Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Halve schoorsteen van nieuw lood voorzien

Ik wil nieuw lood in mijn halve schoorsteen, andere kant is van de buurvrouw die niet wil meedoen. En heb 2 petten boven op de schoorsteen die dicht gemaakt moeten worden in verband met lekkage. De schoorsteen is een goede halve meter per zijde en staat op het midden van het dak. Via het platte dak aan de achterzijde kan op het dak worden gelopen waar de schoorsteen op staat.

Garage met verdieping bouwen

Monteel ben ik aan het kijken daar een grage met opbouw volledig met platdak epdm. Opp 8m * 3. 25m 1 kopkant kozijn met deur van 83,5 en 2 glas vlakken van 83. 5 lange gevels 2 kozijnen voor licht in val ( 2de verdieping ook ) breedplaat vloeren dek. Meranti trap. Std keuken 180, toilet enz. Dak mag gewoon een blaklaag zijn met beplating. Casco opleveren. Ps andere kopgevel alleen boven een klein kozijn. Voor vragen graag mailen.

Tegels laten verwijderen

Ik zou graag mijn tegels laten verwijderen. Ik heb ook nog vloerverwarming er onder zitten. Het gaat om 46 vierkante meter. De tegels zijn 60 bij 60. Het moet binnen 2 weken gebeuren.

Kruipruimte ombouwen tot kelder

Graag kruipruimte van 90 cm hoogte naar 210 cm hoogte uitdiepen. B 500cm bij L 800cm. Betonnen vloer van 10 cm. En eventueel onder oude fundering door laten metselen/ storten (wat het goedkoopste is) naar de geenste bouw constructie.

Uitbouw aan woning

Wij hebben aan onze vrijstaande woning momenteel een uitbouw van 3 x 5 meter. Wij willen de woning aan die zijkant uitbouwen, waarbij de huidige uitbouw blijft bestaan. Naast die uitbouw wordt 3 meter diep en 5 meter lang uitgebouwd, waarbij het platte dak op de nieuwbouw in totaal 8 meter lang wordt. Op die wijze ontstaat aan de achterzijde een overkapping van 3 x 3 meter. Er moet een fundering en vloer onder komen van in totaal 3 x 8 meter, zodat we er later toch nog wanden op kunnen zetten om de overkapping dicht te maken. In de nieuwe uitbouw moet een badkamer, een toiletruimte en een cv- en wasmachineruimte komen. Die bevinden zich nu in de huidige uitbouw. We willen er ook vloerverwarming in, een buitendeur en een raam. Ik heb momenteel een eerste schets, maar wil die graag met een vakbedrijf gaan uitwerken. Daarna ontvangen wij graag een eerste prijsindicatie.

Uitbouw met 2 bouwlagen aanbouwen

Ik wil mijn woning aan de zijkant over twee bouwlagen uitbouwen. Ik wil hiervoor graag een prijsopgave ontvangen. Ik ben zelf bouwkundig adviseur en heb alle bouwtekeningen, een concept constructietekening en installatietekening voorhanden. Afronding van de constructiegegevens en technische omschrijving gebeuren op een later tijdstip. De offerteprijs dient all-in te zijn op basis van de aangegeven materialen, afmetingen en de verwerking op de tekening. Verbeteringen, vragen of opmerkingen hoor ik graag!

Hagelschade aan de overkapping

Door de hagelschade afgelopen maand hebben wij verschillende deukjes gekregen op onze overkapping. Graag willen wij u daar naar laten kijken en een offerte laten maken wat het kost om deze te repareren. Alvast bedankt!

Aanbouw bestaande woning

Aanbouw woning diepte 2. 5 meter, breedte 6 meter, hoogte 3 meter. Inclusief stucwerk, verplaatsen buitenkraan, aanleg electra.

Herrinrichten van de hal

Herrinrichten van de hal. In ons nieuwbouwhuis hebben we een kleine hal met een lelijke meterkast en een trap met een ruimte daaronder waar we denken niets mee te kunnen doen.

vrijstaand woonhuis met strakke ...

vrijstaand woonhuis met strakke architectuur

Zolder bewoonbaar maken - laminaat ...

Zolder bewoonbaar maken - laminaat vloer - wanden schilderen - gat voor deur groter maken - deur maken (geen standaard formaat) - opbergschuifsysteem

Dakramen, 1 voor en 1 acher, op zolder ...

Dakramen, 1 voor en 1 acher, op zolder aanbrengen. Zijn momenteel nog geen dakramen. Het is een nieuwbouwhuis.

Uitbreiding opzij nieuwbouwwoning; stuk ...

Uitbreiding opzij nieuwbouwwoning; stuk tussen woning en berging. Verplaatsen meterkast; hal, keuken komen in uitbreiding alsook een hobbykamer(dit is bij de schuur) en voorzieningen treffen voor een douche ruimte De bestaande losstaande berging wordt opgenomen in het plan. In de hal komt de meterkast en toilet (staan nu in de woning). Er moet voor de uitbreiding nog een fundering komen. Metselwerk, plat dak, deuren en er is gedetaileerde bouwtekening aanwezig. Voor zover mogelijk afwerken binnen.

Op zolder willen wij 2 vlieringen laten ...

Op zolder willen wij 2 vlieringen laten maken. In de vlieringen willen wij vlizotrappen.

voor een nieuw te bouwen huis zoek wij ...

voor een nieuw te bouwen huis zoek wij een interieurarchitect in de omgeving van oss