Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre aanbouwen:

Serre aanbouwen

Heb interesse in een serre van 6 mtr bij 2,5 mtr met één schuifdeur en glazen pui. Ik wil mij graag laten informeren over de mogelijkheden. Tot nu toe bijna alles zelf gedaan maar wordt te oud.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre aanbouwen uit heel Nederland:

Serre aanbouwen woning

Wij willen een geheel afgewerkte glazen serre van 12 m2 aanbouwen aan ons nieuwe gekochte huis. De bedoeling is dat die serre helemaal geïsoleerd is zodat de achtergevel zoals hij nu is eruit kan zodat het echt een vergroting van de ruimte word.

Serre aanbouwen kunststof

Graag willen wij een vrijblijvende offerte voor het aanbouwen van een complete, glazen serre (4 x 1,70 m) aan onze woonkamer. Misschien is het handig om een afspraak te maken om de situatie te bekijken voor een vrijblijvende offerte.

Serre aanbouwen

we willen een serre aanbouwen aan de achterzijde van het huis +- 20 m2. het huis staat op de gemeentelijke monumentenlijst grondoppervlak = 715m2 reeds bebouwd 90m2 nog geen besluit genomen over stijl en materiaal In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof), hout In welke stijl heb je interesse? Landelijk, klassiek Is er een vergunning nodig? Ja, deze moet nog worden aangevraagd

Grind vloer leggen serre

Wij gaan een serre aanbouwen van 3,5 bij 6,5 meter inwendig. Hier zouden wij graag een vloer willen laten leggen, materiaal mag wel geregeld worden door de vakman. Het gaat om een grind vloer die ik wil laten leggen.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterkant van de woning zou ik graag een serre willen laten aanbouwen. Om de woning te bekijken, moet ik een afspraak maken met de huidige eigenaren. Dat kan ik t.z.t. regelen. De breedte van de achtergevel van de woning is ongeveer 5 meter en bestaat nu grotendeels uit een groot raam en een deur naar de tuin. Deze achtergevel gaat weg waardoor de woonkamer / keuken aansluit op de uitbouw. Ik heb de volgende vragen en wensen: De aanbouw krijgt een oppervlakte van ongeveer 5 x 5 meter. In het dak van de overkapping wil ik graag glas. Niet over de gehele breedte maar een gedeelte in het midden. Bij voorkeur zonwerend glas. De voorkant van de serre wordt een 2-deurs schuifpui schuifpui naar de tuin. Electra en eventuele andere voorzieningen zijn gewenst. Ik ben alvast benieuwd naar de (on)mogelijkheden, ideeën en een eventuele richtprijs voor dit project.

Een serre aanbouwen

Wij zoeken een vakkundig bouwbedrijf voor de realisatie van een houten serre aan ons woonhuis. Graag vernemen wij van u of u interesse hebt om onderstaand beschreven en geïllustreerd project met ons te verwezenlijken. Indien u belangstelling hebt, gelieve ons een offerte en indicatie planning/bouwtijd toe te laten komen. Ik heb geprobeerd e.e.a. zo duidelijk mogelijk te omschrijven, mocht er nog aanvullende informatie nodig zijn t.b.v. de prijsstelling, dan vernemen wij dat graag van u. Bijlagen : -Gevelaanzichten, plattegrond, situatietekening, doorsneden, fundering bestaand woonhuis + nieuw te bouwen serre -gewenste dakconstructie (aparte e-mail) -huidige gevel (aparte e-mail) Omschrijving van de werkzaamheden: Veranda/Serre 7,83 x 3,57 meter (ca 28 m2), gemeten van buitenkant staander tot buiten staander 7,69 x 3,50 meter (ca 27 m2), gemeten van buitenkant kozijn tot buitenkant kozijn (De staanders steken 70mm uit) Gemonteerd aan zijgevel vrijstaand woonhuis, goed bereikbaar vanaf openbare weg VERGUNNING & TEKENWERK Verzorging omgevingsvergunningsaanvraag inclusief alle gewenste Bouw- & constructietekeningen/-berekeningen Er is reeds positief advies afgegeven op een ingediende conceptaanvraag, dit betekent dat de gemeente op hoofdlijnen akkoord is. GRONDWERKEN Afgraven t.b.v. fundering Afvoeren overtollige grond Rijplaten/graafmachine/kraan Egaliseren na gereedkomen BETONWERK Strokenfundering (zandgrond, heipalen niet noodzakelijk, sonderingen zijn aanwezig) Bekisting, wapening, isolatie etc. Betonvloer 200mm, wapening, folie, isolatie etc. Verpompen beton Schoon zand CONSTRUCTIE VAN MERANTI PALEN EN LIGGERS 5x Meranti palen 184 x 184 mm gegrond antraciet Meranti liggers Doorloophoogte / hoogte kozijnen 2,40 meter DAKWERK Dakconstructie conform bijlage Afdakconstructie van

Een serre ontwerpen

Ik zoek een bouwkundige die ons kan helpen met het ontwerpen van een serre. Wij willen een serre aanbouwen van 3 meter breed en 2.5 m lang. Hierbij hebben we wel te maken met 2 draagmuren. Het betreft een hoekwoning.

Aanbouw Serre

Graag zou ik aan mijn achterkant van het huis een serre willen aanbouwen. Ik heb op uw website een kunststof versie gezien. uitbouw van 2,5 meter en breedt is mijn huis plus minus 5.50 breed. De doorbreking en vervangende constructie ook graag meenemen. Graag een complete oplevering elektra zonder vloer. Ik zou daarbij graag een dicht dak met schuifpui willen.

Serre aanbouwen aan chalet

Wij hebben een nieuw chalet staan op een jaar camping van 11 m bij 3.7 m en zouden daar graag een serre aanbouwen van 10 lang en 3 m breed, inclusief een fundering. Met een deur toegang en een schuifpui. We staan voor verschillende opties open en zijn voornamelijk benieuwd naar de kosten en wat er mogelijk is.

Serre aan woonkamer realiseren

Graag laat ik een prefab serre aanbouwen aan mijn woonkamer. De afmeting wordt ongeveer 4 meter breed, 2,5 a 3 meter diep. Vergunning moet ik nog aanvragen, omdat de serre aan de zijkant komt. Half mei krijgen wij de sleutel en dan willen we ook zo snel mogelijk beginnen. We denken aan kunststof of hout.

Partners

Partners van Casius