Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Susteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Susteren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Susteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Susteren of directe omgeving.

81 klanten uit Susteren bevelen een bij Casius in Susteren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Susteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Susteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Susteren:

Meerdere dakramen vervangen

Wij willen dit jaar onze zolder gaan verbouwen en willen onze 2 dakramen van +-90 bij 70 cm vervangen voor 2 nieuwe ramen. Aangezien de ramen vrij hoog zitten, is het van belang dat de ramen aan de onderkant geopend kunnen worden. We willen graag in allebei de ramen een verduisterend rolgordijn en in 1 raam een geïntegreerde hor. Zouden jullie een prijsinschatting kunnen maken op basis van deze informatie? Inclusief montage. Indien mogelijk 1 prijsinschatting alles handbediend,1 prijsinschatting elektrisch bediende rolgordijnen.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een complete uitbouw van 9 bij 4 m diep om een grote leef keuken en zit hoek te realiseren. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Er hoeft geen fundering in te komen. Het moet van glas gemaakt zijn met een schuifpui. Ik ontvang graag een offerte.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Het gaat om het doorbreken van een draagmuur, en het plaatsen van een stalen balk (ca. 4 meter) met constructietekenconstructietekening. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Nieuwbouw stenen garage

Nieuwbouw van een stenen garage van +/- 25 m2 oppervlakte voorzien van een betonnen vloer, een rolpoort en losse deur. Voorkeur gaat uit naar een schuin dak, hoeft niet een pannendak te zijn. Standaard voorzieningen zoals water en stroom dienen te worden aangelegd. Startdatum zal medio juni wezen. Vergunning is nog niet aangevraagd, in overleg eventueel uit te besteden aan de vakman.

Onderkelderen van onze bestaande aanbouw

Aan ons huis is een aanbouw waar nu de keuken en een deel van de woonkamer is. Het is vrijwel 1 ruimte met 1 draag muur op de helft. De hele keuken en vloer mag eruit zodat alleen de wanden nog staan. We willen deze ruimte laten uitgraven om er een kelder onder te maken. Op de nieuw gestorte vloer komt daarna onze nieuwe keuken. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 60 m2. Hoe kunnen we tot een vrijblijvend gesprek/offerte komen?

Vrijstaande overkapping plaatsen

Voor het plaatsen van een vrijstaande overkapping van Hilhout van 3.50 bij 3.50 meter ben ik op zoek naar een persoon die dat voor mij wil plaatsen.

Complete zolderverbouwing

- Vaste trap naar zolder. - Dakkapel. - Isolatie.

Betonnen terras storten

Ik wil graag een prijsopgave voor een betonnen terras van 12 x 5 meter. Betreft nieuwbouw woning.

Woning verbouwen

We willen ons huis verbouwen. Het gaat om het aanleggen van een nieuwe geïsoleerde betonnen draagvloer in de keuken-bijkeuken en de installatie van het leidingwerk ten behoeve van keuken/bijkeuken/wc/doucheruimte. De betonnen vloer is er uitgehaald. Het betreft een jaren '30 woning. We willen graag vloerverwarming en aan twee kanten willen we graag een muur optrekken en we willen een douche en een toilet. Totale oppervlakte 42 m2.

Verzakte fundering onder de aanbouw renoveren

De fundering is verzakt onder de aanbouw. Ik wil de fundering graag laten renoveren. Het gaat om een verzakking van de buitenmuur van een meter of 4.

Aanbouw aan de vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een vrijstaande eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1991, waarvan wij op 1 mei de sleutel krijgen. Aan de achterzijde is een aanbouw aanwezig waarin de keuken is gesitueerd. Wij willen een aanbouw van 500 x 300 cm plaatsen, gekoppeld aan de bestaande aanbouw. De tussenmuur met de keuken moet daarbij worden opengebroken. Onze wens is een gemetselde aanbouw met veel glas. Wij bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen een prijsopgave.

Aanbouw laten metselen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas van 3 bij 3.50 meter.

Fundering van de aanbouw renoveren

Het gaat om een verzakking van de fundering van de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De fundering is 4 meter breed. Het deel dat verzakt is, ligt onder de spouw.

Draagmuur op de begane grond verwijderen

Ik wil in mijn huis een muur laten verwijderen. Deze bevindt zich tussen de woonkamer en de keuken. Net betreft een draagmuur van zo'n 306 cm lang.

Draagmuur verwijderen en muur verplaatsen

Het verwijderen van een 4 meter lange draagmuur en hiervoor een stalen balk plaatsen, een muur 1/2 meter naar achter verplaatsen en het verplaatsen van 2 deuren.

Schoorsteenmantel vernieuwen

Bestaande metal-stud schouw rond houtgestookte HWAM I30/55 vernieuwen. Er moeten andere platen tegenaan, want de gipsplaten zijn gaan scheuren.

Kelder verbouwen

Onze, nu niet waterdichte kelder, willen wij laten verbouwen tot 2 slaapkamers en evt. washok, de kelder is nu +/- 22 m2 en moet dan dus in totaal ongeveer 35 a 40 m2 groot worden, ook moet hij iets dieper komen te liggen als nu, omdat hij nu net niet hoog genoeg is. Wij willen dat hier natuurlijk daglicht en ventilatie wordt aangebracht en alle elektriciteit en waterleidingen e.d. worden verzorgt, ook de afwerking van tussenmuren en vloeren en wanden willen wij door een vakman laten uitvoeren.

Aanpassing bestaande woning

Betreft in eerste instantie het renoveren van de bovenetage: Bovenetage: verwijderen van niet dragende muur, steunprofiel plaatsen, raam zetten in een binnenmuur, opnieuw betegelen van badkamervloer, vensterbanken vervangen, leveren en plaatsen van ombouw radiatoren. Compleet werk inclusief materialen, advies en meedenken.

Trap bekleden

Standaard trap bekleden mét zijwanden. Er zit 1 bocht in de trap. De vloerbedekking hiervoor heb ik nog niet in huis.

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 ...

Een oude schuur van 7.6 meter bij 6.3 meter,muren van 3.8 meter en nok hoogte van 7 meter.Schuur is nu een ruimte maar de bedoeling is dat er een verdieping in komt.Gedeelte van de muren is vakwerk en dat moet blijven staan maar 1/3 van de muren moeten vervangen worden.Het dak moet geheel worden vervangen en geisoleerd worden.Het nieuwe dak moet worden aangesloten met een t-splitsing aan bestaande daken.Begane grond vloer is nu zand maar moet er moet een gestorte vloer komen.Er is geen werk aan stroom/gas en water en afvoer.

Kubische vormgeving is het huis, waarvan ...

Kubische vormgeving is het huis, waarvan 200 m2 parterre is, eerste verdieping 70 m2 en kelder ook 80 m2. Intern is alles recht toe recht aan. Keuken en living zijn geïntergreerd en is gesitueerd op de zuidzijde en voorzien van veel glas. Ouderslaapkamer met badkamer is op de begane grond. Eerste verdieping zijn werkkamer/slaapkamer, tweede slaapkamer en een douche met wastafel en met een toilet gesitueerd. Behalve de badkamers dient alles gestucadoord te worden incl. de plafonds. Hal heeft een vide. Vanuit de berging t.b.v. wasmachine, droger is er de toegang tot de kelder. Ruwbouw wordt alléén uitgegeven en hiervan dient alleen indicatie/offerte van gegeven te worden. T.b.v. de installaties zal e.e.a. verder t.z.t. worden afgestemd met de bouwkundige aannemer.

Een vrijstaand woonhuis, met maximaal 2 ...

Een vrijstaand woonhuis, met maximaal 2 bouwlagen met kap of plat dak (0-60 graden). Inpandige garage of aangebouwde garage. Moet volgens moderne eigentijdse architectuur. De gevels moeten in lichte kleuren met donkere accenten en donkere daken. De kavel is 19 meter breed en 28 meter lang. Wij hebben een optie op de kavel genomen en verder nog niets concreets. Maar wij moeten binnen 4 weken beslissen of we de optie lichten. Ons budget is ongeveer 145000 voor de totale bouw exclusief keuken, maar inclusief badkamer.

We hebben op een kavel geboden in de ...

We hebben op een kavel geboden in de gemeente Susteren. Hierop willen we een vrijstaand (ouderwets aandoend) landhuis op zetten. Kernwoorden: Knus, praktisch, geen gigant van een huis, kunststof kozijnen. Vaste trap naar 2e verdieping en een (kleine) kelder.