Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schin op Geul te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schin op Geul heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schin op Geul u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schin op Geul of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schin op Geul bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, een vrijstaande woning met stal realiseren, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, een vrijstaande woning realiseren, slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Schin op Geul staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schin op Geul:

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw met maten 8,5 meter breed en 3,5 meter diep. Vanuit de tuin gezien komt linkerzijde aan woonhuis en aan rechterzijde vast paneel. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het dak moet polycarbonaat (platen) worden, en de rest moet van glas zijn. Er hoeft geen fundering in.

Uitbouw met schuifpui

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 4x7 meter met schuifpui, eventueel lichtstraat en spotjes in plafond.

Vloer van het balkon renoveren

Ik wil mijn balkonvloer graag waterdicht hebben. Als het kan met een gietvloer of iets met epoxy hars. Het is 27 vierkante meter en is nu van tegels voorzien. Eventueel kan er ook een tegelvloer overheen worden gelegd, mits dat niet te zwaar wordt. Er liggen nu tegels (15 bij 15 cm), deze wil het liefst laten liggen indien mogelijk. Graag uw offerte of contact.

Veranda maken aan de stacaravan

Graag een offerte voor een overdekte houten veranda voor onze stacaravan. Overdekt en met een hek rondom om bv handdoeken overheen te hangen en inclusief een trappetje. De afmeting is ongeveer 5 meter breed bij 3 meter diep zodat we er droog onder kunnen eten en lekker zitten met een boek. Graag gelijkvloers met de caravan, circa 50 cm hoog. De veranda moet zodanig geconstrueerd worden dat ik hem te zijn er tijd kan meenemen naar een andere caravan.