Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sittard of directe omgeving.

444 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwen kleine benedenwoning Almere +fundering, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, renovatie of verbouwing in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sittard:

Serre aan achterzijde woning realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een serre tussen twee muren kan realiseren. Één muur dient nog gemetseld te worden, de ander is aanwezig. Materiaalkeuze aluminium, maar dit is in overleg met de aannemer. De afmeting bedraagt 5 bij 2,5 meter.

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik zoek een aannemer die het plafond, de muren en het dakraam kan restaureren/renoveren na waterschade. Het gaat om lekkage die is ontstaan bij de uitbouw, waardoor ongeveer 15 m2 aan wanden aangetast is.

Kozijn met deur in dragende muur plaatsen

Ik zoek een partij die in een (dragende?) muur een kozijn inclusief deur kan plaatsen. Het werk moet plaatsvinden op de vierde verdieping en is goed bereikbaar per lift.

Uitbouw achter de woning aanbrengen

Wij willen een glazen uitbouw aan de achterzijde van onze tussenwoning. Afmetingen: 7 m breed en 2,5 of 3 m diep.

Dakbeschot met asbest verwijderen en pannendaken maken

Circa 25 m2 asbest dakbeschot saneren. En dan unilin dakplaten plaatsen (zijn reeds aanwezig). Circa 85 m2 panlatten aanbrengen en pannen terugleggen. Er zijn 2 daken te maken.

Aluminium veranda plaatsen

Welke stijl had u in gedachten? Modern In welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 5 bij 4 Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 5 bij 4 aan het huis

Opbouw op garage maken

Wij willen 2 nieuwe kamers (1 slaapkamer en 1 badkamer) op onze bestaande garage via een opbouw. Er liggen al wel betonnen platen op de garage. Laminaat leggen voor de badkamer en tegels voor de badkamer. In beide kamers een raam, richting de voortuin en de achtertuin, niet richting de buren. Ramen van 1,5 bij 1,5 meter en optimaal geïsoleerd HR ++ openslaand en kunststof. Er is een achterom maar niet via de auto bereikbaar. Het betreft een oppervlakte van plusminus 25 m2, 7 meter lengte en 3,5 meter breedte in totaal. We willen vanaf de eerste verdieping twee doorgangen maken naar de opbouw. Slaapkamer van ongeveer 12 m2 en badkamer van 11 m2. Daarnaast een deur tussen de badkamer en de slaapkamer in de opbouw zelf. We hebben hier een vergunning voor nodig, dus ontvangen we ook graag bouwtekeningen.

Aanbouw van 5 x 3 meter

Wij willen aan de achterzijde van ons huis een aanbouw van 5 x 3 meter laten bouwen. We zouden deze verbouwing graag gereed zien uiterlijk in juni 2018. We hebben dus nog even tijd, maar zouden al heel graag onze plannen met een aannemer willen bespreken om zo doende al vroegtijdig opdracht te kunnen geven. En wellicht kan de aanbouw dan al eerder gerealiseerd worden. We hebben aan de achterzijde van ons huis reeds een bestaande overkapping en de zijwanden/-muren zijn ook al aanwezig. Waar het in hoofdlijnen om gaat is: - het doorbreken van de achtergevel (er zal een stalen balk moeten worden geplaatst) - het isoleren van het plafond, zijwanden en afwerken van beide (stukadoren) - het maken/storten van een beton vloer (vloerverwarming en gietvloer wordt door een ander bedrijf verzorgd) - er komt een grote schuifpui aan de achterzijde, maar die wordt geplaatst door de leverancier hiervan, afbouwen dient wel te gebeuren. Graag zouden wij met u op korte termijn een gesprek willen aangaan om te kijken of u dit wellicht voor ons zou kunnen realiseren.

Draagbalk plaatsen

Het plaatsen van een draagbalk overbrugging van ongeveer 2.5 meter. Het gaat om het samenvoegen van keuken en bijkeuken (zie groen omcirkelt in bijgeleverde plattegrond). Het gaat alleen om het plaatsen en stempelen van de balk. Het resterende sloopwerk doen we zelf. Constructieberekening wordt door een architectenbureau gedaan maar mag wel aan de offerte toegevoegd worden mits apart vermeld.

Gevlinderde betonvloer aanbrengen

Ik zou in de tuin, terras, tuinhuis en oprit een antraciet gevlinderde betonvloer aangebracht willen hebben na de zomer. Het gaat om ongeveer 100 m2. Er hoeft door de vakman niets verwijderd te worden, dit doe ik zelf. De voorkant is makkelijk bereikbaar, voor de achterkant zal het over het huis gepompt moeten worden.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1948 onder voorbehoud van financiering. Ik wacht nu op het antwoord van de bank voor mijn hypotheek. Omdat ik ook wil verbouwen, is er door de bank gevraagd om offertes. Ik wil een draagmuur in de keuken van ongeveer 138 cm breed laten slopen en een steunbalk laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Sparing in beton zagen voor een zoldertrap

De afmeting van de uitsparing voor de trap is 1,75 x 0,75 meter. De sparing komt in het betondek van een slaapkamer welke nog gestuukt en geschilderd wordt en voorzien wordt van een nieuwe vloer. Het puin dient te worden afgevoerd.

Schoorsteenpijp met asbesthoudend materiaal verwijderen

Wij willen een stuk schoorsteenpijp van ongeveer 1 meter lang en met een diameter van 30 tot 40 cm laten verwijderen en afvoeren. De pijp zit voor ongeveer de helft ingekapseld in steen, de andere helft ligt vrij. Het is aan te nemen dat de pijp bestaat uit asbesthoudend materiaal. We hebben nog geen inspectierapport voor dit asbest. Wij maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Betonkelder onder houten chalet maken

Betonkelder onder houten chalet

Betonnen vloer van gewapend beton storten

Ik wil graag de in de woonkamer aanwezige houten vloer verwijderen en hiervoor in de plaats beton laten storten. Het gaat om een ruimte van 8.26 meter x 4.17 meter.

Uitbouw realiseren aan de woonkamer

Wij zouden graag een uitbouw willen realiseren aan de achterzijde van onze woning (bij de woonkamer). De afmetingen zullen ongeveer 6 x 3 meter aan de binnenzijde worden (wanddikte is ongeveer 32 cm). Er moet een fundering gemaakt worden. Er is alleen een schets van de aanbouw gemaakt. Een aanbouw met een plat dak. Het uitgebouwde stuk krijgt geen belasting van boven maar misschien later wel. In de aanbouw kan het kozijn gebruikt worden dat nu in de achtergevel zit. Een doorbraak vanuit het huis naar de aanbouw maken. En deze ondersteunen. Casco oplevering. Hoeveel bedragen de kosten voor een fundering? En wat kost het als u het geheel verzorgd?

Schrotenplafond door gipsplaten vervangen en afwerken

Heb een plafond in de woonkamer van houten schroten. Ik zou hier graag een nieuw plafond in willen, van gipsplaten wat ik daarna kan laten stuken. Als het in zijn geheel kan aanbieden dan hoor ik dat graag. Uitvoeren in februari.

Draagmuur slopen

Wij willen een draagmuur van ongeveer 450 cm breed laten slopen, tussen onze woonkamer en keuken. Er moet daarbij een steunbalk worden geplaatst en ook moet er een verwarmingsradiator met leidingen worden verwijderd. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een draagmuur van 3,05 meter tussen de keuken en de woonkamer in. Aan beide uiteinden van de muur blijft een muur staan. Aan 1 kant van de muur zit nu nog een keuken maar die gaat eruit, de andere kant is al helemaal vrij.

Asbest kachelpijp verwijderen

Verwijderen van een kachelpijp met asbest. Het is een pijp van max 5 meter

Draagmuren verwijderen en stalen balken plaatsen

Ik wil in een oude woning uit 1910 de voor- en achterkamer met elkaar verbinden. Deze worden gescheiden door een trap. Onder deze trap door wil ik de muur doorbreken en aan weerszijden twee steunbalken plaatsen. ( +/- 3 meter schuin omhoog en vervolgens +/- 1 meter horizontaal) Tevens wil ik de opening naar de keuken verbreden met +/- 1 meter. (balk +/- 2 meter). Het zijn gemetselde binnenmuren. Er is geen tekening aanwezig dus u dient de berekeningen hiervoor te maken.

Betonnen vloer van gewapend beton storten

Het betreft het laten storten van een gewapende betonnen vloer voor de plaatsen van een berging en een serre. De afmetingen zijn 3.5 x 3.5 voor de berging en de serre van 3 x 3.5 meter.

Hele huis laten stucen

Ik wil graag mijn hele huis laten stuken. De muren en plafonds van de begane grond en de eerste verdieping. We zijn nu bezig de plafond te timmeren. Het gaat in eerste instantie om drie slaapkamers. Het aantal m2 geef ik nog door.

Deurbogen maken en stucen

Ik wil graag 2 deurbogen (80 cm) gemaakt en gestuct hebben, wie voelt zich hiertoe geroepen? Graag antwoord via de mail.

Zolderkamer opbouwen

vast trap naar zolder, kaal.