Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kelder onder bestaand huis:

Kelder onder bestaand huis

Wij hebben een vrijstaand huis en daar willen wij graag een casco kelder onder laten maken. Huis is pas 2 jaar oud en staat op heipalen vloeren beton constructie kanaalplaten. De grond onder het huis (kruipruimte) is 80 m2. Graag zou ik willen dat jullie dat casco onder ons huis kunnen maken Zonder electra, afwerking etc etc maar wel geheel waterdicht. Graag hoor ik wat hier de mogelijkheden in zijn en de plus minus kosten.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder onder bestaand huis uit heel Nederland:

Hardstenen buitentrap en bordes herstellen

Graag willen wij ons bordes en trappen laten herstellen. Momenteel staan de hardstenen platen niet waterpas en gericht naar het huis waardoor het hemelwater blijft staan. Door de scheuren die er zijn ontstaan door jaren vorst, komt nu water naar binnen gesijpeld. Dit komt vervolgens met druppels in de kelder terecht. Mogelijke oplossing naar ons idee: Gevoelsmatig zouden de stenen platen onder een andere hoek getild moeten worden, waardoor ze weer van het huis af lopen ipv er naar toe. Vervolgens zouden de scheuren uitgefreesd moeten worden en weer opgevuld moeten worden. De afgebrokkelde stukken hardsteen, waar het hek in staat, zal moet worden bijgemaakt.

Gas kraan verplaatsen van de keuken naar de kelder

Onze gaskraan zit midden in het huis. Deze willen we graag in de kelder hebben. Graag laten wij een vakman langskomen om dit te bekijken en een offerte hiervoor ontvangen.

Kelder onder huis + uitbouw

Goedenavond, Wij willen graag een kelder onder ons huis en onder de tuin laten plaatsen (totaal ongeveer 4,5 x 15 meter, waarvan 10 meter onder het huis en 5 meter onder de tuin). Een paar dingen op rekening mee te houden: - Ik ben 2 meter lang, dus een laag plafond is vervelend voor mij. Hoe hoog zou dit kunnen? - We willen graag spotjes in het plafond. - Ook willen we er graag een toilet in. - Een ook de wasmachine + droger willen we hier neerzetten. - Uiteraard met stopcontacten etc. - En ook willen we graag 3 radiatoren om de kamer te kunnen verwarmen (twee uiteinden + 1 midden). - De vergunning zou ik eventueel zelf kunnen regelen, maar kan ook door. Graag aparte post op de offerte. Aan de tuinkant willen we hier bovenop graag een uitbouw van 4,5 x 3 meter. Ik zou graag willen weten wat hiervoor de kosten zouden zijn, zodat we met onze hypotheekadviseur naar de beste oplossing kunnen gaan kijken. Ik kijk uit naar uw reactie.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

Tuinkelder plaatsen

Graag wil ik uw advies en de prijzen die daarbij horen. Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een grote tuin. Hier willen wij een kelder in (de tuin). Deze moet over het huis heen worden gehesen door een kraan. De breedte van de kelder mag max 2.9 meter zijn en de lengte ligt aan de prijs graag uw advies hierin. Wij willen graag een gat in de hoek van het dak van de kelder om daar met een trap te kunnen afdalen de kelder in. Het betreft een huis in de polder. De kelder mag casco worden opgeleverd.

Kelder onder bestaande woning of tuin

Wat zijn globaal de kosten van 1: ruimte bouwen onder huis circa 600 x 500 x 270 cm. Dezelfde ruimte maar dan in de tuin, bereikbaar via de garage.

Kelder onder huis en/of tuin

Wij hebben een huis zonder kruipruimte en willen graag een globale prijsopgave voor een kelder onder het huis. De kelder zou de afmetingen van het huis moeten krijgen. 12,70 bij 5,70. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word met elektra en stucwerk. Ik wil graag de betonnen variant.

Kamers in kelder thermisch isoleren

We willen de kelder onder het huis waar slaapkamers gecreëerd gaan worden laten thermisch isoleren. De totale vloer oppervlak is ongeveer 100 m2. het plafond is ongeveer 2,5 meter hoog. Het gaat in totaal om ongeveer 5 kamers. We hebben nu betonnen muren, sommige hebben misschien een laag verf eroverheen. We hebben wel gekeken naar het soort isolatie materiaal, maar we weten niet zo goed wat geschikt is voor onze situatie. Daar willen we graag advies over. Als afwerking zal er iets van stucwerk of spachtelputz nodig zijn.

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij hebben recent onder een pand dat wij in zijn geheel bezitten, een winkelpandje aangekocht en overwegen een kelder te laten aanleggen. Het winkelpandje is 33 m2 en het is een soort pijpenlaan. De eerste 8 m is deze 2.40 m breed, aan het einde 4 m. De gedachte kelderruimte is 20 m2 Doel is om een badkamer en slaapkamer te maken in de kelder. Ik neem aan dat er een vergunning nodig is. De oplevering wil ik graag casco.

Bouwen van een kelder onder het huis

We zijn geïnteresseerd om een kelder te bouwen onder het huis maar hebben geen flauw idee van de kosten. Ruimte onder huis is circa 10 x 7. de grond moet weggezuigd worden en een lucht koker bouwen aan de voorkant van het huis. Er loopt halverwege onder het huis een ptt cq tv kabel onder het huis. Ik weet niet of dat problemen zou kunnen geven. Er moet in de woonkamer waarschijnlijk een gat gezaagd worden naar de kelder. Ik kom graag in contact met een aannemer die persoonlijk de situatie kan komen bekijken en hopelijk mij verder op weg kan helpen.

Partners

Partners van Casius