Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, verdieping opbouwen, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen, extra verdieping opbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bergen op Zoom:

Extra kamer bouwen op uitbouw

Wij willen een extra slaapkamer realiseren op de uitbouw aan de achterzijde van ons huis. De afmetingen zijn: 2,20 x 4 meter met een hoek van 1,80 x 3,20 er nog aan vast. Het mag een houten opbouw zijn met aan de achterzijde openslaande deuren/schuifpui naar een balkon. Optioneel zouden we een lichtstraat op het dak willen zetten. Ik ben benieuwd naar een prijsindicatie.

Uitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed en 2,5/3 meter diep. Er moeten heipalen in omdat het bij ons heel erg zakt. Ik wil een zo goedkoop mogelijke uitbouw met casco levering.

Aanbouw aan de nieuwe woning bouwen

Wij hebben een huis gekocht in Bergen op Zoom en willen hier een uitbouw laten plaatsen aan de achterkant van de woning. Werken jullie in Bergen op Zoom en zo ja, wat is jullie eventuele levertijd van een uitbouw. Afmetingen 4,80 bij 2,70 meter. De uitbouw moet gemetseld worden. De uitbouw moet volledig afgewerkt worden.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Fundering voor aanbouw 360 cm bij 600 cm.

Muur van een vaste kamerkast verplaatsen

Ik wil graag de muur van een vaste kamerkast verplaatsen. Daar waar de kastdeur nu zit, wil ik een muur. Daar waar de dichte muur nu is, wil ik graag een deur. De muur is 120 bij 220 cm.

Dakopbouw bouwen als uitbreiding van eerste verdieping

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van een dakopbouw op ons platte dak. De maten zijn ongeveer 8.50 x 6 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken, inclusief dak isolatie. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Het betreft een hoekwoning welke goed bereikbaar is.

Verdieping uitbreiden met dakopbouw

Graag willen wij onze boven verdieping uitbreiden. Zoals te zien is op de foto hebben onze buren deze ruimte al wel benut. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan. De ruimte bedraagt ongeveer 4 meter diep en 5 meter breed.

Garage ombouwen tot praktijkruimte

De garage dient verbouwd te worden naar een praktijkruimte waarin het volgende aanwezig moet zijn: - Nieuwe pui - Wachtruimte met toilet - Klein keukenblokje met warm water De afmetingen zijn 2,75 bij 6,70 meter. Laan van Hildernissen Zuid 31 in Bergen op Zoom wordt het uitvoeradres.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Ik wil een kruipluik maken in een betonnen vloer van de garage. Deze moet vervolgens netjes worden afgewerkt met rand en geïsoleerde luik of plaat. De afmetingen nog in overleg.

Asbest uit de woning verwijderen

In de cv-ruimte op zolder hebben wij ongeveer 12 m2 asbest platen zitten. De platen zitten met behulp van schroeven gemonteerd. Deze zitten erin sinds de bouw uit 1977. En zijn gebruikt als brandwering tbv de cv ketel. Er zit ongeveer 10 m2 bij het schuine gedeelte van het dak en ongeveer 2 m2 achter de cv ketel. Wat zijn de totale kosten om deze asbestplaten te laten weghalen en afvoeren?

Fundering voor nieuwe garage bouwen

Ik heb een woning gekocht die volledige verbouwd gaat worden. In de tuin van 70 meter diep wil ik achterin een garage/ loods gaan plaatsen. Deze zal 6 bij 10 meter moeten worden. Voor de lichtgewicht loods wil ik een betonnen vloer laten leggen door de vakman. De loods plaats ik hierna zelf. De tuin is slecht bereikbaar, wel is er een pad van 1.80 meter breed langs de tuin waar gebruik gemaakt van kan worden.

Draagpaal verwijderen

Wij hebben een huisgekocht en daar staat een draagpaal op een ongunstige plek. Die willen wij vervangen door een draagbalk in het plafond.

Sleuven in het beton van het balkon frezen

Wij willen in een balkon sleuven laten frezen van 2 bij 5 meter lang. De sleuven moeten 10 centimeter breed zijn en 8 centimeter diep. Deze sleuven zijn voor de afwatering en zijn grotendeels volgestort door de vorige bewoners.

Uitbouw achter de woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van de woning 5x3 kunt u ons een offerte sturen alstublieft ?

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.

Tuinkamer aanbouwen

Eenvoudige tuinkamer in breedte woonkamer. Niet groot. Wel afgesloten met 1 deur toegankelijk. Het liefst met een plat dak dat niet hoger dan de schutting mag worden.

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?

Uitbouwen van een woning

Wij willen graag een uitbouw van 2 bij 2,5 meter aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een fundering met eventueel heipalen, enkelsteens muren en een dak met een lichtkoepel. Verder mag hij casco opgeleverd worden.

Schouw en rookkanaal verwijderen

Schouw + rookkanaal op begane grond en eerste verdieping slopen en puin afvoeren.

Glasscherm plaatsen op balkon

Ik wil op het balkon een glaswand (laten) plaatsen van 1,50 breed en 2,40 meter hoog. Dit moet dan HR++ glas worden. Het is makkelijk te bereiken en er is een lift.

Draagmuur gedeeltelijk slopen

Draagmuur van 3,45m breed en 2,5m hoog met deuropening. De draagmuur tussen keuken en leefruimte moet er gedeeltelijk uit. Er mag maar 70cm aan de ene zijde overblijven en een 30 cm overblijven aan de andere zijde. Wat dus neerkomt op een opening van 2,5m Bovenop deze draagmuur staat nog muur van de bovenverdieping. Afwerking doe ik zelf

Slaapkamers creëren op zolder

Onze zolder van 12 meter lang en 4 meter breed is reeds geïsoleerd en voorzien van Velux vergunningsvrije dakkapellen. Ook is er een vaste zoldertrap. Wij willen nu 2 slaapkamers met elektra en verwarming laten maken. Er moeten daarvoor 2 wanden met deuren worden gemaakt. In de hal die ontstaat willen we een inloopkast laten maken voor het opbergen van dozen. Aan de zijkanten willen we knieschotten laten maken, zodat daar IKEA opbergdozen geplaatst kunnen worden. De hellingshoek van het dakbeschot is 55 graden. Er zijn al loze leidingen aanwezig voor het elektra en de cv-ketel staat op de zolder. De zoldervloer is van hout. We willen graag advies over een geluiddempende laag daarop. We laten de klus hier graag goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Kelder onder een pand bouwen

Ik wil onder mijn woning een kelder laten bouwen. Dit is onder een winkel. Ten opzichte van parkeer plaats achter winkel is de winkel veel hoger. Kelder maken zou dus betrekkelijk makkelijk moeten zijn.

Erker aan voorkant huis bouwen

Wij zijn aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn voor een erker aan de voorkant (in onze voortuin). Het is een rijtjeshuis uit 2011, een eindwoning die anders is dan de andere huizen (mogelijk van belang ivm vergunningaanvraag). Plafond is 2. 60 hoog. We dachten aan zo'n 5 mtr breed en 1 of 1. 2 mtr diep. Graag geen onverwachte verrassingen achteraf. We weten niet waar we allemaal rekening mee moeten houden en willen graag een compleet beeld. Foto te vinden op google: Het gaat om de 3 ramen beneden.