Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor halve schoorsteen van nieuw lood voorzien:

Halve schoorsteen van nieuw lood voorzien

Ik wil nieuw lood in mijn halve schoorsteen, andere kant is van de buurvrouw die niet wil meedoen. En heb 2 petten boven op de schoorsteen die dicht gemaakt moeten worden in verband met lekkage. De schoorsteen is een goede halve meter per zijde en staat op het midden van het dak. Via het platte dak aan de achterzijde kan op het dak worden gelopen waar de schoorsteen op staat.
Onze klant uit Berghem (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor halve schoorsteen van nieuw lood voorzien uit heel Nederland:

Stucwerk op wanden

Schoorsteen opsmeren bakstenen. Halve muur over bestaand stukwerk stuken en de rest van de muur is granol. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Halve schoorsteen renoveren

Renoveren van een halve schoorsteen, de buren doen niet mee. Het gaat om reinigen, voegwerk en lood.

Schoorsteen renoveren of prefab vervangen

2 halve schoorstenen renoveren of prefab wat gaat me dat kosten ? Gaarne per email bericht ben deze week moeilijk bereikbaar

Schoorsteenrenovatie: schoorsteen opknappen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze schoorsteen. De schoorsteen wordt niet gebruikt en geeft ook nog geen lekkage. Wel zijn de voegen gebarsten. Deze moeten of opnieuw worden ingevoegd of de bovenste halve meter moet opnieuw worden opgemetseld. Ook moet het lood gelijk worden vervangen. Ik denk dat het handiger dat u ter plekke de situatie bekijkt om een duidelijk beeld te krijgen.

Schoorsteenrenovatie

Ik wil de schoorsteen renoveren. Bovenste halve meter van de schoorsteen moet of nieuw gevoegd worden of op gemetseld worden + waterdichte toplaag en drie keramische schoorsteenpotten erop. Aldus onze schoorsteenveger.

Voegwerk aan schoorstenen

Wij wonen in een huis uit 1956. Wij hebben gedeelde schoorstenen met de buren. Aan één kant moet het voegwerk benieuwd worden. Wat zijn de kosten voor het voegen van een halve schoorsteen? Eventueel ook graag wat het kost als we beide schoorstenen laten voegen, dus 2 x een halve schoorsteen.

Woning strippen

Een nieuw aangekochte woning moeten wij gedeeltelijk slopen. Algemene werkzaamheden: Trap beschermen, halve manen opplakken en karton gebruiken, trapleuningen eraf halen en inpakken voor opslag. Garage afbreken en afvoeren. Klein opslaghok afbreken en afvoeren. Kleine aanbouw afbreken, stenen bewaren, rest afvoeren. Achterdeur dichttimmeren tegen inbraak/kraak. Gehele huis alle bedradingen/buizen/radiatoren eruit. Op de beneden verdieping wil ik graag ook een en ander weghalen: Geizer Keukenblok Vloerzeil keuken en opkamer Tegels eraf in de keuken Tegels eraf en wastafel tegenover toilet (toilet zelf vooralsnog behouden Verlaagd plafond eruit bij toilet gedeelte Behang opkamer eraf Plafond opkamer eruit Kachel huiskamer eruit incl schoorsteen (wachten op advies contructeur) Eerste verdieping Alle wastafels + tegels eruit Alle behang eraf alle kamers Alle vloerbedekking alle kamers eruit Alle plafondplaten alle kamers eruit Losse kasten op slaapkamer voor eruit (losse kast slaapkamer achter behouden! ) Zolder Plafond eruit tot aan de nok Was tafel eruit Schoorsteen zover mogelijk eruit (wachten op advies contructeur) Tussenwandjes eruit Zorgen dat het 1 grote ruimte wordt

Schoorsteen slopen

Ik wil graag ongeveer 1.5 meter van de schoorsteen laten afhalen. Er zal vanaf de dakgoot een halve meter schoorsteen moeten blijven staan. De schoorsteen wordt gebruikt als afvoerkanaal van de keuken.

Grotere afvoerbuis in een schoorsteen installeren

Huidige 50 jaar oude gemetselde schoorsteenkop is 13 cm (rond) en 10 cm (vierkant) van binnendiameter. De stenen waaruit dit schoorsteenkanaal is opgebouwd moeten verwijderd worden, om een nieuwe rookkanaal van 25 cm te kunnen plaatsen. Werkzaamheden: "uithollen" van bestaande schoorsteenkop (binnen & buiten gedeelte). Indien niet mogelijk / te riskant: Verwijderen van een gedeelte van de aan de buitenzijde zichtbare schoorsteen en het weghalen van de overbodige stenen, en dan weer opnieuw opbouwen. Deze schoorsteenkop is op een latei opgebouwd (zie foto), het bestaande gat van 13 cm in deze latei moet dus ook vergroot worden naar 25 cm. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de schoorsteenplaat aan de bovenzijde van de kop. NB: De schoorsteen is gedeeld met de buren, dus de halve schoorsteen moet aangepast worden.

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Met slagregen lekt mijn schoorsteen een beetje. Ik denk dat het lood moet vernieuwd worden, aangezien al meer van onze buren het zelfde probleem hebben gehad. Graag een prijsopgave voor het vervangen van lood voor een halve schoorsteen. De buren hebben geen probleem.