Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Breda of directe omgeving.

2312 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Breda:

Tuusenwand en wasmachine-/drogerombouw maken op zolder

Wij zouden graag een tussenwand plaatsen op de zolder met een schuifdeur. Voorzolder gaan we dan gebruiken om te wassen en achter de tussenwand willen we een werkkamer met bureau

Asbestafvoer(en) laten verwijderen

Wij willen een asbest afvoer laten verwijderen. Het gaat om een pijp die uit het dak steekt. Gaat om een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Er is al een inventarisatie-rapport.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Graag zou ik de woonkamer aan de achterzijde van de woning, gebouwd in 1998, willen vergroten. De maten van de uitbouw zullen 5 bij 2.50 meter gaan worden. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken en het buitenkraantje verplaatst. Voor de achtergevel wil ik of een volledige glazen pui of een copie van de gevel zoals nu aanwezig, dit is een schuifpui met deur. De ruimte mag verder sleutelklaar opgeleverd worden.

Schoorsteen verwijderen op het dak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen op het achterdak van het huis. De schoorsteen diende als ventilatiekanaal en is op de begane grond, eerste verdieping en deels op zolder al verwijderd. Optioneel in de offerte graag het afvoeren meenemen. Schoorsteen is goed bereikbaar.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

De maten zijn van het bestaande dak ongeveer 6 bij 10 meter

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Schuur vervangen door grotere schuur

Bestaande schuur vervangen voor een nieuwe grotere schuur, voor het vergroten moet ook nog een fundering gelegd worden, daar is momenteel nog een vijver welke weggaat. De grootte is nu 2.50 x 5 meter, gaat worden: 5 x 5 meter.

Verwijderen van asbest leien

Ik zou graag een prijsindicatie willen voor het verwijderen van asbestleien. Ongeveer 60m2. Het betreft het huis op de foto. Wij zijn bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden voor de aankoop van een nieuw huis. Een indicatie van de kosten is daarmee voldoende. Bij voorbaat

Verbouwen van het huis

Wij zouden graag een offerte willen van het verbouwen van een huis: 1. We zouden graag willen uitbouwen 3 lang 5 meter breed. 2. De keuken volledig vernieuwen. (kookeiland) 3. De badkamer volledig vernieuwen + wc plaatsen 4. De wc beneden vernieuwen. (de wc pot is goed) 5. Vloeren leggen boven (laminaat) 6. Giet vloer leggen beneden. 7. Houten overkapping bouwen in de tuin + schuur. Wij zijn starters en willen het verbouwen op een normale goedkope manier doen. Verbouwen kan je zo gek maken als je zelf wil maar wij zijn starters. Wat zou dit ongeveer kosten?

Losliggende eterniet buisdelen verwijderen

Ongeveer 8 jaar geleden is onze eternit riolering vervangen door kunststof riolering. Er zijn een paar stukken van de eternitbuizen in onze kruipruimte blijven liggen. Nu is ons huis onlangs verkocht en willen de kopers dat die restanten buizen verwijderd worden. Ze liggen al 8 jaar in de kruipruimte en liggen ons niet in de weg, maar nu moet het opeens verwijderd worden. Kunt u ons aangeven of wij dat zelf mogen doen? En ook wat de kosten bedragen om het door u te laten doen?

Grotere schuur van steen bouwen

Bouwen van een grotere stenen schuur over de breedte (5. 60 m. ) van de tuin op de plek waar nu een schuurtje staat van 1. 90 x 2. 90 m.

Dakopbouw maken

Half januari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning Ik wil hier een dakopbouw plaatsen. Ik heb een eerste schets met wensen gereed. Graag uw mailadres zodat ik de benodigde gegevens kan toesturen (bestanden toevoegen op site werkt niet).

Puntdak van de garage verhogen

Bij de renovatie van ons pand zouden wij graag het dak van de garage (puntdak) met 1 meter verhogen zodat er een extra verdieping ontstaat. De garage begane grond wordt de woonkamer met daarboven dan een verdieping. Het dak van de garage op dit moment te worden gerenoveerd, dus een mooie gelegenheid om dit meteen aan te pakken. De oppervlakte van de garage is 5,5m bij 3,75. Dak begint op 2,5m hoogte en is op het hoogste punt 4,8m. Er zijn voldoende reserve dakpannen, echter dient een deel van de balken en een hoek van de muur te worden nagekeken daar de hoek van de garage muur uit elkaar getrokken is door weer en wind. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Draagbalk plaatsen

Ik wil een draagmuur van 2 meter laen doorbreken, het afval laten afvoeren en een steunbalk laten plaatsen. Alles moet ook netjes worden afgewerkt.

Doorbreken draagmuur en plaatsen steunbalk

Ik wil graag een dragende binnenmuur gedeeltelijk doorbreken. Op de muur steunt een betonnen vloer, en de opening te creëren zal 1.80 meter breed zijn. Zonder afvoeren.

Stenen opbouw op garage laten bouwen

We willen graag een stenen opbouw boven de garage met een plat dak laten bouwen. Afmeting die erbij komt is 3 × 3 meter. Raam zorgen we zelf voor en ook de plaatsing ervan. Wij zijn nu nog aan het sparen en willen graag weten wat de prijs hiervan is.

Schade door water herstellen

Schade door lekkage bovenburen in kamer (ongeveer 3 bij 4 meter): - Laminaatvloer - Ondervloer - Behang (staat bol) - Aangetaste verwarmingsbuizen (op een paar plekken) - Plafond (bij de lekkage zijn er bobbels) Het gaat om een reparatie, maar het is verstandig om nog contact op te nemen met de klant over de specifieke schade. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Gat in de muur voor de afzuiging boren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het boren van een gat van 150 mm voor de afzuiging. Betreft een bakstenen muur waarbij het gat op een hoogte van ongeveer 2,40 m komt.

Asbest verwijderen

Twee asbest schoorstenen (pijpen) van 1 meter per pijp en een dia van ongeveer 10cm. En een asbest golfplaten dak van ongeveer 15 m2.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Tussen de keuken en de woonkamer staat een draagmuur die wij graag willen verwijderen zodat we een open keuken kunnen creëren. Het gaat om een muur van 2,60 m. Waar ongeveer 2 m tussenuit moet. Vrijwel zeker ligt er elektrische bedrading in deze muur. Ook willen we graag een dakraam(pje) vervangen en de dakbedekking van de dakkapel vernieuwen. Afval gooit de klant zelf weg. Werkplek is bereikbaar.

Prefab opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen een houtskeletbouw opbouw realiseren van 5 bij 5 meter. De opbouw komt op een plat dak. Het oorspronkelijke huis heeft nu twee verdiepingen. Er is een aanbouw geplaatst op de begane grond. Boven de slaapkamer, badkamer en overloop willen we de opbouw laten maken. De trap dient boven de bestaande trap te komen. Trap plaatsen (indien mogelijk) en prefab opbouw plaatsen. Verwarming en elektra doortrekken is optioneel. Het huis heb ik nog niet gekocht dus een indicatie is voor nu voldoende.

Extra woonlaag op plat dak bouwen

Ik wil een extra woonlaag op het platdak van ca. 48 m2. Op de verdieping wil ik 4 kleine slaapkamers en een douche gelegenheid. Ook een verdere trapopgang boven de nu aanwezige trap

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Ik wil een extra woonlaag op het plat dak van circa 48 m2. Op de verdieping wil ik 4 kleine slaapkamers en een douche gelegenheid. Ook een verdere trapopgang boven de nu aanwezige trap. Graag een prijsindicatie voor houtskeletbouw. Verwarming, water en elektra doortrekken. Het dak is van beton, 3 betonplaten per verdieping zijn er gebruikt. De woning is van 1999.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om het slopen van een draagmuur ivm een uitbouw ook de gevel achter noet eruit en dit moet worden opgevangen. De gevel is 6 meter breed en de draagmuur ongeveer 3 meter naar binnen.

Gevelplaten met asbest verwijderen

Ik woon in een eengezinswoning waar op de buitengevel beplating is aangebracht die asbestmateriaal bevat. Het gaat om beplating tussen de kozijnen van de begane grond en 1e verdieping en op de zijgevel van de zolderverdieping. Het aantal m² weet ik niet precies. Ik heb nog geen asbestinventarisatierapport. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.