Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Brabant.

1998 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Brabant:

dinsdag 31 maart 2020

Aanbouw aan de achterkant

ik wil een uitbouq van 4 x 2,80 meter laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 maart 2020

Aanbouw (32m2) realiseren en beneden verdieping totaal renoveren

Ik wil graag een aanbouw van 8x4m als slaapkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel. schuifpui aan de tuinzijde. Zie schetsje. Ik heb de omgevingsvergunning tool van de gemeente Oosterhout ingevuld en daar uit volgde dat een melding volstaat (ipv een vergunning aanvraag) Over de dakconstructie overleg ik graag met de vakman. Ofwel een plat dak, ofwel het bestaande dak doorzetten. Meest praktische en goedkoopste is een plat dak. Er zal een fundering gemaakt moeten worden. Huid is van 1974. Mag houtskelet worden met een buitenblad van metselwerk. Of geheel in in metselwerk. Overige installatiewerk: We krijgen de sleutel op 3 augustus. Over de gehele begane vloer (100m2) moet een 10 cm stampbetonvloer verwijderd worden en een nieuwe geisoleerde vloer met vloerverwarming komen. Er zit geen kruipruimte onder. Elektra dient vervangen voor zover het de stoppenkast betreft. Plus uitbreiden naar de aanbouw.
zondag 29 maart 2020

Opbouw op plat dak garage

Voor in de (wellicht verre) toekomst overwegen we een opbouw op onze garage (plat dak). De garage heeft een iets spitse vorm, het dak is 40 jaar oud en zal binnen nu en 10 jaar aan vervanging toe zijn. Dan wellicht gelijk de opbouw er op. De afmeting is 6 meter lang. Voorkant is 4,5 meter breed Achterkant is 3.5 meter breed. Ik wil hem casco geleverd hebben. Dus wanden dak vloer en geïsoleerd, evt met buizen voorbereid op 2 lichtpunten plafond en 1 beamer punt. en 4 x 2 wandcontactdoos in alle hoeken. Ramen voor en zijkant, ivm voldoende licht inval. Achter geen raam ivm plaatsen beamer en scherm. Eventueel afwerken gips platen en stuuc werk kan ik zelf. Electro aanleggen kan ik zelf. Wel inclusief trap. Dakafwerking epdm. Wellicht schuin oplopend dak ivm ophoping vuil van eiken bomen. Dus 1 kan 3 meter hoog tegen huis, aflopende kant 2.20 hoog. Inclusief vergunning afhandeling en aanvraag. Garage heeft spouwmuur. Voorkeur offerte per email. Het is puur oriënterend.
zaterdag 28 maart 2020

Een bestaande woning renoveren

Voor een nieuw aan te kopen woning wil ik een budget laten bepalen voor onderstaande werkzaamheden. Het gaat om: 101 M2 stucwerk en spachtel (oud schoon metselwerk meerdere verdiepingen) 20 M2 stucwerk (oud deels schoon metselwerk) 65 M2 geborsteld stucwerk (zelf aan te brengen verlaagd gips plafond) Doorbreken muur inpandig Mogelijk draagbalk 4,5 meter 20 M2 Tegelvloer verwijderen en voorzien van nieuwe tegels. Aanbrengen van een dak tuimelraam kunststof (78*140) met zonwering achterzijde woning
vrijdag 27 maart 2020

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.
donderdag 26 maart 2020

Scheur in muur herstellen

Op een aantal plaatsen in een appartementen complex zitten scheuren ( bwj 1982) deze moeten hersteld worden en er is ook sprake van slechte voegen door regen wind etc. welke vervangen moeten worden.
dinsdag 24 maart 2020

Verdiepingsvloer maken in voormalig winkel/woonpand

In oud pand (voormalig winkel/woonpand) een nieuwe verdiepingsvloer maken. Afm. ca. 4 x 6 meter. Stalen bint(en), balklaag. In bestaande houten vloer (balken/planken) trapgat uitzagen ca. 3 x 1 meter. Exacte maat nog te bepalen op basis van nieuwe trap.
maandag 23 maart 2020

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Wij zouden graag een dakopbouw plat dak willen laten plaatsen van 7,1 m bij 7,5 m. – Er liggen nu zonnepanelen op bestaand dak, deze moeten dan ook op de opbouw komen. – Willen een klein terras erbij, ik heb zelf een schetsje gemaakt, heb deze als bijlage toegevoegd. - Offerte graag zowel casco als compleet (wat is meerprijs t.b.v. casco? spachtelputz muur/plafond en cementdekvloer) . - buitenafwerking antraciete gestuct? of in dezelfde steen gemetseld - Het betreft waarschijnlijk een betonnen dak - De opbouw bij voorkeur gemetseld, anders houtskelet - Nog geen vergunning aanwezig, bij voorkeur hulp bij.
zondag 22 maart 2020

Nieuwbouw woning offerte bouw

Wij hebben plannen om een vrijstaande woning op een kavel van circa 300 m2 te bouwen. We zijn aan het orienteren naar de mogelijkheden en de prijs om een vrijstaande woning te bouwen. Zie de bijlagen voor een modelwoning die wijzelf mooi vinden. (mag ook afwijken indien dat goedkoper is. De gewenste maat van de woning is 7x11 of 8x10 met berging erbij. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een afgebouwde woning waarbij de badkamer en keuken in eigen beheer worden gedaan. Alvast bedankt voor uw genomen tijd en moeite.
zaterdag 21 maart 2020

Kelder onder bestaand huis

Wij hebben een vrijstaand huis en daar willen wij graag een casco kelder onder laten maken. Huis is pas 2 jaar oud en staat op heipalen vloeren beton constructie kanaalplaten. De grond onder het huis (kruipruimte) is 80 m2. Graag zou ik willen dat jullie dat casco onder ons huis kunnen maken Zonder electra, afwerking etc etc maar wel geheel waterdicht. Graag hoor ik wat hier de mogelijkheden in zijn en de plus minus kosten.
zaterdag 21 maart 2020

Bouw Bungalow

Wij hebben een kavel gekocht en willen een bungalow bouwen met schuin dak maar enkel begane grond van ong 100 m2. De kavel is 463 m2. We willen 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 los toilet en 1 toilet in de badkamer. Complete afwerking met elektra, stucwerk en een fundering. We hebben nog geen vergunning en nog geen bouwtekening.
zaterdag 21 maart 2020

Opbouw huis

Wij willen waarschijnlijk een opbouw realiseren van 30 tot 35 m2. Graag casco met alleen elektra en een prefab constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 20 maart 2020

Gelijkvloerse bungalow ( casco )

Ik zou graag wat prijzen met voorbeelden willen van een platte bungalow. Zowel casco en afgebouwd. Graag met 6 (slaap)kamers, 1 woonkamer, 2 badkamers, 1 keuken, 2 toiletten en 1 garage. Verder moet er een fundering in komen en is de rest nog in overleg. Het huis word max 400 m2. De kavel is 6000 m2. Indien nodig kan ik een schets toesturen. Hoor graag van jullie,
donderdag 19 maart 2020

Woonkamer met aanbouw

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer plaatsen. Casco of compleet is in overleg. Er moet wel elektra, stucwerk en een fundering in komen. De uitbouw mag van metselwerk zijn. Vergunningen en tekeningen zijn aanwezig. Graag een offerte.
donderdag 19 maart 2020

Een dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging, waar nu een bergzolder is. De nokverhoging moet ongeveer 450 cm buitenmaat worden. Bij voorkeur een kunststof nokverhoging. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. De vergunning is nog niet aanwezig, maar zijn we mee bezig.
dinsdag 17 maart 2020

Toog verwijderen en afwerken

Ik heb nu een doorgang met een toog erin en wil deze graag wegwerken en dus rechtmaken. De hele muur is 4,7 meter en de toog 1 meter.
maandag 16 maart 2020

Optopping dak realiseren

Graag laat ik een optopping op het schuine dak plaatsen. Graag inclusief kozijnen, vloer en trapingang maken op bestaande bouw. Ik heb een aanvraag gedaan bij de geldverstrekker, ik heb een afspraak staan, maar het is nog onder voorbehoud door de situatie met het Corona virus. Ik heb voorbeelden/ screenshots hoe de optopping er ongeveer uit moet komen te zien. Ik denk dat het verstandig is als eerst iemand even langskomt om de constructie van het dak te controleren. De 1e laag van het huis loopt recht en de 2e is schuin, ik heb dus een schuindak. Er is sowieso een vergunning nodig, de dakopbouw komt namelijk aan de voorkant. Het dak is 6 meter breed, dus ik denk bouwen tot een maximum van 4,5/ 5 m. Liefste de opbouw van kunststof en hout. Een rechte trap moet erin komen. Wij hebben een ketelruimte waar de trap naar boven kan komen. Graag oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Na de bouwvak willen wij graag beginnen.
zondag 15 maart 2020

Zolder verbouwing

Onze zolder is nu een voorzolder met 1 slaapkamer. Mogelijk willen we hier 2 slaapkamers en kleine badkamer maken +bergruimte en wasvoorziening. Er zit al een dakkapel over de hele lengte. We zouden graag een tekening willen wat realistisch is ook met alle aansluitingen. Ik zoek een vakman die mij vanaf het begin kan ondersteunen met deze klus. Het dus op papier zetten, uitwerken en realiseren.
vrijdag 13 maart 2020

Nieuwbouw woning, stucwerk volledig huis, badkamer, wc, laminaat leggen (visgraat)

Ik heb onlangs een nieuwbouwwoning bemachtigd. Ik zoek iemand die de muren kan stucen volledig van zolder tot aan de woonkamer. Graag zou ik ook de badkamer + WC willen aanpakken (tegels zetten). Daarnaast zoek ik iemand die ook de laminaat kan leggen (en ook graag visgraat laminaat)
donderdag 12 maart 2020

Laminaat vervangen na water en schimmel

Ik heb een lekkage gehad in mijn slaapkamer. De laminaatvloer moet vervangen worden ongeveer 20 m2. Ik verwijder de oude vloer zelf. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 10 maart 2020

Achterzijde uitbouw

Ik wil graag een uitbouw realiseren Aanbouw aan achterzijde huis, over de hele breedte (bijna 6 m) 2, 5 meter diep. Inclusief doorbraak achtermuur. Zijkanten steen. Achterkant volledig glazen pui met kunststof kozijnen in 4 delen. H+++ glas. Vloeroplevering klaar voor hout. Muuroplevering sausklaar. Verwarmingen verplaatsen. Aansluiting kitdicht. Verplaatsen zonnescherm. 6 dimbare spots in plafond. 1 schakelaar voor dimmer. 2 x dubbele wandcontactdoos (een links een rechts)
dinsdag 10 maart 2020

Renovatie en verbouwen woning (keuken + badkamer)

In de woning hebben wij de wens om een grote nieuwe woonkeuken te plaatsen. Daarvoor moet eerst een muur weggehaald worden, deze muur is waarschijnlijk een dragende muur van ongeveer 3 meter. Een constructie tekening hebben we niet. Na verwijdering van de muur dient er een nieuwe keuken geplaatst te worden. In de nieuwe keuken willen we ook graag een kookeiland geplaatst hebben. Daarnaast zijn eisen voor in de keuken: - koelkast - vriezer - vaatwasser - (combi)oven - (magnetron) De keuken zoeken we zelf uit. Het slopen van de oude keuken doen we ook zelf. De keuken is momenteel 3 x 2,5 meter, met het weghalen van de muur ontstaat er een stuk van 6 m, weliswaar zitten hier ook een deur naar de tuin en daarnaast 2 openslaande deuren naar de tuin. Verdere willen we in het huis een nieuwe badkamer plaatsen. De badkamer zoeken we zelf uit. Momenteel is de badkamer ongeveer 2 x 2 meter en erg gedateerd. Onze wens is om een grotere en luxe badkamer te plaatsen met een aparte douche en bad. Een optie daarvoor zou zijn om de huidige badkamer te vergroten of een andere kamer als badkamer in te richten. De oude badkamer moet gesloopt worden. In de andere ruimte is leidingwerk en een afvoer nog wel nodig. De ruimte is ongeveer 3 x 2,5 meter. Rond juni/juli willen we graag beginnen.
dinsdag 10 maart 2020

Aangepaste aanbouw- opbouw en aanpassingen woning ivm invalide

Ik wil graag meerdere offertes hebben voor een aangepaste uitbouw- opbouw en bepaalde aanpassingen in huis in verband met rolstoelkamer en badkamer voor mijn invalide zoon. Waar het om gaat: Aanbouw boven de aanbouw op benedenverdieping: Op begane grond zit een aanbouw, hierboven zou een aanbouw moeten komen van ongeveer 4.5/5 m bij 5 m worden. Vergunning is nodig, maar een buur van mij heeft ook een aanbouw en wat ik heb begrepen is dat ik kan bouwen op zijn vergunning. Wat er gemaakt moet worden is een badkamer met slaapkamer erin, ertussen een schuifdeur voor mijn zoon in een rolstoel. Ik heb van vorige bewoners begrepen dat het dak geen zwaar gewicht kan dragen, dus de opbouw moet van lichtgewicht materiaal gemaakt worden. De opbouw komt tegen mijn huidige slaapkamer waarin een groot, maar ouder kozijn zit, als dit mogelijk is wil ik deze gebruiken in de aanbouw. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Aanbouw benedenverdieping en aanpassingen binnenshuis: De ruimte waarin aanpassingen moet worden aangebracht voor mijn zoon is de keuken van ongeveer 6 m bij 4,5/5 m. De keuken moet weg, leidingen en afvoer moeten worden doorgetrokken en hier moet een slaapkamer worden gecreëerd met een schuifdeur tussen badkamer en dan de slaapkamer. De aanbouw moet 3 bij 3 m worden, van een materiaal dat 15 tot 20 jaar goed blijft. Er is geen vergunning nodig. Doel is hiervan een badkamer te maken. Er moet in de badkamer een kleiner raam komen. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Ik heb een offerte aangevraagd elders, de gemeente ging niet akkoord met dit bedrag voor de subsidie, zij vonden dit te hoog. De afspraak met de gemeente is dat ik meerdere offertes nodig heb alvorens zij akkoord gaan.
maandag 9 maart 2020

houten deurluifel laten maken en plaatsen

wij willen boven onze buitendeur een houten deurluifel laten maken en plaatsen. De afmetingen weet ik niet precies, dit wil ik graag bespreken met een vakman, het zou ook fijn zijn als de vakman even langs komt
zaterdag 7 maart 2020

Opbouwen, badkamer in huis maken of huidige badkamer verbouwen

Mijn partner en ik hebben een huis gekocht. Eind april krijgen wij de sleutel. Nu zijn wij aan het kijken of er een opbouw op de aanbouw kan worden gebouwd en wat de kosten daarvan zullen worden. Het kan op een deel van de aanbouw worden gebouwd, wat wij willen inrichten als badkamer. Als dit niet mogelijk is hebben wij nog een paar andere opties. Wij hebben 3 mogelijkheden: - 1e: een gedeelte opbouw op de aanbouw. Wij moeten kijken of de aanbouw dat houdt qua constructie. De opbouw zou ongeveer 2.10 m breed bij 2.88 m lang worden. Er is een vergunning nodig, deze kunnen wij eventueel zelf aanvragen, maar dit ligt aan de kosten en hoe ingewikkeld dit is. Waarschijnlijk is alleen een houtenconstructie mogelijk, maar hier hebben wij geen goed zicht op. Als de kosten goed uitpakken graag een complete oplevering. Daarvoor zouden wij graag weten wat de kosten voor een casco zijn. - 2 Wanneer de opbouw niet mogelijk is of als de kosten te hoog zijn willen wij van de kleine slaapkamer in het huis een badkamer maken. We weten niet hoe het hier met de constructie zit het is wel een houten vloer. De ruimte is 2.34 m lang, daar komt een klein nisje van 0,92 m bij, breed is 2.14 m. Op het moment lopen er op de bovenverdieping geen water of kranen, dus waarschijnlijk zitten daar geen leidingen. Wij willen een complete badkamer, wij weten nog niet wat er helemaal in kan qua afmetingen. Wij willen het liefst een bad en inloopdouche als dat kan, een wastafel met meubilair en wc. - 3: Als boven de badkamer niet gemaakt kan worden, dan willen wij beneden de badkamer renoveren. Helemaal opnieuw. Wat er nu inzit moet eruit, een wc, een wastafel douchecabine. Badkamer is 2.10 m breed bij 0.95 m bij ongeveer 2.10 m. Tegels opnieuw, de huidige zitten los, zien er wel nog goed uit.

Partners

Partners van Casius