Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre aanbouwen:

Serre aanbouwen

Heb interesse in een serre van 6 mtr bij 2,5 mtr met één schuifdeur en glazen pui. Ik wil mij graag laten informeren over de mogelijkheden. Tot nu toe bijna alles zelf gedaan maar wordt te oud.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre aanbouwen uit heel Nederland:

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Twee slaapkamers uitbouwen met een badkamer

We willen twee extra slaapkamers op de begane grond aanbouwen. We hebben enkele ideeën in gedachten en willen graag weten of u ons kunt adviseren over de kosten en de duur van een dergelijk project. In totaal wordt het 5 x 8 meter en de kamers worden 5 x 4 meter en 4 x 4 meter. Ik heb nog geen vergunning, maar ik ga binnenkort langs de gemeente. Er staat nu een soort serre of iets dergelijks en daar is een vergunning voor. Het is een hoekwoning. Loodgieter werk is nodig en elektra, maar ik wil graag een casco oplevering. Er komt een kleine badkamer. Voor de constructie wil ik advies. Ik heb verschillende rapporten, daar zou in moeten staan welke fundering nodig is. Als het budget het toelaat hebben we later eventueel ook nog andere projecten.

Serre realiseren

Wij willen graag afspraak maken om een serre te laten aanbouwen. De serre moet denk ik ongeveer 6 meter breed bij 2,5 meter diep worden. Deze moet achter een aanbouw van 2,4 m komen. De constructie moet van een materiaal zijn dat het 10-15 jaar mee kan gaan zonder onderhoud, hoeft niet heel duur en luxe, wel betrouwbaar. Graag de serre helemaal van dubbelglas met een schuifdeur. Of er een fundering nodig is weet ik niet, dit laat ik graag checken door de vakman. Graag wil ik een prijs voor een goedkope serre en een iets duurdere uitvoering.

Serre aanbouw achter

Wij willen aan de achterkant van ons huis een kunststof serre aanbouwen van 4,5 x 2,5 m. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra aansluitingen, een fundering en alles moet van glas zijn. Er is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Serre bouwen

Ik wil graag een serre aanbouwen van glas en hout. Het zal zal ongeveer 27 m2 worden. Laat mij verder graag adviseren door de vakman. Er is geen vergunning nodig.

Een serre uitbouw realiseren

We willen serre aanbouwen 4 m diep over lengte van 9 m. Vergunning is niet nodig. Voor de fundering wordt gerealiseerd door iemand anders. We willen een aluminium of een houten constructie, dat is afhankelijk wat mooier in de omgeving past. Hier ontvangen we graag advies over. Elektra willen we ook graag. De afwerking in de serre (vloer leggen enzovoort) is een beetje afhankelijk van de prijs. Graag ontvangen we een offerte.

Serre aanbouw

Wij willen in onze tuin een serre aanbouwen. Van 5 x 2,5 meter. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof materiaal en een hormonica deur. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een verdere volledige afwerking.

Serre aanbouw

Ik wil graag een goed geïsoleerde serre aanbouwen als verlenging van de woonkamer en verbreding van de keuken Inc fundering storten twee muren uitbreken en alle afwerking die daar bij komt 280 x 263 x 247 LxBxH. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en het moet van aluminium en glas gemaakt worden.

Serre als vergroting woonkamer

Wij willen een geïsoleerde (HR++) serre aanbouwen 5,2 x 2 m met vouwwand. Inbraakwerend SKG***. Gefundeerd. Bedoeling is dat de bestaande achterpui er dan uitgaat. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet ook elektra in komen. Materiaal: Glas en aluminium. Is hier een richtprijs voor te noemen?