Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bergen op Zoom:

Serre aanbouwen

Heb interesse in een serre van 6 mtr bij 2,5 mtr met één schuifdeur en glazen pui. Ik wil mij graag laten informeren over de mogelijkheden. Tot nu toe bijna alles zelf gedaan maar wordt te oud.

Serre uitbouw achterzijde

Ik wil een serre uitbouw van 3,97 x 2,41 meter laten plaatsen. Compleet/casco oplevering is in overleg. Verder wil ik dat er elektra en stucwerk aangelegd word, dat er een fundering in komt en dat de buitenkant van zwart kunststof met glas word. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw keuken

Wij willen een uitbouw van 2 x 6 realiseren. Zie bijlage voor details. Kan helaas maar 1 bestand kiezen. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, steen en rabatdelen. Er is geen vergunning nodig. Graag een offerte.

Fundering op staal inclusief opmetselen trasraam + combinatievloer

Graag laat ik een fundering op staal maken, met opgemetselde binnen- en buitenmuur met combinatievloer (broodjesvloer) van 250 m2. Funderingsplan van constructeur is bijgevoegd. Wij zijn bezig de omgevingsvergunning aan te vragen. Doel is om medio maart te starten. Op een kavel komt een woning met bijgebouw. Grondsoort is zandgrond, op 70 cm zit draaggrond. Ik kan zelf weinig korting pakken op bouw materialen, wel op manuren, dus ben benieuwd naar de prijs.

Terras op palen realiseren

Aanvraag van offerte voor terras voor bij een watersportcentrum. Grootte 120 m2. Op palen incl. offerte voor fundering. Omheining van het terras door middel van hout en glazen platen. Inclusief berekeningen voor fundering, belastbaarheid, windbelasting. etc. Er staat nog helemaal niks, het moet worden gebouwd op een zandstrand, om een gebouwtje dat op een harde kader staat. De vergunning is er al. Voor eind april moet het gerealiseerd zijn, dus ongeveer half april beginnen met de uitvoer.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren achter. Afmetingen zijn 3 x 6 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Verdieping opbouw van rijtjeshuis

Wij willen graag een verdieping op ons huis laten plaatsen van ongeveer 40 m2. Ik ben mij aan het oriënteren. Mijn voorkeur gaat uit naar een complete oplevering. De doel van deze extra verdieping is om 2 a 3 slaapkamers te realiseren. Dus inbegrepen zijn elektra en leiding werkzaamheden. Ik sta open voor een prefab constructie en bekleding met steenstrips.

Tegelvloer verwijderen

Circa 65 m2 plavuizen aanwezig op begane grond welke verwijderd dienen te worden. Vloerverwarming aanwezig. Verwijderen en afvoeren van de vloer op de begane grond.

Trapgat zagen in een betonnen vloer

Ik wil de zolder verbouwen om er een extra slaapkamer bij te creëren. Hierbij komt kijken vaste trap, trapgat maken en dakkapel plaatsen. Graag ontvang ik hier offerte voor. Met name het maken van een trapgat

Uitbouw achterzijde gebouw

Wij willen mogelijk de achterzijde van onze woning uitbreiden met 1,5 tot 2m met een totale breedte van 5,17m¹. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra (geen stucwerk), een fundering en een bakstenen buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag opties weergeven zoals schuifpui / openslaande deuren.

Fundering achterzijde woning realiseren

Graag zou ik een fundering voor serre van +/- 3 x 5 m willen hebben. Momenteel staat daar een overkapping met een houten vlonder erin. De bestaande dakconstructie moet blijven staan. Het bovenste gedeelte van de grond is grijs zand, 2 spades diep is geel zand. Het moet een fundering zijn waar een serre (een houten constructie) op kan staan.

Strokenfundering + geisoleerde vloer

Voor een woning van 10 x 20 moet een fundering worden aangebracht. De ondergrond is goed voor een fundering op staal. Het huis krijgt op gemetselde muren en het dak zal worden gedragen door een eikenhouten gebinten in het huis met om de 5 meter een balk. Deze gebinten zal ook een deel van de 1e verdieping (circa de helft van de begane grond) dragen. Ik heb nog geen bouwvergunning aangevraagd. Graag een indicatieve prijs voor het aanleggen van de strokenfundering en het storten van een geïsoleerde vloer. Daarnaast ben ik benieuwd naar de verschillen tussen een fundering met en zonder kruipruimte. Vriendelijk dank!

Keuken en bijkeuken verbouwen

Ik wil graag een bijkeuken ca 2m 60 x 2 m33 verbouwen. Het gaat om de wanden, plafond en vloer. Wanden afwerken panelen of stucen. Tevens zou er een tussenmuur uitgebroken moeten worden en leidingen (verwarming, water, gas) van de muur verlegd moeten worden. Voor de bijkeuken zit een keukenruimte van ca. 3 m 10 bij 2m 33. De huidige keuken heeft een parallelopstelling. Deze keuken moet eruit gehaald worden en een nieuwe keuken (showroommodel) geplaatst worden. Wanden in deze ruimte (1 zijde) zouden ook opnieuw afgewerkt moeten worden en keuken geplaatst waarbij een kastenwand in de bijkeuken zou komen na uitbreken tussenmuur. Graag offerte voor deze verbouwing en uitbreken oude keuken en plaatsen nieuwe keuken. Aub uren, materialen apart per klus. Renoveren bijkeuken apart en verwijderen en plaatsen keuken apart. Eventueel ook kosten vloer huidige keuken verhogen daar vloer bijkeuken hoger ligt.

Dakopbouw om slaapkamer te realiseren

Wij willen een dak op bouw van ongeveer 20 m2. om een slaapkamer te realiseren. Van binnen casco, van buiten afgewerkt. Constructie in overleg bespreken. Inclusief trap en verwarming. Vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer.

Dakopbouw garage

Wij willen een Franse kap op de garage laten zetten. Garage is 5. 5 bij 6 meter. Er moeten dakpannen op komen. Ik ontvang graag een offerte.

Casco dakopbouw met optioneel dakterras

Graag zouden wij een houten, casco dakopbouw willen ( 8,5 bij 5 meter ), hiervoor willen we weten wat er mogelijk is. Eventueel zouden we een opbouw willen met een dakterras ervoor. We zijn dus op zoek naar iemand die het voor ons kan berekenen, aanvragen en uiteindelijk ook plaatsen.

Een serre realiseren en een draagmuur doorbreken

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een serre kan realiseren. De serre moet 4 bij 6 meter groot worden. Ik wil dat de serre casco wordt opgeleverd. Ik zie graag zowel de zij- voor- als bovenkant van glas met hoogstwaarschijnlijk houten kozijnen. Daarnaast moet ongeveer 5 meter aan draagmuur tussen de woning en de garage doorgebroken worden

Complete prefab uitbouw achterzijde woning

Wij willen een prefab stenen uitbouw met kleine gevel doorbraak. Elektra, cv en riolering dienen verlegd te worden. Schuifpui of openslaande deuren. Fundering kan gelegd worden op een houten skelet bouw. Vergunning is niet nodig.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een casco uitbouw van 3 meter diep en 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. We weten nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Verder moet er elektra in, moet er een fundering onder komen en een tuindeur. Wat kost dat ongeveer? Ik hoor het graag.

Betonvloer met isolatie onder overkapping

Wij zoeken iemand die een vloer met isolatie kan leggen onder onze overkapping van 3,5 bij 5 meter. Wij willen deze gaan dicht maken met glazenschuifwanden.

Tuinkamer plaatsen

Het gaat om een ontwerp en plaatsen van een moderne tuinkamer voor eet- en ontspanningsdoeleinde en daar aan grenst een berging. Zit er ook erover na te denken om de tuinkamer van een gehard veiligheidsglas schuifwanden te voorzien. Het is een jong en groeiende woonwijk, waar nog steeds woningen worden gebouwd.

Tuin en woonkamer verbouwen

Ik wil graag mijn buiten muur van 1 bij 3 herstellen. De deur van mijn schuur moet ook vervangen worden. Ook heb ik een lekkage boven mijn meterkast waardoor de stroom elke keer uitvalt. De lekkage is nu ook in mijn woon- en slaapkamer terecht gekomen en ik wil dus graag dat iemand dit voor mij komt herstellen.

Uitbouw realiseren

Wij willen graag een gemetselde uitbouw aan de achterzijde maten zijn 3,5 bij 5 meter en het liefst met openslaande tuindeuren en met 2 ramen er naast en de keuken kom in de aanbouw moeten nog muren van ongeveer 70 cm zijn aan de voorkant en de binnen muur moet er uit gehaald worden. De afwerking doen we allemaal zelf tenzij de prijs goed is.

Vernieuwing aanbouw keuken

Mijn gezakte aanbouw van 2,5 bij 2,5 meter moet vernieuwd worden. De oude aanbouw dient inclusief fundering te worden afgebroken en opgebouwd. De CV en keuken moeten worden terug geplaatst en de muren gemetseld. De wanden en plafond wil ik laten voorzien van een stuclaag.

Nieuwe badkamer zetten en betegelen

Heb een bad kamer van ongeveer 20 vierkante meter moet gestuct betegeld eigenlijk helemaal verbouwd worden heb alle materiaal al behalve voeg en tegel lijm niet.