Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Venray of directe omgeving.

136 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Venray:

Moderne vrijstaande woning laten bouwen

Ik overweeg een bouwkavel te kopen en een moderne vrijstaande woning te laten bouwen. Ongeveer 150 m2. Graag zou ik een globale prijs daarvan weten. Ik moet namelijk snel beslissen of ik de aankoop van een andere woning door laat gaan of niet, Voorbeeld woning (als 2 kapper)

Schoorsteen verwijderen van het dak

Schoorsteen van dak verwijderen. Dak weer dichtmaken, pannen nog op voorraad, overig niet, schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en 1,5 meter breed. Evt schoorsteen ook binnenshuis op de zolderverdieping verwijderen. Andere optie: schoorsteen renoveren. Momenteel lekkage op zolder. Geen open haard meer aanwezig. Door 1 van de rookkanalen loopt nu wel de afvoer rookgassen van de cv ketel. Deze moet dis op het dak gezet worden. Graag van beide optie een prijsindicatie. Indien gewenst heb ik nog meer foto's. Gezien de lekkage, kan ik niet weken wachten.

Verbouwing van een jaren dertig woning

Wij zitten in het aankooptraject van een woning uit 1934 waar het een en ander verbouwd/gerenoveerd dient te worden. We willen graag een globale prijsindicatie krijgen voor de volgende zaken: - Verwarmingssysteem (evt. volledig vernieuwen) - Isolatie (dak, muren, evt. vloer) - Verschillende vertrekken tot een geheel maken zodat er een woonkeuken gerealiseerd kan worden (muren slopen, plafond gelijk maken/ophogen) - Gang en toilet opknappen - Eerste verdieping: badkamer in een andere kamer plaatsen, rest van de kamers opknappen - Zolder opknappen Uw globale indicatie is voor ons op dit moment voldoende. De woning staat op Funda en is al leeg momenteel. Op een later moment kunnen we dan uitgebreid met u inventariseren voor het opmaken van een gedetailleerde offerte.

Niet dragende muur verwijderen

Ik wil een tussen wandje tussen twee slaapkamers verwijderen, er zit 1 stopcontact. Wanden zijn niet dragend ,moet volgens mij wel met een watergekoelde zaag gebeuren. Wandje is 2 meter lang normale hoogte van ongeveer 2.40 huizen zijn in 1994 gebouwd. Inclusief afvoeren van materialen.

Gewapende fundering aanbrengen

In verband met een budgetaanvraag zou ik graag een richtprijs voor een fundering van 20 en 40 cm diep met bewapening weten. De totale lengte 16 meter. Voor het plaatsen van glazen wanden onder uitbouw.

Vloer uitbreken

Ik ben erg benieuwd naar de kosten om een vloer uit te breken bij een huis waar wij in geïnteresseerd zijn. Het betreft de witte vloer op de begane grond van onderstaande woning. Ik wil dan meteen een nieuwe vloer laten plaatsen. Dit moet dan een tegelvloer zijn van 60 bij 60 centimeter.

Betonvloer storten voor een aanbouw

Wij willen een aanbouw gaan laten plaatsen. Hiervoor zal er een fundering met betonvloer gestort moeten worden. De oppervlakte is totaal ongeveer 15 m2.

Verwijderen van de betonvloer

Betreft het verwijderen van 11 m2 beton vloer (14 cm dik). De tuin is makkelijk bereikbaar, ik heb een poort van 2.50 meter breed.

Fundering voor houten recreatiewoning maken

Er dient een stevige fundering geplaatst te worden voor een houten recreatiewoning. De afmeting van de woning is ongeveer 8 bij 6 meter en het hout zal 44 mm dikte moeten hebben. Ik heb begrepen dat het een zachte grond is waar de woning komt te staan. De ruimte is goed bereikbaar.

Aanbouw aan het woonhuis plaatsen

Aanbouw aan achterkant van het huis. In de aanbouw van 330 x 650 cm komt een keuken met kookeiland. Vloerverwarming en een betonnen afwerkvloer zijn gewenst. Kunststof schuifpui van 4 meter breed (prijs als extra).

Opening in dragende binnenmuur maken

We hebben de wens om een draagmuur tussen de keuken en woonkamer open te laten breken. Er moet daarbij een stalen balk worden geplaatst. De opening zal ongeveer 3 meter breed worden. Wij zullen zelf het elektra in deze muur verwijderen en kunnen het puin zelf afvoeren. Ook het afwerken van de opening en de stalen balk kunnen wij zelf verzorgen. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Zolder verbouwen en trap verplaatsen

Wij willen graag de zolder verbouwen tot extra slaapkamer en een deel bergruimte. Tevens dient een nieuw trapgat in het betondek te worden gemaakt i.v.m. het verplaatsen van de vaste trap. Er zit al een dakraam in, het gaat enkel om het plaatsen van wat wandjes en een kozijn met deur. Er moet ook een radiator worden bijgeplaatst. Ik zal zelf de afwerking verzorgen. E.e.a. dient uiterlijk half juni te worden opgeleverd i.v.m. gezinsuitbreiding.

Dubbele nokverhoging

Wij zijn bezig met een huis te kopen aan de ** en willen hier graag een dubbele nokverhoging op uitgaan van 5,5 meter lang. Gaat om een hoekwoning. Met kunststof kozijnen hr++

Fundering voor een carport met garage maken

Ik wil een betonnen fundering met bewapening voor een carport met garage. De afmetingen is 8 x 6 meter. Het werk is inclusief afgraven en het zandbed aanbrengen. De fundering moet gevlinderd worden.

Verbouwhulp bij verbouwing woning

Wij gaan onze nieuwe oude woning verbouwen. Overwegen om voor het slopen van 1 dragende muur en wat andere muren, het verwijderen daarvan, het gedeeltelijk verwijderen van een betonnen vloer (maximaal 30 m2), het gedeeltelijk storten van een betonnen vloer. We zoeken externe ondersteuning voor een paar dagen. Als u interesse heeft dan graag contact met ons opnemen. Per 2 april hebben we de sleutel. Dan direct starten met de werkzaamheden.

Fundering maken voor een tuinhuis

Wij willen een tuinhuis bouwen van 7 bij 3,5 meter (buitenmaat). Het moet goed geïsoleerd worden door gebrekkige verwarmingsmogelijkheden, dus geen aanwezige koudebruggen gewenst. De vloer moet van beton zijn, de opbouw is van hout. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van de fundering. Alvast bedankt.

Draagmuur deels weghalen

Graag zou ik een gedeelte van de draagmuur tussen de keuken en woonkamer openbreken. Er dient een gedeelte van 1 meter breed en 2.5 meter hoog verwijderd te worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor inclusief het afwerken hiervan.

Vloer laten storten in een leefruimte

In een leefruimte van 17m² wil ik graag een betonvloer laten storten zodat wij deze daarna kunnen betegelen. Onder de vloer dient ook isolatie aangebracht te worden.

Garage verbouwen / afwerken

Garage is voorzien van normale pui en nu willen we graag de binnenkant netjes laten afwerken. Werkzaamheden van garagedeel: - systeemplafond plaatsen, eventueel isoleren - 1 muur voorzien van gipsplaten en isolatie - 2 x muren stuken - vloer betegelen, ongeveer 13 vierkante meter. Tegels hebben we al liggen.

Complete renovatie statig jaren 30 pand

Ik ben opzoek naar een bedrijf voor de algehele renovatie van een jaren 30 woning met werkzaamheden zoals; nieuwe gevel plaatsen in spouw, gedeelte opnieuw opmetselen met een kozijn er in. Helpen ontwerpen en creëren van loft idee op zolder, dakoverstek vernieuwen, nieuwe CV aanleggen, water en stroomvoorzieningen aanpassen/renoveren. Verder afwerking plafond, wanden, vloer etc. Kortom complete renovatie.

Doorgang van woonkamer naar garage maken

Betreft het maken van een doorgang (deur) van de woonkamer naar de aanpandige garage. De muur tussen beide is een spouw muur. Hieronder de werkzaamheden zoals deze ons eerder zijn aangeboden door de aannemer die de woning oorspronkelijk gebouwd heeft (nieuwbouw 2-onder-1 kap uit 2007) - Inzagen muren en verwijderen en afvoeren puinresten - Boven opening latei aanbrengen - Leveren en aanbrengen hardhouten kozijn met tochtstrip - Leveren van volspaanvulling binnendeur met 3 puntsluiting, fitsen en slot excl. cilinder. - Onder binnendeur dorpel en dichtzetten spouw opening - Dagkant aftimmering

Tussenwand plaatsen op zolder 4 meter

Ik wil op de zolder een tussenwand plaatsen van ongeveer 4 meter en schuifdeurtjes onder de schuine kanten (aan een kant).

Aanbouw metselen

Ik ben voornemens om een aanbouw te laten metselen. 1 blinde muur van 6 m lengte en 3 m hoogte. Buitenmuur wf, binnenmuur met spouwisolatie van kalkzand mf. Verder 1 muur van 4 m lengte en 3 m hoogte. met hierin 1 deurkozijn en twee ramen van ong. 1x1,5 m. Tevens isolatie met binnenmuur kalkzand mf. Halfsteens muren. Fundering doe ik zelf.

Plafond moet verlaagd worden van de ...

Plafond moet verlaagd worden van de zolder, met agnes platen, of soortgelijke platen, moet als het kan geisoleerd worden, zijkanten van de muren ook. 2x muren moeten gestuct worden, en de overloop muren moeten gestuct worden, en laminaat moet gelegd worden, zolder en overloop. ongeveer 52 m2 met ondervloer en dampfolie en plinten.

opknappen kamer

In deze kamer werden nieuwe leidingen in de betonvloer gelegd voor de cv. De klus bestaat uit: Schilderen plafond, stucwerk bijwerken, behangen of schilderen, vloerbedekking / zeil / laminaat leggen.