Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Urmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Urmond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Urmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Urmond of directe omgeving.

75 klanten uit Urmond bevelen een bij Casius in Urmond aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Urmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, klein huis bouwen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, kelder onder het huis en of kelder in de tuin, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Urmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Urmond:

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbreiding van ons woning aan de achter zijde 4 bij 6 meter. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. Er moet een fundering in komen en het moet afgewerkt worden met bakstenen. Er is geen vergunning nodig.

Balkon repareren, verven, afschot herstellen en coaten

We hebben een woning uit de jaren 70 met een balkon. Op het balkon is eerder betonrot bestreden. Er zou een nieuwe verflaag moeten komen, dit betreft ongeveer 30 m2. Ook moeten er enkelen scheuren hersteld worden en het moet vergroot worden. De offerte graag inclusief verf. Het balkon is makkelijk bereikbaar.

Bovenste etage inclusief dak verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een houten vaste trap naar zolder kan maken, dit inclusief het dichten van het oude trapgat en het realiseren van een nieuw trapgat. Bovendien dienen asbesthoudende platen op het dak verwijderd te worden en dit dak dient vervolgens geïsoleerd te worden. Ook willen wij een kunststof dakkapel met lengte 2,25 meter inbouwen op het dak. Ten slotte willen we leidingen op zolder laten verplaatsen en een aantal steunzuilen laten plaatsen.

Asbesthoudende vloer verwijderen

Vloer Novilon 18 vierkante meter.

Aanbouw plaatsen en afwerken

Ik wil graag een aanbouw plaatsen met een plat dak, lichtkoepel, kunststof kozijnen, elektriciteit en stucwerk. Ook dat wat nu woonkamer is, moet worden gestuct en elektriciteit etc. Afmetingen bijbouw zijn 4 meter diep, 5 meter breed ongeveer.

Dragende muur verwijderen

Wij willen een offerte aanvragen voor een woning die wij willen kopen. Er moet daar een dragende muur worden opvangen. We zouden graag advies vragen over een dragende muur tussen de woonkamer en garage om de woonkamer te vergroten en hier een open keuken te kunnen realiseren. De breedte is ongeveer 3.50 meter.

Stalen draagbalk laten plaatsen

Het plaatsen van een stalen balk van ongeveer 6,50 meter om een muur op te vangen. Momenteel ligt er al een stalenbalk van ongeveer 4 meter, waarvan reeds 3 meter wordt opgevangen. Moet gezien worden. Eventueel inclusief afwerking. Berekening is aanwezig.

Muuropening maken en stalen balk plaatsen

Ik wil een muur laten doorbreken. Het gaat om een grote opening waarvoor een stalen constructiebalk moet worden geplaatst van ongeveer 6,5 m1. Ik heb hiervoor al een sterkteberekening laten maken. Op de balk komt een tweesteens muur te staan met een hoogte van ongeveer 0,6 m1. Ik weet nog niet of ik de balk ook meteen laat afwerken.

Draagmuur in de woonkamer verwijderen

Het slopen van de draagmuur tussen de keuken en woonkamer.

Badkamer, keuken en woonkamer verbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Afbouwen keuken. De voorbereidingen zijn klaar, betreft het verplaatsen van de keuken en het aansluiten van de apparatuur. Dan het doorbreken van een tussenmuur middels toog, dit is geen draagmuur; 2. Plaatsen van openslaande deuren. Het bestaande raamkozijn inclusief het muurtje eronder verwijderen; 3. Vergroten van de woonkamer door middel van het verwijderen van een niet dragende muur; 4. Diverse stucwerk/tegelwerk/loodgieterswerk; 5. Afwerken badkamer zolder. Dit is tegelwerk, loodgieterswerk en het plaatsen van het sanitair; 6. Plaatsen tussenwand op zolder.

Het verbouwen van een kasteel ...

Het verbouwen van een kasteel (rijksmonument) tot een multifunctioneel gebouw met hotelmogelijkheden, Podiumgelegenheid, Naturistisch deel met zwembad, suana en buitenweide voor daggasten en hotelgasten. Verbouwing van een watermolen tot restaurant. het inrichten van een trouwkapel met kleine (her)trouwzaal enz.

tussen keuken en woonkamer tussenmuur ...

tussen keuken en woonkamer tussenmuur dragende eruit slopen en h balk plaatsen en tussendeur in hal dichtmetselen en oud kozijn tussen keuken en bij keuken eruit haken

De huidige bijkeuken slopen en een ...

De huidige bijkeuken slopen en een nieuwe keuken aanbouwen eventueel met een tweede verdieping. Tevens renovatie van het huidige dak: isoleren en plaatsen van een dakkapel.