Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Brabant.

2000 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Brabant:

maandag 20 januari 2020

Bouw nieuwbouw woning

Wij willen een stenen bungalow laten bouwen van 600 KUB in mei/ juni 2020. Vloeroppervlakte is rond de 150/ 160 m2. Boven op komt een gedeeltelijke opbouw van 30 m2 en een hoogte van 3 meter. De bungalow wordt niet plat, deze wordt L-vormig, op de hoek komt een verhoging met een lessenaarsdak. Aan de andere kant komt er een schuine kant tegenaan zodat er een vide ontstaat in de woonkamer. Er moet een mogelijkheid zijn om slaapkamers te laten realiseren in de opbouw. Het opbouwgedeelte met zink bekleden, daar komt een raamwerk in de enkelsteens muur en deze met zink afwerken. We hebben de kavel gekocht, daarvan vindt 2 maart de overdracht plaats. De vergunning aanvraag moet nog gebeuren. De tekening hebben we al laten maken, maar donderdag heb ik een afspraak voor de bestektekening. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een casco oplevering. Eventueel regelen wij de kozijnen zelf.
maandag 20 januari 2020

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.
maandag 20 januari 2020

Dak vervangen

Wij willen graag een nieuw dak en pannen op het het huis, bijkeuken en garage met de juiste isolatie 3,5 kw, en evt ook 2 dakkapellen plaatsen. Het oude dak dient eerst verwijderd en afgevoerd te worden.
zondag 19 januari 2020

Dubbele nokverhoging

ik wil een dubbele nokverhoging met aan beide kanten een dakkapel. Alles moet casco opgeleverd worden en prefab. Er is een vergunning voor nodig en deze moet nog aangevraagd worden. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Ik heb een serre van ca 3 x 5 meter. Voor 1 van de buiten muren is een gedeeltelijk gefundeerde erfafscheidingsmuur als basis gebruikt. Vermoedelijk is de serre niet gefundeerd, anders dan een kolom stenen bij de buitenste hoek. Hierop is een plaat gelegd, vermoedelijk vastgemaakt aan het huis. Ook de muren en de dakconstructie zijn aan het huis verankert. Gevolg scheuren en verzakking.
donderdag 16 januari 2020

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een houten, casco dakopbouw verwezenlijken (zie foto’s van hoe ik het wil hebben, het betreft momenteel een laag bitumen zadeldak) en wil graag wat offertes ontvangen. De vergunningsaanvraag loopt al. Ik weet alleen nog niet hoe groot de opbouw moet worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Opbouw garage

Ik wil graag een idee krijgen van een opbouw op onze garage +- 3,5 x 5 meter. Inclusief elektra en stucwerk. Casco/compleet is in overleg, ik wil graag weten wat de kosten zijn voor beide opties. Entree vanuit de hal eerste verdieping. Wat zijn opties en de kosten? Ik hoor het graag.
donderdag 16 januari 2020

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Muur tussen keuken en kamer 3 m lang moet gesloopt worden en er moet balk geplaatst worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en ontvang graag een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Volledige opbouw plat dak

Wij willen de woning in zijn geheel een verdieping laten optrekken. De tekeningen zijn reeds aanwezig. Beide buren hebben al een extra verdieping. Dit zal zijn 50m2, met afmetingen van 10 x 5.10. Het is de bedoeling dat dit via een metselskeletbouw gebeurd. Dit inclusief elektra, stucwerk, kunsstof EPDM dak, kale vloer.
donderdag 16 januari 2020

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen
woensdag 15 januari 2020

Opbouw realiseren

Ik ben op zoek naar iemand voor het realiseren van een houten opbouw, op de 2e verdieping. Afmetingen circa 3 bij 5 m. Op bestaand plat dak. Opbouw dient ook een plat dak te krijgen. In de opbouw een koepel om het dak te bereiken. 2 draai kiepramen met aluminiumkozijn. Ik wil graag de prijs weten voor compleet en casco. Er moet wel elektra in komen en de binnenkant moet gestuct worden. Hier is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 15 januari 2020

Gevlinderde betonvloer mde coating maken

Betonvloer in garage 22m2. Plus bijkomende werkzaamheden zoals, verwijderen van trotoirtegels en zand +afvoeren. 3.60 x 6 meter is de afmeting, van de garage. Graag een optie voor gevlinderde betonvloer met mde coating en gewone betonvloer.
woensdag 15 januari 2020

Koekoek plaatsen in betonnen kelder

Wij willen een ruime koekoek van 1 bij 50 cm, met kunststof kozijnen in onze bestaande kelder laten plaatsen. Betreft een betonnen kelder van ongeveer 10-15 jaar oud.
dinsdag 14 januari 2020

Plaatsing raam en kozijn in blinde muur

Een kunststof kozijn met raam dat open kan in de blinde muur van mijn aanbouw. Geplaatst op de begane grond zonder boven verdieping. Raam hr++ of hr+++. Afmeting +/- 80cm breed 100 cm hoog.
dinsdag 14 januari 2020

Serre aanbouwen

Heb interesse in een serre van 6 mtr bij 2,5 mtr met één schuifdeur en glazen pui. Ik wil mij graag laten informeren over de mogelijkheden. Tot nu toe bijna alles zelf gedaan maar wordt te oud.
dinsdag 14 januari 2020

Een uitbouw realiseren aan de zijkant van een woning

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 750 bij 250/300 cm groot worden. We zien graag kunststof kozijnen in de uitbouw en het soort oplevering bespreken we graag nog even met de aannemer. Op de plek waar de uitbouw moet komen is nog geen fundering aanwezig. Daarnaast is er voor de werkzaamheden nog geen vergunning aanwezig.
zondag 12 januari 2020

Dakopbouw op plat dak

Het betreft een realisatie van een houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.
vrijdag 10 januari 2020

Tuinkelder aanleggen onder een garage

Ik wil een tuinkelder in mijn losse garage laten aanleggen, afmetingen van ongeveer 4 bij 7,5 meter bij 2,5 meter hoog. Het is bedoeld als opslag en als muziek-oefenruimte, zelf te bouwen muziekcabine erin. Het grondwater is hier laag. Wat is een goed ontwerp met een beperkt budget. Als het mogelijk is, plaats ik graag in het plafond van de kelder, de vloer van de garage onder mijn auto, enkele lichtramen/lichtkoepel-achtige ramen , in het plafond van de garage zitten ook twee lichtkoepels. Ik wil een simpele kelder onder mijn garagebox, sta hoogte. Vergunning moet nog geregeld worden, graag in overleg wie dit gaat regelen. Is er een mogelijkheid om nog een berging onder de kelder te maken? Wat is een minimale uitvoering met een beperkt budget?
vrijdag 10 januari 2020

Plafond inspecteren op betonrot, herstellen en stucen

Wij hebben het vermoeden dat in ons plafond betonrot zit. Er komen kleine roestige plekjes en het stuc laat daar los. Graag willen wij een vrijblijvende offerte laten maken hiervoor. Alvast bedankt.
donderdag 9 januari 2020

Verbouwing woning: dakkapel, vloerverwarming, nieuwe indeling

Wij willen ons huis verbouwen. Het gaat om het hele huis, maar in grote lijnen gaat het om: - Nieuw dak met dakkapel en isolatie. De dakkapel moet kunststof kozijnen krijgen. Deze komt aan de voorzijde. Voor de zekerheid ga ik na vragen of een vergunning nodig is. Het dak is van asbesthoudende platen. - Erker maken. Hiervoor is geen vergunning nodig, naar mij weten. Deze wordt breed 3,5/ 4 m en 1,5 m lang. Graag ook hier kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Deze komen tot aan de grond, het moet dus een soort erker van glas worden. Bijna geen metselwerk. Waarschijnlijk zal deze dus van aluminium gemaakt worden? - Daarnaast moet heel de benedenverdieping verbouwd worden, maar dit is te ingewikkeld om kort uit te leggen. Graag heb ik iemand die langskomt om het te bespreken. - Bijna alle kozijnen moeten worden vervangen. Het gaat in totaal om: 7 kozijnen met ramen. Ik weet niet goed welke afmetingen deze hebben, ik gok rond de 2 m. - De vloeren wil ik in de woonkamer, keuken en bijkeuken met vloerverwarming. De vloer probeer ik er zelf uit te halen, er komt na het plaatsen van de vloerverwarming een nieuwe vloer in. Het oppervlak hiervan zit tussen 80 en 100 m2. Graag op de offerte een totale vaste prijs, zodat ik niet voor vervelende verrassingen kom te staan.
woensdag 8 januari 2020

Schoorsteen binnen verwijderen, buiten dichten en plafond dichten

In onze woonkamer hebben we deels de haard en schoorsteen gesloopt, maar willen dit helemaal gesloopt en gedicht hebben. Het plafond moet glad worden, zodat deze gestuct kan worden. De schoorsteen buiten willen we graag dicht hebben in verband met vocht en/of vuil dat erin kan komen. De schoorsteen is ongeveer 60 cm bij 40 cm. Buiten moet nog gesloopt worden, binnen is wel gesloopt. De vorige bewoners hebben de schoorsteen gebruikt voor de gaskachel. Afvoeren doen wij zelf.
woensdag 8 januari 2020

Dak repareren van schuur en elektra controleren

Wij zijn op zoek naar een iemand die de schuur kan renoveren. Het gaat om een stenen schuur uit de jaren 30. Het dak lekt, er ligt vermoedelijk bitumen op. Mogelijk dat het een reparatie voldoende is. De schuur is ongeveer 2 x 3 meter. Verder zou er naar de elektra gekeken moeten worden.
woensdag 8 januari 2020

Dakopbouw realiseren

Graag heb ik contact met u over de mogelijkheden voor een dakopbouw. U kunt wellicht via streetview alvast zien wat de buren in onze straat hebben om een idee te krijgen. Het komt op een plat dak van 48 m2, moet compleet opgeleverd worden met elektra, alleen geen stucwerk, en ik weet nog niet van welk materiaal de buitenkant gemaakt moet worden dus ik wil graag weten wat de opties hierin zijn. Er is al eerder een vergunning verleend aan de vorige bewoners, ik weet alleen niet of deze nog geldig is, maar mocht ik een nieuwe aan moeten vragen, dan wil ik dat graag via u laten doen. Ik hoor graag van u.
woensdag 8 januari 2020

Handsondering uit laten voeren ten aanzien van de bouw van een schuur

Ten aanzien van de bouw van een schuur, dient er van de constructieve veiligheid de volgende constructiegegevens ter beoordeling handhaving te worden aangeleverd: - Na het ontvrageven een korte rapportage van de gemaakte handsonderingen en boringen Het grondsoort is zand. De diepte durf ik niet te zeggen. Graag over twee maanden starten. Dan beginnen we ook met bouwen.
woensdag 8 januari 2020

Dubbele kunststof nokverhoging realiseren

Ik wil een dubbele nokverhoging op mijn bestaande zolder van 4,80 meter breed. Momenteel zit er 1 dakkapel op die verwijderd moet worden. Ik wil een prefab constructie en aan de buitenkant van kunststof. De vergunning laten we graag aanvragen. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd, waaronder ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius