Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Brabant.

1978 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Brabant:

maandag 19 februari 2018

Trapgat zagen in een betonvloer

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar de zolderverdieping. Hiervoor moet het huidige (vlizo)trapgat (70 x 110? ) in de betonen tussenvloer verlegd worden. Deze bevindt zich recht boven de overloop, maar zal verplaatst moeten worden en daarmee dus ook(gedeeltelijk) opgevuld worden. (zie bijlage voor een idee van de werkzaamheden. ) Graag een gedetaillerde offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. (ook het afvoeren van het verwijderde beton)
zondag 18 februari 2018

Asbest uit een garage verwijderen

Dak van een garage, 5x3 m
zaterdag 17 februari 2018

Uitbouw aan de voorzijde aanbouwen

Wij willen de woonkamer aan de voorzijde uitbouwen. 3m bij 2m ongeveer. We willen meer licht in huis
vrijdag 16 februari 2018

Lekkage daken repareren en andere klussen

Het betreft diverse werkzaamheden aan mijn vakantiewoning en schuur. Vakantiewoning: - lekkage van het dak via boeibord naar plafond binnen (mogelijk slecht afschot van schuin bitumen dak, kit heeft losgelaten, maar wil duurzamere oplossing) - rottend houten raamkozijn (circa 1 x 1 meter raam, misschien 2 ramen), reparatie en schilderen - vernieuwen kitranden van de wasbak en badkuip Schuur: - stormschade aan schuur (verzekeringswerk); Daklijsten, gebroken draagbalk, goot terug monteren, hoekplint, 2 (of meer? ) stalen golfplaten uitdeuken of vervangen Eventueel monteren van een klapraampje (deze haal ik bij sloopbedrijf) > zie foto's
vrijdag 16 februari 2018

Waterschade aan muren, cv ruimte, wc en woonkamer herstellen

Graag zouden we een offerte willen aanvragen voor de schade, de lekkage is via een platdak gekomen van onze drive- inn woning. Raadzaam is om eerst te komen kijken om zo een goed beeld te hebben van de totale schade. Het betreft de muur en vloer in de woonkamer. Muur en vloer van de CV ruimte. De schade bestaat uit een grote hoeveelheid aan vochtvlekken. Restauratie werkzaamheden zullen voornamelijk stuc en schilderwerk zijn.
vrijdag 16 februari 2018

Opbouw op platdak van aanbouw

Ik heb een aanbouw van 6,30 bij 3,30 daar wil ik een opbouw op. Volgens mij is de aanbouw erg oud en daarom denk ik dat de draagkracht minimaal is en de vraag is of er ooit een fundering aangelegd is. De muur in de huiskamer vertoond overigens enkel scheuren. De opbouw heeft de voorkeur voor een licht en onderhoudsvrij materiaal. Hier komen 2 of 3 ramen in een paar electra aansluitingen en de verwarming moet worden verlegd. Er moet een deur de gevel komen. Kunt u hiervoor een offerte opmaken?
vrijdag 16 februari 2018

Veranda bouwen

Welke stijl had u in gedachten? Modern In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 5. 28 breed en 3. 00 diep Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken overkapping aan achterkant,in de tuin, van het huis. Inclusief aan beide kanten een spie aansluitend op de zijmuren. 6 ledverlichting en HWA incl. Aansluiting
donderdag 15 februari 2018

H- balk plaatsen in achtergevel

Ik wil aanbouw maken en ik zoek nu iemand die een H- balk plaatst en de achtergevel eruit haalt.
donderdag 15 februari 2018

Herstel van waterschade aan muren, kozijnen en deur

Door flinke waterschade, moeten er herstelwerkzaamheden gedaan worden aan: 3 muren en 1 deur
donderdag 15 februari 2018

Enkelvoudige nokverhoging aan de achterzijde

Het plaatsen van een enkelvoudige nokverhoging aan de achterzijde (breedte ongeveer 5 meter). Tevens zouden we aan de voorzijde gelijk een dakkapel met plat dak (ongeveer 2 meter breed) willen laten plaatsen welke aansluit boven op de enkelvoudige nokverhoging. Ik heb een tekening toegevoegd van de uitbreiding in 2003. Het bestemmingsplan is inmiddels aangepast en het is mogelijk om een nokhoogte aan te houden van maximaal 9 meter, huidige nok zit nu op ongeveer 7.70 meter. Ook zou ik graag een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van nieuwe pannen op het bestaande dak?
woensdag 14 februari 2018

Groene asbestplaten verwijderen

We hebben en schuur. Inpandig aan huis. Nu kwamen we bij sloopwerkzaamheden groene asbestplaten (eternit?) tegen. We wisten dat er in de garage ook deze beplanting zat. Nu is het zo dan het zo weg te halen is. Ook moet en een schoorsteengedeelte weg. Deze is al kaal gemaakt zodat de pijp er uit gehaald kan worden. Oppervlakte van de beplanting is 31 m2 en de buis nog 2 à 3 meter. Ik hoor graag wat dit ongeveer gaat kosten.
maandag 12 februari 2018

Fundering maken voor een gemetseld tuinhuis

Wij willen een tuinhuis metselen van 5 x 4 meter. De grond is het best te omschrijven als kleigrond, denk ik. We willen ook een betonnen vloer gestort hebben tegelijk met de fundering. Graag willen we hier vrijblijvend een offerte voor ontvangen.
zondag 11 februari 2018

Uitbouw achter het rijtjeshuis bouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde van mijn tussenwoning. De afmeting is ongeveer 5.80 bij 2.50 meter. De ruimte mag casco opgeleverd worden. Wel zou ik een gedeelte dakterras willen realiseren en een hoop glas gebruiken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.
zondag 11 februari 2018

Sleuf voor een data en COAX-kabel frezen

Sleuf voor datum en coaxkabel en stroom maken, ongeveer 3 meter
zaterdag 10 februari 2018

Sleuven in het beton van het balkon frezen

Wij willen in een balkon sleuven laten frezen van 2 bij 5 meter lang. De sleuven moeten 10 centimeter breed zijn en 8 centimeter diep. Deze sleuven zijn voor de afwatering en zijn grotendeels volgestort door de vorige bewoners.
vrijdag 9 februari 2018

Fundering voor tuinmuren maken

Bij een nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een collega vakman voor het realiseren van een fundering voor tuinmuren. Het gaat om 69 woningen waar er ongeveer voor 100 strekkende meter muren geplaatst gaan worden. De fundering zal 50 bij 50 cm moeten worden.
donderdag 8 februari 2018

Vrijstaande ruimte ombouwen

We hebben een ruimte van 6 x 10 meter die vrij staat van het huis. Deze is dubbelsteens gemetseld en voorzien van hr+ ramen en een goed dak. De bedoeling is dat er een pui, vloerverwarming, dekvloer en muurafwerking in komt. Ook zonnepanelen en een electrische boiler/zonneboiler zijn een wens.
donderdag 8 februari 2018

Aanbouw bij woning maken

Wij willen een aanbouw van zo'n 1,5 meter diep en net zo breed als de bestaande kozijnen, ongeveer 3,20 meter. Kunststof aanbouw, fundering waarschijnlijk nodig. Opvullen met ramen. Vouwdeuren aan de achterzijde, we willen ook via de achterdeur binnen kunnen komen. Elektrische markiezen aan alle kanten van de aanbouw. Bereikbaar via poort aan de zijkant.
donderdag 8 februari 2018

Opbouw op plat dak

Wij willen graag een prijsindicatie voor een opbouw op ons platdak. Oppervlakte tegen de 30m2. In eerste instantie graag alleen de prijsindicatie voor puur de opbouw behangklaar opgeleverd. Evt extras zullen later besproken/toegevoegd worden. Tekeneingen en statische berekeningen zijn al aanwezig, vergunning is ook zo goed als rond.
woensdag 7 februari 2018

Uitbouw van de woning

Ik wil mijn woning (gebouwd in 1995 met witte stenen) aan de achterzijde uitbouwen met een diepte van 4 meter en een breedte van 5.30 meter, aansluitend aan de garage. Fundering kan met een betonplaat op zandbodem, voorbereid op elektrische vloerverwarming. De zijwand tegenover de garage is een blinde muur, de nieuwe achtergevel uitvoeren met openslaande geïsoleerde tuindeuren. De wanden kunnen worden uitgevoerd in (prefab) houtskeletbouw. Binnen afwerken met gipsplaten en een dito scheidingswand op 1.20 meter, evenwijdig met de garage. Het dak uitvoeren als hout(plaat) constructie, met binnenhoogte van 2.40 meter. Duurzame dakbedekking. De bestaande keukendeur dichtmaken binnen de huidige kozijnen.
woensdag 7 februari 2018

Aanbouw achtergevel

Zijgevel achtergevel met tuindeuren zijgevel is garage muur moet isolatie aanbrengen plat dak beton vloer met isolatie voorkeur afwerken met gipsplaten elctra geen breekwerk een deur opening dichten
woensdag 7 februari 2018

Dakplaat vervangen van serredak

De huidige dakplaat is gebarsten. De dikte betreft 32 mm. Graag een heldere plaat met een lengte van 3 meter en een breedte van 1 meter. Waarschijnlijk plexiglas (Rohm & Haas). Goed toegankelijk vanaf het balkon en vanaf de straat. De oude plaat moet verwijderd en de nieuwe erin.
woensdag 7 februari 2018

Prefab opbouw op plat dak plaatsen

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op mijn platte dak. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Alle bouwtekeningen en berekeningen zijn al aanwezig. Vergunningen zijn zo goed als rond. Graag prijsindicatie voor het behang klaar opleveren. Graag alleen prefab bouw zodat de verbouwingsduur zo nihil mogelijk is. Ook wil ik water en elektra in mijn opbouw geplaatst hebben.
woensdag 7 februari 2018

Uitbouw achterkant woning

Uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning. Ik wil dat het een standaard uitbouw wordt. De uitbouw 3 meter diep en 6 meter breed. Eventueel wil ik dit met bestaande kozijnen. Wij willen dit zo leeg mogelijk opgeleverd hebben, omdat we de kosten zoveel mogelijk willen drukken.
dinsdag 6 februari 2018

Nieuw huis bouwen

Wij willen een schuurwoning (8 meter breed x 20 meter lang) laten bouwen. Voor maten zie bijgeleverde tekening. Ik heb deze ook in pdf bestand. Het idee is een schuurwoning met stalen spanten, houten verdiepingsvloer, veel glas en 4 gemetselde muren. De bovenverdieping buiten is van sandwichpaneel en de oplevering graag casco. We willen graag zo snel mogelijk van start met de bouw.

Partners

Partners van Casius