Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor overkapping of serre maken:

Overkapping of serre maken

Ik wil graag een overkapping/serre laten maken. Betreft een afmeting van 6 meter bij 4 meter. Tuin is goed toegankelijk.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping of serre maken uit heel Nederland:

Serre plaatsen

Ik wil mijn woonkamer uitbreiden met een serre. Mijn woonkamerdeuren slaan open naar een terras. Dat terras wordt voor een groot gedeelte overkoepeld door een balkon, 3.29 bij 1.60 meter. Daarna is er een open stuk terras over de gehele lengte van de woning, 8.5 m bij 5.35 meter. Ik wil een serre over de hele lengte van mijn terras dat open is, inclusief het gedeelte dat overkoepeld wordt met het balkon. Het gaaf om een tussen woning. Aan de rechterzijde van het terras onder het balkon is een muurtje ter hoogte van 1.20 meter. Aan de linkerzijde is het helemaal open. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? : aluminium, PVC (kunststof), smeedijzer In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk Welk type dak overweeg je op de overkapping? : Nog geen idee. Ik laat me adviseren door de vakman. In welk type overkapping heb je interesse? : overkapping tegen een bestaande muur, overkapping met (afsluitbare) wanden.

Overkapping tot serre ombouwen

In de tuin hebben we een aantal jaar geleden een overkapping laten maken voor de keuken (lijkt Aluminium). Deze willen we nu dicht maken aan de zijkanten en aan de voorkant een oplossing met een schuif systeem. Tevens vroegen we ons af of het mogelijk is, en ook vergunning technisch mag, een serre te maken op het balkon van de verdieping (onze woonkamer balkon). Ik denk dat dit met aluminium moet. De overkapping is 5 bij 2,5 meter. De overkapping loopt schuin af met een graad of 10.

Serredak vervangen

We hebben nu een serredak schuin aflopend en willen graag een plat dak met lichtinval. Het serre dak willen wel hergebruiken als overkapping. Hoe groot mag deze ongeveer worden? Mag het 1 bij 2 meter zijn?

Tuinkamer laten plaatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een serre? Het materiaal heb ik zelf al. Zie omschrijving. 1 kant tegen de garage aan met de schuurdeur, andere kant een houten wand erin plaatsen met misschien steigerhout? Inclusief aansluiting op de afvoer en het aansluiten van licht. Kan u een indicatie geven? Omschrijving: 1x gesloten aluminium veranda overkapping, formaat ca. 6045 mm breed x 3000 mm diep. De voorzijde is gesloten middels een glazen schuifwand, inbouwhoogte circa 210 cm (incl. Railsysteem), bestaande uit 6x glaspaneel, breedte per paneel ca 98 cm, 10mm gehard veiligheidsglas incl. 3 sporen railsysteem. Framekleur: WIT RAL9001 Overkapping v.v. : Ronde goot, muurprofiel, 3x aluminium staander vierkant 65x65x2400mm, 7x liggers 45x80 mm, 6x 16mm opaal polycarbonaat dakplaat, schroeven en bit. Ledverlichting set bestaande uit: 6x dimbare ledlamp, kleur warm, inbouwmaat ca. 27m, afstandsbediening. LET OP: Zijkanten niet gesloten. Ik heb een achterom dus de tuin is goed toegankelijk. Het heeft niet veel haast.

Serre aan achterzijde woning bouwen

Wij willen graag een serre laten aanbouwen aan de achterzijde van ons huis, diepte 1.80 x breedte 5.20 meter. En de hoogte circa 3 meter. Graag zouden wij harmonica of glazen schuifdeuren willen die volledig naar 1 of beide zijden te schuiven zijn zodat de serre in de zomer als overkapping dient.

Buitenkant van het huis schilderen

Het gaat om het wit laten schilderen van de groene kozijnen aan de buitenzijde van een huis in Almen. De witte serre plus overkapping is nieuw en hoeft niet. De staat van de huidige verf op kozijnen is slecht en laat deels los. Ook dakgoten en balkondeuren dienen meegenomen te worden. De aanbouw, rood omcirceld op de foto in bijlage hoeft niet mee genomen te worden. We zijn geïnteresseerd in een richtprijs, definitieve prijs na een bezoek. De ramen die geschilderd moeten worden staan op de foto. De resterende ramen zijn circa 20% van het totaal.

Houtkachel Flora zwart plaatsen

Wij hebben de houtkachel Flora gekocht en willen die graag laten plaatsen in een dichte serre/overkapping aan ons huis. Er moet een doorvoer worden gemaakt door het dak. Daarna moet het rookgasafvoerkanaal met een bocht naar de muur worden aangelegd en een totale hoogte tot de bovenzijde van de woning krijgen van ongeveer 6 meter lengte. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We hebben wel de kachel maar nog geen pijpmateriaal.

Uitbouw achter de woning bouwen

Achterkant heeft bestaand gefundeerd terras, dat lijkt zo, incl overkapping van 5 x 4 meter. In plaats van deze kap, willen we een serre van ongeveer 7-8 meter breed en 5-6 meter diep. De tuin is breed 12. 5 en diep 60 meter. Soort serre De muur doorbreken, afwerken zodat naadloos overgang naar serre ontstaat, ramen in serre van beneden tot boven kleine raampjes kunststof rondom, tuinkant openslaande deuren naar terras/ tuin. Afwerking fundering, plaatsen, aansluiting op woning, oude muren weghalen welke waarschijnlijk van draagbalken moeten worden voorzien. Geen elektra of gas, verwarming, wel 2 x lichtpunten. Dak moet sterk gebied zijn want daarop komen zonnepanelen.

Balkonopbouw vervangen en kunststof overkapping plaatsen

Ik woon in een woning met 2 woonlagen, gebouwd in 1980. Ik heb op de verdieping aan de achterzijde een balkon dat bij de slaapkamer is getrokken. Er is een houten kozijn met veel glas gebruikt om het dicht te maken als een soort serre. Ik wil dat hout en glas nu laten vervangen door kunststof met nieuwe ruiten. Verder wil ik in mijn tuin een kunststof overkapping laten maken van ongeveer 3,5 x 2 meter met een kunststof dak. Ik nodig bedrijven graag even uit om de klus hier met mij te bespreken en alles in te meten. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Tuin renoveren en serre plaatsen

Wij willen graag de achtertuin van 5 meter breed en 14 meter lang laten leeghalen. Hierna zal de tuin moeten worden geëgaliseerd en bestraat. De betonnen schuur van 8 m2 willen wij graag vergroten. Er zal 16 m2 bijgebouwd moeten worden. Dit zal een houten schuur met een deur en kozijn worden vast gemaakt aan de betonnen schuur. Aan de achterzijde van de woning willen wij graag nog een overkapping laten plaatsen van 5 bij 3 meter groot. Het frame zal van aluminium worden en het dak van polycarbonaat platen. De zijkanten dienen eventueel te worden gedicht, hier zijn wij nog niet zeker van. Het puin zal door de vakman afgevoerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius