Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noord-Brabant.

1931 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noord-Brabant:

maandag 23 oktober 2017

Bouw vrijstaande woning

Bouwen van een vrijstaande woning. Kavel reeds in bezit. Afmeting hoofdgebouw 6/6,5 x 13/13,5 (binnenmaat) met een aanbouw van 3,5 x 3. Tweede verdieping 6/6,5 x 13/13,5. 3 slaapkamers, 2 badkamers, open haard, aluminium of kunststof kozijnen (geen hout), zadeldak. Goothoogte maximaal 4,5 meter. Stuc of keimwerk buitenzijde. Zie foto voor impressie.
maandag 23 oktober 2017

Aanbouw aan de benedenverdieping

Aan ons halfvrijstaande huis willen we graag een aanbouw plaatsen. Deze wordt ongeveer 40 m2. We willen graag een landelijke uitstraling, veel glas en een mooie inkijk in onze tuin. Het huis staat schuin op het perceel en de mogelijkheden zijn beperkt daardoor. Tevens overwegen we de aanbouw te onder-kelderen. Foto’s van het buitenaanzicht in bijlage en een paar aanbouwen die we mooi vinden. We willen binnen tevens met grote blanke eiken balken werken op de plaatsen waar ondersteuning nodig is
maandag 23 oktober 2017

Badkamer uitbreken

Het gaat om het uitbreken van een badkamer op een overloop van de 1ste verdieping met toilet, douche and wastafel inclusief 3 muren. Er wordt geen nieuwe badkamer geplaatst, doel is overloop te verruimen. Na uitbreken wordt het gehad gestuct. Badkamer is ongeveer 8 m2
zondag 22 oktober 2017

Serre aan achterzijde aanbouwen

Wij willen een serre aan de woning aanbouwen aan de achterzijde. De serre heeft een oppervlakte van 2 meter diep en 5. 60 breed. Serre bedoelt als extra woonruimte.
zondag 22 oktober 2017

Erker aan zijkant huis bouwen

We willen aan de zijkant van de woning een erker later plaatsen. Hier is op dit moment een oprit aanwezig. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en verder mag deze casco, inclusief smeervloer, worden opgeleverd. De afmeting zal ongeveer 2.50 bij 1.50 meter moeten worden en de elektra willen wij laten doortrekken. De erker mag vergunningsvrij geplaatst worden.
zaterdag 21 oktober 2017

Deur in draagmuur maken

In stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?
zaterdag 21 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een mogelijke draagmuur laten verwijderen in de woonkamer/keuken. Er zit nu een boog in de muur, maar de gehele muur zal ongeveer 3 meter lang zijn.
zaterdag 21 oktober 2017

Aanbouw plaatsen

Een uitbouw van HSB aan de achterzijde van onze woning waar een keuken in geplaatst dient te worden.
vrijdag 20 oktober 2017

Gashaard verwijderen

Ik zou graag de opties willen weten voor het verwijderen van een gashaard. Het gaat om de haard en de schouw die geplaatst zijn in een 1 verdiepingswoning. Het is niet gemetseld. Hoeveel zou dat gaan kosten ongeveer, Ik zou volgens mij zelf de schouw zelf weg kunnen halen dan gaat het voornamelijk om de gas aanvoer wegwerken en het dak dichtmaken. Er is ook nog aan gedacht om de openhaard te omkoven, zou dat ook een optie zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij hebben een jaren '30 woning in Hapert en willen graag aan de voorzijde een erker aanbouwen. Nu zouden wij graag met bedrijven in contact komen om te kijken wat de mogelijkheden en kosten daarvan zijn. Wij zijn op zoek naar bedrijven waarbij de eerste afspraak in de avond of weekend bij ons thuis kan plaatsvinden.
donderdag 19 oktober 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

Het betreffende huis heeft 2 schoorsteenpijpen waar asbest in verwerkt zit. Van 1 kachel gaat de pijp via gat in de binnenmuur langs de buitenmuur omhoog. Dit mag verwijderd en afgevoerd worden. Wij krijgen de sleutel rond 22-12-2017.
donderdag 19 oktober 2017

Draagmuur slopen en balk monteren

Wij willen een buitenmuur slopen in de achtergevel met hierboven 1 verdieping (beton) en de zolder. Het gaat over een overstrekking van 6,50 meter. In deze balk moet een balk komen te liggen van een dwarse draagmuur met een overspanning van 2.50 meter. De muren rusten op een betonnen fundering. Er is nog geen berekening gemaakt. De opening is voor een aanbouw. Bij voorkeur zo snel mogelijk.
donderdag 19 oktober 2017

Draagmuur doorbreken

Het doorbreken van een muur van 10 cm dik en 4,3 meter lang en 2,6 meter hoog. Er moet een balkje geplaatst worden op de stukken muur die blijven staan.
donderdag 19 oktober 2017

Asbestpijp uit schouw verwijderen

De asbestpijp in de schouw moet verwijderd worden zodat er ern andere pijp kan komen voor de palletkachel.
donderdag 19 oktober 2017

Trapgat maken in beton

Ik wil een trapgat laten maken in beton en zou ook willen dat het puin werd afgevoerd. Ik wil namelijk een slaapkamer laten maken naar de zolder. Eventueel een extra prijsindicatie voor het plaatsen van een trap.
woensdag 18 oktober 2017

Betonrot in een kelderplafond repareren

Wij hebben een voorlopig koopcontract getekend voor een jaren '30 woning en hebben bij de aankoop ook een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Daarbij bleek dat er in de kelder van ongeveer 2 x 2 meter in het betonnen plafond roestige lijnen zichtbaar zijn. Het beton lijkt wel wat bobbelig, maar er zijn nog niet echt stukken beton losgekomen. Ik zou graag een indicatie krijgen wat de kosten voor reparatie kunnen worden. Er is stahoogte in die kelder. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.
woensdag 18 oktober 2017

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Wij willen vloerisolatie laten aanbrengen in alle kruipruimtes. Het kruipluik bij de voordeur is niet genoeg toegangkelijk door aanwezigheid van waterleidingen. Vandaar dat wij een bedrijf zoeken die de benodigde gaten en of luiken maakt en eventueel ook de isolatieschelpen kan op spuiten.
woensdag 18 oktober 2017

Asbest verwijderen

De schuur ligt op een perceel dat ik aan wil kopen. Ik wil graag eerst een kostenindicatie over het verwijderen van de asbest. Het is de bedoeling dat de schuur daarna ook wordt gesloopt. Het is een oude varkensstal met lege mestputten eronder van 350 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Dakopbouw plaatsen op plat dak

De maten zijn van het bestaande dak ongeveer 6 bij 10 meter
dinsdag 17 oktober 2017

Dak vervangen

Wij zijn bezig met de koop van een huis. Bij dit huis heeft het dak in brand gestaan en moet dus volledig vervangen worden. Voor ons is het nogal onduidelijk wat voor kosten hier bij komen kijken en wat het sowieso totaal gaat kosten. Zouden jullie een prijsindicatie kunnen geven van het volledig vervangen van de dakconstructie, isoleren en dakpannen leggen? De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
dinsdag 17 oktober 2017

Asbest verwijderen uit schoorsteen op vliering

Heer/mevrouw, ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest uit een schoorsteen op de vliering. En wat het kost om het het puin te ruimen?
dinsdag 17 oktober 2017

Houtkachel en rookkanaal demonteren en plafond afdichten

We hebben in onze woning een houtkachel met een rookkanaal tot aan het plafond. We willen dat geheel laten verwijderen en daarbij het gat in het betonnen plafond laten dichten. We willen onze haardkachel eruit doen. We hebben een foto bijgevoegd. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie.
dinsdag 17 oktober 2017

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?
zondag 15 oktober 2017

Erker aan achterzijde woning bouwen

We willen een erker ten behoeve van het vergroten van de keuken. Maat 2000 x 800 mm en 2200 mm hoog. De buitengevel heeft een spouw. De woning is van 1969 dus waarschijnlijk twee keer een gemetselde muur. De erker aan de onderzijde metselen of geheel van hout of kunststof. Graag wat voorstellen van mogelijkheden en de prijzen.
zondag 15 oktober 2017

Draagmuur verwijderen steunbalk plaatsen

Het slopen van een draagmuur van bijna 2 1/2 meter lang en daarna een steunbalk plaatsen. Er is geen vergunning voor nodig!