Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Brabant.

1982 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Brabant:

maandag 15 april 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterkant een stuk aan en opbouwen. Voor beide projecten is er geen vergunning nodig. Complete oplevering in overleg. Er moet wel elektra in komen, en er moet een fundering in de aanbouw komen. Voor de rest weet ik nog niet hoe groot het moet gaan worden en van welk materiaal het gemaakt moet worden, dus ik doe graag alles in overleg met de vakman. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn. Bij voorbaat dank.
maandag 15 april 2019

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Wij willen onze badkamer en toilet verbouwen. Badkamer is 2.20 bij 2.74. Badkamer moet volledig gesloopt worden. En totaal betegeld. In de badkamer moet een muurtje komen die als douche dient, een badkuip, en badmeubel. De toilet moet ook gesloopt worden en tot de helft betegeld worden. Daarin moet een toilet en wastafel geplaatst worden. De materialen zijn besteld bij X2O , zie offerte in bijlage.
zondag 14 april 2019

Serre dak met polycarbonaat platen door glas vervangen

Ons aluminium serre dak met polycarbonaat platen willen we vervangen door een goed isolerend melkwit glazen dak. Serre is nu 25 jaar oud. Afmetingen dak zijn: breedte x diepte = 5000 x 2500 mm. (verdeeld in 5 vakken van ca. 1000 mm).
zaterdag 13 april 2019

Aanbouw achterzijde tussenwonig

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 540 bij 290 cm groot worden. Met wat voor een constructie de uitbouw gemaakt moet worden is nog niet bekend. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast moet er vloerverwarming geplaatst zijn wat moet worden aangesloten op de rest van de vloerverwarming. Dit systeem werkt op de warmtepomp. Het gaat om een tussenwoning.
vrijdag 12 april 2019

Opvullen van kruipruimte en muur doorslaan

Ik wil graag de kruipruimte van mijn vloer beton en isoleren. De grootte van de woonkamer is ongeveer 20 m2. Ook wilde ik graag de muur van de keuken naar de woonkamer doorslaan.
vrijdag 12 april 2019

Een extra verdieping bouwen

We hebben een huis met plat dak. We willen graag een extra verdieping laten bouwen. Ik ontvang graag een aparte prijs voor casco en 1 voor compleet. De vergunning wil ik graag via de aannemer aanvragen en ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Er moet wel gestuct worden. De oppervlakte is ongeveer 35 vierkant meter.
vrijdag 12 april 2019

Dakopbouw uitbreiden

Wij willen onze bestaande dakopbouw uitbreiden. Momenteel zit er een dakterras voor van 3 x 5 meter die wij willen bijtrekken bij de dakopbouw. Constructie moet HSB worden en gevel damwandprofiel. Ik hoor graag wat u voor mij zou kunnen betekenen.
donderdag 11 april 2019

Garage opbouwen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn garage kan realiseren. Momenteel is het een garage met een puntdak. De opbouw moet 3 bij 7 meter groot worden. De opbouw moet casco opgeleverd worden. Daarnaast moet er een trap vanuit de garage naar de opbouw komen. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en moet het een opbouw met plat dak worden.
woensdag 10 april 2019

Asbest verwijderen

Bij brand is er asbest vrij gekomen en moet opgeruimd worden. De totale oppervlakte is 114 m2. ik heb een inventarisatierapport. Graag zo spoedig mogelijk.
dinsdag 9 april 2019

Complete uitbouw plat dak achterzijde inclusief fundering

We willen een complete uitbouw aan de achterzijde met een plat dak van 4 bij 4 meter. In de achtergevel dient er een loopdeur geplaatst te worden. Verder wil ik de elektra en verwarming doortrekken. Er zal voor de uitbouw wel een fundering moeten komen en de vergunning nog aangevraagd.
dinsdag 9 april 2019

Renovatie chalet vloer

Voor ons chalet in omgeving Eindhoven willen wij graag vrijblijvend deskundig advies en vrijblijvende offerte voor renovatie vloer met verrotte balken. De vloer is 40 m2.
maandag 8 april 2019

Dubbele nokverhoging

Graag ontvang ik een offerte voor een dubbele nokverhoging. De woning is 8 meter breed en 6 meter diep. De nok is nu 1.60 meter hoog en zal ongeveer 2 meter hoog moeten worden en mag casco worden opgeleverd. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor het vervangen van de vlizotrap voor een vaste trap. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
maandag 8 april 2019

Tuinkamer plaatsen

Het gaat om een ontwerp en plaatsen van een moderne tuinkamer voor eet- en ontspanningsdoeleinde en daar aan grenst een berging. Zit er ook erover na te denken om de tuinkamer van een gehard veiligheidsglas schuifwanden te voorzien. Het is een jong en groeiende woonwijk, waar nog steeds woningen worden gebouwd.
zaterdag 6 april 2019

Uitbouw in vorm van overkapping realiseren

Een uitbouw in de vorm van een overkapping. Dus een open voorkant. We willen twee stenen muren aan de zijkanten laten plaatsen aan het huis vast. Een dak met een lichtdoorlatende koepel of iets dergelijks. Het materiaal van het dak willen we graag overleggen. Het huis is ruim 6 meter breed. Uitval ongeveer 3 of 4 meter.
vrijdag 5 april 2019

Voordeur en het kozijn vervangen

De huidige voordeur gaat niet goed dicht, dus het moet vervangen worden. Het is een standaard voordeur van 92 cm breed en 2,1 meter hoog. Graag ontvang ik ook een aparte prijs om een kozijn te vervangen. Boven de deur en aan de zijkant zit ook nog een glaspaneel.
vrijdag 5 april 2019

Erker bouwen

Wij willen graag een complete erker aangebouwd hebben. Stucen kan ik zelf en er moet nog een fundering in. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar ik ben bereid om deze aan te vragen. Breedte ongeveer 2.5 meter.
woensdag 3 april 2019

Schoorsteen dichtmaken aan plafond

Een schoorsteenopening dichtmaken aan plafond, dat kan met 2 stenen en dan aansmeren, het gat is maar klein, 2 bakstenen zijn al genoeg, daarna cement er op en aan stucen. De klus is klein en vergt een manuur of minder. De buis is inmiddels verwijderd, alleen gat nog dicht maken.
dinsdag 2 april 2019

Serre demonteren en alleen de schuifpui daarvan weer monteren

Momenteel hebben wij een serre van Alruco. Wij willen de serre weg hebben en er een fatsoenlijke uitbouw neerzetten die een meter dieper wordt. De bedoeling is om de schuifpui van de serre te hergebruiken voor de uitbouw. Deze zal dan een meter verder weer tussen de muren geplaatst moeten worden. De pui is 6 meter breed en van aluminium. Het gaat om het direct verplaatsen. De pui hoeft dus niet ergens tijdelijk worden opgeslagen.
dinsdag 2 april 2019

Uitbouw achterzijde huis

We willen een uitbouw laten bouwen aan de achterzijde van de woning van 4,5 x 3 meter met aflopend dak, met zonnepanelen erop. De elektra, verwarming en stucwerk zien wij graag terug op de offerte. Het glas dient HR + te zijn en de uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.
maandag 1 april 2019

Serre voorkant huis

Aan de voorzijde van mijn woning zou ik graag een 6 of 8 hoekige serre laten plaatsen van zo'n 20 m2. Er zal gebruikt gemaakt moeten worden van een kunststof constructie met glas. In de voorgevel zit een groot ram dat verwijderd dient te worden en aan beide zijden wil ik nog 50 cm laten verwijderen.
zondag 31 maart 2019

Plaatsen erker voor bestaand kozijn

Wij willen een erker plaatsen in de zijgevel waar nu een kozijn aanwezig is. Het kozijn is 2.35 meter breed en 2.10 meter hoog. De erker willen wij het liefste van kunststof met een klassieke uitstraling en hoog rendementsglas. Er zal ook een fundering op de zandgrond geplaatst moeten worden. Voor de afmeting van de erker willen wij graag advies en het is ons niet bekend of er een vergunning aangevraagd moeten worden.
vrijdag 29 maart 2019

Complete uitbouw zijkant woning

Wij willen graag een aan/uitbouw plaatsen inclusief fundering aan de zijkant van onze woning. Afmeting ongeveer 8500 x 3500 mm. 1 enkele buitendeur, 4 raamkozijnen, vloerverwarming, afgewerkt aan de binnenzijde met spachtelputz Eventueel de rest van de beneden verdieping hetzelfde afwerken. 3 maal doorbraak gevel, 2 x 1 meter en 1 x ongeveer 180 cm dak aanbouw met overstek en spotjes. Dichtmaken oude buitendeur. Vergunningsaanvraag besteed ik eventueel uit aan de aannemer. Graag komen wij verder met u in contact.
donderdag 28 maart 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur verwijderen en een draagbalk plaatsen over lengte 4,35. Er is een kruipruimte aanwezig en elektra in de sloop muur. Ik hoor graag van u.
donderdag 28 maart 2019

Uitbouw woning voor slaapkamer en badkamer

Ik wil een uitbouw realiseren. De oppervlakte van de aanbouw is ~ 40 m2 en ongeveer 2. 5 m hoog. Er hoeft niet te worden doorgebroken van de bestaande woning naar de aanbouw, toegang tot de aanbouw is via de bestaande keukendeur. Tegelwerk en installatie van de badkamer houden we in eigen beheer. Wat elektra betreft moeten wel alle aansluitpunten en leidingen worden meegenomen in de richtprijs. Bedrading en afmonteren houden we ook in eigen beheer. De gehele aanbouw moet zijn voorzien van vloerverwarming. De woning heeft stads verwarming. We denken aan houtskelet bouw of prefab bouw.
woensdag 27 maart 2019

Serre bouwen

Wij willen een serre laten bouwen. De maat zal ongeveer 3 x 2.25 meter zijn. De zijkanten dienen dicht te zijn en verder glas. De achtergevel zal voor een kleine meter opengebroken moeten worden. Graag maak ik een afspraak om advies te ontvangen.

Partners

Partners van Casius