Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Breda of directe omgeving.

2433 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Breda:

Uitbouw achterkant realiseren

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van 550 cm breed en 2,5 meter diep. Ik denk niet dat een vergunning nodig is. Mijn voorkeur heeft een gemetselde constructie. Ik zou graag voor zowel een casco als een complete oplevering een offerte ontvangen. Er liggen nu alleen terrastegels.

Binnen afwerking dakkapellen en traprenovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die na het plaatsen van twee dakkapellen de binnenafwerking kan doen. De dakkapellen worden over een week geplaatst. Het gaat om het afwerken en het leggen van leidingen en elektra. Dan moet er een wand gemaakt worden, dat er twee kamers ontstaan. De ruimte is ongeveer 3 x 3 meter. Dan willen we ook een traprenovatie, deze kraakt en is van hout.

De deklaag van een balkon vervangen

Ik zoek een partij die de deklaag van mijn balkon kan vervangen. Het balkon is ongeveer 45 m2 groot en bevindt zich op de derde verdieping.

Dakopbouw plat dak realiseren

Wij willen graag een prefab dakopbouw laten plaatsen. De maten zijn ongeveer 7,34 meter bij 4 meter. Er is een vergunning nodig is. Graag een standaard oplevering, inclusief elektriciteit en verwarming. Graag zien wij een offerte op maat tegemoet en horen we wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw op plat dak

Het betreft een realisatie van een houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Dakopbouw realiseren

Graag heb ik contact met u over de mogelijkheden voor een dakopbouw. U kunt wellicht via streetview alvast zien wat de buren in onze straat hebben om een idee te krijgen. Het komt op een plat dak van 48 m2, moet compleet opgeleverd worden met elektra, alleen geen stucwerk, en ik weet nog niet van welk materiaal de buitenkant gemaakt moet worden dus ik wil graag weten wat de opties hierin zijn. Er is al eerder een vergunning verleend aan de vorige bewoners, ik weet alleen niet of deze nog geldig is, maar mocht ik een nieuwe aan moeten vragen, dan wil ik dat graag via u laten doen. Ik hoor graag van u.

Opbouw plat dak

Wij hebben een woning aangekocht en willen onderzoeken of het mogelijk is om een opbouw te plaatsen. De opbouw die wij in gedachten hebben moet boven de huidige keuken komen met een dakterras boven de huidige woonkamer. Daarnaast willen we een vaste trap die begint bij de voorraadkast (VK) en dan boven de keuken uitkomt (een L-vormige trap). Het liefst hebben we een stenen opbouw, compleet met elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Woning volledig optoppen met daarop nog een verdieping van 60 m2

Mijn 2e verdieping heeft nu een schuin dak met laag dak aan gevel zijde. Deze tweede verdieping zal eerst opgetopt moeten worden, dat het een plat dak wordt, met aan de voorkant mooie gevel (eisen gemeente) om daarop nog een verdieping te bouwen van circa 60 m2. Deze ruimte moet gaan beschikken over onder anderen een keuken en toilet. Ik durf niet helemaal met zekerheid te zeggen dat het dak sterk genoeg is, maar er heeft een constructeur naar gekeken, maar daar heb ik niet duidelijk van vernomen of het mogelijk is of niet. Dus er zou nog wel naar gekeken moeten worden. Ik ben in gesprek geweest met de gemeente, een vergunning zou ik moeten kunnen krijgen, maar ik moet deze nog wel aanvragen. Ik wil deels een complete oplevering. Graag stucwerk, schilderen, elektra en vloer leggen. Maar de inrichting (keuken plaatsen enzovoort) doe ik zelf. Voor de constructie ontvang ik graag advies.

Fundering stabiliseren/herstellen

het achterhuis/bijgebouw is verzakt, zie bijlages. graag ontvang ik de mogelijkheden met daarbij een offerte of afspraak. oppervlakte achterhuis/bijgebouw is 20m2 , beneden 1 slaapkamer, 1e verdieping 1 slaapkamer, 2e verdieping 1 slaapkamer.

Opbouw plat dak

Dakopbouw ter grootte van 5 x 6 meter op plat dak. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra een stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.

Complete prefab dakopbouw realiseren op plat dak

Plaatsen van een Prefab dakopbouw op een bestaand plat dak. Vergunning is al reeds goedgekeurd en tekeningen zijn aanwezig. Betreft een dakopbouw van 5.5m breed bij 3,80. Hij dient aan de buitenzijde afgewerkt te worden op verven en beitsen na. Stucwerk/elektra is nog in overleg. In de slaapkamer zal er 1 vastraam met 1 draai/kiep raam komen. In de inloopkamer komt er 1 draai/kiep raam.

Opbouw op platte dak van een hoekwoning

Het gaat om een opbouw voor onze hoekwoning met plat dak. Zie toegevoegd document voor gedetailleerde uitwerking. De bouwvergunning is recent verkregen. Ik kom graag in contact om realisatie van deze opbouw te bespreken (benodigde kennis, ervaring, kosten en tijdbestek werkzaamheden). Het gaat om net iets meer dan 40 m2. Vergunning hebben we al. Bij voorkeur willen we een prefab constructie, anders van hout. We willen een casco oplevering, maar dit willen we nog overleggen. Elektra willen we wel, stucwerk niet. Constructieberekening van het dak is gemaakt. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw

Ik wil een dak opbouw van 26 m2 laten plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. De vergunning heb ik al.

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging. Het liefst een dubbele (voor de symmetrie). Afmetingen 5 meter breed en 3 meter hoog, moet casco opgeleverd worden met een kunststof buitenkant. Ik heb de vergunning al aangevraagd. We zijn benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden.

Uitbouw van een serre

Ik wens een uitbouw van een serre in aluminium vorm. Afgewerkt met ramen, schuifdeuren en (onder)vloer. Er zal eerst een fundering gerealiseerd moeten worden. Hierover laat ik mij informeren. De afmetingen zijn 5,75 m breed 2,75 m hoog en 3 m diep.

Vervangen tuindeur achter en schilderen achterpui

Graag willen we een nieuwe houten tuindeur achter, en de pui daar waar nodig een paar rotte plekjes opknappen en schilderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Houten vloer vervangen door schuimbeton

In de woonkamer, begane grond, ligt een houten constructievloer met als afwerking parket. Hoogte kruipruimte is ca. 55 cm. Bovenstaande dient verwijdert te worden. Folie aan binnenzijde, schuimbeton met vloerverwarming. Na uitharding zal ik zelf een 2 mm PU-gietvloer gaan aanbrengen. Totale oppervlakte is ca. 30 m2. Afvoeren kan ik eventueel zelf, maar dit ligt aan de kosten, graag de kosten apart benoemen op de offerte.

Compleet huis bouwen

Ik wil graag een bakstenen huis met zadeldak van 150 m2 op een kavel van 350 m2 laten bouwen. Ik heb nog geen tekeningen van de binnenkant, wel een schets van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Ik wil graag een offerte voor sleutelklaar en casco. Verder wil ik dat er elektra in komt, een fundering, minimaal 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, en 1 garage. Er hoeft niet gestuct te worden.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterzijde van een woning realiseren. De woning moet nog aangekocht worden dus de opgave is voor ons indicatief. De uitbouw moet 2,5 meter diep bij 6 meter breed worden. Graag willen we de muur doorbreken naar de uitbouw. Voor de beeldvorming, dit is een buitenmuur maar daarnaast ook een binnenmuur tussen de woonkamer en de keuken. Deze binnenmuur (tevens steunmuur) is 4 meter lang. Het moet casco opgeleverd worden en er moet ook een fundering in komen, ik weet alleen niet wat voor soort fundering. Verder wil ik dat de uitbouw van steen gemaakt word met een plat dak. Er is geen vergunning nodig. Dank voor de moeite.

Badkamer en slaapkamer

Ik heb een Willerby stacaravan daar wil ik de badkamer en de slaapkamer vergroten. Bij de slaapkamer gaat er dan een wandje uit, deze kan ik er zelf uithalen. De afmetingen heb ik in de caravan, maar deze durf ik niet uit mijn hoofd te zeggen. De wandjes zijn van hout met een soort behang. Graag zou ik dan ook gelijk de stroom, het water en de afvoer in de badkamer een klein stukje willen laten verplaatsen. Graag iemand langskomen om te kijken, dat is makkelijker dan het uit te leggen.

Prefab serre laten plaatsen

Wij zouden aan onze toekomstige woning gelijk bij oplevering een prefab serre willen plaatsen van ongeveer 6 meter breed en 3.50 meter diep. 1 zijkant hoeft niet gemaakt te worden. Geen idee of ik een vergunning nodig heb. Wat kost een vergunning en wat zijn de kosten van de serre? Ligt aan prijs of ik deze zelf regel, als deze nodig is. Welke eisen zitten er aan de ondergrond waar de serre op moet komen? Per 4 dec 2019 zouden we in de woning kunnen. Graag een offerte zonder het plaatsen van de serre en 1 met. Graag ook apart vermelden wat de bouw van de fundering zou kosten.

Grote schuur afbreken of verbouwen naar kleinere schuur

Wij willen onze grote schuur in de tuin veranderen in een kleinere om zo meer tuinruimte te creëren. De schuur (en tuin) is te bereiken via een smalle achterom aan de zijkant van het huis. Waarschijnlijk zijn nieuwe schuttingen nodig en moet er een nieuw terras aangelegd worden. Er loopt een gasleiding van het woonhuis naar de schuur die gedemonteerd moet worden.

Serre uitbouw aan de achterzijde van de woning

Ik wil graag serre uitbouw aan mijn woning. Er kan direct begonnen worden met bouwen, er hoeft niets weggehaald te worden. Of er een fundering nodig is, weet ik niet. hier ontvang ik graag advies over. het liefst wil ik een staal look hebben, maar dan van ander materiaal dat minder duur is. Is dit mogelijk? Ook zou ik graag elektriciteit doorgetrokken hebben. Een vergunning is niet nodig. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 meter diep x 5 meter breed.

Een woning uitbreiden door middel van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze tussenwoning. De uitbouw moet ongeveer 2,5 bij 4,8 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de uitbouw. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Uitbouw plaatsen

We willen een uitbouw van 4000 mm diep en 3880 mm. Er staat reeds een uitbouw in L vorm. We willen dit 'opvullen'. Daarbij dient de volledige vrijwel de volledige huidige uitbouw gesloopt te worden. Er is geen vergunning voor nodig. Verder moet het casco opgeleverd worden met een fundering en een stenen buitenkant. Graag een offerte.