Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Weert of directe omgeving.

383 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Weert:

Erker voorzijde

Ik wil graag een erker laten plaatsen. Afmeting erker: 1,20 diep en 3 meter breed. Meranti hout met ingebouwde rolluiken. Alles in overleg. Ik hoor het graag!

Houten binnenmuur slopen en nieuwe metselen

Ik zoek een betrouwbare vakman die een houten tussenmuur (3.5x2.5) van een slaapkamer kan slopen en er een nieuwe van kan metselen met gipsblokken en daarna kan stucen.

Kunstof kozijn demonteren en monteren

Huidig kozijn verplaatsen naar de uitbouw.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Het betreft ongeveer 8 m2 (minus de deurpost). Er is nog geen constructietekening, die zou er dan bij komen.

Schouw in woonkamer slopen

Ik ben zelf al begonnen met het slopen van de schouw in de woonkamer, maar ben bang dat ik ervoor ga zorgen dat mijn huis gaat instorten. Ik wil daarom dat er iemand langskomt en mij op z'n minst helpt met het sloopwerk. Het is een gemetselde schouw van 60 bij 60 bij 60 cm. De vakman hoeft het puin niet af te voeren. Er is geen asbest.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik heb een 25 a 30 jaar oud serredak van Zonneranda (waarbij de onderste twee stroken onder de bovenste konden schuiven) met een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter (5,75 x 3,6 m) dat ik wil vervangen door een vast dak. Dit kan zowel een glasdak als ook een polycarbonaat dak worden. Voor beide soorten bedekkingen graag een globale offerte.

Garage en aanbouw bouwen

Ik wil een garage en aanbouw laten maken. De vergunning en tekening heb ik al. De garage is ongeveer 7,5 bij 4 meter en de aanbouw is 5 bij 3,5 meter. Dit moet beide gemetseld worden. Ik wil het casco opgeleverd hebben op de isolatie na.

Stalen draagbalk plaatsen en verstevigingsbalk op vloer

Ik wil een muur van circa 2 - 2,5 meter eruit halen en een stalen balk laten plaatsen. Volgens een constructeur zou er ook een spreidingsligger geplaatst moeten worden in de vloer met kolommen. Schroefstempels, ondersteuning en uitbreken muur kan ik zelf. Allemaal goed toegankelijk.

Dakopbouw op plat bitumen dak plaatsen

Platdakopbouw

H-balk plaatsen en opnieuw opmetselen

Wij willen een draagmuur verwijderen, wij zijn op zoek naar iemand die deze wil slopen en hierin een H-balk kan bevestigen. Ook moeten de muren van een ruimte van ca. 55 m2 gestuukt worden.

Dragende muur uitbreken

Er moet een draagmuur doorgebroken worden op de 2e etage. Afmeting ongeveer 2.40 h x 280 l. Er staat een constructie ter herbeoordeling! Graag vakman die dit afmaakt. De muur bevindt zich op de 2e verdieping. Heb een bouwadvies maar constructie is niet volgens voorschrift gemaakt en denk zelfs gevaarlijk. Graag een goeie beoordeling dus ik zoek iemand met verstand van zaken.

Uitbouw met vloerverwarming realiseren

We willen een stenen uitbouw aan de achterzijde van 3.70 bij 3.70 meter. De woning ligt in L vorm deze willen we tot een geheel maken. Er moet vloerverwarming bij komen, deze ligt al in de rest van de woning.

Asbest leien verwijderen en afvoeren

Saneren van lessenaarsdak van ongeveer 130 m2 voorzien van asbesthoudende betonleien. De bouwkundige keuring is 3 jaar geleden gedaan. Mogelijk zijn de leien asbesthoudend, maar een officiële inventarisatie is nog niet gedaan. Retourplaatsing: Pannen (indien het dak stevig genoeg is), leien. Dit is afhankelijk van de prijs en de opname van het pand.

Project lunchroom

Ik ben een Interieurarchitect in opleiding en zou graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een aanbouw van 13. 5 meter bij 5 meter en een offerte van een aanbouw van 4 meter bij 4 meter. Het gaat om een lunchroom project waar een aanbouw wordt geplaatst. Kunt u z.s.m. (het liefst voor zaterdag) een prijsopgave sturen.

Renovatie van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht, gebouwd in de periode 197-1980. We willen de woning graag verbouwen/renoveren. We willen de houten kozijnen met ramen en enkel glas laten vervangen door kunststof kozijnen met isolatieglas. We willen ook een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Verder willen we ons oude pannendak laten vervangen. We hebben gisteren de sleutel gekregen. We willen met de aannemer de woning bezoeken zodat we al onze wensen kunnen bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. Ook horen we graag of er nog subsidiemogelijkheden zijn voor de isolatiemaatregelen.

Aanbouw op de bovenverdieping maken

We zijn bezig met het koop van een ander huis. Het huis heeft een kleine bovenverdieping en er is geen badkamer/toilet. Omdat de oppervlakte klein is willen we een aanbouw maken boven op de aanbouw van de begane grond. Het gaat om 4 x 2,5 meter. We willen dus een badkamer creëren met een douche, toilet en een dubbele wastafel. Het huis ligt in Budel Dorplein die status beschermd dorpsgezicht heeft. De vergunning moet ook aangevraagd worden. Hoeveel zou deze verbouwing ongeveer kosten?

Asbest verwijdering van een vrijstaande schuur

Ik heb een vrijstaande schuur met een golfplatendak er op. Deze platen wil ik laten verwijderen. Het oppervlakte is 300m2. De schuur ligt geheel vrij van obstakels in een omheinde wei. Er staan geen bomen, geen struiken... zeer eenvoudig bereikbaar. Platen zijn geschroefd, verwijdering is uiterst eenvoudig. Een asbest inventarisatie likt mij overbodig daar de rest van de schuur bestaat uit enkel houten spanten en een betonnen vloer/muur. Wat ik zelf mag verwijderen en afvoeren wil ik voor mijn rekening nemen.. Kunt u mij iets over de kosten vertellen? Oja de platen zijn 1,70x1,00m. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Bouwen kelder

We willen een woning laten bouwen met een kelder onder de garage. De inwendige maten worden circa 900 x 350 x 260 cm. Er moet dus een garage op gebouwd worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven. Waarschijnlijk start de bouw maart 2018. We zouden graag op korte termijn willen weten wat de kosten zijn, omdat wij kort na de bouwvak met de architect om tafel gaan.

Stuk muur met muurkast verwijderen

De 2 slaapkamers naast elkaar zijn voorzien van 1 deurs muurkast, ouder huis. We willen van deze muurkasten 1 inbouw kast maken in 1 slaapkamer. Daarvoor moet op 1 slaapkamer de muur er een stuk uit en aan de andere kant dicht. Beide delen zijn 95 cm breed en 2.10 meter hoog. De muur is van baksteen,1 steens. Geen idee of het een dragende muur is. Op korte termijn zoeken we iemand die ons kan helpen. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het stuken voor beide delen.

Betonvloer verwijderen uit bedrijfshal

Oude bedrijfshal met 170 m2 betonvloer (in één ruimte). De vloer is ongeveer 50 jaar oud. Wat zijn de kosten (ongeveer) om deze vloer in zijn geheel te verwijderen en af te voeren? Omdat de bedrijfshal gerenoveerd is, dient de vloer er uit gezaagd te worden in plaats van met een sloophamer. Ik hoor het graag! Als bijlage een aantal foto's meegezonden (zip bestand). Ik schat dat de vloer zo'n cm of 12-15 is.

Kale zolder isoleren en verbouwen

Ik heb een kale zolder. Ik wil graag dat de zolder geïsoleerd wordt. Ik wil graag dat er een dakraam geplaatst wordt en dat er een scheidingswand geplaatst wordt zodat er een slaapkamer en een wasruimte ontstaat.

Hallen in een VVE-complex renoveren

Voor een VVE die ik beheer zoek een schilder die op zeer korte termijn goed werk kan leveren. In principe hadden we 1 persoon die een halve hal heeft geschilderd maar we zijn er niet tevreden over. Wat er gedaan is: ondermuur, bovenmuur, stripje en de metalen leuningen. Hiervoor is 1.5 dag 3 man bezig geweest. In totaal zijn het vier hallen. We hebben zelf de verf al aangeschaft. Nu zijn we dus per direct op zoek naar een schilder. Graag spoedig een afspraak om samen te kijken en offerte uit te brengen. In afwachting van uw reactie.

Muur open laten breken

We willen de muur van de keuken naar de woonkamer open breken zodat er makelijk doorgang komt. Daarnaast willen we ook de badkamer op dezelfde manier uit te breden. Ik stuur een foto zodat uw kunt zien wat we bedoelen. Dit zou gebeuren in een bestaand huis van 1960. Weet alleen niet of het een draag muur is.

Dakleien met asbest verwijderen

Wij hebben een koopwoning op het oog, maar deze is voorzien van dakleien met asbest. De oppervlakte is ongeveer 200 m2. Om een beeld te hebben over welke kosten we het hebben om deze leien de verwijderen zou ik graag een indicatie offerte willen ontvangen.

Keuken verwijderen en vloer verwijderen

De keuken verwijderen, vloer in de keuken, woonkamer en hal verwijderen, een tussenmuurtje van 2,5 meter lang dat niet dragend is want hij is 1.5 meter lang (tussen woonkamer en keuken) verwijderen, sleuven maken in hal en keuken vloer voor nieuwe stroom, water en afvoer. Ook het puin wegbrengen. De tekening van het leidingwerk voor de nieuwe keuken heb ik volgende week. De nieuwe keuken zal in juni geleverd en geplaatst worden.