd moet worden. Hier hoeven geen nieuwe dakplaten voor in de plaats te komen.

Schouw op zolder slopen

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn zolder. De vlizo trap wordt vervangen met een vaste trap en zolder wordt geïsoleerd. Ik wil graag extra ruimte door de schouw te verwijderen. De schouw op de begane grond is er al uit. Ik heb de opzichter ernaar laten kijken en die gaf aan dat er asbest achter zit en dat de schoorsteen wordt gedeeld met de buren. Het kan dus zo zijn dat bij het verwijderen van de schouw, wij de binnenkant van de zolder van de buren krijgen te zien, maar de opzichter was daar niet zeker over. Het is jaren 30' woning. Ik wil de schouw 2 meter boven de grond verwijderen en de schoorsteen laten staan. Overige schouw zal dus verstevigd moeten worden.

Sloopwerkzaamheden sluiting winkel

Wij hebben besloten onze winkel in Amsterdam te sluiten. Er zijn een aantal werkzaamheden die dienen uitgevoerd te worden. - Slopen van kleedkamers - Rekken, ingebouwde kasten, wanden dienen verwijderd te worden. - Alle gaten en/of beschadigingen dienen bijgewerkt te worden. Een lijst met werkzaamheden en foto's kan tevens via wetransfer toegezonden worden.

Draagmuur doorbreken

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 3 x 3 meter, inclusief afvoer van puin. Uitvoer moet in januari.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij willen bij onze nieuwe woning de tussenmuur van de keuken weghalen om op die manier een open keuken te creëren, het gedeelte is ongeveer 3 meter breed. 15 januari krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Ik wil mijn koude zolder tot een slaapkamer te laten veranderen.

Balkonbeglazing plaatsen

Graag zou ik een globale prijsindicatie ontvangen voor het leveren en plaatsen van balkonbeglazing. Het betreft beglazing die middels schuiframen of vouwramen te openen zijn in het formaat 280 x 160 (b x h).

Vloer slopen

In een oud huis dient de plavuizen en de vloerverwarming verwijderd te worden en afgevoerd. De vloerverwarming heeft gelekt en wij hopen dat het hieronder droog is. Separaat zouden wij graag hopen wat de kosten zijn voor het isoleren van de vloer en het leggen van een nieuwe vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 60 a 70 m2.

Prefab uitbouw laten plaatsen

Wij willen een prefab uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. De afmeting zal 4 meter diep en 7,20 meter breed gaan worden en wordt deels keuken en verlengde van de woonkamer. De wanden en plafonds van de gehele begane grond dienen te worden gestuukt en de achtergevel worden kozijnen met een grote schuifpui met dubbel glas. De voorbereidingen van de keuken moeten ook uit gevoerd gaan worden. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Prefab kelder plaatsen

Graag info over prijzen van kelders

Schuur bouwen

Wij zouden graag achter in onze tuin een schuur laten bouwen bestaande uit twee aparte ruimtes met 2 buitendeuren en een tussendeur. De schuur dient geïsoleerd te zijn en voorzien van verwarming, elektra en water. De afmetingen zijn ongeveer 4 x 8 meter.

Herstelwerkzaamheden op de zolder na lekkage

Ik heb lekkage gehad op mijn zolder en wil nu herstelwerk laten verzorgen. Er moeten gipsplaten en isolatiemateriaal worden hersteld. Ook moeten er delen geschilderd worden. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Ik stel uw bezoek op prijs.

Prefab kelder van beton maken

Wie kan me helpen met een prefab kelder in Breda bouwen? Het huis moet nog gebouwd worden. Kelder van 7 bij 4 bij 2,50 meter hoog worden met een dekvloer. Ik wil graag ook dat het graven en boren en het plaatsen allemaal door 1 iemand gedaan hebben. Als de grootte van de kelder niet lukt zoals ik dat wil dan graag zo groot mogelijk maken.

Winkel verbouwen tot horecapand

Ik wil mijn winkelpand laten verbouwen tot horecapand. Daarvoor dient een muur van 8,40 meter breed gesloopt te worden, De keuken van 74 m2 dient een andere vloer te krijgen en geplaatst te worden. Daarnaast zullen er wat leidingen voor water en elektriciteit verplaatst dienen te worden. Voor 328 m2 aan oppervlakte is verf nodig. -328 m2 wanden gesaust. -muur -keuken -toilet bijplaatsen met een voor ruimte met wastafel. 4.5 m2

Asbest dak verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van een golfplaten asbest dak van een schuur van 10 meter x 12 meter. Locatie is goed bereikbaar.

Tuusenwand en wasmachine-/drogerombouw maken op zolder

Wij zouden graag een tussenwand plaatsen op de zolder met een schuifdeur. Voorzolder gaan we dan gebruiken om te wassen en achter de tussenwand willen we een werkkamer met bureau

Asbestafvoer(en) laten verwijderen

Wij willen een asbest afvoer laten verwijderen. Het gaat om een pijp die uit het dak steekt. Gaat om een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Er is al een inventarisatie-rapport.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Graag zou ik de woonkamer aan de achterzijde van de woning, gebouwd in 1998, willen vergroten. De maten van de uitbouw zullen 5 bij 2.50 meter gaan worden. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken en het buitenkraantje verplaatst. Voor de achtergevel wil ik of een volledige glazen pui of een copie van de gevel zoals nu aanwezig, dit is een schuifpui met deur. De ruimte mag verder sleutelklaar opgeleverd worden.

Schoorsteen verwijderen op het dak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen op het achterdak van het huis. De schoorsteen diende als ventilatiekanaal en is op de begane grond, eerste verdieping en deels op zolder al verwijderd. Optioneel in de offerte graag het afvoeren meenemen. Schoorsteen is goed bereikbaar.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

De maten zijn van het bestaande dak ongeveer 6 bij 10 meter

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Schuur vervangen door grotere schuur

Bestaande schuur vervangen voor een nieuwe grotere schuur, voor het vergroten moet ook nog een fundering gelegd worden, daar is momenteel nog een vijver welke weggaat. De grootte is nu 2.50 x 5 meter, gaat worden: 5 x 5 meter.

Verwijderen van asbest leien

Ik zou graag een prijsindicatie willen voor het verwijderen van asbestleien. Ongeveer 60m2. Het betreft het huis op de foto. Wij zijn bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden voor de aankoop van een nieuw huis. Een indicatie van de kosten is daarmee voldoende. Bij voorbaat

Verbouwen van het huis

Wij zouden graag een offerte willen van het verbouwen van een huis: 1. We zouden graag willen uitbouwen 3 lang 5 meter breed. 2. De keuken volledig vernieuwen. (kookeiland) 3. De badkamer volledig vernieuwen + wc plaatsen 4. De wc beneden vernieuwen. (de wc pot is goed) 5. Vloeren leggen boven (laminaat) 6. Giet vloer leggen beneden. 7. Houten overkapping bouwen in de tuin + schuur. Wij zijn starters en willen het verbouwen op een normale goedkope manier doen. Verbouwen kan je zo gek maken als je zelf wil maar wij zijn starters. Wat zou dit ongeveer kosten?

Losliggende eterniet buisdelen verwijderen

Ongeveer 8 jaar geleden is onze eternit riolering vervangen door kunststof riolering. Er zijn een paar stukken van de eternitbuizen in onze kruipruimte blijven liggen. Nu is ons huis onlangs verkocht en willen de kopers dat die restanten buizen verwijderd worden. Ze liggen al 8 jaar in de kruipruimte en liggen ons niet in de weg, maar nu moet het opeens verwijderd worden. Kunt u ons aangeven of wij dat zelf mogen doen? En ook wat de kosten bedragen om het door u te laten doen?